Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus G15 cu procesor AMD Ryzen™ 9 5900HS pana la 4.60 GHz, 15.6", WQHD, 165Hz, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 8GB, Windows 10 Home, Eclipse Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus G15 cu procesor AMD Ryzen™ 9 5900HS pana la 4.60 GHz, 15.6", WQHD, 165Hz, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 8GB, Windows 10 Home, Eclipse Gray de la ASUS

 

GATA PENTRU ORICE

Puterea si portabilitatea se completeaza perfect in cadrul modelului foarte versatil ROG Zephyrus G15, ce iti ofera o experienta de gaming extraordinara intr-un sistem ultra-subtire si portabil (1.9kg) ruland Windows 10. Bucura-te de performante rapide si cursive cu ajutorul procesorului pana la AMD Ryzen™ 9 5900HS si al GPU-ului GeForce RTX™ 3080. Afisajele dedicate jocurilor pana la WQHD 165Hz/3ms ofera un echilibru foarte bun intre viteza de reactie si detaliile foarte bogate in jocuri pentru a te atrage mai bine in centrul actiunii. Sunetul bogat Dolby Atmos generat de cele sase difuzoare ale sistemului surround integrat te ajuta sa te bucuri de o experienta audio mai imersiva in toate experientele tale de divertisment.

 

ELEGANT SI ATRAGATOR

Pune-ti in evidenta stilul personal cu ajutorul variantelor de culori Moonlight White sau Eclipse Gray. Capacul metalic ranforsat este taiat cu un nivel foarte ridicat de precizie si dispune de un design matriceal ce adauga un efect de stralucire foarte subtil datorita peliculei prismatice de dedesubt. Ofera o experienta de utilizare foarte versatila cu ajutorul elementelor e design inteligent proiectate, cum ar fi balamaua ErgoLift cu deschidere la 180° pentru vizualizare mai flexibila si un touchpad de dimensiuni mai mari pentru navigare usoara.

 

JOCURI SI CREATIVITATE FARA LIMITE

Acum poti duce cu succes la indeplinire toate sarcinile de utilizare, indiferent ca este vorba despre jocuri, creare de continut si multe altele cu ajutorul procesoarelor pana la AMD Ryzen™ 9 5900HS cu 8 nuclee si GPU-urilor GeForce RTX™ 3080. Acum poti face mai multe si pierde mai putin timp asteptand incarcarea aplicatiilor datorita celor pana la 2 unitati de stocare SSD NVMe PCIe®. Interfetele duale M.2 se conecteaza direct la CPU pentru obtinerea unor performante maxime, si ofera un spatiu de stocare de pana la 2TB pentru portofoliul tau de jocuri si aplicatii creative.

 

Laptopuri GeForce RTX Seria 30

GeForce RTX™ Seria 30 motorizeaza cele mai rapide laptopuri din lume pentru pasionatii de jocuri si creatorii de continut. Acesteas sunt construite utilizand faimoasa arhitectura Ampere —a doua generatie a arhitecturii NVIDIA RTX — cu noi Nuclee RT, Nuclee Tensor si procesoare multiple pentru streaming, toate ajutand la obtinerea celei mai realiste grafici cu trasare de raze 3D in timp real si functii AI de ultima generatie. 

 

RTX. Gata de actiune

Bucura-te de cele mai faimoase jocuri mai bine ca niciodata datorita fidelitatii vizuale oferita de tehnologia de trasare de raze in timp real si performantelor de top posibile cu ajutorul tehnologiei DLSS cu suport AI. RTX. Gata de Actiune.

   

Accelerare DLSS AI

NVIDIA DLSS reprezinta o tehnologie revolutionara de randare cu suport AI ce accelereaza ratele de afisare cu o calitate fara compromisuri a imaginilor utilizand Nuclee Tensor dedicate procesarii AI din cadrul arhitecturii GeForce RTX™. Acestea iti ofera suficient spatiu de manevra din punct de vedere al performantelor pentru a imbunatati setarile si rezolutiile si a obtine experiente vizuale incredibile. Revolutia AI este aici si in domeniul jocurilor. 

