Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR 17 cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 17.3", Full HD, 300Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER™ 8GB, Windows 10 Home, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR 17 cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 17.3", Full HD, 300Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER™ 8GB, Windows 10 Home, Black de la ASUS

LOVESTE.ELIMINA.SURPRINDE
Viteza, puterea si performantele exceptionale fac din ROG Strix SCAR 17 un competitor de top in segmentul sistemelor pentru jocuri. Cele mai noi procesoare Intel® Core™ i9 de Generatia 10 si puternicele solutii grafice GeForce® RTX™ satureaza fiecare pixel al ecranului special conceput pentru jocuri, tactat la 300Hz, ce te duce la urmatorul nivel al performantelor in competitiile de jocuri. Inovatiile Sistemului de Racire Inteligenta, cum ar fi pasta termica din metal lichid aplicata pe procesor, ridica stacheta in ceea ce priveste performantele de top atinse.
 
 
DESIGN - PERFORMANTE PERFECT FOCALIZATE
Aspectul foarte elegant duce modelul ROG Strix SCAR 17 la urmatorul nivel. Inspirat de colaborarea noastra cu BMW Designworks Group, acest puternic laptop dedicat jocurilor are un profil foarte are un look discret, fiind solutia perfecta pentru munca si distractie. Elemente de finisaj cyber-text subtile ofera un aer futuristic intregii platforme. Balamalele de tip foarfeca ascunse stabilizeaza afisajul incadrat de margini subtiri, ce ofera un spatiu de vizualizare extins. Pentru a beneficia de o experienta de iluminare RGB completa, activeaza functia Aura Sync pentru a ilumina tastatura dedicata jocurilor si bara de lumina din jurul carcasei.
 
 
SUPRAFATA PLACUTA LA ATINGERE
Finisajul fin acopera suportul pentru palme, minimalizand urmele lasate de amprente pentru a oferi un aspect curat si elegant in timpul utilizarii de zi cu zi. Aceasta textura subtire special conceputa ofera un nivel superior de confort in timpul sesiunilor extinse de jocuri, si este special conceput pentru performante pe termen lung.
   
DESIGN DE INSPIRATIE BMW
Designul deosebit de atragator este inspirat de colaborarea noastra cu BMW Designworks Group avand ca scop trasarea liniilor directoare ale viitorului laptopurilor pentru jocuri. Marginile reliefate continua elegant lamelele agresive ale conceptului "Face Off", adaugand o suprafata sculptata ce iti atrage atentia asupra elementelor de aerisire suplimentare aflate in zona din spate a laptopului. Conectarea unui dispozitiv ROG Keystone initiaza o secventa de transformare ce modifica aspectul si experienta de utilizare a sistemului printr-o interactiune fizica distincta, evocand o conexiune mai profunda ce oglindeste o alta tematica cheie explorata in cadrul acestui proiect.
   
MARGINI ULTRA-SUBTIRI
Marginile ultra-subtiri utilizate pe lateralele ecranului ne-au permis sa instalam un ecran de dimensiuni mai mari intr-o carcasa mai compacta decat cea a majoritatii laptopturilor standard din aceasta clasa. Laturile ecranului dispar practic in timpul utilizarii, oferind un nivel de realism deosebit in timpul actiunii si te ajuta sa te concentrezi mai bine asupra jocurilor. Iar datorita raportului ecran-carcasa de pana la 81.5%, de bucuri de o experienta vizuala expansiva in jocuri, streaming, filme si multe altele.
 
BARA DE ILUMINARE PERIMETRU
Joaca-te la lumina noii bare de lumina, acum de dimensiuni mai mari. Elementele de iluminare LED RGB difuze sunt instalate pe perimetrul carcasei, proiectand culori si efecte de lumina personalizabile in partea din fata si pe lateralele sistemului. Personalizeaza setarile de iluminare pe toate perifericele tale compatibile Aura Sync, si creeaza conditiile necesare pentru a-ti maximiza spiritul competitiv.
 
BALAMALE IN SISTEM FOARFECA
Inspirate de usile cu deschidere verticala din segmentul auto, balamalele de tip foarfeca, cu o functionare deosebit de cursiva, isi fac aparitia odata cu deschiderea capacului si dispar discret inapoi in carcasa atunci cand acesta este inchis. Acest design cu balamale ascunse permite mentinerea unui profil foarte subtire si ofera un spatiu suplimentar de racire si ventilatie in jurul radiatorului plasat in partea din spate a sistemului. De asemenea, balamalele sunt altfel mult mai bine protejate impotriva crapaturilor sau socurilor.
 
