Laptop Business ASUS ExpertBook B5 B5602CBA cu procesor Intel® Core™ i5-1240P pana la 4.4 GHz, 16", OLED, WQUXGA, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro, Star Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.169,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 226.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B5602CBA-L20230X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Business ASUS ExpertBook B5 B5602CBA cu procesor Intel® Core™ i5-1240P pana la 4.4 GHz, 16", OLED, WQUXGA, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro, Star Black de la ASUS

Putere totala pentru afacerea ta

ASUS ExpertBook B5 este construit pentru succesul afacerii cu stil, cu o carcasa realizata cu precizie care depaseste limita usurintei. Este pregatit pentru calatorii serioase, cu o durata de viata uimitoare a bateriei pe tot parcursul zilei si este proiectat cu multe tehnologii de ultima ora pentru a va imbunatati eficienta muncii din mers. Acestea includ un procesor Intel® Core™ de pana la a 12-a generatie, anulare a zgomotului alimentata de AI si suport RAID dual-SSD. ExpertBook B5 este, de asemenea, dotat cu functii pentru a va proteja confidentialitatea si datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprenta incorporat si un cip TPM 2.0

 

Productivitate

ExpertBook B5 este alimentat de un procesor Intel® Core™ de pana la a 12-a generatie cu platforma Intel® vPro. De asemenea, are pana la doua SSD-uri pentru a oferi o capacitate uriasa de pana la 2 TB si accepta tehnologia RAID pentru o fiabilitate imbunatatita a datelor sau o functionare mai rapida.

 

Usor si de durata

ExpertBook B5 are o greutate redusa si o baterie cu autonomie ridicata pentru o portabilitate maxima, asigurandu-va ca ramaneti productiv oriunde ati merge.

 

Display 16:10

Un afisaj cu raport de aspect 16:10 de 16 inci va ofera cea mai buna experienta vizuala cu mai multe spatii de lucru verticale.

 

Rezolva-ti taskurile, fara efort

Pentru a usura toate sarcinile dvs. de afaceri, ExpertBook B5 este alimentat de un procesor Intel Core de pana la a 12-a generatie. De asemenea, dispune de doua SSD-uri pentru a oferi o capacitate uriasa de pana la 2 TB si accepta tehnologia RAID pentru o fiabilitate imbunatatita a datelor sau o functionare mai rapida. In plus, cu designul sau cu ventilator dublu, ExpertBook B5 ofera performanta de calcul si grafica silentioasa, rece si puternica, cu capacitate de administrare la nivel de intreprindere.

 

 

Spatiu de lucru mai mare, eficienta mai mare

Ecranul expansiv de 16 inchi al lui ExpertBook B5 are un raport de aspect de 16:10 ce ofera un spatiu de lucru vizual mai mare in comparatie cu un afisaj standard de 16:9. Acest lucru face mai usor sa cititi articole, sa vizualizati site-uri web, sa lucrati pe foi de calcul sau orice altceva care are nevoie de spatiu suplimentar.

 

 

Tastatura ergonomica

Proiectat pentru confort, ExpertBook B5 dispune de o tastatura iluminata cu o tastatura numerica fizica distincta pentru o experienta de tastare mai precisa in medii intunecate, de la birouri slab iluminate pana la cabine de avion.

 

 

Trei ecrane 4K

ExpertBook B5 va ajuta sa minimizati necazurile si inconvenientele lucrului de la distanta. Cu doua Thunderbolt™ 4 si un port HDMI 2.0 disponibile, sunteti liber sa conectati pana la trei ecrane externe 4K UHD. Deci, de exemplu, puteti gazdui o conferinta video pe propriul afisaj al lui ExpertBook B5 in timp ce utilizati trei ecrane pentru a pastra la vedere informatiile care sunt importante pentru apelul dvs.

 

 

Portabilitate geniala

ExpertBook B5 este conceput pentru a fi cel mai bun partener portabil. Fabricat din aliaj de magneziu-aluminiu si aluminiu pur, acest laptop de 16 inci are o greutate redusa, oferind in acelasi timp o autonomie ridicata a bateriei. Cu durata lunga de viata a bateriei si designul de incarcare rapida, veti fi gata pentru productivitate in birou sau in afara lui.

 

 

Design axat pe afaceri

Cu functii precum un indicator luminos al starii utilizatorului, anularea zgomotului alimentat de AI si o camera alimentata de AI, ExpertBook B5 este proiectat pentru a face fiecare moment din fiecare zi de lucru mai convenabil si mai productiv. Ca sa nu mai vorbim de durabilitatea sa, ce este, de asemenea, testata la extrem, astfel incat ExpertBook B5 este pregatit pentru lumea afacerilor.

