Laptop ASUS ExpertBook P3540FA cu procesor Intel Core i3-8145U, 15.6", HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Endless OS, Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS ExpertBook P3540FA cu procesor Intel Core i3-8145U, 15.6", HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Endless OS, Grey de la ASUS

Compact si plin de energie, perfect pentru mediul de afaceri!
 
 
Oferind combinatia perfecta de performanta si mobilitate pentru utilizatorii din segmentul business, modelul foarte compact de 15 inchi ASUSPRO P3540 combina performante non-stop cu legendara rezistenta ASUSPRO. Acesta ofera pana la 16 ore de autonomie a bateriei, un set complet de optiuni de conectivitate si calitate la standarde militare, cu un ecran cu margini foarte subtiri de tip NanoEdge ce permite reducerea semnificativa a volumului si greutatii carcasei. De asemenea, sistemul include diverse detalii de design special concepute pentru mediul de afaceri, cum ar fi un "scut" ce asigura confidentialitatea camerelor web, o balama cu deschidere completa la 180° pentru partajarea usoara a continutului ecranului si o tastatura cu sistem de inclinare automat ErgoLift, pentru un nivel suprem de confort in utilizare.
 
Productivitate
Performante non-stop pentru toate cerintele de utilizare
P3540 iti ofera autonomie pe durata intregii zile astfel incat sa poti realiza mai multe, indiferent unde te-ai afla. Bateria sa de capacitate ridicata, 70Wh, ofera o autonomie de pana la 16 ore1 dupa o singura incarcarer, astfel incat poti fi productiv pentru perioade mai lungi de timp, chiar si in absenta prizelor. Pentru a oferi performante superioare fara efort, P3450 este echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ de Generatia 8 si ofera o unitate SSD ultra-rapida sau o unitate HDD de capacitate ridicata, oferindu-ti astfel o solutie de stocare ce ofera atat viteze de acces ridicate, cat si suficient spatiu pentru toate fisierele tale.
 
 
Mobilitate
Spatiu de lucru maximizat, greutate minima
Ecranul extins de 15 inchi, de tip NanoEdge, dispune de margini ultra-subtiri ce fac posibil volumul incredibil de compact al modelului P3540, dar si o greutate redusa pentru mobilitate extinsa. Carcasa sa prelucrata cu un nivel foarte ridicat de precizie este finisata intr-o nuanta de gri clasica, eleganta, creand o impresie cu adevarat profesionista oriunde v-ati duce.
 
 
Conectivitate
Interfete de conectivitate extinse si fiabile
Atunci cand nu te afli la birou, accesul la un set complet de interfete de conectivitate este absolut vital. P3540 este echipat cu un set de optiuni de conectivitate extinse, ce include patru porturi USB si un cititor de carduri SD, plus conexiuni HDMI, LAN si VGA pentru transferuri de date usoare si optiuni de conectare foarte versatile ale diferitelor dispozitive periferice. Pentru fiabilitate suplimentara, interfetele au o constructie foarte solida, fiind testate pentru a suporta peste 5000 de insertii.
 
 
Balama cu rotire la 180 grade, robusta si versatila
Balamaua poate reprezenta veriga slaba a laptopurilor standard, dar P3540 este diferit. Acesta a fost special conceput pentru a rezista utilizarii in medii dificile, permitand o rotire completa la 180°: astfel, este redus efectul fortelor de incarcare asupra balamalei iar ecranul poate fi intins pe o suprafata plana pentru partajarea usoara a continutului afisat. Balamaua este de asemenea supusa unor teste de rezistenta foarte exigente, cu peste 50,000 de cicluri deschidere/inchidere pentru a asigura un nivel maxim de durabilitate.
 
 
Tastatura
Tastatura cu design ergonomic
Confortul tau reprezinta o prioritate de top pentru orice laptop din Seria ASUSPRO, iar P3540 duce aceasta la urmatorul nivel cu ajutorul balamalei exclusive ErgoLift ce inclina in mod automat tastatura pentru a asigura o pozitie de tastare confortabila, a tastelor spatiate si cu o cursa lunga* ce ofera o experienta de tastare mai confortabila si rapida, si a tastaturii numerice de dimensiuni standard pentru introducerea rapida a datelor.
* Cursa taste: Distanta verticala pe care se miscta o tasta atunci cand este apasata. O cursa mai lunga a tastelor ofera o experienta de utilizare mai naturala si apropiata de cea a unui sistem desktop.
 
 
Securitate
Protejeaza-ti datele si informatiile sensibile
Datele reprezinta un element vital pentru compania ta si, din acest motiv, laptopurile ASUSPRO ofera un nivel ridicat de securitate. P3540 include elemente foarte solide ce iti garanteaza securitatea, de la protectie fizica implementata la nivel hardware la solutii pentru asigurarea protectiei identitatii, prin intermediul unui conector de securitate Kensington, chip TPM 2.0, scut de asigurare a confidentialitatii pentru webcam si un senzor pentru amprente.
 
Standarde Militare
Gata de actiune
Durabilitatea de top reprezinta o valoare de baza a seriei de laptopuri ASUSPRO pentru utilizatorii din segmentul business, asigurand faptul ca toate datele si informatiile tale foarte pretioase vor supravietui cu succes rigorilor utilizarii zilnice si situatiilor de impact accidental, dar si tuturor mediilor de utilizare ostile. Toate laptopurile din seria ASUSPRO beneficiaza de o constructie foarte solida si sunt supuse unei serii de teste de calitate deosebit de exigente, conforme standardelor militare US MIL-STD 810G, precum si testelor interne de calitate ASUS, ce includ teste de verificare a rezistentei la impact - cazaturi, lovituri, rezistenta la lichide sau expunerea la conditii extreme de altitudine, temperatura si umiditate.
 
 
Administrare
Solutie centralizata de administrare
Laptopurile ASUSPRO sunt proiectate pentru a ajuta la simplificarea proceselor de administrare a bunurilor, atat pentru membrii departamentelor MIS cat si pentru utilizatorii finali. Solutia exclusiva ASUS Business Manager — un utilitar pentru administrarea PC-urilor foarte usor de folosit — iti permite sa realizezi cu usurinta copii de siguranta ale datelor (sau sa le restaurezi ulterior), sa implementezi actualizarile automate si sa evaluezi starea de sanatate a sistemului. In plus, poti alege si solutia optionala ASUS Control Center, o suita de aplicatii de administrare centralizate ce include administrarea la distanta, monitorizarea hardware si software, si functii de optimizare foarte usor de folosit.
 
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i3
    • Model
      8145U
    • Numar Nuclee
      2
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      3.9
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      16
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 a/b/g/n/ac 2x2
    • Bluetooth
      4.1
  • Porturi
    • USB 3.1
      2
      2 type C
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.7
    • Culoare
      Grey
  • Software
    • Sistem de operare
    • Altele
      Port: 1 x VGA
      Dimensiuni: 802.11 a/b/g/n/ac 2x2
      Dimensiuni: 357.3 x 19.4 x 236.8 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.