 
Imbunatateste-ti latura creativa.
Du-ti toate proiectele creative la urmatorul nivel cu ajutorul laptopurilor GeForce RTX™ Seria 30. Oferind accelerare AI in cele mai cunoscute aplicatii din segmentul creativ. Utilizand pe deplin platforma NVIDIA Studio de drivere dedicate si utilitare exclusive. Si construite pentru a oferi cele mai ridicate performante. Indiferent ca randezi scene 3D complexe, editezi clipuri video 8K sau transmiti in timp real la cele mai buna calitate a codarii si imaginilor, laptopurile GeForce RTX™ iti ofera performantele de care ai nevoie pentru a-ti crea cele mai bune proiecte. 
 
Victoria masurata in milisecunde
NVIDIA Reflex iti ofera cel mai bun avantaj competitiv posibil. Cele mai reduse latente. Cel mai ridicat nivel de raspuns, oferit de laptopurile GeForce RTX™ Seria 30. Identifica tintele mai rapid, reactioneaza mai rapid, si creste nivelul de precizie al tintirii prin intermediul unei suite revolutionare de tehnologii pentru a masura si optimiza latenta sistemului in competitiile de jocuri. 

 

DETALII BOGATE SI VITEZE RIDICATE IN JOCURI

Joaca-te, creeaza si fa mult mai multe cu ajutorul celor mai recente afisaje de inalta rezolutie cu rate de reimprospatare foarte ridicate. Ecranele pana la WQHD 165Hz/3ms reprezinta solutia hibrida perfecta, obtinand un echilibru foarte satisfacator intre actiunea foarte rapida din jocuri si imagini cu un nivel ridicat al detaliilor. Timpul de raspuns foarte rapid, de 3ms gri-la-gri, minimalizeaza tremurul de miscare pentru a urmari tintele cu un nivel ridicat de precizie. Tehnologia de Sincronizare Adaptiva face jocurile mult mai cursive, eliminand artefactele vizuale si minimalizand tremurul de imagine pentru un nivel superior de realism.

 

SUNET SURROUND IMERSIV

Cele sase difuzoare echipate cu tehnologie Dolby Atmos te aduc in centrul actiunii. Tweeter-ele duble transmit sunetul direct catre tine pentru a te ajuta sa te bucuri de un volum sonor ridicat, in timp ce perechea de woofer-e aflate sub suportul palmar echilibreaza acustica si minimalizeaza rezonanta nedorita. Ridica volumul la orice petrecere sau eveniment si bucura-te de un sunet mai puternic si dinamic.

 

COMUNICATII DE VOCE FOARTE CLARE

Intrarile audio imbunatatite te ajuta sa te bucuri de comunicatii de voce si transmisiuni audio/video mult mai clare. Tehnologia Bi-Directionala de Anulare a Zgomotului cu Suport AI ofera un plus de claritate sunetului inregistrat sau redat, filtrand zgomotele nedorite pentru a face toate comunicatiile de voce mai clare. Microfoanele 3D in serie inregistreaza o scena sonora extinsa ce poate fi optimizata pentru scenarii specifice, cum ar fi inregistrarea de muzica live sau gazduirea unor conferinte live.

 

SOLUTIA DE RACIRE INTELIGENTA ITI IMBUNATATESTE EXPERIENTA DE UTILIZARE

Filosofia Sistemului Inteliget de Racire ROG combina functiile si setarile de sistem potrivite pentru a asigura cea mai buna experienta de utilizare pentru orice combinatie de carcasa si componente, indiferent ce-ai face. Modelul Zephyrus G15 reduce temperaturile la nivelul procesorului cu ajutorul pastei termice din metal lichid. Un modul de racire cu auto-curatare elimina praful pentru a imbunatati stabilitatea pe termen lung, in timp ce ventilatoarele duale Aero Wave utilizeaza palete reproiectate pentru a genera un flux de aer impresionant, mentinand in acelasi timp un nivel foarte redus al zgomotului. Aplicatia software ROG Armoury Crate schimba automat modurile de operare active pentru a optimiza performantele si acustica in functie de fiecare sarcina de utilizare.

