Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR 18 G834JZ cu procesor Intel® Core™ i9-13980HX pana la 5.6 GHz, 18", QHD+, IPS, 240Hz, 32GB, 2 x 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 16GB GDDR6, No OS, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
20.219,11 lei
Pret 36 Rate Optimo: 741.15 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

G834JY-N6035

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR 18 G834JZ cu procesor Intel® Core™ i9-13980HX pana la 5.6 GHz, 18", QHD+, IPS, 240Hz, 32GB, 2 x 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 16GB GDDR6, No OS, Black de la ASUS

 

 

Apogeul performantei

Dominati campul de lupta cu noul ROG Strix SCAR 18. Introducand pentru prima data un ecran de 18 inchi in gama SCAR, vedeti inamicul mai clar ca niciodata. Alimentat de un procesor Intel® Core™ i9-13980HX din a 13-a generatie si de un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 cu un TGP maxim de 175 W, SCAR 18 face fata cu usurinta chiar si celor mai solicitante jocuri. De asemenea, vine cu un comutator MUX dedicat cu suport pentru NVIDIA Advanced Optimus, permitandu-va sa exploatati cu usurinta adevarata putere a GPU-ului dvs. atunci cand jucati. Cu suport pentru pana la 64 GB de memorie RAM DDR5 si pana la 4 TB de stocare PCIe Gen4x4, SCAR 18 poate juca cu usurinta, transmite si crea continut in acelasi timp, fara sa transpire. Pentru un laptop de gaming de ultima generatie, nu cautati mai departe de Strix SCAR 18.

 

 

 

 

Putere, eficienta

Treceti cu putere prin orice joc sau proiect cu un procesor Intel® Core™ i9-13980HX, cu un TDP de pana la 65 W si o arhitectura hibrida construita de la zero pentru Windows 11. Cu pana la 8 nuclee de performanta si 16 nuclee eficiente, jocurile AAA sunt impecabile si streamingul este fara efort.

 

 

Grafica dezlantuita

Componentele de top necesita putere, mai ales cand vine vorba de maximizarea performantei GPU-ului. Cu ajutorul NVIDIA DLSS 3, al arcului ultra-eficient Ada Lovelace si al tehnologiilor Max-Q, GPU-ul NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 pentru laptop este complet dezlantuit, cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost.

 

 

 

NVIDIA® Advanced Optimus

Cu NVIDIA® Advanced Optimus, laptopul poate directiona automat cadrele de la GPU-ul discret direct catre afisaj folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrata. Aceasta directionare imbunatateste performanta cu 5-10% in comparatie cu masinile fara comutator MUX, asigurandu-va ca beneficiati de cea mai buna experienta de joc - toate acestea fara a fi nevoie sa atingeti un singur buton. Aceasta comutare automata pastreaza, de asemenea, durata de viata a bateriei masinii dumneavoastra, deoarece poate face o tranzitie dinamica intre GPU-ul discret de mare putere si GPU-ul integrat de putere mai mica. Indiferent de ceea ce faceti, masina dvs. va trece la modul cel mai optimizat fara sa fie nevoie sa ridicati un deget.

   

Wireframe 2D de module de memorie RAM DDR5.

Memorie DDR5 extrem de rapida

Profitand de noul standard DDR5, bucurati-va de un salt urias de performanta generational la 4800Mhz, cu timpi de scriere cu 50% mai rapizi decat masinile echipate cu DDR4. Aceasta memorie ultra-rapida face ca toate aspectele laptopului sa fie rapide, de la jocuri intense la navigare usoara pe internet.

   

O unitate M.2 PCIe Gen 4

Abordati cu incredere chiar si cele mai mari proiecte, datorita unui SSD PCIE Gen4 configurat in RAID 0. Cu un debit brut de pana la 7000 MB/s, fisierele masive si lumile detaliate ale jocurilor se vor incarca intr-o clipita.

   

Performanta bazata pe inteligenta artificiala si grafica realista*

Obtineti un salt calitativ in ceea ce priveste performanta in jocuri si aplicatii creative cu DLSS 3 cu inteligenta artificiala si permiteti lumi virtuale realiste cu ajutorul RAY TRACING.