CARCASA CU DESCHIDERE USOARA
Designul ce permite deschiderea usoara a carcasei simplifica procedurile de schimbare a componentelor datorita accesibilitatii usoare la conectorii modulelor de memorie si unitatilor de stocare a datelor. Partea de jos a carcasei este atasata prin intermediul unor suruburi standard, ce sunt usor accesibile si pot fi indepartate fara a necesita unelte specializate. Carligele de fixare ale marginilor sunt mai mici si mai rezistente decat inainte, oferind si un mic spatiu de manevra pentru a usura procesul de separare al panoului din partea de jos pentru a accesa componentele. Toate interfetele de conectivitate SO-DIMM si SSD pot fi usor accesate prin deschiderea panoului din partea de jos, usurand semnificativ realizarea oricaror modificari.
 
 
AFISAJ - ACTIUNE RAPIDA SI FLUIDA
Joaca-te la vitezele din competitiile profesioniste de jocuri cu ajutorul celui mai rapid afisaj pentru laptopuri de gaming din lume. Panoul de 300Hz iti permite sa te joci la valori FPS foarte ridicate in toate competitiile de jocuri. Rata de reimprospatare foarte rapida de 300Hz face ca fluxul actiunii foarte rapide sa arate foarte cursiv. Beneficiaza de un avantaj competitiv in jocuri, unde timpii de raspuns foarte rapizi si informatiile corecte privind mediul inconjurator sunt cruciale pentru victorie.
 
 
PERFORMANTA - PUTEREA NOII GENERATII
Joaca-te si lucreaza la performante maxime cu ajutorul unui sistem special conceput pentru a oferi rate de afisare a cadrelor cu trei cifre. ROG Boost accelereaza placa video de top GeForce® RTX 2070 Super  pentru o experienta rapida si fluida in jocuri. Puternicul procesor Intel® Core™ de Generatia 10, impreuna cu 16GB de memorie RAM DDR4-3200 se achita cu succes de orice sarcina, fie ca este vorba despre munca sau distractie. 
 
 
PLACA VIDEO NVIDIA® GEFORCE® RTX™
Cele mai noi solutii de inalta performanta pana la NVIDIA GeForce® RTX 2070 Super ofera imagini de o calitate extraordinara in jocurile AAA si in competiile de jocuri. Aceasta unitate de procesare foarte puternica ofera suficienta putere pentru a impinge la maxim ratele de afisare si a-ti permite sa beneficiezi din plin the afisajul foarte rapid de 300Hz. Arhitectura Turing™ include o combinatie de nuclee CUDA, RT, si Tensor, beneficiind astfel de elemente de umbrire programabile, tehnologie de urmarire raze (ray tracing) si inteligenta artificiala in timp real pentru a imbunatati iluminarea si efectele din jocuri. Aceasta putere de procesare iesita din comun poate fi de asemenea utilizata pentru a accelera o serie de sarcini de lucru, de la crearea de continut si modelare 3D la solutii de invatare algoritmica (deep learning).
   
PROCESOARE INTEL® CORE™ DE GENERATIA 10
Acum poti duce cu succes la indeplinire orice sarcina de utilizare intensiva cu procesoarele pana la cele mai noi modele Intel® Core™ i9 de Generatia 10. Acest procesor cu 8 nuclee impinge frecventele de tact pana la 5.3GHz pe un singur nucleu, ducand valorile FPS pe noi culmi, si dispune si de tehnologie Hyper-Threading ce iti ofera pana la 16 magistrale paralele pentru a accelera sarcinile de utilizare dificile. Creatorii de continut se pot concentra pe proiectele de dimensiuni mari, cum ar fi editarea video si randarile 3D, rapid si eficient, in timp ce pasionatii de jocuri se pot juca, discuta si transmite continut in timp real, toate concomitent.
 
UNITATE SSD ULTRA-RAPIDA
Solutia de stocare SSD ultra-rapida iti ofera mai mult timp pentru sarcinile ce conteaza cu adevarat.
 
MEMORIE DUAL-CHANNEL DDR4
Efectueaza numeroase sarcini de lucru in paralel cu ajutorul celor pana la 32GB de memorie dual-channel DDR4-3200. Mai rapide ca niciodata datorita frecventelor standard de tact foarte ridicate, de 2933Hz, aceste module RAM de inalta performanta pot duce cu succes la indeplinire toate functiile cerute. Pasionatii de jocuri pot juca cele mai noi titluri AAA, transmite continut si discuta cu colegii de echipa fara nicio intarziere, in timp ce utilizatorii foarte avansati si creatorii de continut pot rula fiecare program de care au nevoie in acelasi timp, beneficiind astfel de un nivel foarte ridicat de productivitate.
 
