Laptop Gaming ASUS ROG Strix G17 G713PI cu procesor AMD Ryzen™ 9 7945HX pana la 5.40 GHz, 17.3", WQHD, IPS, 240Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 8GB GDDR6, Windows 11 Home, Eclipse Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Strix G17 G713PI cu procesor AMD Ryzen™ 9 7945HX pana la 5.40 GHz, 17.3", WQHD, IPS, 240Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 8GB GDDR6, Windows 11 Home, Eclipse Gray de la ASUS

 

DOMINATIA ESPORTS

Cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 7000, asociat cu un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4000 cu un TGP maxim de 140W, precum si un comutator MUX cu NVIDIA Advanced Optimus sustin coloana vertebrala a modelului 2023 Strix G17. Metalul lichid Conductonaut Extreme de pe CPU mentine Strix G17 la un nivel mai ridicat, pentru mai mult timp. Pana la 32GB de memorie DDR5 de ultima generatie mentine CPU-ul alimentat in permanenta, asigurand o experienta receptiva. Suportul PCIe 4.0 SSD inseamna ca nu va mai trebui sa asteptati niciodata transferurile de fisiere sau ecranele de incarcare a jocurilor.

 

*Windows 11 disponibil in functie de configuratie

 

RYZEN LA INALTIMEA PROVOCARII

Profitati de puterea Ryzen™ cu procesorul AMD Ryzen™ 7000. Acest procesor emblematic are o performanta incredibila pe un singur fir, esentiala pentru o experienta de joc fluenta. Atunci cand trebuie sa transmiteti in flux sau sa inregistrati jocul, nucleele si firele de executie pot, de asemenea, sa-si flexeze muschii multithread fara sa transpire. Indiferent de modul in care intentionati sa va jucati, AMD Ryzen™ este acolo pentru a va sprijini.

   

URMATOAREA GENERATIE

Urmatoarea generatie de tehnologie de memorie are o rata de transfer de date cu 50% mai mare decat DDR4, Strix G17 avand o memorie RAM DDR5 la 4800MHz - viteze care fac de rusine majoritatea laptopurilor DDR4. O latime de banda mai mare si frecvente mai mari asigura ca unitatea centrala de procesare nu va fi niciodata in asteptare de date.

   

ELIMINATI TIMPII DE INCARCARE

Nimanui nu-i place sa astepte ecrane de incarcare. Cu PCIe Gen4x4, veti intra in joc mai repede ca niciodata. Fie ca incarcati o noua misiune, fie ca instalati cel mai recent joc in biblioteca sau lucrati cu proiecte mari si transferuri de fisiere, PCIe Gen4 are o latime de banda mai mult decat suficienta pentru ca masina dvs. sa functioneze rapid.

 

 

PUTERE DE JOC OPTIMIZATA

Componentele de top necesita putere, mai ales cand vine vorba de GPU-uri de ultima generatie. Alimentat de NVIDIA DLSS 3, arcul ultra-eficient Ada Lovelace, Max-Q Technologies, GPU-ul NVIDIA® GeForce RTX™ 4000 pentru laptop este complet dezlantuit cu un TGP maxim de 140W pe Strix G17. Limitele de putere mai mari deblocheaza si mai multa performanta din acest siliciu de ultima generatie, asigurandu-va cea mai buna experienta de joc.

Cu NVIDIA® Advanced Optimus, laptopul poate directiona automat cadrele de la GPU-ul discret direct catre afisaj folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrata. Aceasta directionare imbunatateste performanta cu 5-10% in comparatie cu masinile fara comutator MUX, asigurandu-va ca aveti parte de cea mai buna experienta de joc - toate acestea fara a fi nevoie sa atingeti un singur buton. Aceasta comutare automata pastreaza, de asemenea, durata de viata a bateriei masinii dumneavoastra, deoarece poate face o tranzitie dinamica intre GPU-ul discret de mare putere si GPU-ul integrat de putere mai mica. Indiferent de ceea ce faceti, masina dvs. va trece la modul cel mai optimizat fara sa fie nevoie sa ridicati un deget.

*Cresterea performantelor poate varia in functie de joc

 

Laptopuri din seria GeForce RTX 40

Dincolo de rapiditate pentru gameri si creatori

   

Performanta alimentata de AI si grafica reala*

Obtine un salt cuantic in performanta in jocuri si aplicatiile creative cu AI & DLSS 3 si redati lumi virtuale realiste cu tehnologia Full Ray Tracing.