 

INTOTDEAUNA GATA DE ACTIUNE

Bucura-te de puterea si portabilitatea de care ai nevoie pentru a putea lucra fara probleme oriunde te-ai afla. O baterie de capacitate ridicata, de 90Wh, iti permite sa stai mai putin conectat la prize si mai mult exact acolo unde ti-ai dori sa fii. Suportul pentru interfata de incarcare Tip-C extinde si mai mult autonomia de functionare, facand posibila alimentarea directa de la baterii portabile pentru a ramane productiv oriunde ai fi. Solutia integrata ultra-rapida Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) face posibile conexiuni cu un nivel redus al latentelor oriunde v-ati afla, de la sali de curs pline la cafenele aglomerate.

*Tehnologia de Incarcare Rapida este testata in timp ce dispozitivul este oprit, fiind folosit impreuna cu adaptorul standard inclus in pachet. Timpul de incarcare poate varia +/- 10% datorita tolerantelor sistemului.

 

O ATINGERE DE GENIU IN JOCURI

Pasionatii de jocuri vor fi incantati de configuratia tastaturii, inspirata de sistemele desktop, ce dispune de blocuri functionale separate pentru identificare intuitiva, plus taste de acces rapid dedicate ce plaseaza controlul volumului, optiunea de oprire a microfonului si accesul la aplicatia ROG Armoury Crate la o atingere distanta. Combina comenzile dupa pofta inimii cu ajutorul tehnologiei N-Key de detectie a apasarilor false ce asigura faptul ca fiecare apasare este perfect inregistrata iar tastele durabile pot suporta peste 20 de milioane de apasari.

 

OPTIUNI DE CONECTIVITATE FLEXIBILE

O gama extinsa de interfete de conectivitate iti permite sa-ti imbunatatesti sistemul de jocuri oriunde te-ai afla. Poti conduce un afisaj secundar mai eficient cu ajutorul interfetei USB-C cu suport DisplayPort 1.4. Urmareste filme 4K UHD pe ecranul principal sau conecteaza cu usurinta un proiector cu interfata HDMI 2.0b. Conecteaza-ti mausul, gamepad-ul, tableta grafica, si alte periferice pentru a te putea juca sau fi creativ oriunde te-ai afla. Extinde-ti rapid capacitatea de stocare cu ajutorul cititorului de carduri micro SD ce suporta viteze de pana la 312MB/s. Acum nu mai trebuie sa-ti faci probleme legate de adaptoare audio datorita conectorului pentru casti de 3.5mm incorporat.

 

ARMOURY CRATE

ROG Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii pentru a va facilita accesul rapid, printr-o singura aplicatie. Poti defini si personaliza cu usurinta Profiluri de Utilizare ce realizeaza in mod automat modificari atunci cand lansezi jocurile favorite.

 

TOATE ECHIPAMENTELE DE CARE AI NEVOIE

Imbunatateste-ti experienta in jocuri cu ajutorul unui set complet de echipamente si accesorii ROG. Navigheaza cursiv si precis cu ajutorul mausului optic pentru jocuri compatibil Aura ROG Chakram Core. Lasa-te cuprins de o experienta sonora deosebita cu ajutorul castilor pentru jocuri ROG Delta. Surprinde imagini Full HD foarte cursive, la 60 FPS, cu ajutorul camerei externe de buzunar, foarte compacte, ROG GC21. Ofera-ti un nivel superior de autonomie cu ajutorul adaptorului de incarcare de 100W Zenpower Pro PD. Si transporta toate aceste accesorii cu ajutorul rucsacului durabil de 15 inci ROG Ranger, cu elemente de iluminare RGB.

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      IPS
      Anti-Glare
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      5900HS
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.6
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      1
      Sloturi ocupate: 1
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      48
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 3080 8GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      2
    • USB-C
      2
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1 x 2.0
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.9
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Culoare
      Eclipse Gray
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
    • Cititor card
      Micro SD
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.