Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650PZ cu procesor AMD Ryzen™ 9 7945HX pana la 5.4 GHz, 16", QHD+, IPS, 240Hz, 32GB DDR5, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 12GB GDDR6, Windows 11 Pro, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
18.993,54 lei
Pret 36 Rate Optimo: 696.23 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GX650PZ-N4061X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650PZ cu procesor AMD Ryzen™ 9 7945HX pana la 5.4 GHz, 16", QHD+, IPS, 240Hz, 32GB DDR5, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 12GB GDDR6, Windows 11 Pro, Black de la ASUS

 

 

The Pinnacle Of Gaming

Jucati sau creati la varf cu pana la un procesor AMD Ryzen™ 9 7945HX si pana la un GPU pentru laptop NVIDIA®GeForce RTX™ 4090. Procesorul Ryzen™ 9 7945HX ofera o performanta incredibila in jocuri si multitasking, permitandu-va sa faceti streaming si sa redati chiar si cele mai intensive proiecte, in timp ce puternicul GPU RTX™ 4090 pentru laptop garanteaza o viteza incredibila a frameratelor in jocuri si accelerarea crearii de continut. O camera web IR de 1080p ofera o captura video fara intreruperi si securitate cu suport pentru Windows Hello. Cu pana la 4 TB de stocare SSD PCIe®4.0 extrem de rapida in RAID 0 si 64 GB de memorie RAM DDR5 la 4800 MHz, 2023 Zephyrus Duo 16 este un monstru multitasking si ofera timpi de incarcare rapizi pentru toate jocurile si aplicatiile dvs.

Procesare de mare putere

Atunci cand trebuie sa redati fisiere video de mari dimensiuni sau sa efectuati alte sarcini intensive, va puteti baza pe cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 9 7945HX. Acest procesor emblematic ofera performante multithread de exceptie, mentinand in acelasi timp cea mai buna capacitate de joc din clasa sa. Cu o performanta mai mult decat dubla in Cinebench R23 fata de generatia anterioara, arhitectura Dragon Range de la AMD combinata cu expertiza de overclocking a ROG ofera o putere incredibila.

   

Grafica supraincarcata

Avand la baza arhitectura ultra-eficienta Ada Lovelace de la NVIDIA, NVIDIA®GeForce RTX™ 4090* este cea mai puternica unitate de procesare grafica pe care am introdus-o intr-un laptop. Accesati performante de gaming si de creare de continut aproape de clasa desktop cu acest GPU de generatie cu adevarat noua. Cu un TGP maxim de 175 W si acces la cele mai recente tehnologii, precum DLSS 3, ray tracing si Max-Q Technologies, RTX™ 4090 poate oferi atat rezolutii inalte, cat si rate de cadre ridicate in cele mai recente jocuri AAA.

*175W este disponibil doar in modul Manual cu Dynamic Boost.
*model disponibil in functie de configuratie

   

Obtineti mai mult cu MUX

Cu ajutorul unui comutator MUX dedicat, Zephyrus Duo poate directiona automat cadrele de la GPU-ul discret direct catre ecran, ocolind grafica integrata. Aceasta directionare imbunatateste performanta cu 5-10% in comparatie cu masinile fara un comutator MUX, asigurandu-va ca veti avea intotdeauna cea mai buna experienta de joc.

   

Timpii de incarcare fulgerator de rapizi cu Gen 4 SSD

Pana la 2 SSD-uri NVM Express®(NVMe® PCIe®Gen 4x4 NVM Express®(NVMe® PCIe®Gen 4x4) care ruleaza in RAID 0 aduc o viteza si o capacitate de reactie incredibile sistemului dvs. Dotata cu pana la 4 TB de stocare, aceasta matrice PCI Express® este suficient de spatioasa pentru cele mai masive proiecte multimedia si jocuri moderne. Timpii de incarcare mai rapizi cu PCIe®Gen 4 in intregul catalog de aplicatii si programe inseamna mai putin timp de asteptare si mai mult timp de calitate pentru munca si joaca.

