Laptop Gaming ASUS TUF FX505DT cu procesorAMD Ryzen™ 7 3750H pana la 4.00 GHz, 15.6", Full HD, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB, Free DOS, Stealth Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS TUF FX505DT cu procesorAMD Ryzen™ 7 3750H pana la 4.00 GHz, 15.6", Full HD, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB, Free DOS, Stealth Black de la ASUS

Laptop Gaming ASUS TUF FX505DT cu procesorAMD Ryzen™ 7 3750H pana la 4.00 GHz, 15.6", Full HD, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB, Free DOS, Stealth Black

 
 
Bucurati-va de un joc mai inteligent, cu noul ASUS TUF Gaming FX505 AMD Edition. Dispunand de un display NanoEdge de ultima generatie IPS cu tehnologia AMD® FreeSync™ si echipat cu cel mai recent procesor AMD Ryzen™ si grafica dedicata, acesta ofera gaming de inalta performanta la un pret accesibil. Este, de asemenea, testat si certificat conform standardelor militare MIL-STD-810G, astfel incat sa aveti garantata duritatea si durabilitatea pe termen lung.
 
 
IMERSIUNE EXTREMA PE UN DISPOZITIV ULTRA-RAPID
Noul design NanoEdge are o rama mai subtire, de 6,5 mm pentru imagini vizuale extrem de imersive intr-un pachet mult mai compact. FX505 dispune de un panou IPS pentru un gaming fluid cu blur minim. Tehnologia IPS asigura culori consistente cand vizualizati din unghiuri extreme.
 
 
GRAFICA FLUIDA IN JOCURI
Cu ajutorul tehnologiei AMD FreeSync, rata de reimprospatare a afisajului se sincronizeaza cu viteza cadrelor randate de GPU pentru a reduce decalajul, a minimiza lag-ul si a elimina tearing-ul vizual. Pregatiti-va sa experimentati un joc mai lin in lumi virtuale mai imersive!
 
PERFORMANTA GAME-READY: ATACA INAMICUL CU PUTERE DE FOC AMD
Imaginati-va un laptop compact de jocuri care se poate duce cu mult peste greutatea sa - FX505 este capabil de asta. Este alimentat de cel mai recent procesor AMD Ryzen, care are patru nuclee si opt thread-uri capabile de viteze de pana la 3.7GHz. De asemenea, nu este doar pentru jocuri, FX505 permite multitasking mai rapid si mai eficient, inclusiv sarcini de productivitate zilnica, navigare pe net si vizionare de filme si videoclipuri. Impreuna cu grafica GTX 1650, puteti fi siguri ca FX505 este capabil de orice, in interiorul si in afara arenei de jocuri.
 
 
ASUS TUF GAMING: MAI MULT DECAT STANDARD
Infuzat de spiritul The Ultimate Force (TUF), FX505 a trecut o serie de teste de durabilitate riguroase MIL-STD-810G militare, supravietuind cu succes conditiilor variate, inclusiv expunerea la radiatie solara, altitudine ridicata si temperaturi extreme. Este certificat pentru a suporta utilizarea de zi cu zi, de la lovituri accidentale la caderi bruste de pe birou. Rezistenta si stabilitate, FX505 a fost impins pana la limita pentru a asigura cea mai buna fiabilitate pentru gameri.
 
 
CONSTRUCTIE SOLIDA
FX505 are un design care evoca durabilitatea si puterea acestuia. Capacul negru prezinta designul distinctiv Radiating-X cu un finisaj de tip sandblasted. Designul hexagonal de pe partea inferioara a sasiului asigura o rigiditate structurala suplimentara, completand liniile moderne si agresive ale laptopului.
 
 
TASTATURA ILUMINATA HYPERSTRIKE INSPIRATA DE CELE DESKTOP
FX505 AMD Edition are o tastatura optimizata pentru jocuri, cu iluminare din spate. Tehnologia exclusiva HyperStrike asigura o tastare mai precisa si o ergonomie imbunatatita datorita unui aspect inspirat de desktop, cu un grup de taste WASD evidentiat, o bara space mai larga, tastele de directie izolate si decalaje care pot fi identificate intre tastele functionale. In plus, tehnologia Overstroke inregistreaza mai rapid intrarile de la tastatura pentru un control precis si fara efort.
 
