Laptop Gaming ASUS TUF F15 FX507ZU4 cu procesor Intel® Core™ i7-12700H pana la 4.70 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB GDDR6, No OS, Jaeger Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS TUF F15 FX507ZU4 cu procesor Intel® Core™ i7-12700H pana la 4.70 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB GDDR6, No OS, Jaeger Gray de la ASUS

 

 

BRAND NEW DESIGN

Sasiul a fost reproiectat pentru 2023, fiind acum cu 4,5% mai mic decat designul anterior. Cele doua optiuni de culoare au fiecare o locatie diferita a logo-ului, editia Jaeger Gray prezentand un design mare sculptat cu laser, iar editia Mecha Gray etaland un logo in relief pe capac. Indicatoarele cu patru directii pot fi vazute chiar si atunci cand clapeta este inchisa, iar touchpad-ul prezinta un logo TUF de inspiratie Mech in colt.

 

MECHA GRAY JAEGAR GRAY

 

 

STEALTH DESIGN

Capacul superior are un design ascutit si rafinat, cu editia Jaeger Gray, care prezinta o suprafata mare de design sculptat cu laser, iar editia Mecha Gray prezentand un logo in relief. Ambele optiuni afiseaza cu mandrie designul inspirat de mecha al TUF Gaming in trei dimensiuni.

   

CLEAR CONTROL

Tastatura a fost, de asemenea, reproiectata, cu o puternica aluzie la estetica mecha anime. Un mesaj de avertizare extras din TUF Gaming va pune in scaunul pilotului, iar un touchpad mare va ofera multa libertate de a va controla masina de jocuri.

   

STATUS REPORT

Indicatori cu patru directii incorporati in tastatura de pe tastatura permit monitorizarea imediata a sistemului de taste informatii despre sistem.

   

TOUCHPAD TITANIC

Fiind una dintre principalele modalitati de a controla aparatul, TUF Gaming F15 isi continua traditia de touchpad-uri mari. Rasfoiti cu usurinta web si navigati intre documente, in timp ce inca avand suficient spatiu pentru a va odihni mainile atunci cand tastati.

 


LUMEA LA INDEMANA TA

Inarmati-va cu o tastatura de tip desktop optimizata pentru jocuri. Retroiluminarea uniforma Mini LED RGB va permite sa va exprimati in mod stralucit stilul unic, in timp ce accentele WASD evidentiate va ofera o scurtatura vizuala pentru comenzile de miscare a tastelor, modelele selectate oferind un nou aspect fumuriu. Tehnologia Overstroke declanseaza mai sus in fiecare apasare de tasta pentru o reactie mai rapida si un control fara efort. In adevarata forma TUF, fiecare tasta este suficient de durabila pentru a rezista la peste 20 de milioane de apasari, pentru o fiabilitate si o precizie superbe pe termen lung.

 

 

GATA PENTRU ORICE

Treci direct in actiune cu TUF Gaming F15. Efectuati streaming si multitasking cu un procesor pana la Intel® Core™ i9-13900H si pana la 32GB de memorie RAM DDR5 la 4800MHz pe Windows 11. Profitati de intreaga performanta de gaming a unui GPU pentru laptop de pana la NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 cu un comutator MUX dedicat. Atunci cand biblioteca de jocuri se umple, un slot SSD M.2 NVMe gol face ca actualizarea capacitatii de stocare sa fie foarte usoara.

*Configuratia standard este de 1 x PCIe Gen 4x4 SSD.

 

AMPLIFICA-TI EXPERIENTA

Jucati, faceti streaming si faceti mai multe la viteze ametitoare cu un procesor Intel® Core™de pana la a 13-a generatie. Aceste procesoare de inalta performanta sunt concepute pentru a oferi un joc la nivel de entuziast in dispozitive mai mici, mai subtiri si mai portabile ca niciodata.

   

STOCARE EXTENSIBILA

Jocurile si aplicatiile se incarca mai repede ca niciodata pe SSD-ul agil NVM Express® (NVMe®). Timpii de incarcare mai rapizi pentru toate programele inseamna ca puteti petrece mai putin timp asteptand si mai mult timp jucand. Luati titlurile pe care trebuie sa le jucati in deplasare cu unitatea PCIe® de pana la 2 TB sau adaugati o a doua unitate prin intermediul slotului SSD M.2 deschis pentru o colectie de mai multi terabyte.

   

MAI MULTE ACTIVITATI MULTITASKING

Pana la 32 GB de memorie DDR4-3200 MHz cu doua canale face ca totul, de la multitasking la redarea multimedia, sa ruleze rapid si fara probleme. Memoria RAM de inalta performanta va permite sa treceti fara probleme de la jocuri, streaming si navigare pe internet. Ramaneti concentrat si ramaneti activ fara incetiniri la vedere.

 

Laptopurile din seria GeForce RTX 40

Dincolo de rapiditate pentru gameri si creatori

Este alimentat de NVIDIA DLSS 3, de arhiva ultra-eficienta Ada Lovelace si de tehnologiile Max-Q. Dispunand de pana la GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 cu un TGP maxim de 140 W, oferind in mod fiabil rate de cadre ridicate in numeroase jocuri moderne, chiar si la 1440p.

