Laptop ASUS Vivobook 17, X1704VA-AU159, 17.3-inch, FHD, procesor Intel Core i3-1315U, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel UHD Graphics, No OS, Quiet Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.338,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 85.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

X1704VA-AU159

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Vivobook 17, X1704VA-AU159, 17.3-inch, FHD, procesor Intel Core i3-1315U, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel UHD Graphics, No OS, Quiet Blue de la ASUS

 
Vezi mai mult intr-un volum mai compact
Fie ca este utilizat pentru munca sau gaming, sistemul incredibil de compact ASUS VivoBook 17 te ajuta sa devii o parte integranta a activitatii tale. Noul sau ecran cu margini ultra-subtiri ii ofera un raport ecran-carcasa extraordinar, de 85%, pentru imagini deosebit de imersive, in timp ce balamaua ErgoLift permite inclinarea tastaturii pentru o experienta de utilizare mult mai confortabila. VivoBook 17 este echipat cu procesor AMD Ryzen 5, si dispune de unitati de stocare duale ce iti permit sa duci la indeplinire cu succes orice sarcina de utilizare, fara probleme.
 
 
Ecran - Realism fara limite
VivoBook 17 impinge mai departe limitele posibilului, inspirandu-te sa atingi noi orizonturi. Noul design cu margini ultra-subtiri iti ofera un spatiu foarte mare pe ecran pentru o experienta de vizualizare deosebit de imersiva, indiferent ca este vorba despre munca sau gaming. In ciuda marginilor foarte subtiri ale ecranului, acesta mai ofera de asemenea suficient spatiu pentru o camera HD, astfel incat te poti bucura de conversatii video cu familia sau prietenii aflati la mare distanta.
 
 
Dimensiuni Compacte - Cand putinul inseamna mai mult
Noul ecran cu margini ultra-subtiri minimizeaza dimensiunile, oferindu-i modelului VivoBook 17 un volum semnificativ mai mic decat cel al modelului anterior. Astfel, acesta ocupa mai putin loc pe birou, lasandu-ti mai mult spatiu la dispozitie.
 
 
Design - Elegant si sofisticat
Atragatorul model VivoBook 17 este finisat in varianta de culoare Argintiu Transparent (Transparent Silver), pentru un aspect clasic, dar in acelasi timp elegant si sofisticat.
 
 
ErgoLift - Balamaua care te inalta
Deschide VivoBook 17 pentru a accesa o intreaga lume a productivitatii si posibilitatilor. Balamaua sa de inalta precizie ErgoLift ofera o functionare duala foarte cursiva, ce mentine pozitia ecranului sigura sub orice unghi, si adauga o usoara inclinare pentru a-ti oferi pozitia perfecta de tastare de fiecare data.
 
 
Performanta - Totul devine posibil
Viitorul tau depinde doar de tine, iar VivoBook 17 ofera utilitarele ce te pot ajuta in aceasta calatorie. Echipat cu cele mai recente procesoare AMD Ryzen de pe piata, sistemul este gata pentru orice sarcini. In plus, datorita interfetei Wi-Fi dual-band 802.11ac, te vei bucura de o experienta online ultra-rapida, cu viteze de pana la 867Mbps.
 
 
Solutie de Stocare Duala - Timpi de incarcare redusi, mai mult spatiu de stocare
VivoBook 17 dispune de un spatiu de stocare dual ce iti ofera atat performante foarte ridicate de acces la date cat si o capacitate de stocare ridicata. Poti utiliza unitatea SSD pentru a stoca fisierele de dimensiuni mari, cum ar fi filmele, colectiile audio si albumele foto.
 
 
Senzor pentru Amprente - Autentificare printr-o singura apasare cu Windows Hello
Accesarea laptopului tau nu a fost niciodata mai usoara sau mai sigura. VivoBook 17 este echipat cu un senzor pentru amprente incorporat in touchpad.
 
 
Tastatura - Experienta de tastare perfecta
Tastatura iluminata de dimensiuni compacte instalata pe modelul VivoBook 17 este perfecta pentru lucrul in medii slab iluminate. Structura sa rezistenta dintr-o singura bucata, designul ergonomic al tastelor si cursa acestora de 1.4mm ofera o experienta de tastare foarte confortabila – fiind de asemenea plasata sub un unghi perfect datorita balamalei ErgoLift. Tastele ofera o rezistenta de pana la 10 milioane de apasari, astfel incat nu va trebui sa-ti faci niciodata probleme legate de durabilitate!
 
 
Conectivitate - Conectand posibilitatile
VivoBook 17 este echipat cu interfata reversibila USB Tip-C™ (USB-C™) ce permite conectarea din orice directie, usurand astfel utilizarea diverselor accesorii. De asemenea, aceasta ofera viteze de transfer ale datelor de pana la 10x mai rapide decat cele ale interfetelor USB 2.0! In plus, sistemul include porturi USB 3.1 Gen 1 si USB 2.0, iesire HDMI si un cititor de carduri microSD — astfel incat vei putea conecta cu usurinta toate perifericele tale curente, dar si afisaje si monitoare externe, rapid si usor.
 
 
Baterie- Productivitate pe durata intregii zile
VivoBook 17 ofera o autonomie superioara datorita bateriei de calitate foarte buna litiu-polimer cu care este echipat. Tehnologia ASUS de Incarcare Sigura a Bateriei (ASUS Battery Health Charging) integrata asigura o experienta de incarcare in conditii de siguranta superioare datorita masurilor specifice ce reduc rata de expansiune a bateriei in timpul procesului de incarcare pentru a o mentine in conditii optime.
 
 
Audio - Sunetul care te inspira
ASUS SonicMaster este o combinatie de componente hardware, functii software si optimizare audio creata in scopul de a iti oferi cea mai buna experienta audio. Un codec de nivel profesionist asigura codare si decodarea audio foarte precise; in timp ce amplificatoarele, difuzoarele de dimensiuni mari si camere de rezonanta perfect optimizate pentru a functiona cu VivoBook 17 asigura un volum sonor puternic si bass profund. Functiile suplimentare de procesare si optimizare a semnalului audio ajuta la rafinarea celor mai mici detalii, filtreaza zgomotul si imbunatatesc calitatea audio astfel incat vei beneficia de un sunet cu adevarat imersiv.
 
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i3
    • Model
      1315U
  • Memorie
    • Capacitate
      8
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Altele
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Albastru
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.