 

Pentru a creste nivelul conferintelor profesionale, ExpertBook B5 are tehnologia bidirectionala de anulare a zgomotului AI care utilizeaza invatarea automata sofisticata pentru a izola zgomotul nedorit. Tehnologia nu numai ca filtreaza zgomotele ambientale din jurul tau, iti permite sa emiti un discurs clar, dar este si capabila sa filtreze zgomotele ambientale provenite de la difuzor, astfel incat sa poti auzi clar. Cu un pas inaintea tehnologiei originale, acum puteti specifica directiile de captare a sunetului atunci cand activati microfonul, ceea ce permite ExpertBook B5 sa se concentreze asupra prezentatorului, indiferent de locatie. Acest lucru va avea ca rezultat o distribuire a vocii si mai curata.

 

 

Cu camera alimentata de inteligenta artificiala a lui ExpertBook B5, va veti bucura de o calitate video excelenta pentru fiecare intalnire virtuala. Tehnologia de urmarire a miscarii va mentine automat fata centrata si se va adapta la focalizarea ochilor, eliminand situatia de a fi nevoit sa va ajustati camera in mijlocul conversatiei. Cu capacitatea sa de a imbunatati automat atat calitatea imaginii, cat si luminozitatea, camera AI este perfecta pentru a lucra oriunde si oricand.

 

 

O lumina LED mica si stralucitoare de pe capacul superior al lui ExpertBook B5 ofera un indiciu al starii dvs. dintr-o singura privire - stralucind automat atunci cand sunteti ocupat intr-un apel conferinta. Asadar, daca sunteti angajat intr-o intalnire pe Skype sau Teams, colegii tai vor sti dinainte sa nu te deranjeze in acel moment!

 

Viata pe drum este grea, asa ca ExpertBook B5 este conceput atat pentru a indeplini, cat si pentru a depasi pragurile exigente ale industriei, inclusiv standardul militar american MIL-STD 810H extrem de solicitant. Este construit pentru a supravietui oricaror extreme, de la temperaturi inghetate la caldura infioratoare a furtunilor din desert si de la socuri in mare viteza pana la loviturile de zi cu zi. ExpertBook B5 este supus, de asemenea, unei testari interne stricte, inclusiv testelor de presiune, soc si cadere pentru o durabilitate serioasa.

 

 

 

Conectivitate completa, fara compromisuri

In ciuda profilului sau subtire, ExpertBook B5 este incarcat cu porturi I/O. Acestea includ Thunderbolt™ 4 de ultima generatie, urmatoarea generatie a solutiei de conectivitate prin cablu universal ce ofera suport pentru interfata USB 4 de nivel urmator, viteze de transfer de date de 40 Gbps, iesire de afisaje 4K si incarcare rapida. Laptopul ofera, de asemenea, un cititor de carduri microSD si o iesire HDMI, plus un port Ethernet RJ45, cu o adresa MAC unica pentru gestionarea usoara a dispozitivului.

 

 

Simplifica-ti procesele de afaceri

Administrarea este simplificata cu laptopurile ASUS ExpertBook, cu ASUS Control Center si cu solutiile de management ASUS Business Manager care ajuta la eficientizarea sarcinilor de rutina. Acest lucru permite personalului IT sa controleze si sa gestioneze de la distanta activele companiei, economisind timpul si banii organizatiei dvs.

 

 

Securitate la nivel de intreprindere

ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi efectiv ca prima linie de aparare impotriva intreruperilor in afaceri. ExpertBooks ofera o suita de functii de securitate sofisticate, cum ar fi TPM 2.0, slotul de blocare Kensington si controlul dispozitivului USB pentru a va mentine afacerea si viitorul in siguranta.

 

 

 

Sustinerea unui viitor incredibil

ASUS Expert Series imbina etosul ASUS Design Thinking cu cea mai recenta tehnologie de sustenabilitate pentru a promova un viitor circular, obtinand mai multe certificari de mediu recunoscute la nivel international. Imbratisandu-ne obiectivul de a atinge nivelul de emisii net-zero, seria ASUS Expert creeaza deseuri minime si eficienta maxima - asigurand cea mai buna calitate pentru consumatori si un impact mereu redus asupra mediului inconjurator.

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      1240P
    • Numar Nuclee
      12
    • Numar Thread-uri
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Numar sloturi
      1
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x
    • USB-C
      2 x USB 4 Type C
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt 4
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.4
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
    • Cititor card
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.