Laptop ASUS VivoBook Pro 16 K6602VV cu procesor Intel® Core™ i9-13900H pana la 5.40 GHz, 16", WQXGA, IPS, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6, Windows 11 Pro, Cool Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
9.767,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 358.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

K6602VV-KV149X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS VivoBook Pro 16 K6602VV cu procesor Intel® Core™ i9-13900H pana la 5.40 GHz, 16", WQXGA, IPS, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6, Windows 11 Pro, Cool Silver de la ASUS

 

Iluminarea creativitatii tale este mai usoara ca niciodata cu puternicul Vivobook Pro 16. Echipat cu un procesor Intel® Core™ H-series de generatia a 13-a, un sistem de racire cu ventilator dublu, cu trei orificii de ventilatie si GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4060, este conceput pentru a oferi performante maxime pentru tot ceea ce inseamna creativitate, fie ca sunteti artist, vlogger, creator de videoclipuri, muzician sau pur si simplu cineva caruia ii place sa se distreze. Pentru o putere maxima in jocuri, am inclus un comutator MUX care dezlantuie intreaga putere a GPU-ului. Orice fel de creatie vizuala va arata cel mai bine pe fantasticul ecran, cu rata de reimprospatare superlina de 120 Hz si culori vii ultraprecise, iar urechile tale vor aprecia cu adevarat puternicul sistem de sunet Dolby Atmos® cu sunet spatial. Fii creativ cu Vivobook Pro 16!

 

Miezul creatiei

In centrul creatiei de continut fara efort se afla performanta, iar componentele puternice din Vivobook Pro 16 fac creativitatea usoara si distractiva pentru YouTubers, TikTokers, podcasteri, vloggeri, muzicieni, artisti - de fapt, oricine are nevoie sa creeze. Aveti nevoie de un impuls rapid pentru o sarcina dificila? Treceti pur si simplu in modul Performanta pentru a elibera TDP-ul maxim de 90 W de la procesorul Intel® Core™ de a 13-a generatie si GPU-ul GeForce RTX™ 4060 pentru laptop. SSD-ul PCIe® de pana la 2 TB va ofera o multime de spatiu de stocare ultrarapida pentru toate proiectele dvs. si va incarca toate clipurile sau ideile de schita intr-o clipita.

   

Gaseste-ti echilibrul creativ

Gasirea echilibrului intre lucrul la proiecte si producerea continutului final este mai usoara cu un laptop rapid: veti petrece mai putin timp asteptand lucruri si mai mult timp creand un continut excelent. Procesorul cu viteza fulminanta, pana la Intel® Core™ i9-13900H, face fata cu brio activitatilor multitasking, indiferent de cat de scurte sunt termenele limita. Si exista si mai multa performanta atunci cand activati modul Performanta, care poate creste puterea procesorului pana la un TDP sustinut de 45 W. Vivobook Pro 16 nu va va dezamagi atunci cand apar brusc acele idei uimitoare de ultim moment!

   

Mai multa creatie, mai putina asteptare

Vivobook Pro 16 utilizeaza un GPU NVIDIA® GeForce RTX™ de nivel studio care permite creativitatii tale vizuale sa curga cu adevarat. Alimentate de hardware dedicat pentru ray tracing, inteligenta artificiala si video, GPU-urile GeForce RTX™ din seria 40 ofera o creativitate care se afla in totalitate in interior. Experimentati o grafica hiperrealista cu ray tracing avansat si DLSS. Duceti conceptele la bun sfarsit mai repede cu accelerarea AI, care economiseste timp in aplicatiile creative de top. Ramaneti mereu la zi si cu o stabilitate maxima de la NVIDIA Studio Drivers. In plus, obtineti acces exclusiv la suita de instrumente Studio care exploateaza puterea RTX pentru fluxurile de lucru creative asistate de AI.

   

Performanta bazata pe inteligenta artificiala si grafica realista

Beneficiati de un salt calitativ in ceea ce priveste performanta in jocuri si aplicatii creative cu ajutorul DLSS 3 cu inteligenta artificiala si explorati lumi virtuale realiste cu ray tracing complet.

   

Accelereaza-ti ideile

NVIDIA Studio va duce proiectele creative la nivelul urmator. Descoperiti accelerarea RTX si AI in aplicatiile creative de top, driverele NVIDIA Studio pentru o stabilitate maxima si o suita de instrumente exclusive pentru a va accelera creativitatea.