 

Performanta si performanta cu ajutorul AI

Grafica realista*

Obtineti un salt calitativ in ceea ce priveste performanta in jocuri si aplicatii creative cu ajutorul DLSS 3 cu inteligenta artificiala si permiteti lumi virtuale realiste cu ray tracing complet.

   

Accelereaza-ti ideile

NVIDIA Studio va duce proiectele creative la urmatorul nivel. Deblocati accelerarea RTX si AI in aplicatiile creative de top, driverele NVIDIA Studio pentru o stabilitate maxima si o suita de instrumente exclusive pentru a va accelera creativitatea.

   

PUTERE OPTIMIZATA SI PERFORMANTA

NVIDIA Max-Q este o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala care va optimizeaza sistemul pentru o eficienta maxima. Acest lucru permite realizarea unor laptopuri foarte rapide, subtiri, silentioase si cu o durata de viata uimitoare a bateriei.

 

NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS

Performanta mai buna

Cu NVIDIA® Advanced Optimus, laptopul poate directiona automat cadrele de la GPU-ul discret direct catre afisaj folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrata. Aceasta directionare imbunatateste performanta cu 5-10% in comparatie cu masinile fara comutator MUX, asigurandu-va ca beneficiati de cea mai buna experienta de joc - toate acestea fara a fi nevoie sa atingeti un singur buton. Aceasta comutare automata pastreaza, de asemenea, durata de viata a bateriei masinii dumneavoastra, deoarece poate face o tranzitie dinamica intre GPU-ul discret de mare putere si GPU-ul integrat de putere mai mica. Indiferent de ceea ce faceti, masina dvs. va trece la modul cel mai optimizat fara sa fie nevoie sa ridicati un deget.

 

 

BLOW AWAY THE COMPETITION

Unitatile centrale de procesare cu numar mare de nuclee genereaza mai multa caldura atunci cand sunt la sarcina maxima. TUF Gaming F15 este echipat pentru a face fata CPU-ului sau de mare putere cu o pereche de ventilatoare Arc Flow Fans™ cu 84 de palete. Noul nostru design cu grosime variabila are dublul beneficiu de a creste presiunea, reducand in acelasi timp turbulenta, imbunatatind performanta de racire fara zgomot suplimentar. Atunci cand este asociat cu pana la 4 orificii de evacuare si 5 heatpipes dedicate, modelul 2023 TUF Gaming F15 isi pastreaza racoarea chiar si in cele mai solicitante jocuri.

 

 

 

ARC FLOW FANS™

Sasiurile subtiri lasa putin spatiu pentru racire, asa ca am imbunatatit fiecare aspect al Arc Flow Fans™. Fiecare dintre ele are 84 de palete care variaza in grosime de la baza la varf pentru a maximiza fluxul de aer.

 

 

Tineti pasul cu profesionistii datorita unui ecran QHD/FHD de 165/144 Hz. G-SYNC sincronizeaza rata de reimprospatare a afisajului cu iesirea GPU-ului pentru a reduce decalajul, a minimiza balbaielile si a elimina intreruperile vizuale pentru un gameplay ultra-usor si realist. Panoul QHD atinge 100% din spatiul de culoare DCI-P3, reproducand culorile exact asa cum a intentionat creatorul. 

 

 

Indiferent de configuratia ta, TUF Gaming F15 te va tine conectat. Un port HDMI 2.1 dedicat este completat de doua porturi USB Type-C cu suport DisplayPort, precum si de puterea si versatilitatea lui Thunderbolt™ 4. Tehnologia Wi-Fi 6 (802.11ax) rapida si fiabila va asigura ca veti putea sa va conectati online si sa fiti productivi oriunde sunt disponibile conexiuni compatibile sau va puteti conecta direct cu Ethernet gigabit la bord.

 

 

PREIA CONDUCEREA

O baterie de 90Wh cuplata cu un procesor iNTEL Core 13th Gen eficient din punct de vedere energetic ofera o rezistenta ampla pentru ore intregi de navigare pe internet si redare video, iar tehnologia de incarcare rapida readuce aparatul la o incarcare de 50% in doar 30 de minute.

*Viabilitatea bateriei poate varia in functie de configuratia sistemului.

 

 

AUZITI TOTUL

Doua difuzoare alimentate de Dolby Atmos asigura o scena sonora de inalta fidelitate. Hi-Res Audio ofera muzica asa cum a vrut artistul la casti. Tehnologia de anulare a zgomotului AI in doua directii mentine comunicatiile de intrare si iesire fara zgomot de fond, permitandu-va sa va concentrati asupra actiunii.

 

 

Pentru a castiga numele TUF Gaming, aceste laptopuri trebuie sa supravietuiasca cu succes unei baterii riguroase de teste MIL-STD-810H*. Dispozitivele de testare sunt expuse la caderi, vibratii, umiditate si temperaturi extreme pentru a asigura fiabilitatea. Fiabil chiar si in cele mai dure conditii, F15 este mai mult decat capabil sa reziste la loviturile si loviturile accidentale din viata de zi cu zi.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      12700H
    • Numar Nuclee
      14
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt 4
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.2
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.