   

NVIDIA Studio imbunatateste aplicatiile creative

Accelereaza-ti ideile

NVIDIA Studio va duce proiectele creative la urmatorul nivel. Deblocati accelerarea RTX si AI in aplicatiile creative de top, driverele NVIDIA Studio pentru o stabilitate maxima si o suita de instrumente exclusive pentru a va accelera creativitatea.

   

Un laptop se transfera intr-un sasiu mai subtire

Putere si performanta optimizate

NVIDIA Max-Q este o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala care optimizeaza sistemul dvs. pentru o eficienta maxima. Acest lucru permite laptopuri foarte rapide, care sunt subtiri, silentioase si au o durata de viata a bateriei uimitoare.

 

 

Game. Stream. Create.

Seria SCAR este construita de la zero pentru gameri - si, bineinteles, pentru dezvoltatorii de jocuri. Strix SCAR 18 poate rula toate cele mai recente motoare de jocuri, permitandu-va sa va eliberati creativitatea si sa va incercati norocul in crearea urmatorului joc grozav. Fie ca esti artist digital, streamer, editor video sau te pricepi la animatie si dezvoltare de jocuri, Strix SCAR 18 are toata puterea de care ai nevoie pentru a-ti duce creatiile la urmatorul nivel. Avand pana la un procesor Intel® Core™ i9 si pana la un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40, proiectele complexe pe instrumente de dezvoltare populare precum Unity si Autodesk se redau intr-o clipa. 

 

 

Pentru a gazdui componente atat de puternice, sasiul si placa de baza a modelului Strix SCAR 18 au fost reproiectate pentru a gazdui noul nostru radiator cu latime completa, in timp ce aripioarele din cupru au fost mutate chiar mai aproape de orificiile de evacuare pentru o racire mai eficienta. Acest radiator unic este construit din trei sectiuni diferite, care inconjoara placa de baza cu aripioare dens impachetate pentru o suprafata totala de 195.509 mm², o crestere de 82,5% fata de Strix SCAR 17 din 2022. Acest design maximizeaza traseele disponibile pentru ca aerul cald sa iasa din masina si creste drastic racirea generala.

 

In cele din urma, majoritatea laptopurilor de gaming au un sistem de racire cu doua ventilatoare, dar SCAR 18 a reusit sa impinga si mai departe limitele de performanta prin introducerea unui al treilea ventilator care ajuta la mentinerea racirii GPU-ului si VRAM-ului. Impreuna cu sapte heatpipes si metal lichid Conductonaut Extreme atat pe CPU, cat si pe GPU, sistemul de racire al SCAR 18 este o minune a ingineriei.

 

 

 

 


Pentru jucatorii care cer cea mai buna claritate a miscarilor si a imaginilor, SCAR 18 ofera un ecran Nebula incredibil, cu o rata de reimprospatare de 240 Hz, o acoperire DCI-P3 de 100% si o luminozitate uimitoare de 500 de nits pentru un joc uimitor. Panoul QHD de 18 inchi, cu raport de aspect 16:10, ofera negri uluitor de profunzi pentru un continut care sare direct de pe ecran, indiferent daca va uitati la un film sau jucati un shooter de arena cu miscare rapida. SCAR 18 poate fi echipat, de asemenea, cu un panou Full HD 165Hz, fiecare optiune oferind culori fantastice, Dolby Vision, suport Adaptive-Sync si un raport ecran/corp de 89% pentru o experienta de joc si de vizionare stelara.

 

 

 

NVIDIA G-SYNC®

Nimic nu strica mai mult imersiunea in joc decat balbaielile si intreruperile. GPU-urile redau cadrele la viteze variabile, dar afisajele se reimprospateaza de obicei la o rata constanta, astfel incat acestea se pot desincroniza, provocand o intrerupere vizibila.  Cu NVIDIA G-SYNC, rata de reimprospatare a ecranului se sincronizeaza cu cea a cadrelor GPU-ului  pentru a elimina tearing-ul vizual, pentru a minimiza lagurile si pentru a reduce decalajul de intrare. Pregatiti-va sa experimentati un gameplay care arata si se simte mai natural ca niciodata.

