Laptop Apple MacBook Air 15" cu procesor Apple M2, 8 nuclee CPU si 10 nuclee GPU, 16GB, 2TB SSD, Midnight, INT KB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Apple MacBook Air 15" cu procesor Apple M2, 8 nuclee CPU si 10 nuclee GPU, 16GB, 2TB SSD, Midnight, INT KB de la Apple

Impresionant de mare.

Imposibil de subtire.

Noul MacBook Air de 15 inchi face loc pentru mai mult din ceea ce va place, cu un ecran Liquid Retina spatios. Iar cu modelul de 13 inchi, ai mai multe motive ca niciodata sa alegi Air. Supraalimentate de cipul M2 - si cu o autonomie a bateriei de pana la 18 ore - ambele laptopuri ofera performante fulminante intr-un design ultraportabil.

MacBook Air este numai al tau - alege marimea, alege culoarea, apoi pleaca. Indiferent de modelul pe care il alegeti, este construit cu gandul la planeta, cu o carcasa durabila din aluminiu 100% reciclat. Iar designul fara ventilator inseamna ca ramane silentios chiar si in conditii de munca intensa.

 

 

Doua dimensiuni perfecte. Indiferent daca alegeti un laptop de 13 sau de 15 inchi, ambele modele sunt foarte usoare si au o grosime de putin mai putin de jumatate de inch, astfel incat il puteti lua oriunde.

 

 

 

Patru culori stelare. Optiunile tale sunt de nebanuit - si fiecare dintre ele vine cu un cablu de incarcare MagSafe asortat.

 

 

Cipul M2 aduce mai multa viteza in tot ceea ce faci - fie ca editezi un videoclip pentru curs, colaborezi la un plan de afaceri sau difuzezi o emisiune in timp ce faci cumparaturi online. Iar cu o autonomie a bateriei de o zi intreaga, puteti lasa adaptorul de alimentare acasa.

In comparatie cu un laptop cu procesor Intel Core i7, MacBook Air ofera o performanta de pana la 2 ori mai rapida, o navigare pe internet cu pana la 50 la suta mai rapida5 si o autonomie a bateriei cu pana la 50 la suta mai mare.

 

 

Compatibilitate. Cu mii de aplicatii optimizate pentru Apple silicon, toate aplicatiile tale preferate vor rula rapid ca fulgerul pe macOS, inclusiv Microsoft Excel si PowerPoint, Adobe Creative Cloud si Google Suite. Iar actualizarile periodice si gratuite ale software-ului macOS asigura o functionare fara probleme.

 

 

Sunteti nou pe Mac?

 

 

Mac + iPhone. Mac este conceput pentru a fi la fel de usor de invatat ca si iPhone. Si fie ca discuti cu prietenii in Mesaje, transferi fisiere cu AirDrop sau localizezi dispozitive cu Gasiti-mi - cand folosesti Mac cu iPhone, acestea functioneaza si mai bine impreuna.
   
iCloud. Cu iCloud, va puteti stoca toate fotografiile, contactele si documentele, astfel incat acestea sa fie disponibile pe toate dispozitivele dvs. Incepeti o lista de lucruri de facut pe iPhone si bifati elementele pe Mac - si multe altele.
   
Asistent de migrare. Mutati cu usurinta fisiere, aplicatii si multe altele de pe vechiul dvs. PC sau Mac. Iar daca ai nevoie de ajutor, Serviciul de asistenta Apple este intotdeauna la doar un chat online, un apel telefonic sau o programare in magazin.
   
Aplicatii puternice incorporate. Mac vine cu aplicatii precum FaceTime, Freeform, Photos si Keynote, care iti permit sa te apuci de lucru, sa creezi si sa colaborezi la urmatoarea ta idee mareata.

 

AFISAJ, CAMERA WEB SI AUDIO

Un castigator clar.

Ecranul Liquid Retina de pe MacBook Air este un spectacol de admirat, cu suport pentru 1 miliard de culori si o rezolutie de pana la 2 ori mai mare decat cea a laptopurilor PC comparabile. Fotografiile si clipurile video sunt pline de contrast si detalii clare, iar textul apare foarte clar pentru o citire usoara.

 

 

 

Camera foto de inalta definitie. Aratati cel mai bine cu camera FaceTime 1080p, fie ca va intalniti cu prietenii si familia, fie ca colaborati cu colegii de munca din intreaga lume.

Transmiteti cu voce tare si clara in timpul apelurilor, oriunde v-ati afla, datorita matricei de trei microfoane cu algoritmi avansati de formare a fasciculului pentru a capta un sunet curat.

   

Sistem de sunet captivant. Difuzoarele de pe MacBook Air suporta Spatial Audio impreuna cu Dolby Atmos, asa ca te poti bucura de scene sonore tridimensionale pentru muzica si filme.

MacBook Air de 13 inchi este dotat cu un sistem audio cu patru difuzoare, care combina doua wooferi si doua tweeter pentru divertisment in miscare.

MacBook Air de 15 inchi dispune de un sistem audio cu sase difuzoare, care combina doua perechi de difuzoare cu anulare de forta cu doua tweetere pentru o profunzime dubla a basului.

 

Tastatura Magic Keyboard, confortabila si silentioasa, cu iluminare din spate, este prevazuta cu taste functionale de inaltime maxima si Touch ID, care va ofera o modalitate rapida, usoara si sigura de a va debloca Mac-ul si de a va conecta la aplicatii si site-uri - totul printr-o simpla atingere a unui deget.

 

Touch ID. O singura atingere este suficienta pentru a va debloca in siguranta MacBook Air, pentru a face plati si multe altele. Touch ID ajuta, de asemenea, la eliminarea nevoii de a retine parole.

 

 

Cablul de incarcare MagSafe se ataseaza si se detaseaza cu usurinta cu ajutorul unor magneti, prevenind orice zbor neintentionat. Doua porturi Thunderbolt va permit sa conectati accesorii de mare viteza si sa va incarcati Mac-ul. De asemenea, puteti conecta pana la un ecran 6K. Iar mufa pentru casti accepta casti cu impedanta ridicata.

 

 

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Apple
    • Tip
      M2
    • Model
      Apple M2
    • Numar Nuclee
      8
  • Memorie
    • Capacitate
      16
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt 4
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.51
    • Baterie
      15 h
      18 h
    • Culoare
      Midnight
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software
    • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.