Sistem de navigatie Mio Combo GPS+ DVR 5207 LM Truck

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie Mio Combo GPS+ DVR 5207 LM Truck de la Mio

Mio COMBO 5207LM TRUCK FEU

Navigator GPS si camera video auto integrata

Noua gama de produse Mio COMBO

Faceti cunostinta cu Mio Combo 5207 LM, o combinatie unica de GPS si camera video auto integrata. Cu acest nou produs Combo, subtire si usor, veti fi capabil sa inregistrati fiecare minut al calatoriei dvs., fara a adauga un al doilea dispozitiv pe bordul masinii.

___________________________ 

 

Actualizare pe viata a hartilor

Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maximum 4 ori pe an.

___________________________ 

 

Mod camion*

Cu aceasta functie rutele sunt calculate in functie de dimensiunile si greutatea camionului sau a rulotei dumneavoastra.

*Functia acopera autostrazile si drumurile principale din urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

___________________________ 

 

Avertizare camere de securitate

Combo vine cu alerte de camere de securitate pentru toata durata de viata a dispozitivului, astfel veti sti intotdeauna unde sa conduceti cu atentie. Actualizarile camerelor de securitate sunt incluse in actualizarile hartilor.

___________________________

 

SmartRoutes™ si LearnMe™Pro

Tehnologie utilizata pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi si are abilitatea de a monitoriza si retine stilul de condus al soferului, oferindu-i rute personalizate in functie de preferinte (LearnMe Pro™).

___________________________

 

Alegerea rutelor

Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

___________________________

Asistenta pe banda

Cu ajutorul Lane Guidance™, va aflati in permanenta pe banda corecta pentru a vira, un lucru foarte util in traficul aglomerat al zilelor noastre. Aplicatia Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire.

___________________________

Puncte de interes

Datorita punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinarii, bancomate, cluburi, aeroporturi, gari s.a. veti putea localiza cu usurinta destinatia cautata.

___________________________

Harti preinstalate - Full Europa

Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.

*Acoperirea difera de la o tara la alta

___________________________

 

2 Sloturi de card MicroSD

Extindeti memoria aparatului dumneavoastra adaugand un card MircoSD. Cel de-al doilea slot este pentru inregistrarea clipurilor video.

___________________________

 

Ecran tactil de 5,0''/12,70 cm

Dimensiunea generoasa a ecranului aparatului va va ajuta sa vedeti in detaliu traseul, evitand astfel ratarea unei iesiri sau a unei schimbari de directie.

___________________________

 

Harti de inchiriat

Mergeti in excursie intr-o tara in care GPS-ul tau Mio nu are harta preinstalata? Nu-i nimic, acum puteti inchiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hartile pentru Europa, SUA, Canada si Australia.

_____________________________________

 

Inregistrare HD

Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 720p (High Definition), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie dedicate functiei de camera video auto, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

_____________________________________

 

Senzor de soc

In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.

_____________________________________

Pozitionare GPS

Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™.

_____________________________________ 

 

Mod foto

Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorita acestui lucru, intotdeauna veti sti cand au fost executate.

_____________________________________

 

Redarea si partajarea inregistrarilor

Pentru procesarea inregistrarilor Mio a creat un software gratuit, numit MiVue Manager. Acesta permite:

• vizualizarea si redarea filmelor la orice viteza

• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™

• analiza directiei de mers si fortelor care au actionat asupra vehiculului

• partajarea inregistrarilor pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

• actualizarea bazei de radare fixe.

_____________________________________

Card MicroSD 8GB inclus

 

Acum aveti suficient spatiu de stocare a filmelor si imaginilor prin atasarea cardului MicroSD de 8GB inclus in pachet.

_____________________________________

 

Pornire automata

Camera de pe noul COMBO porneste inregistrarea cand veti porni masina. Puteti alege ca dispozitivul sa fie intotdeauna pe inregistrare, lucru posibil in autoturismele cu acces la sursa de alimentare constanta.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.