   

Acoperire 100% a culorilor DCI-P3

In timp ce spatiul de culoare sRGB este standardul pentru majoritatea imaginilor digitale, acesta reprezinta doar aproximativ 75% din spectrul DC-P3 utilizat pentru realizarea de filme profesionale. Afisaje cu acoperire completa DCHP3 ofera o gama larga de culori pentru imagini mai vibrante, ceea ce va permite sa vedeti filmele si alte suporturi media exact asa cum au fost concepute sa fie experimentate.

   

Validare Pantone

Fiecare ecran de nivel IPS este calibrat din fabrica pentru a se asigura ca culorile sunt exacte fata de paleta Pantone. Artisti, designeri si creatorii de continut pot adauga continut de inalta calitate in portofoliile lor si se pot bucura de vizualuri de jocuri mai bogate, toate pe aceeasi masinarie.

   

Tehnologia Dolby Vision

De la scena la scena, de la cadru la cadru, Dolby Vision face ca mediile sa arate mai bine. Tehnologia imbunatateste gama dinamica inalta standard 4K (HDR), ajustand in mod dinamic imaginile pentru a face ca fiecare imaginedin fata dvs. mai bogata, mai luminoasa si mai vie. Creatorii pot filma si edita fluxurile lor, videoclipurile si alte tipuri de continut intr-un format utilizat in mod obisnuit de catre profesionistii din industrie.

   

Certificare TÜV Rheiland

Afisajele Nebula sunt certificate TÜV Rheinland@, ceea ce asigura ca au un continut scazut de conforme cu lumina albastra, prevenind oboseala ochilor in timpul sesiunilor lungi de jocuri sau de creare de continut.

   

 

Conceput pentru a castiga  

Construit pentru victorie

ROG a fost construita de cei carora le place sa joace jocuri video. Toate proiectele si consideratiile ROG vin cu gamerii pe primul loc, de la designul sasiului, integrarea iluminarii, controalele software si functiile macro. Aceste caracteristici de design exclusive ROG nu numai ca va ofera un avantaj competitiv, dar se asigura ca nu va veti amesteca niciodata in multime.

 

 

 

 

Diferenta dintre victorie si infrangere poate fi despartita de o singura apasare de tasta, asa ca SCAR 18 are o tastatura de nivel profesional pentru sporturi sportive, conceputa pentru a asigura victoria. Construite pentru a rezista, comutatoarele de tastatura ale lui Strix SCAR sunt proiectate sa reziste la peste 20 de milioane de apasari, iar n-key rollover garanteaza ca sistemul dvs. nu va rata niciodata comanda, chiar daca apasati mai multe taste simultan. SCAR are o tastatura de dimensiuni normale, cu comenzi media dedicate si taste rapide dedicate, care sunt reglate implicit pentru volum si comenzi Armoury Crate, dar pot fi personalizate pentru diferite functii sau macro-uri. Iar cu RGB pentru fiecare tasta si personalizarea completa Aura Sync, SCAR va avea intotdeauna un aspect care sa se potriveasca cu starea ta de spirit.

 

 

 

Tastele rapide dedicate

Tastele de acces rapid dedicate jocurilor sunt amplasate chiar deasupra partii stangi a tastaturii pentru acces rapid la controalele de volum si de dezactivare a microfonului, la modurile de operare si la Armoury Crate. De asemenea, acestea sunt complet personalizabile si pot fi programate pentru a lansa aplicatii, setate ca o tasta de functie sau utilizate ca macro. Strix SCAR are toate instrumentele de care aveti nevoie pentru victorie.

   

O vedere detaliata a constructiei de sub taste, cu accent pe distanta de deplasare de 2,0 milimetri.

Tehnologia Overstroke

Tehnologia exclusiva ROG Overstroke inregistreaza apasarea tastelor mai devreme in cursa, permitand o experienta mai receptiva pentru jocuri si munca serioasa. Declansarea mai devreme inseamna intrari mai rapide, fara efort si cu o precizie mai mare.

 

   

Forma touchpad-ului SCAR 18 este evidentiata.

Touchpad mare

Imbunatatiti confortul si usurinta de utilizare de zi cu zi cu un touchpad cu 10% mai mare, iar ca noutate pentru 2023, touchpad-ul de la SCAR 18 vine si cu un strat de sticla pentru o senzatie mai premium. Mai mult spatiu inseamna o precizie mai mare, impreuna cu miscari ale mainii si gesturi mai confortabile in timp ce navigati.

