Laptop ASUS Zenbook 14X OLED UX3404VA cu procesor Intel® Core™ i5-13500H pana la 4.70 GHz, 14.5", 2.8K OLED, 16GB, 1TB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro, Inkwell Gray, Garantie extinsa 3 ani

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.597,59 lei
Pret 36 Rate Optimo: 278.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

UX3404VA-M9192X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Zenbook 14X OLED UX3404VA cu procesor Intel® Core™ i5-13500H pana la 4.70 GHz, 14.5", 2.8K OLED, 16GB, 1TB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro, Inkwell Gray, Garantie extinsa 3 ani de la ASUS

 

ALUMINIU CERAMIC CU PLASMA

Finisaj ecologic asemanator ceramicii

Finisajul Sandstone Beige utilizeaza un proces special pentru a transforma capacul din aluminiu intr-un aluminiu ceramic cu plasma, exclusiv ASUS. Acest proces utilizeaza apa pura si nu sunt necesari compusi organici, acizi puternici sau metale grele. In schimb, aceasta metoda pe baza de baie cu impact redus asupra mediului produce o transformare fizica si chimica a aluminiului. Aceasta are ca rezultat o rezistenta sporita la uzura, protectie impotriva coroziunii, gestionare termica, duritate si durata de viata.

   

Compact, dar puternic

Proiectat pentru a va oferi tot ce este mai bun din toate lumile, Zenbook 14 OLED ofera performante fara compromisuri intr-un design compact, subtire si usor, impreuna cu o baterie puternica si de lunga durata care va mentine productiv pentru mai mult timp. Este gata sa abordezi orice, oriunde!

   

Maestru in orice sarcina

Zenbook 14 OLED se descurca usor cu orice sarcina, datorita puterii multitasking complete a celui mai recent procesor pana la Intel® Core™ i9 din a 13-a generatie, combinat cu pana la 32 GB de RAM si grafica pana la NVIDIA GeForce RTX 3050. Un SSD PCIe 4.0 x4 ultra-rapid asigura accesul rapid la aplicatiile si datele dvs. si va puteti bucura de conexiuni wireless de clasa gigabit cu cel mai recent WiFi 6E (802.11ax).

   

Putere grafica fara efort

Grafica discreta pana la NVIDIA GeForce RTX 3050 din Zenbook 14 OLED va ofera o putere grafica de inalta performanta pentru a face ca sarcini precum editarea grafica si video sa se desfasoare cu adevarat fara efort.

   

Imbunatatiti performanta cu ASUS IceCool

Sistemul avansat de racire ASUS IceCool va ofera control total asupra echilibrului dintre performanta si zgomotul produs de ventilator. Modul de performanta maximizeaza viteza ventilatorului, astfel incat procesorul sa poata oferi performante de top. Modul Whisper asigura o functionare rece si silentioasa pentru economisirea energiei, iar modul Standard optimizeaza in mod inteligent toti parametrii pentru sarcinile de zi cu zi.

   

Comutarea modului Hotkey

Pentru a schimba rapid modul de functionare a ventilatorului, este suficient sa utilizati combinatia de taste Fn + F.

  • Modul de performanta

Maximizeaza performanta si parametrii termici pentru sarcini de lucru grele

  • Modul Standard

Optimizeaza in mod inteligent parametrii de performanta, termici si de putere pentru sarcinile de zi cu zi

  • Modul Whisper

Functionare rece si silentioasa pentru economisirea energiei

 

   

 

Vezi mai mult, vezi mai clar

Bucurati-va de culori mai clare, mai luminoase si mai vii cu ecranul NanoEdge OLED HDR de 14,5 inchi, mai mare.

  • Claritate a miscarii de 120 Hz

Mai multe cadre pe secunda, astfel incat imaginile in miscare rapida sunt mai fluide si mai clare ca niciodata.

  • Ecrane OLED captivante

Da viata scenelor cu culori de calitate profesionala.

   

Rezistenta non-stop

Zenbook 14 OLED va elibereaza de priza de curent. Cu bateria sa de lunga durata de 70 Wh, puteti ramane productiv pentru intreaga zi de lucru si o puteti reincarca rapid datorita tehnologiei de incarcare rapida.

 

   

Conexiuni convenabile

Zenbook 14 OLED este dotat cu toate porturile I/O de care aveti nevoie pentru o conectivitate usoara la cele mai recente dispozitive si periferice. Cele mai recente porturi ultra-rapide Thunderbolt™ 4 USB-C® suporta incarcarea rapida, afisaje externe 4K UHD si transferuri de date de pana la 40 Gbps, iar in plus, exista un port HDMI® 2.1 si un port USB 3.2 Gen 2 Type-A. Comunicatiile si I/O audio sunt asigurate de mufa combo audio convenabila.