SISTEM DE RACIRE - METALUL LICHID IMBUNATATESTE EFICIENTA SISTEMULUI DE RACIRE
Filosofia Sistemului Inteliget de Racire ROG combina functiile si setarile de sistem potrivite pentru a asigura cea mai buna experienta de utilizare in orice situatie. Performantele sunt accelerate cu ajutorul imbunatatirilor de ultima generatie, cum ar fi pasta termica din metal lichid aplicata procesorului si o carcasa bine ventilata ce pastreaza nivelul de zgomot la o valoare redusa, comparativ cu generatiile anterioare. Aplicatia software ROG Armoury Crate schimba automat modurile de functionare active pentru a optimiza performantele si nivelul sonor in functie de sarcinile de functionare. Impreuna, toate aceste inovatii permit solutiei ROG Boost sa accelereze frecventele GPU-ului cu pana la 100MHz, comparativ cu frecventele standard.
 
 
PASTA TERMICA DIN METAL LICHID
Pasta termica din metal lichid de la Thermal Grizzly reduce temperaturile procesorului cu pana la 12°C comparativ cu pastele termice standard. Aplicarea metalului lichid pe suprafata procesorului reprezinta un proces deosebit de delicat, efectuat in mod obisnuit manual. Am comandat echipamente personalizate ce automatizeaza procesul si ating un nivel de precizie mecanica atat de ridicat incat l-am extins la intreaga noastra gama de dispozitive echipate cu procesoare Intel® Core de Generatia 10. Blocul de racire de deasupra CPU-ului dispune de asemenea de un sistem intern de retinere patentat, ce previne scurgerea metalului lichid in timp.
 
ZONA DE FLUX DE AER 3D
Un volum de aer extins reprezinta un aspect fundamental al unui sistem de racire eficient, si, din acest motiv, balamele sunt impinse inainte pentru a extinde spatiul liber disponibil in partea din spate. Spatiul respectiv este utilizat judicios de Zona de Flux de Aer 3D, puternic ventilata, ce permite modelului Strix SCAR 17 sa aspire aerul intr-o maniera mai eficienta. Marginile perforate de pe partea din spate faciliteaza aparitia unui flux de aer suplimentar ce ajuta la reducerea temperaturii componentelor. O incizie trapezoidala patentata reduce dimensiunile partii de jos a ecranului, asigurand faptul ca zona de ventilare de dedesubt nu este obstructionata, oferindu-i in acelasi timp modelului Strix SCAR 17 aspectul sau specific, asimetric.
 
VENTILATOARE N-BLADE DUALE
Modelul Strix SCAR 17 este echipat cu doua ventilatoare n-Blade proiectate pentru a oferi un flux de aer maximizat. Orifiile de aspiratie atent proiectate utilizeaza margini rotunjite si elemente de ghidare reliefate pentru a ajuta ventilatoarele sa aspire un volum de aer mai mare. Odata ce aerul a fost aspirat in interiorul carcasei, acesta este impins catre zona radiatoarelor de catre lamelele cu 33% mai subtiri decat variantele standard, dar suficient de rezistente pentru a atinge viteze de rotatie foarte ridicate. Strix SCAR 17 ofera de asemenea cea mai ridicata densitate a lamelelor, de 83 per ventilator, imbunatatind fluxul de aer cu pana la 15%.
 
TASTATURA COOLZONE
Sesiunile extinse de jocuri incalzesc componentele interne si pot cauza reducerea nivelului de confort la atingere al tastaturii aflate direct deasupra lor. Pentru ca degetele voastre sa-si pastreze temperatura redusa, Strix SCAR 17 include orificii de ventilatie plasate strategic in jurul tastelor WASD pentru a permite generarea unui curent de aer provenit de la ventilatorul aflat imediat dedesubt. Acest design reduce temperaturile de suprafata cu pana la 14% comparativ cu solutiile de design rivale, imbunatatind nivelul de confort pentru sesiuni de jocuri extinse.
 
SISTEM DE RACIRE CU AUTO-CURATARE
Mentinerea curateniei radiatoarelor este critica pentru a asigura disiparea optima a caldurii, si, din acest motiv, inginerii nostrii au creat un tunel anti-praf special ce captureaza si canalizeaza particulele in afara carcasei pentru a preveni colectarea acestora in zona lamelelor. Acest sistem de auto-curatare ajuta la mentinerea unor performante de racire consistente in timp, ceea ce imbunatateste stabilitatea si fiabilitatea pe termen lung.
 