 
DURABILITATE DE 20 MILIOANE DE APASARI
FX505 are o tastatura extrem de durabila, cu taste care pot suporta pana la 20 de milioane de apasari - de doua ori mai mari decat cele din industrie. Promite o viata extinsa, fara a compromite acuratetea si confortul.
 
TEHNOLOGIA HYPERCOOL IMBUNATATESTE DURABILITATEA
Tehnologia HyperCool exclusiva ASUS consta in sistemul anti-praf de racire (ADC) si HyperFan pentru a asigura o racire exceptionala in timpul sesiunilor lungi de jocuri. Racirea este de asemenea imbunatatita de capacul taiat trapezoidal si de amplasarea inteligenta a ventilatoarelor.
 
 
TUNELE ANTI-PRAF
Sistemul ADC are un design interior exclusiv, care forteaza particulele de praf si murdaria sa iasa din sasiu prin doua tuneluri anti-praf situate in jurul ventilatoarelor. Acest lucru impiedica ca aripioarele termice sa fie acoperite de murdarie, mentinand performanta pe termen lung pentru a imbunatati atat longevitatea cat si fiabilitatea sistemului.
 
HYPERFAN
Sistemul Hyperfan ajusteaza automat vitezele ventilatoarelor in functie de temperaturile CPU si GPU. Puteti comuta intre modurile Turbo, Balanced si Silent pentru a se potrivi oricarei situatii. Modul Turbo este cea mai agresiva setare, oferind cele mai mari frecvente si viteze ale ventilatorului pentru a exploata pe deplin puterea FX505 AMD Edition. Modul echilibrat optimizeaza performanta si racirea pentru a reduce nivelurile de zgomot sub 45dB pentru jocuri, in timp ce modul silentios reduce in continuare zgomotul ventilatorului si este perfect pentru navigarea pe internet, munca productiva sa sau pentru a viziona un film.
 
AIRFLOW OPTIMIZAT
Fiecare parte din FX505 AMD Edition serveste la imbunatatirea stabilitatii si eficientei sistemului. Ventilatoarele duale sunt amplasate simetric pentru a maximiza fluxul de aer prin sistem. Acestea pompeaza aerul cald din spate, unde capacul patentat taiat trapezoidal evita interferenta cu orificiile de evacuare, sporind eficienta termica cu pana la 25% fata de modelele traditionale.
 
SUNET SURROUND IMERSIV DTS
Tehnologia DTS Headphones:X™ ofera un sunet surround de inalta fidelitate, pe 7.1 canale, pentru experienta de calitate home-theater, chiar si atunci cand utilizati un set de casti. Dispune de setari optimizate pentru jocuri, sport si filme si are un egalizator incorporat pentru reglare fina suplimentara.
 
 
MEMORIE DE INALTA PERFORMANTA
Pregatiti-va pentru multi-tasking serios - FX505 este echipat cu un procesor quad-core si 8GB de memorie dual-channel DDR4 2400MHz pentru o performanta imbunatatita si eficienta energetica.
 
 
UNITATE DE TUNING SI PERSONALIZARE A SISTEMULUI, UNIFICATE
TUF Gaming Armory Crate pune la dispozitie toate sistemele esentiale si controlul iluminarii la varful degetelor dvs. intr-un singur utilitar. Puteti schimba cu usurinta setarile pentru ambele si puteti defini pana la patru profiluri de jocuri care fac automat ajustari atunci cand lansati titlurile preferate. Aceste optiuni sunt doar inceputul pentru ceea ce va deveni un instrument si mai versatil.
 
 
PORTURI LA INDEMANA
FX505 AMD Edition ofera o serie de porturi I/O, inclusiv un port USB 2.0 si doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A pentru perifericele dvs. de gaming, precum si HDMI 2.0 pentru conectarea la un display extern. Toate porturile sunt situate in partea stanga a laptopului, astfel incat nu exista nimic care sa interfereze cu mana dvs. dreapta.
 

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      3750H
  • Memorie
    • Capacitate
      16
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      GTX 1650 4GB
    • Placa video
  • Altele
    • Culoare
      Stealth Black
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.