   

Putere si performanta optimizate

NVIDIA Max-Q este o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala care optimizeaza sistemul dvs. pentru o eficienta maxima. Acest lucru permite realizarea unor laptopuri extrem de rapide, subtiri, silentioase si cu o durata de viata uimitoare a bateriei.

   

Comutati pentru a castiga

Vivobook Pro 16 dispune acum de cea mai recenta tehnologie de comutare MUX, care va permite sa alegeti modul GPU discret pentru latenta redusa si experiente optimizate in jocuri si alte sarcini intensive, sau modul Hybrid pentru o durata de viata a bateriei semnificativ mai lunga.

   

E cool sa mergi repede

De multe ori nu este nimic intamplator in a fi un creator "ocazional", cu programe solicitante si termene limita stranse, chiar daca acestea sunt autoimpuse! Asadar, este vital ca laptopul dvs. sa poata face fata fara probleme la tot ceea ce ii propuneti. O racire excelenta este esentiala pentru performante maxime, iar tehnologia termica ASUS IceCool Plus din Vivobook Pro 16 foloseste conducte de caldura imbunatatite de 8 mm si 6 mm, ventilatoare duble si trei orificii de evacuare care accelereaza eficient transferul de caldura. Ventilatorul cu 86 de palete si rotorul sunt realizate din polimer epoxidic cu cristale lichide cu lant lateral (LCP) rezistent si usor. Cu mai putine vibratii, procesorul Intel Core si GPU-ul NVIDIA pot functiona confortabil la un TDP combinat de pana la 90 W in modul Performance. Acesta este un mod foarte lung de a spune ca va puteti baza intotdeauna pe Vivobook Pro 16 OLED pentru a oferi cea mai buna performanta!

   

Calitatea este totul

Pentru creatiile vizuale, calitatea afisajului este totul, ceea ce inseamna culori precise si vii, negri profunzi si albi luminosi pentru imagini ultra-realiste. Afisajul HDR de pana la 3,2k de pe Vivobook Pro 16 indeplineste toate conditiile: este certificat DisplayHDR™ True Black 600 cu o luminozitate maxima de 600 de nit, validat PANTONE® pentru acuratetea culorilor de nivel profesional si certificat TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumina albastra prietenoase cu ochii si functionare fara palpaire. Pregatiti-va sa va cufundati in urmatorul nivel de excelenta vizuala!

   

Claritate a miscarilor de top la nivel mondial cu afisajul de 120 Hz

Primul afisaj de 120 Hz din lume cu rata de reimprospatare de 120 Hz si timp de raspuns de 0,2 ms pentru laptopuri va ofera mult mai multe pe langa cele mai bune culori si cea mai buna calitate pentru orice continut - jocurile, creatia, munca de zi cu zi si divertismentul media pot beneficia de o experienta mai fluida ca niciodata. Intr-un cuvant, este minunat!

   

120 Hz / 0,2 ms pentru o claritate exceptionala a miscarii

Noul ecran premium ASUS cu rata de reimprospatare de 120 Hz si timp de raspuns al pixelilor de 0,2 ms este incredibil de fluid si clar. De fapt, atat surprinzator cat si contra-intuitiv, ecranul OLED de 120 Hz / 0,2 ms este mai rapid decat un ecran IPS LCD de 165 Hz / 3 ms - deoarece reduce efectul de fantoma la un nivel indiscernabil. Pur si simplu, acest lucru inseamna ca pana si imaginile in miscare rapida sunt mai fluide si mai clare ca niciodata.

   

Gama de culori personalizabila pentru orice nevoie

Gama de culori a ecranului poate fi schimbata rapid si usor pentru diferite sarcini sau preferinte. In plus fata de setarea de culori native ultra-viitoare, puteti alege sRGB pentru crearea de continut web sau pentru navigare, DCI-P3 pentru continut cinematografic sau Display P3 pentru culori de calitate cinematografica, imbunatatite pentru a se potrivi vizualizarii zilnice in lumea reala.