   

Multitasking de ultima generatie cu RAM DDR5

Multitasking-ul este rapid si eficient cu pana la 64 GB de memorie DDR5 4800. Jucatorii si creatorii de continut pot face cu usurinta streaming, chat si joaca in acelasi timp, in timp ce utilizatorii puternici pot rula fiecare program de care au nevoie pentru o productivitate maxima. Ambele SO-DIMM-uri sunt usor accesibile pentru actualizari viitoare.

 

Laptopuri din seria GeForce RTX 40

Dincolo de rapiditate pentru gameri si creatori

   

Performanta alimentata de AI si grafica reala*

Obtine un salt cuantic in performanta in jocuri si aplicatiile creative cu AI & DLSS 3 si redati lumi virtuale realiste cu tehnologia Full Ray Tracing.

   

Accelereaza-ti ideile

NVIDIA Studio duce proiectele creative la urmatorul nivel. Deblocheati accelerarea RTX si AI in cele mai bune aplicatii creative. Drivere NVIDIA Studio, pentru o stabilitate maxima si o intreaga suita de instrumente exclusive va stau la dispozitie pentru a va accelera creativitatea.

   

Putere si performanta optimizate

NVIDIA Max-Q este o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala ce optimizeaza sistemul pentru o eficienta maxima. Acest lucru aduce in prim-plan laptop-uri extrem de rapide, subtiri, silentioase si cu o autonomie uimitoare a bateriei.

 

Game. Stream. Create.

Zephyrus Duo 16 este construit de la zero pentru jucatori si, bineinteles, pentru dezvoltatorii de jocuri. Zephyrus Duo 16 poate rula toate motoarele de jocuri de ultima generatie, precum Unity si Autodesk, permitandu-va sa va eliberati creativitatea si sa incercati sa creati ceva nou. Fie ca sunteti un artist digital, streamer, editor video sau va ocupati de animatie si dezvoltare de jocuri, Zephyrus Duo 16 are toata puterea de care aveti nevoie pentru a va duce creatiile la urmatorul nivel.

 

 

Mini LED. Vibrare maxima. (Thnologie disponibila in functie de configuratie)

Fie ca va jucati, fie ca va uitati la continutul preferat sau pur si simplu navigati pe internet, ecranul principal de 16 inchi 16:10 este absolut superb. Pentru jocuri rapide, panoul QHD 240Hz cu timp de raspuns de 3ms este combinatia perfecta de reimprospatare ridicata si rezolutie mare pentru imagini clare si detaliate. Mini LED-ul permite un contrast mai profund si o luminozitate mai mare decat afisajele LED traditionale, permitand o imagine care iese din ecran cu certificare VESA DisplayHDR™ 1000. Panoul este, de asemenea, certificat de TÜV Rheinland pentru lumina albastra redusa, mentinandu-va ochii confortabili toata ziua. Pregatiti-va sa fiti uimiti de culorile vii cu o acoperire DCI-P3 de 100%, o luminozitate de varf de 1100 nits si 1024 de zone de atenuare.

* Culorile validate de Pantone® sunt disponibile numai in modul SDR.

 

 

Cel de-al doilea ecran iconic al lui Zephyrus Duo 16 a fost, de asemenea, imbunatatit, cu noul Corning® Gorilla Glass DXC, cuplat cu un nou strat anti amprenta digitala. Gorilla Glass DXC reduce reflexiile de suprafata, marind in acelasi timp duritatea cu peste 40% pentru o mai buna rezistenta la zgarieturi. Mai putine reflexii inseamna ca puteti seta luminozitatea la un nivel mai scazut, chiar si atunci cand este utilizat in exterior si in medii luminoase.

 

 

 

 

Pastreaza-Ti Procesorul Rece Cu Conductonautul Extrem Metal Lichid

Componentele puternice precum procesorul au nevoie de un material special pentru a transfera caldura catre sistemul de racire. Conductonautul Extrem de Metal Lichid de la Thermal Grizzly imbunatateste pastele termice standard cu o conductivitate termica de 17 ori mai mare, rezultand temperaturi mai scazute ale procesorului cu pana la 14°C. Folosit exclusiv de ROG, acest compus de indiu si galiu ofera cel mai mare indice de transfer termic disponibil pe un laptop. Si, spre deosebire de pastele tipice, metalul lichid nu se va usca niciodata, imbunatatind stabilitatea pe termen lung.

