Laptop Apple MacBook Pro 14" cu procesor Apple M3 Max, 14 nuclee CPU si 30 nuclee GPU, 96GB RAM, 1TB SSD, Space Black, INT KB, 96W USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
28.881,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1058.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

z1aw000v4

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Apple MacBook Pro 14" cu procesor Apple M3 Max, 14 nuclee CPU si 30 nuclee GPU, 96GB RAM, 1TB SSD, Space Black, INT KB, 96W USB-C de la Apple

 

 

Cele mai avansate cipuri pe care le‑am creat vreodata.

 

   
Pana la 22 de ore de autonomie a bateriei. Asta inseamna portabilitate profesionala de top.

 

   
Ecran Liquid Retina XDR. Stralucit din toate punctele de vedere.

 

   
Cel mai puternic laptop profesional creat de Apple. Acum, pe o noua culoare: Negru cosmic.

 

 

 

Totul, mai pe larg.

Rezumat pentru cipuri

Trei salturi uriase.

MacBook Pro face un salt evolutiv cu cipurile M3, M3 Pro si M3 Max. Construite pe tehnologia de 3 nanometri si dotate cu o arhitectura GPU complet noua, sunt cele mai avansate cipuri Apple construite vreodata. Si fiecare ofera mai multa performanta si capabilitate profesionala.

 

 

Performanta grafica la cu totul alt nivel.

 

 

Iti prezentam o clasa complet noua a arhitecturii GPU. Si cel mai mare salt al graficii reusit vreodata de cipurile Apple. Functia Dynamic Caching optimizeaza viteza memoriei pe cip pentru a imbunatati considerabil utilizarea medie a GPU, ducand la o crestere enorma a performantei pentru cele mai solicitante aplicatii si jocuri pro.

Jocurile se vor prezenta in detalii mai fine ca oricand datorita tehnicii mesh shading cu accelerare hardware. Acest lucru aduce o mai mare capacitate si eficienta procesarii geometriei, permitand jocurilor sa redea scene vizuale mai complexe.

Pana la 2,5x randare mai rapida in comparatie cu MacBook Pro de 16 inchi cu M1 Max3

Ray tracing cu accelerare hardware.

Tehnologia ray tracing cu accelerare hardware e o premiera absoluta pentru MacBook Pro. In combinatie cu noua arhitectura grafica, aceasta permite aplicatiilor pro sa ofere o performanta de randare de pana la 2,5 ori mai rapida si jocurilor, sa creeze umbre si reflexii mai realiste.

 

 

Pana la 80% CPU MAI RAPID

in prestatiile multithread, in comparatie cu MacBook Pro de 16 inchi cu M1 Max4

Noua generatie de nuclee CPU ofera o experienta cu super viteze de raspuns, mentinand in acelasi timp eficienta energetica incredibila.

 

Peste 18 trilioane de operatiuni pe secunda

Un Neural Engine cu 16 nuclee, imbunatatit, accelereaza modelele populare de machine learning. Instrumentele de procesare a imaginii precum DeNoise AI si Gigapixel AI de la Topaz devin si mai rapide.

 

Bateria o tine asa toata ziua.

MacBook Pro are cea mai lunga durata de autonomie a bateriei intalnita vreodata la un Mac – pana la 22 de ore. Toata aceasta eficienta este magia cipului Apple. In plus, toate modelele raman la fel de rapide, indiferent daca sunt conectate la alimentare sau nu. Asa ca, oricand te loveste inspiratia sau trebuie sa fii la datorie, esti gata pentru orice.

 

 

Aplicatii la super turatii.

Cu mii de aplicatii optimizate pentru a elibera intreaga putere a sistemului macOS si a cipului Apple, seria M3 accelereaza performanta la un nivel nemaivazut. Iar acum, totul parca zboara – de la aplicatiile uzuale de productivitate, pana la cele profesionale si lucrative, ca sa nu mai vorbim de jocurile tale preferate.

 

 

 

XDR e o incantare pentru ochi.

 

Extreme Dynamic Range (XDR) rafineaza reflexiile obiectelor, ofera detalii incredibile zonelor umbroase si culori intense si realiste. Calibrat din fabrica, fiecare ecran Liquid Retina XDR vine, de asemenea, cu tehnologie ProMotion si moduri de referinta profesionale.

 

1. 10.000 de mini-LED-uri grupate pentru luminozitate si contrast precise.

2. Pelicule optice si dispersoare de lumina personalizate mixeaza si modeleaza lumina eficient.

3. Ecranul LCD ofera rate de improspatare de pana la 120 Hz.

 

 

 

Te faci bine vazut, bine auzit, bine inteles.

 

Camera de 1080p. Apelurile video par mult mai naturale datorita unor tehnologii care te ajuta sa arati clar in orice conditii de luminozitate.

Trei microfoane la calitate de studio. Capteaza cele mai subtile sunete in productia audio si minimizeaza zgomotul de fundal, astfel incat vocea ta sa fie puternica si clara.

Sistem audio cu sase difuzoare. Doua perechi de woofere cu force-cancelling si doua tweetere reusesc sa umple camera cu amplitudinea sunetului. Iar Audio spatial cu Dolby Atmos creeaza o scena sonora tridimensionala.

 


Esti super bine conectat.

MacBook Pro include o gama puternica de porturi pentru conectarea perifericelor de mare viteza, gestionarea ecranelor de rezolutie inalta sau descarcarea directa din cardurile SDXC. Mai mult: este dotat atat cu Wi‑Fi 6E, cat si cu Bluetooth 5.3.

 

Accepta monitoare externe. Conecteaza un monitor extern de inalta rezolutie cu M3, pana la doua cu M3 Pro sau pana la patru cu M3 Max.

 

Securitatea iti poarta amprenta.

Securizat din proiectare. Datele amprentei tale sunt convertite intr‑o reprezentare matematica criptata datorita careia nu mai e nevoie sa-ti retii parolele.

 

 

 

Mac si iPhone

Poti raspunde la apelurile si mesajele primite pe iPhone, direct de pe Mac. Copiaza imagini, video sau text de pe iPhone, apoi lipeste-le in alta aplicatie, pe Mac-ul tau din apropiere. Iar cu iCloud, poti accesa fisierele tale preferate atat de pe iPhone, cat si de pe Mac. Si asa mai departe.

   

Mac si iPad

Schiteaza pe iPad si vezi totul, imediat, pe Mac. Sau foloseste-ti iPad-ul ca pe un al doilea ecran. Astfel, poti lucra pe un ecran, folosindu-l pe celalalt ca referinta. Poti incepe un proiect in Final Cut Pro pe iPad, ca sa-l continui apoi pe Mac.

   

Mac si Apple Watch

Te loghezi automat pe Mac atunci cand porti Apple Watch cu Auto Unlock. Nu e nevoie sa introduci nicio parola.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Apple
    • Tip
    • Model
      M2 MAX
    • Numar Nuclee
      14
  • Memorie
    • Capacitate
      96
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • Thunderbolt
      3 x Thunderbolt 4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.62
    • Baterie
      12 h
      18 h
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.