   

Luminozitate si ton de culoare perfecte, oriunde

Indiferent daca va aflati in lumina puternica a soarelui sau intr-o camera intunecata, luminozitatea automata functioneaza in spatele scenei pentru a va afisa imaginile la cea mai buna calitate - oferind mai mult confort pentru ochii dvs. si maximizand durata de viata a bateriei. Exista, de asemenea, un senzor de culoare care detecteaza nivelurile de lumina ambientala si regleaza automat luminozitatea si temperatura de culoare a ecranului pentru a oferi cea mai buna imagine pentru mediul inconjurator.

   

Conexiuni esentiale

Transmiterea rapida si usoara a ideilor tale creative in lume este punctul in care Vivobook Pro 16 exceleaza. Exista un port Thunderbolt™ 4 ultrarapid care accepta incarcarea rapida si transferuri de date de pana la 40 Gbps; un port USB 3.2 Gen 2 Type-C® cu functii complete; un port HDMI® 2.1 care accepta un monitor extern de pana la 4K pentru ori de cate ori aveti nevoie sa va injectati imaginile sau sa transmiteti videoclipuri pe un televizor sau un proiector; un RJ-45 care va ofera o flexibilitate suplimentara pentru conexiuni de retea prin cablu de mare viteza; si un cititor de carduri MicroSD care permite schimbul rapid si usor de date.

   

Alegeti-va stilul

Vivobook Pro 16 este finisat cu o vibratie unica, care il diferentiaza de multime. Alege linistitorul Quiet Blue sau clasicul Cool Silver - oricare dintre ele reflecta adevaratul tu.

 

 

   

Conceput pentru a impresiona

Noul design cu logo in relief si cele doua culori cu profil redus adauga stil pe Vivobook Pro 16. Designul expresiv continua sub capac, unde accentele in forma de banda de pe tasta Enter ocupa un loc central. Cu balamaua lay-flat de 180°, este mai usor sa impartasesti idei creative cu cei din jur. Iar tasta ESC, cu designul sau cu blocuri de culoare Warning Orange si mesajele Vivobook de pe suportul palmei continua tema, reluand atitudinea de pionierat a lumii dvs. creative.

   

Creati pentru mai mult timp

Pentru o viata eficienta in deplasare, Vivobook Pro 16 are o baterie de pana la 96 Wh de lunga durata care nu se opreste niciodata - la fel ca si creativitatea ta. Asa ca relaxeaza-te in cafeneaua ta preferata sau in aer liber, fara sa-ti faci griji pentru incarcarea bateriei!

   

Tastatura ErgoSense cu nuante stralucitoare

Misiunea noastra la ASUS este de a ridica interactiunea omului cu tehnologia la un nivel mai inalt si mai intuitiv decat oricand. Cea mai recenta tastatura ASUS ErgoSense este proiectata pentru a permite o experienta de introducere a datelor de neegalat, in armonie cu modul in care va miscati, simtiti si atingeti. Confortul tau este cea mai mare prioritate a noastra. Acesta este motivul pentru care tastatura ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu un ricoseu si o cursa optime calculate cu o precizie fina. Experimentati tastatura ErgoSense, si in curand va veti trezi navigand fara efort in timpul lucrului dumneavoastra.

   

Key-caps bombate

Key-cap-ul de 0,2 mm este conceput pentru a se potrivi cu forma varfurilor degetelor dumneavoastra. Crestatura cu margini netede este realizata cu grija pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele dvs. sa fie ghidate usor spre punctul ideal de contact cu tastele.

   

Cursa lunga a tastelor

Un feedback tactil bun este important pentru a va anunta ca apasarea tastelor a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm va permite sa tastati fara a fi nevoie sa folositi prea multa forta. Iar sub tasta se afla o cupola de cauciuc realizata de expertii in tastaturi de aici, de la ASUS. Acesta garanteaza ca forta de apasare a clicului tau este intampinata cu o lovitura tactila potrivita de care ai nevoie pentru o aderenta placuta.

   

Tastatura de dimensiuni mari 19,05 mm

Este timpul sa salutati ErgoSense si sa va luati adio de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Pasul tastelor de 19,05 mm este acelasi cu cel al unei tastaturi de birou, astfel incat va puteti desfasura activitatea cu un confort si o precizie de tastare excelente.

   

Aranjament imbunatatit al tastelor numerice

Treceti in viteza prin sarcinile de prelucrare a datelor cu ajutorul dispozitiei imbunatatite a tastelor numerice! Acesta include taste rapide pentru functiile de calculator, CE si +/-, precum si o spatiere mai mare pentru a se potrivi cu pasul tastelor in marime naturala, pentru o introducere mai intuitiva a numerelor.