 

   

Racire Silentioasa - 0db, Zero Distrageri

Bucura-te de o racire cu adevarat silentioasa la sarcini usoare de lucru, cu 0 dB. In modul de functionare Silentios, sistemul de racire opreste toate ventilatoarele in timpul sarcinilor de zi cu zi pentru a disipa caldura pasiv. Acest lucru iti permite sa te concentrezi asupra muncii, ori sa te scufunzi in filme cu mai putina distragere a atentiei. Daca temperaturile CPU sau GPU cresc, ventilatoarele pornesc automat.

 

   

Ventilatoarele Arc FlowTM misca mai mult aer cu mai putin zgomot

Paletele ventilatoarelor traditionale auo singura grosime de la baza pana la varf. Ventilatoarele noastre Arc Flow cu 84 de lame au un design cu grosime variabila, subtiri pana la 0,1 mm la varf. Aceasta abordare reduce rezonanta si turtbulenta, miscand cu pana la 13% mai mult aer*

*Comparativ cu design-ul precedent al ventilatoarelor ROG Cu 83 de lamele, conform unei testari interne ASUS.

 

   

Lamele Ultra Subtiri De Numai 0.1 mm

Energia termica este disipata de patru radiatoare fiecare captusit cu aripioare ultrasubtiri de cupru, de pana la 0,1 mm. Aceste aripioare au jumatate din dimensiunea solutilor tipice, permitand o disipare mai mare a caldurii, cu o rezistenta mai mica a aerului.

Exista pana la 252 de aripioare pe radiatoare cuo suprafata totala de 110.328 mm2.

 

   

Flux De Aer Directionat Cu Internal Blast Cooling

Sistemul de racire Intermal Blast Cooling foloseste decupaje calculate cu precizie in sasiu pentru a directiona fluxul de aer catre componentele interne. In comparatie cu modelele traditionale, acest lucru permite o racire mai eficienta, reducand temperaturile CPU si GPU cu pana la 6'C. Temperaturile mai scazute inseamna iteze de clockare mai ridicate in timpul sesiunilor intense de joc.

 

   

5 Conducte De Racire Acopera Totul

Solutia cuprinzatoare utilizeaza pana la cinci conducte de caldura si patru radiatoare pentru o disipare eficienta a calduri emise de toate componentele interne. Mai multe conducte termice inseamna un transfer de caldura mai eficient si, spre deosebire de modelele mai simple care acopera doar CPU si GPU, acest aspect atrage caldura de la VRAM si modulele de reglare a tensiunii pentru o mai buna stabilitate a sistemului

 

 

Stil elegant

Din interior spre exterior, Zephyrus Duo 16 este proiectat pentru a sublinia combinatia perfecta de putere si stil rafinat. Pentru cei care au nevoie de un flagship de gaming care sa se integreze oriunde, Duo 16 este aparatul ideal.

 

 

 

Arunca o privire

Atunci cand capacul este deschis si ecranul secundar se ridica, deasupra tastaturii apare o mica fereastra. Acest portal ofera o privire directa asupra placii de baza a masinii, impreuna cu accente RGB de bun gust.

 

   

Sa ne ridicam la inaltimea evenimentului

Al doilea ecran incorporat este ceea ce face ca Zephyrus Duo 16 sa fie cu adevarat unic, asa ca, desigur, am proiectat balamaua la perfectiune. Datorita unei balamale special concepute, acesta aluneca inapoi pentru a se aseza la acelasi nivel cu ecranul principal dintr-o singura miscare si atunci cand capacul este deschis. Ecranul se opreste la un unghi de 13°, perfect pentru ergonomie, indiferent de ceea ce urmariti pe ecranul secundar.

 

   

Lovitura din umbra

Zephyrus se bazeaza pe o putere eleganta, asa ca Duo 16 este imbracat intr-o culoare Off-Black. Acest strat de acoperire pastreaza aspectul optim al masinii in toate conditiile de lumina. Mentinand la minimum petele de amprente, Zephyrus Duo 16 va fi o fabrica noua mai mult timp ca niciodata.