 

   

 

Sparge bariera sunetului

 

Pentru o calitate audio de neegalat, laptopul ASUS Zenbook 14 OLED dispune de un sistem de sunet stereo certificat de expertii audio de la Harman Kardon. Acesta ofera un sunet puternic, imersiv si cristalin.

Tehnologia imersiva Dolby Atmos® te rasfata in divertismentul tau preferat cu un sunet care se misca in jurul tau, adaugand un realism uluitor muzicii, filmelor si televiziunii.

   

Sistem audio si camera AI

Preia din nou controlul asupra sedintelor tale cu ajutorul sistemului nostru inovator de camera foto si al tehnologiei audio cu anulare a zgomotului ASUS AI, cu algoritmi noi pentru a face teleconferintele tale si mai productive.

Camera cu infrarosu (IR) FHD va permite sa va deblocati laptopul rapid si sigur.

  • Auziti si fiti auziti in mod clar

Anulare a zgomotului AI bidirectionala utilizeaza o baza de date masiva de invatare profunda pentru a reduce zgomotul de fond pentru microfon si audio.

   

Conceput pentru dumneavoastra

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi o experienta mai usoara si mai placuta, la serviciu sau in timpul liber.

  • Luminozitate si ton de culoare perfecte

Senzorul de culoare a luminii ambientale se adapteaza automat la schimbarile de luminozitate si de temperatura a culorii din mediul inconjurator.

  • Partajare si creare usoara

Bucurati-va de o partajare usoara cu un design cu balama de 180°. Se potriveste perfect cu cel mai recent stilou ASUS Pen 2.0, cu cele 4096 de niveluri de presiune.

   

Tastatura ErgoSense, experienta de tastare confortabila

Tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu un ricoseu si o cursa optima a tastelor, calculate cu o precizie fina.

   

Touchpad ErgoSense, neted ca nou, la fiecare atingere

Touchpad-ul ASUS ErgoSense este neted, confortabil, receptiv si usor de curatat.

   

Introducerea rapida a datelor

Pentru o introducere usoara a numerelor, touchpad-ul include tastatura numerica virtuala ASUS NumberPad 2.018,19.

   

 

Facut pentru Pamant. Facut pentru tine.

ASUS se angajeaza sa promoveze progresul catre un viitor mai sustenabil. Zenbook 14 OLED incorporeaza materiale sustenabile in produs si in ambalajul sau. Etichetele ecologice de top si conformitatea, inclusiv EPEAT Silver21, ENERGY STAR® si RoHS, dovedesc angajamentul nostru de a proteja Pamantul si de a va oferi ce este mai bun.

   

30% materiale plastice reciclate dupa consum (PCR)

Proiectat cu gandul la Pamant prin utilizarea a 30% plastic PCR, totul fara a compromite calitatea, functia si durabilitatea.

   

Ambalaje 100% reciclabile

Ambalajele reciclabile reduc nevoia de hartie de unica folosinta, atingand obiectivul de reducere, reutilizare si reciclare.

   

Cu 30% mai eficient decat ENERGY STAR®

Eficienta energetica a laptopurilor ASUS in 2022 a depasit standardele ENERGY STAR® cu 30% in medie, reducand considerabil amprenta de carbon.

   

Cel mai strict testat din lume in ceea ce priveste durabilitatea laptopului de calitate militara din SUA

Laptopurile ASUS sunt proiectate cu o rezistenta extraordinara si indeplinesc standardul exigent de calitate militara US MIL-STD-810H, fiind supuse la 12 metode de testare riguroase si 26 de proceduri de testare dureroase - depasind standardele industriei. Rezultatul este o gama de produse renumite pentru fiabilitate si durabilitate. De asemenea, acesti factori avantajeaza in mod inerent longevitatea si, prin urmare, durabilitatea, astfel incat puteti lucra, calatori sau va puteti relaxa cu increderea ca laptopul ASUS este pregatit pentru lumea reala - astazi si mult timp in viitor.

   

Flux de lucru cu adevarat personalizat

MyASUS gazduieste o colectie de aplicatii si instrumente ASUS practice care va ajuta sa obtineti mai mult de la laptopul dumneavoastra. 

  • GlideX este o solutie puternica de partajare a ecranului intre dispozitive.
  • ScreenXpert te ajuta sa gestionezi ferestrele aplicatiilor pe toate ecranele conectate la PC-ul tau ASUS, oferindu-ti control total asupra fluxului tau de lucru!
   

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      13500H
    • Numar Nuclee
      12
    • Numar Thread-uri
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x
    • USB-C
      2 x USB 4 Type C
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt 4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.56
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.