   

Accelereaza-ti ideile

NVIDIA Studio duce proiectele creative la urmatorul nivel. Deblocheati accelerarea RTX si AI in cele mai bune aplicatii creative. Drivere NVIDIA Studio, pentru o stabilitate maxima si o intreaga suita de instrumente exclusive va stau la dispozitie pentru a va accelera creativitatea.

   

Putere si performanta optimizate

NVIDIA Max-Q este o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala ce optimizeaza sistemul pentru o eficienta maxima. Acest lucru aduce in prim-plan laptop-uri extrem de rapide, subtiri, silentioase si cu o autonomie uimitoare a bateriei.

 

IMBUNATATESTE EXPERIENTA DUMNEAVOASTRA

Componentele de gaming de top genereaza caldura, ceea ce poate avea un impact asupra performantei si a nivelului de zgomot. Strix G17 utilizeaza ROG Intelligent Cooling™ pentru a tine sub control valorile termice. Metalul lichid Conductonaut Extreme de pe CPU incepe procesul, scazand temperaturile cu pana la 15° Celsius in comparatie cu pastele termice traditionale. Patru orificii de evacuare se asigura ca laptopul poate scapa de excesul de caldura cat mai eficient posibil. Profilurile software personalizeaza experienta, cu modul Silent Mode care mentine nivelul de zgomot la un nivel scazut in sarcinile mai usoare, iar modul Performance Mode care deblocheaza puterea laptopului prin cresterea atat a limitelor de putere grafica, cat si a vitezei ventilatoarelor. Strix G17 este surprinzator de silentios in orice scenariu, cu doar 35db in modul Silent, 40db in modul Performance si 51db in modul Turbo. Indiferent de ceea ce faceti, puteti alege echilibrul ideal intre putere si acustica.

 

 

PASTREAZA-TI PROCESORUL RECE CU METALUL LICHID

Racirea este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta laptopurile de gaming, iar ROG impinge constant limita. Aceasta pornire a condus la aparitia metalelor lichide, care sunt extrem de eficiente in transferul energiei termice. Temperaturile mai scazute ajuta procesoarele sa mentina viteze mai mari de tactare pentru mai mult timp si impiedica ventilatoarele sa accelereze si sa faca zgomot.

*Imbunatatiri ale temperaturii in comparatie cu compusul termic din generatia anterioara, asa cum a fost testat intern de ASUS. Conductivitate termica in comparatie cu standardul industrial.

   

VENTILATOARE ARC FLOW™ IMBUNATATITE

Ventilatoarele Arc Flow™ actualizate au lame curbate special formate pentru a maximiza fluxul de aer cu un zgomot minim. Grosimea variabila a lamelor reduce turbulentele, deoarece paletele ventilatorului accelereaza aerul cu forta centrifuga, oferindu-ti o experienta generala mai silentioasa.

*Imbunatatiri ale fluxului de aer in comparatie cu designul ventilatorului ROG cu 71 de lame, asa cum a fost testat intern de ASUS.

   

ZONA DE VENTILARE 3D DA ACCES LA AER PROASPAT

Fluxul de aer suficient este un aspect fundamental pentru o racire eficienta. La amplifica aportul de aer rece pentru Strix G15/17, balamalele sale sunt deplasate inainte, in fata unei zone 3D Flow Zone puternic ventilate. Taietura trapezoidala sculpteaza partea inferioara a ecranului pentru a asigura ca ventilatia de dedesubt nu este obstructionata, oferind in acelasi timp laptopului stilul sau asimetric caracteristic.

 

   

TASTATURA COOLZONE VA MENTINE COOL

Sesiunile prelungite de jocuri pot incalzi componentele interne si pot face ca tastatura de deasupra sa se incalzeasca la atingere. Mici orificii de aerisire in jurul tastelor WASD permit ventilatoarelor sa atraga aer rece in sasiu de sus.

 

   

RACIRE AMBIENTALA 0DB

Bucurati-va de o racire cu adevarat silentioasa in conditii de sarcini de lucru usoare cu 0dB. In modul de functionare silentios, sistemul de racire sistemul de racire opreste toate ventilatoarele in timpul sarcinilor zilnice pentru a disipa caldura in mod pasiv. Acest lucru va permite sa va concentrati pe munca si sa va cufundati in filme cu mai putine distrageri. Daca temperaturile CPU sau GPU cresc, ventilatoarele se pornesc automat pornesc din nou automat.