 

   

Design clasic ROG

O taietura mare iridescenta care traverseaza capacul taie sasiul in doua, reprezentand personalitatea duala a modelului Duo 16. De asemenea, logo-ul Republic of Gamers "Fearless Eye" este asezat cu mandrie pe capac, amintind lumii ca aceasta masina a fost construita pentru gameri.

 

   

 

Afisaje duble. Un singur dispozitiv.

Zephyrus Duo 16 isi arata cu adevarat versatilitatea atunci cand il luati in deplasare. Afisajul secundar incorporat inseamna ca aveti intotdeauna un al doilea ecran la dispozitie, in timp ce bateria de 90Wh si incarcarea prin USB Type-C™ va pot tine in priza la lucru toata ziua. O camera IR cu suport pentru Windows Hello face ca deblocarea aparatului sa fie floare la ureche.

 

 

Camera Cu Infrarosu

O camera cu infrarosu asigura deblocarea fara probleme, cu suportul Windows Hello, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

   

Wi-Fi 6E

Wi-Fi 6E ofera o conexiune solida chiar si in retelele aglomerate cu mai multe dispozitive.

 

Sunet Cu O Calitate De Studio

Bucura-te de un sunet cu calitate de Studio de la cele sase difuzoare si woofere cu anulare a fortei. Cu suport Dolby Atmos®, sistemul poate recrea un sunet surround virtual pe 5.1.2 canale, pentru un continut incredibil de captivant. Matricea noastra de microfoane 3D ofera o flexibilitate incredibila atunci cand te conectezi la apeluri sau inregistrezi sunet. Este sustinuta si de tehnologia bidirectionala de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, care filtreaza atat sunetul de intrare, cat si cel de iesire. Bucura-te de convorbiri perfecte, chiar si in medii zgomotoase.

 

 

Secretul Victoriei

Zephyrus Duo 16 nu face niciun fel de sacrificii. Folosind tehnologia NumberPad, trackpad-ul functioneaza ca o tastatura numerica, pentru a maximiza spatiul pe tastatura. Derularea tastelor N asigura inregistrarea independenta a fiecarei taste, oferindu-ti flexibilitate in joc pentru combo-uri complicate sau precizie pentru tastare rapida. Cursa lunga de 1,7 mm a tastelor face ca Zephyrus Duo 16 sa fie foarte confortabil la tastare, minimizand si riscul apasarilor accidental. Integrarea RGB per tasta si Aura Sync permit modele ample de iluminare prestabilite si personalizate prin Armory Crate.

 

 

Inlocuieste. Monteaza. Inarmeaza-Te.

Capacitatea de upgrade este cheia pentru ca sistemul sa functioneze bine in anii urmatori, iar Zephyrus Duo iti permite sa faci upgrade atat memoriei RAM, cat si spatiului de stocare, pentru a prelungi durata de viata. Un surub special cu deschidere rapida impinge partea inferioara a sasiului departe de laptop pe masura ce acesta este slabit. Carligele care tin acele margini impreuna sunt mai mici si mai puternice decat inainte, pentru a face ridicarea panoului mai usoara. Zephyrus Duo are doua module SO-DIMM si permite upgrade-uri viitoare ale memoriei RAM. Ambele sloturi SSD M.2 sunt, de asemenea, accesibile si extensibile.

 

 

Conectivitate Fara Sfarsit

Conecteaza-te la toate dispozitivele tale preferate cu o selectie robusta de porturi I/O. O pereche de porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C ofera DisplayPort™ 1.4a, cu suport pentru Power Delivery pe unul si G-Sync pe celalalt. Doua porturi suplimentare USB 3.2 Gen 2 completeaza conectivitate pentru perifericele tale preferate. Bucura-te de suport HDMI 2.1 pentru un afisaj extern, precum si de un port Ethernet 2.5G, un cititor de carduri microSD dedicat si conector audio mixt. Dongle-uri, dispareti!

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      7945HX
    • Numar Nuclee
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.4
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      4800
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000/2500
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      4 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.57
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.