Laptop ASUS VivoBook 15X OLED K3504VA cu procesor Intel® Core™ i7-1360P pana la 5.00 GHz, 15.6", 2.8K, OLED, 8GB, 1TB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Indie Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.385,59 lei
Pret 36 Rate Optimo: 197.41 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

K3504VA-MA237

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS VivoBook 15X OLED K3504VA cu procesor Intel® Core™ i7-1360P pana la 5.00 GHz, 15.6", 2.8K, OLED, 8GB, 1TB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Indie Black de la ASUS

 

 

Ia-ti Vivobook 15X OLED si treci la treaba! Este laptopul fara menajamente, cu un uimitor ecran OLED NanoEdge 2,8K 120Hz, luminos, clar si viu colorat, si un procesor Intel® Core™ de generatia a 13-a, care indeplineste cu brio chiar si cele mai dificile sarcini, fie ca este vorba de munca sau de joaca. Cu Vivobook 15X OLED alaturi de tine, vei fi pregatit sa cuceresti lumea!

 

Stralucire pura

Vivobook 15X OLED ofera o experienta vizuala uimitoare, cu detalii incredibile si culori ultravizuale de la panoul sau OLED 2,8K 120 Hz, lider mondial, care are un raport de aspect 16:9 pentru a va oferi mai mult spatiu pentru a lucra pe ecran. Este PANTONE® Validated pentru fidelitatea culorilor de nivel profesional, iar gama de culori 100% DCI-P3 va ofera culori de nivel cinematografic. Certificarea TÜV Rheinland pentru emisii scazute de lumina albastra si functionarea fara palpaire asigura o mai mica presiune asupra ochilor in timpul sesiunilor lungi de vizionare.

   

Ecrane OLED captivante

Da viata scenelor cu culori de calitate profesionala.

   

Claritate a miscarii de 120 Hz

Mai multe cadre pe secunda, astfel incat imaginile in miscare rapida sunt mai fluide si mai clare ca niciodata.

   

Fa-l personal, ASUS Splendid

Culoare complet personalizabila cu optiuni sRGB, DCI-P3, Display-P3 si Native.

   

Coloana sonora uluitoare

Proiectat cu ajutorul expertilor audio de la Dirac, un furnizor de solutii audio profesionale, sistemul audio ofera cea mai captivanta, clara si echilibrata experienta sonora pe care ati auzit-o vreodata pe un PC, laptop sau tableta. Vei auzi un peisaj sonor mai larg si mai profund decat ti-ai putea imagina, eliberand intregul potential audio al laptopului tau.

   

Rasfatati-va urechile cu sunete uimitoare

Bucurati-va de un sunet captivant care va atrage si va permite sa simtiti fiecare nuanta si fiecare efect, in orice situatie.

   

Volumul maxim posibil

ASUS Audio Booster poate mari volumul audio de pana la 1,5 ori.

   

Productivitate mai usoara

Vivobook 15X OLED va ofera puterea de a va usura sarcinile de zi cu zi, fie ca este vorba de munca, de joaca sau pur si simplu de divertisment. Procesorul Intel® Core™ din a 13-a generatie are multa putere in rezerva, cuplata cu pana la 16 GB de memorie rapida, pana la 1 TB de stocare SSD rapida si conectivitate WiFi 6E de mare viteza care va permite sa incarcati continutul online mai repede ca niciodata.

   

Cea mai buna experienta de intalnire online

Camera ASUS AiSense va asigura ca veti arata intotdeauna cat mai bine in timpul conferintelor virtuale.

   

Auziti si fiti auzit in mod clar

Anulare a zgomotului AI bidirectionala utilizeaza o baza de date masiva de invatare profunda pentru a reduce zgomotul de fond pentru microfon si audio.

   

Scut fizic de confidentialitate pentru webcam

Scutul de confidentialitate integrat gliseaza peste camera web pentru o protectie instantanee impotriva ochilor curiosi si a deranjamentelor.

   

Partajare si creare usoara

Bucurati-va de o partajare usoara cu un design cu balama de 180°.

   

Tastatura ErgoSense, experienta de tastare confortabila

Tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o revenire si o deplasare optima a tastelor, calculate cu o precizie fina.

   

Igiena dumneavoastra, prioritatea noastra

S-a dovedit ca ASUS Antimicrobial Guard inhiba cresterea bacteriilor cu 99%, cu o protectie de cel putin trei ani.

   

Proiectat pentru ziua de maine

Vivobook 15X OLED are pe capacul metalic fila clasica cu logo-ul Vivobook in relief, iar tasta de intrare cu dungi de avertizare iconice ii confera un aspect distinctiv. Puteti alege dintre doua finisaje atemporale: Indie Black sau Cool Silver - oricare dintre ele vei alege, va arata mereu fresh!

   

Continua sa mearga

Vivobook 15X OLED va asigura ca veti avea intotdeauna suficienta energie la dispozitie datorita bateriei sale de lunga durata de 50 Wh. Datorita capacitatii sale de incarcare rapida, puteti sa o incarcati pana la 60% in numai 49 de minute, astfel incat sa fiti mereu pregatit pentru orice!

   

Conexiuni creative

Exista un port USB 3.2 Gen 1 Type-C cu livrare de energie, doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un port USB 2.0 Type-A, iesire HDMI® si o mufa audio combinata - astfel incat este usor sa va conectati toate perifericele, ecranele si proiectoarele existente.

   

Cea mai strict testata durabilitate a laptopului de calitate militara americana din lume

Laptopurile ASUS sunt proiectate cu o rezistenta extraordinara si indeplinesc standardul exigent de calitate militara US MIL-STD-810H, fiind supuse la 12 metode de testare riguroase si 26 de proceduri de testare dureroase - depasind standardele industriei. Rezultatul este o gama de produse renumite pentru fiabilitate si durabilitate. De asemenea, acesti factori avantajeaza in mod inerent longevitatea si, prin urmare, durabilitatea, astfel incat puteti lucra, calatori sau va puteti relaxa cu increderea ca laptopul ASUS este pregatit pentru lumea reala - astazi si mult timp in viitor.

   

Flux de lucru cu adevarat personalizat

MyASUS gazduieste o colectie de aplicatii si instrumente ASUS practice care va ajuta sa obtineti mai mult de la laptopul dumneavoastra. GlideX este o solutie puternica de partajare a ecranului intre dispozitive. ScreenXpert te ajuta sa gestionezi ferestrele aplicatiilor pe toate ecranele conectate la PC-ul tau ASUS, oferindu-ti control total asupra fluxului tau de lucru!

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      1360P
    • Numar Nuclee
      12
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.6
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.