 

 

 

   

PANA LA 5 CONDUCTE DE RACIRE 

Designul termic cuprinzator include un sistem de incalzire extins care absoarbe caldura de la CPU, GPU, si VRAM.  Aceasta acoperire termica extinsa ajuta la sustinerea si extinde performanta generala, fiabilitatea si durata de viata a sistemului.

 

   

PROFILE DE SCENARII

Modurile Silent, Performance si Turbo sunt doar inceputul. Profilurile permit sistemului dvs. sa treaca automat de la unul la altul in functie de aplicatie pe care o executati, alaturi de alte setari vitale ale sistemului. Comutati intre configuratiile de iluminare in mod automat, dezactivati tasta Windows si touchpad-ul in timpul jocurilor, si automatizati continutul dumneavoastra. Armoury Crate face ajustari intr-o clipa pentru a se potrivi cat mai bine sarcinii pe care o aveti la indemana.

 

   

Lame ULTRA SUBTIRI DE 0,1 MM

Energia termica este disipata de 4 radiatoare pe flancuri. Fiecare dintre ele este captusit cu lame ultra-subtiri de doar 0,1 mm, permitand o densitate mai mare si o rezistenta a aerului mai mica decat cele obisnuite. Exista 247 de lame de radiator care totalizeaza 93354 mm2 de suprafata, cu o forma speciala pentru sasiu pentru a ghida fluxul de aer in mai multe directii.

 

   

A DOUA GENERATIE DE TUNELURI ANTIPRAF 

Designul  imbunatatit al modulului termic are un sistem anti mai scurte care lasa mai mult spatiu in jurul ventilatorului, imbunatatind fluxul de aer cu pana la 15%. Impiedicarea acumularii de praf asigura stabilitatea si fiabilitatea pe termen lung a sistemului dumneavoastra.

 

 

 

SUB RADAR

Culoarea Eclipse Gray tine ascuns adevaratul potential al laptopului tau, permitand ca aceasta masina de jocuri sa se amestece in multime atunci cand esti in miscare.

 

strix-g-2022-grey.webp (1249×857)

 

Capacele Armor ale lui Strix G17 ii ofera si mai multa personalitate acestei masinari. Decupajele subtile si pictogramele impodobesc exteriorul si adauga si mai multa intriga in partea de jos a laptopului, facandu-l cu totul deosebit, din orice unghi l-ai admira.

 

 

 

O bara luminoasa adauga un pic de stralucire, fiind configurabila cu Aura Sync. Impreuna cu tastatura RGB, iti poti ilumina teritoriul.

 

 

 

Totul vine impachetat intr-un sasiu extrem de compact, astfel ca Strix G este gata sa te insoteasca pretutindeni.

 

 

HERTZ DE COMPETITIE

Fiind o masina de jocuri construita special pentru acest scop, Strix G17 ofera optiuni de panouri QHD 240Hz si FHD 144Hz, impreuna cu suportul NVIDIA® G-SYNC. Ecranele cu rata de reimprospatare ridicata sunt esentiale pentru jocurile competitive, fluidizand animatiile si permitand urmarirea mai usoara a miscarilor inamicilor. Chiar si in jocurile cu cel mai rapid ritm, Strix G17 va poate ajuta sa ramaneti fixat pe tinta. Modelele selectate au un timp de raspuns de 3ms si suporta Dolby Vision HDR pentru un contrast si o calitate exceptionala a imaginii.

 

 

COMUNICARE FOARTE CLARA

Difuzoarele Smart AMP cuplate cu Dolby Atmos imbunatatesc imersiunea spatiala cu efecte sonore mai nuantate si mai stratificate, pe care le puteti optimiza cu moduri presetate special reglate pentru filme si jocuri. Sunetul Hi-Res audio asigura cea mai inalta fidelitate a sunetului atunci cand ascultati la casti. Tehnologia AI Noise Cancelation filtreaza atat sunetul de intrare, cat si cel de iesire, asigurandu-va comunicatii clare chiar si atunci cand exista zgomot de fond in amestec. Nu mai pierdeti niciodata un apel.

 

 

ANULAREA ZGOMOTULUI DE FUNDAL CU SUPORT AI

Tehnologia avansata de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI functioneaza cu orice dispozitiv de intrare si, de asemenea, cu conexiuni in aval, permitandu-ti sa elimini atat zgomotul de intrare de la propriul microfon, cat si de zgomotul de fundal de la celalt capat al conversatiei. Setarile de anulare a zgomotului pot fi chiar personalizate in functie de program.