 

Showtopping Design

Modelul 2023 Strix SCAR 18 continua sa intruchipeze stilul distinct al ROG. Cu un design ascutit al sasiului, accente RGB unice si o vibratie de gaming distincta, un laptop Strix va iesi intotdeauna in evidenta din multime. Nou pentru 2022, Strix SCAR dispune de un panou RGB cu stralucire posterioara, care, impreuna cu iluminarea RGB per tasta de pe tastatura si bara de lumini, fac din laptop un far al puterii de gaming din orice unghi.

 

 

Sunet de calitate de studio

Difuzoarele alimentate cu Dolby Atmos includ doua tweetere si doua woofere cu tragere descendenta pentru a crea o scena sonora autentica pentru jocurile tale. Sunetul Hi-Res va asigura ca va auziti muzica la aceeasi calitate la care a fost inregistrata. Anulare a zgomotului AI in doua directii proceseaza atat sunetul de intrare, cat si cel de iesire pentru a filtra orice zgomot de fond eronat, asigurandu-va ca apelurile, discutiile si transmisiunile dvs. se transmit fara a va distrage atentia.

 

 

 

Anulare a zgomotului in doua directii 

Tehnologia avansata Two-Way AI Noise Cancelation ruleaza pe CPU, ceea ce elibereaza GPU-ul pentru a atinge FPS-uri mai mari. Functioneaza cu orice dispozitiv de intrare si, de asemenea, cu conexiuni downstream, permitandu-va sa eliminati zgomotul atat de la intrarea microfonului propriu, cat si de la fluxurile de intrare. Setarile de anulare a zgomotului pot fi chiar personalizate pentru fiecare program in parte, filtrand anumite aplicatii specifice, cum ar fi chat-ul vocal, fara a afecta sunetul jocurilor pe care doriti sa ramana neatins.

   

Difuzoare cvadruple cu Dolby Atmos

Doua tweetere si doua woofere alimentate de Smart Amp ofera un sunet mai bogat, cu un volum de 2,8 ori mai mare, bas de 3 ori mai puternic si o gama dinamica de pana la 3 ori mai mare decat cea alternativa. Aceasta configuratie cu patru difuzoare ofera un sunet surround imersiv optimizat de tehnologia Dolby Atmos pentru a oferi un sunet echilibrat si multidimensional pe tot spectrul, fara a pierde claritatea sau detaliile.

 

Rezistenta toata ziua

Strix SCAR 18 este pregatit sa mearga pe distanta. Avand o baterie de 90Wh, laptopul poate naviga cu usurinta pe internet timp de ore intregi departe de perete inainte de a avea nevoie de o reincarcare. Pentru flexibilitate in deplasare, incarcarea prin USB Type-C este suportata pana la 100W. La incarcarea cu ajutorul adaptorului de alimentare de 330W furnizat, SCAR 18 se poate reincarca de la zero la 50% in doar 30 de minute.

 

 

Ramai conectat

In jocurile multiplayer moderne, o conexiune stabila la internet este imperativa. Strix SCAR 18 este pregatit sa se alature luptei cu un port RJ45 dedicat, precum si cu cel mai recent standard wireless Wi-Fi 6E. In retelele suportate de Wi-Fi 6E, va bucurati de acces la cea mai noua banda wireless, fara dezordine si interferente de la celelalte dispozitive wireless din casa dvs., asigurandu-va ca nu veti mai ramane niciodata in urma.

 

 

Battlestation Ready

Atunci cand trebuie sa va conectati la marele ecran, GPU-ul dedicat alimenteaza un port HDMI 2.1 pentru cele mai noi televizoare si monitoare, marind latimea de banda totala de la 18 la 48Gbps si suportand continut de pana la 4K 120Hz si 8K 60Hz. Doua porturi USB de tip C permit o conectivitate suficienta - unul pentru DisplayPort si livrare de energie si un al doilea cu suport Thunderbolt 4.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i9
    • Model
      13980HX
    • Numar Nuclee
      24
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.6
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      4800
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000/2500
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type C Gen 2
      2 x USB 3.2 Type A Gen 2
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt 4
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      3.1
    • Tastatura numerica
      Da
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.