MAI MULTE LAMELE ULTRA-SUBTIRI
Energia termica este disipata prin intermediul radiatoarelor de pe partile laterale. Fiecare dintre acestea dispune de lamele de cupru ultra-subtiri, cu o grosime de doar 0.1mm, ce fac posibila o densitate mai ridicata si o rezistenta redusa a aerului comparativ cu lamelele standard, ce sunt de obicei de doua ori mai groase. In functie de configuratia CPU / GPU, sistemul poate fi echipat cu pana la 284 de lamele, cu o suprafata totala de 178,125mm2, crescand astfel nivelul de disipare al caldurii cu 10.4% si reducand nivelul de rezistenta al aerului cu 8.2%.
 
ACOPERIRE EXTINSA A SISTEMULUI DE RACIRE
Designul sistemului de racire foarte performante include o solutie de redistribuire a caldurii ce acopera CPU-ul si GPU-ul si redistribuie caldura absorbita pentru a minimaliza intarzierile cauzate de temperaturile ridicate. Solutia de redistribuire a caldurii acopera cele 6 heat pipe-uri, permitandu-i sa mentina intr-o maniera eficienta temperaturile componentelor etajului de alimentare sub 85° Celsius. Aceasta organizare asigure un nivel suficient de racire pentru orice sarcina de lucru, inclusiv acelea ce activeaza doar unul dintre cele doua unitati de procesare.
 
MODUL PERFECT DE FUNCTIONARE, INTOTDEAUNA
Laptopurile de gaming sunt suficient de versatile pentru a se achita cu succes de o serie intreaga de sarcini de utilizare, dar cerintele acestora pot varia semnificativ, si, din acest motiv, Sistemul Inteligent de Racire isi adapteaza setarile in consecinta. Acesta schimba in mod automat modurile de functionare ce optimizeaza performantele si nivelul de zgomot pentru diferite jocuri si aplicatii. Modul Turbo utilizeaza cele mai ridicate viteze ale ventilatoarelor si cele mai mari frecvente de tact pentru a suporta performante maxime, modul Echilibrat ajusteaza frecventele si sistemul de racire pentru a reduce nivelul de zgomot in timpul jocurilor, iar modul Silentios reduce si mai mult zgomotul in cazul sarcinilor de lucru sau de divertisment.
 
CONECTIVITATE - TEHNOLOGIE FIABILA WI-FI 6
Conexiunea ultra-rapida Intel® Wi-Fi 6 cu Gig+ (802.11ax) iti permite sa te joci la viteze LAN, intr-o maniera foarte fiabila, oriunde beneficiezi de conexiuni compatibile. Wi-Fi 6 (Gig+) face posibile latimi de banda de top de pana la 2.4Gbps, dar si viteze de transfer, eficienta si fiabilitate superioare in spatii aglomerate. Aceasta tehnologie reduce de asemenea latentele, astfel incat vei experimenta mai putine intarzierie in acele activitati in care viteza retelei este foarte importanta, cum ar fi jocurile foarte rapide atunci cand esti in deplasare. Tehnologia ROG RangeBoost complementeaza conexiunea ta Wi-FI 6 maximizand acoperirea. Algoritmii unici RangeBoost evalueaza puterea semnalului celor patru antene interne si aleg perechea optima pentru locatia in care te aflii, miminalizand zonele fara acoperire si crescand raza de acoperire de semnal cu pana la 30%.
 
 
KEYSTONE II - ITI PREZENTAM KEYSTONE II
Keystone II iti ofera o modalitate noua si versatila de a-ti personaliza sistemul si proteja datele personale. Aceste chei fizice dotate cu tehnologie NFC pot fi instalate cu usurinta in carcasa sistemului Strix SCAR 17, adaugand acceste subtile de-a lungul marginii acestuia. Atunci cand acestea sunt conectate, iti transforma instantaneu sistemul prin intermediul diferitelor efecte si profiluri specifice pentru jocuri, sau deblocheaza accesul la o Unitate Secreta de stocare a datelor ce imbunatateste securitatea documentelor si aplicatiilor tale confidentiale.
 