   

SUNET CAPTIVANT

Sunetul mai bogat te atrage mai adanc in joc si in filme. Sunetul surround virtual pe 5.1.2 canale alimentat de Dolby Atmos imbunatateste imersiunea spatiala cu efecte sonore mai nuantate, stratificate, pe care le poti optimiza cu moduri prestabilite pentru filme si jocuri.

   

HI-RES

Hi-Res Audio ofera sunet fara pierderi, permitandu-ti sa auzi inregistrarile exact asa cum a intentionat artistul.

 

LOVESTE CU PRECIZIE

Tehnologia Overstroke ofera experiente sublime de lucru si de gaming pe Strix G17, reducand actionarea tastelor si imbunatatind capacitatea de raspuns. Construit pentru jucatori, Strix G17 are taste functionale distantate pentru o identificare intuitiva si taste rapide dedicate pentru acces facil la comenzile esentiale. Tastele sageti de dimensiuni mari permit un control mai precis in plina lupta. Un touchpad larg inseamna o urmarire mai usoara in toate aplicatiile tale. Iluminarea RGB per tasta iti permite sa alegi dintre milioane de culori pentru fiecare tasta. Aceasta este adevarata personalizare!

 

 

DISPUNEREA TASTATURII

Inspirandu-se de la cele mai bune tastaturi desktop, tastele functionale sunt distantate pentru mai putine rateuri, iar tasta Space este marita si redesenata pentru a asigura confort si acuratete mai mari.

   

TASTE RAPIDE DEDICATE

Tastele rapide dedicate pentru jocuri se afla chiar deasupra partii stangi a tastaturii, oferind acces rapid la comenzile de volum si dezactivare a microfonului, modurile de operare si Armory Crate. De asemenea, sunt complet personalizabile si pot fi programate pentru a lansa aplicatii, setate ca taste functionale sau utilizate ca macrocomenzi. Strix G iti ofera toate instrumentele pentru victorie.

   

TEHNOLOGIA OVERSTROKE

Tehnologia exclusiva ROG Overstroke inregistreaza apasarile de taste mai devreme in cursa, permitand o experienta mai receptiva pentru jocuri si sarcini masive de lucru. Declansarea mai devreme inseamna intrari mai rapide, fara efort, cu o precizie mai mare.

   

TOUCHPAD LARGIT

Imbunateste-ti confortul si utilizarea de zi cu zi cu un touchpad activ mare. Mai mult spatiu inseamna o precizie mai mare, impreuna cu miscari si gesturi mai confortabile ale mainii in timp ce navighezi.

 

RAMAI IN CONTROL

Cand trebuie sa-ti iei jocul in deplasare, deconecteaza-te si fa mai multe cu o baterie de 90Wh de mare capacitate. Relaxeaza-te departe de prize datorita autonomiei crescute. Mai mult, Strix G17 accepta si incarcare rapida. Sau incarca-te din mers cu un incarcator USB Type-C, direct de la bateria externa.

 

 

JOCURI FARA LAG

Joaca la viteze gigabit acolo unde sunt disponibile retele compatibile cu Wi-Fi 6E (802.11ax). Cea mai recenta generatie de Wi-Fi sporeste latimea de banda de varf a interfetei, creste eficienta si fiabilitatea in retelele aglomerate si ofera o latenta mai mica pentru mai putin lag in joc. Chiar si atunci cand concurati cu mai multe alte dispozitive, bucurati-va de o conexiune fluida fara fire.

 

CONECTIVITATE CUPRINZATOARE

Alimentati-va configuratia cu o selectie versatila de porturi I/O. Creati cu usurinta o configuratie cu mai multe monitoare datorita porturilor USB 3.2 Type-C™ duale, ambele compatibile cu DisplayPort™ 1.4, iar unul dintre ele este compatibil si cu USB Power Delivery. Doua porturi USB 3.2 Gen 1 de tip A sunt pregatite pentru echipamentul dvs. preferat de jocuri, iar un port LAN 1G asigura o conexiune de retea solida ca piatra. Porturile cheie sunt pozitionate strategic in partea din spate, pentru a tine cablurile departe de mana dumneavoastra care face mousing.

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      7945HX
    • Numar Nuclee
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      4800
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      4 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.8
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.