Ultrabook ASUS 14'' ExpertBook B9 B9400CEA, FHD, Intel Core i7-1165G7, 32GB DDR4X, 2x 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Star Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ultrabook ASUS 14'' ExpertBook B9 B9400CEA, FHD, Intel Core i7-1165G7, 32GB DDR4X, 2x 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Star Black de la ASUS

Preia lumea afacerilor cu ASUS ExpertBook B9. Sasiul sau elegant, elaborat cu precizie si minimalist, impinge limitele usurintei pentru o portabilitate maxima, oferindu-i in acelasi timp o rezistenta care nu are egal. Este construit pentru calatorii serioase, cu o durata de viata uimitoare a bateriei pe tot parcursul zilei si este proiectat cu multe tehnologii de ultima generatie pentru a va imbunatati eficienta la locul de munca. Acestea includ un procesor Intel® Core ™ de a 11-a generatie, anularea zgomotului AI, suport RAID dual SSD, ASUS NumberPad 2.0 si senzor de proximitate incorporat. Securitatea la nivel de intreprindere asigura pastrarea in siguranta a datelor dvs. confidentiale, facilitand intelegerea de ce ExpertBook B9 este reperul pentru laptopurile de afaceri. Extrem de portabil, puternic si dur, este partenerul ideal in lumea corporatiilor.

 

Mai usor, mai puternic si mai portabil

Am eliminat tot volumul excesiv de la ExpertBook B9 si l-am incorporat intr-un sasiu durabil, din aliaj de magneziu-litiu, astfel incat cantareste o lumina cu pene de 880 g. Rama superslim permite un afisaj de 14 inci sa se incadreze in sasiul clasei de 13 inci a ExpertBook B9. este extrem de compact. Impingeti-va ExpertBook B9 intr-o servieta, astfel incat sa va fie alaturi tot timpul pentru productivitate in interiorul si in afara biroului.

 

Facut la perfectiune

Aliajul de magneziu-litiu utilizat in ExpertBook B9 este durabil, dar usor, rezultand un laptop cu 16% mai usor decat modelul anterior3. Sasiul este realizat metodic, fiind supus unui proces complex de 21 de etape pentru a-si crea exteriorul dur, dar rafinat.

 

Frezat CNC pentru rezistenta

Pentru a crea capacul taiat cu precizie si invelisul complex al tastaturii ExpertBook B9, se foloseste un proces de frezare CNC de inalta precizie pentru a modela bucati unice de metal solid. Acest lucru reduce golurile interne inutile, facand intregul sasiu mai dur si mai puternic decat este posibil folosind metodele traditionale de stantare a metalelor.

 

Primele impresii conteaza

Echipa de design ASUS a incorporat elemente arhitecturale in designul ExpertBook B9, cu colturi si margini cu forma precisa, oferindu-i un aspect curat si elegant. Finisajul Star Black este si el unic, inspirandu-se din univers si stele pe cerul noptii pentru a crea o culoare care emana atat mister cat si intelepciune. Finisajul este irizat, cu nuante de rosu si verde care apar in functie de modul in care lumina loveste suprafata, in timp ce particulele mici stralucitoare incorporate in finisaj seamana cu stelele. Acest design elegant se opune reputatiei laptopurilor tipice de afaceri fiind simple si plictisitoare.

 

Faceti treaba fara efort

Nicio sarcina nu este prea grozava pentru ultracompactul ExpertBook B9: va ajuta sa faceti lucrari cat mai repede si mai eficient posibil. Este alimentat de un procesor Intel Core ™ i7  de pana la a 11-a generatie cu grafica Iris Xe si Intel WiFi 6 super rapid, oferind performante de calcul rapide, receptive, de retea si grafice, cu gestionabilitate la nivel de intreprindere. De asemenea, ofera doua SSD-uri pentru a oferi o capacitate uriasa de pana la dublu de 2 TB si o viteza mai mare si accepta tehnologia RAID19 pentru o fiabilitate imbunatatita a datelor sau o functionare mai rapida. ExpertBook B9 este, de asemenea, un laptop Intel Evo verificat, deci puteti fi siguri ca ofera cele mai bune performante, eficienta si conectivitate.