 

 COMENZI RAPIDE
Cheile Keystone iti ofera acces mai rapid la functiile si comenzile esentiale. Conectarea unei chei Keystone te poate ajuta sa lansezi aplicatiile tale favorite, sa schimbi modurile de functionare si iti ofera si accesul rapid la Profilul tau Cloud asociat contului tau ROG ID. Deconectarea Keystone poate de asemenea initia anumite actiuni specific, de la activarea unui mod de functionare secret, ce minimalizeaza toate ferestrele, pana la iesirea rapida din contul tau Windows.
 

  • Lansare jocuri/aplicatii;
  • Modificare Moduri Operare;
  • Securitate Invizibila;
  • Autentificare/iesire Windows.
   
SECURITATE INVIZIBILA
Salveaza fisierele tale personale intr-o locatie secreta, un adevarat seif virtual conectat la dispozitivul tau Keystone. Utilizat exact ca o cheie reala, acesta activeaza o Unitate Secreta de stocare a datelor aflata pe sistemul tau. Spatiul de stocare criptat* ofera un nivel suplimentar de securitate pentru datele tale personale, aplicatiile si fisierele a caror siguranta este vitala. Conecteaza aceasta unitate la dispozitive Keystone multiple pentru a partaja accesul sau pentru a crea chei de acces de rezerva.

* Solutia de criptare este disponibila doar pentru utilizatorii Windows 10 Pro.
 
 
AURA SYNC - LASA-TI PERSONALITATEA SA STRALUCEASCA CU AURA SYNC
Bucura-te de un avantaj competitiv in concursurile de jocuri cu ajutorul tastaturii foarte durabile special proiectata pentru un nivel ridicat de precizie in jocuri. Concentreaza-te asupra jocurilor cu ajutorul tastelor functionale bine spatiate pentru identificare mai usoara, si cu ajutorul tastelor de acces rapid in jocuri pentru activarea imediata a comenzilor vitale. Construit sa reziste pana la 20 de milioane de apasari, acest laptop ofera durabilitatea de care ai nevoie in cele mai serioase jocuri. Intreaga tastatura este imbunatatita cu ajutorul sistemului de iluminare RGB la nivel de tasta, ce iti permite sa-ti evidentiezi toate combinatiile de taste. Aura Sync iti permite sa-ti coordonezi sistemul de iluminare al tastaturii pe intregul ecosistem de dispozitive compatibile.
 
 
SISTEM AUDIO - SUNET MAI BOGAT
Difuzoarele deosebit de imersive, orientate lateral, te catapulteaza direct in mijlocul actiunii. Tehnologia de Amplificare Inteligenta monitorizeaza iesirile audio si efectueaza modificari in timp real pentru a mentine sistemul audio in limitele de functionare normale, prevenind posibilele daune la nivelul conurilor difuzoarelor. Sunetul rezultat ofera o distorsiune sonora redusa, o gama dinamica mai ridicata, bass accentuat si un potential de volum semnificativ mai mare. Ridica volumul pentru a putea auzi fiecare miscare, fiecare schimb de focuri si fiecare indiciu audio oferit in jocurile tale favorite.
 
 
CONECTIVITATE - OPTIUNI EXTINSE DE CONECTIVITATE
Conecteaza-ti perifericele favorite si lanseaza cu usurinta jocurile favorite. Bucura-te de viteze Gen 2 prin intermediul interfetei USB 3.2 Tip-C™ cu DisplayPort™ 1.4, sau conecteaza un monitor* G-SYNC™ pentru jocuri mai cursive. Cele trei interfete Tip-A USB 3.2 Gen 1 sunt gata pentru toate echipamentele de care ai putea avea nevoie, in timp ce conexiunea HDMI 2.0b iti permite sa te bucuri de filme si jocuri pe un monitor 4K sau un televizor de pana la 60Hz. Interfata integrata Gigabit Ethernet ofera latente reduse in retea pentru un nivel ridicat de competitivitate in jocuri multiplayer, complementand interfata Wi-Fi incorporata. .
 
 
APLICATII EXCLUSIVE - ARMOURY CRATE
ROG Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii pentru a iti facilita accesul rapid, printr-o singura aplicatie. Poti defini si personaliza cu usurinta Profiluri de Utilizare ce realizeaza in mod automat modificari atunci cand lansezi jocurile favorite. Combinarea acestor functii de customizare cu noua solutie ROG Keystone iti permite sa incarci foarte rapid setarile tale atent optimizate.
 
 

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i9
    • Model
      10980HK
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.3
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      2
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      1
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 2070 SUPER 8GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x type A
      1 x type C
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.99
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      4 celule - 66Wh
    • Culoare
      Black
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.