 

Tehnologie RAID

RAID, sau matrice redundanta de discuri independente, este o tehnologie de stocare care permite mai multor unitati sa se comporte ca una singura. ExpertBook B9 accepta atat nivelurile RAID 0, cat si RAID 1 pentru o performanta superioara pentru o securitate imbunatatita a datelor. Fostele stocheaza datele stocate in mod egal pe doua unitati pentru operatiuni de pana la 2 ori mai rapide. 

 

Viteza este esentiala

Un SSD PCIe 3.0 x4 de inalta performanta ofera ExpertBook B9 cel mai rapid spatiu de stocare disponibil pentru consumatori, astfel incat nu veti fi niciodata asteptati pentru lansarea sistemului de operare sau pentru incarcarea aplicatiilor. Si pentru ca nu au parti mobile, SSD-urile sunt, de asemenea, incredibil de fiabile si silentioase.

 

Mobilitate fara limite

ExpertBook B9 incorporeaza tehnologia ASUS WiFi Master, astfel incat va veti bucura de conexiuni WiFi mai rapide si mai fiabile la distante mai mari decat oricand. Combinat cu cel mai recent Bluetooth® 5.0 care va permite sa va conectati dispozitivele preferate cu un impact mai mic asupra duratei de viata a bateriei, ExpertBook B9 va ofera libertatea de a face orice aveti nevoie, oriunde doriti!

 

Dureaza mai mult, se incarca mai repede

ExpertBook B9 nu va va dezamagi niciodata pe parcursul intregii zile lucratoare sau a unui zbor pe distante lungi. Ofera durata de viata a bateriei pe tot parcursul zilei la o singura incarcare, ajutata de tehnologia de auto-reimprospatare a panoului eficienta din punct de vedere energetic. In plus, tehnologia de incarcare rapida va permite sa reincarcati bateria pana la o capacitate de pana la 60% in doar 39 de minute

 

Tehnologie Panel Self Refresh

Tehnologia de reimprospatare a panoului se bazeaza pe memorie dedicata incorporata in propriul panou de afisare LCD. Se foloseste atunci cand afisajul afiseaza o imagine statica si economiseste energie oprind procesorul video si circuitele acestuia. Acest consum redus de energie permite o durata de viata a bateriei mult mai lunga.

 

Rezistenta militara si calitate a constructiei

Pentru a fi suficient de puternic pentru toate calatoriile dvs., ExpertBook B9 este construit solid cu aliaj de magneziu-litiu si armatura structurala pentru o rezistenta sporita a sasiului. Acesta indeplineste testele militare americane MIL-STD 810H de nivel urmator si din industrie, care sunt mai riguroase si mai exigente ca niciodata. De asemenea, este supus testelor interne stricte, inclusiv teste de presiune, soc si cadere a panoului pentru a asigura durabilitatea, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la loviturile si umflaturile cotidiene.

 

Tehnologie audio bidirectionala de anulare a zgomotului AI pentru afaceri

Pentru a creste nivelul conferintelor profesionale, ExpertBook B9 are o tehnologie de anulare a zgomotului alimentata de AI, care foloseste tehnici sofisticate de invatare automata. Tehnologia include atat o functie in amonte pentru a filtra zgomotul in jurul difuzorului, cat si o functie in aval pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celalalt capat al conversatiei. Acest lucru asigura o distragere minima pentru o comunicare de inalta calitate, deci este ca si cum ai fi in camera cu alte persoane. De asemenea, include taste de comanda rapida pentru a activa tehnologia sau a dezactiva microfoanele cu clicuri simple.

 

Controlati conferintele cu un simplu clic

ExpertBook B9 are, de asemenea, taste de comanda rapida pentru a permite rapid tehnologia de anulare a zgomotului AI sau pentru a dezactiva microfoanele, asigurandu-va ca conferinta este simpla si sigura.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i7
    • Model
      1165G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 1
      2 x USB 3.2 Type C Gen 2
    • Iesire audio
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      0.88
    • Baterie
      baterie 4 celule 66 Wh
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.