   

99% inhibitie bacteriana

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii potential daunatoare. Pentru ca laptopul tau sa ramana igienic, este protejat de ASUS Antimicrobial Guard - un tratament special de suprafata care tine la distanta insectele. De fapt, s-a dovedit stiintific ca Antimicrobial Guard inhiba dezvoltarea bacteriilor cu peste 99% pe o perioada de 24 de ore, asigurand suprafetele laptopului dumneavoastra curate si igienice pentru mai mult timp si reducand raspandirea bacteriilor potential daunatoare prin contact.

   

Conectare cu o singura atingere

Accesarea Vivobook Pro 16 nu a fost niciodata mai usoara si mai sigura. Cu senzorul de amprenta digitala de pe butonul de pornire si Windows Hello, nu mai este nevoie sa introduceti parola de fiecare data - in loc sa memorati parola, puteti petrece mai mult timp cu crearea de continut.

 

   

Protejati-va confidentialitatea

Vivobook Pro 16 dispune de un scut de confidentialitate integrat care gliseaza peste camera web pentru o confidentialitate instantanee, protejandu-va impotriva ochilor curiosi si a deranjamentelor. Va puteti utiliza laptopul pentru a crea, pentru a va juca fara nicio grija.

   

Efectele camerei ASUS AiSense, pentru a arata intotdeauna bine in apelurile video

Pentru cea mai buna experienta in timpul apelurilor video, camera ASUS AiSense se asigura ca veti arata intotdeauna cat mai bine in timpul conferintelor virtuale.

   

Tehnologie audio cu anulare a zgomotului ASUS AI de nivel urmator

Pentru a oferi experiente exceptionale de lucru la distanta si de videoconferinta, Vivobook Pro 16 dispune de o matrice tripla de microfoane si de tehnologia audio ASUS AI noise-canceling, care utilizeaza invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Aceasta tehnologie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optima a convorbirilor de grup. Functia ASUS AI Noise-Canceling Microphone din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental, iar modul Multi-Presenter normalizeaza toate vocile individuale din diferite pozitii pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta in grup. Functia ASUS AI Noise-Canceling Speaker (difuzor cu anulare a zgomotului) filtreaza toate zgomotele ambientale, in afara de vorbirea umana - astfel incat veti auzi ce spun ceilalti.

   

Inconjurati-va de sunet

Pentru o calitate audio de neegalat, Vivobook Pro 16  dispune de un sistem de sunet stereo certificat de expertii audio de la Harman Kardon. Acesta ofera un sunet puternic, imersiv si cristalin, oferindu-va divertisment si comunicatii superb de captivante. Sunetul spatial imersiv Dolby Atmos® va rasfata in creatiile dvs. sau in divertismentul preferat cu un sunet care se misca in jurul dvs. cu un realism uluitor in muzica, filme si televiziune.

   

Amplificator inteligent - sunet de 3,5 ori mai puternic, distorsiune zero

Amplificatorul inteligent cu doua canale, care mareste volumul si suprima distorsiunile, poate conduce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor mobile sensibile ale difuzoarelor. Crearea sau ascultarea sunetului in videoclipurile, filmele, muzica sau jocurile dvs. nu a sunat niciodata mai bine!

   

Reglate fin cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium

ASUS ofera o gama completa de solutii de conectivitate wireless. WiFi 6E din Vivobook Pro 16 va permite sa incarcati continut online cat ai clipi din ochi, iar acesta este imbunatatit si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi SmartConnect si suporta WiFi Stabilizer. WiFi SmartConnect selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat laptopul tau se conecteaza fara probleme la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute. WiFi Stabilizer confera conexiunilor WiFi o stabilitate solida ca piatra si, de asemenea, filtreaza interferentele wireless, astfel incat te vei bucura intotdeauna de cele mai rapide viteze posibile.

   

Cel mai strict testat din lume in ceea ce priveste durabilitatea laptopului de calitate militara din SUA

Laptopurile ASUS24 sunt proiectate cu o rezistenta extraordinara si indeplinesc standardul exigent de calitate militara US MIL-STD-810H, fiind supuse la 8 metode de testare riguroase si 21 de proceduri de testare dureroase - depasind standardele industriei. Rezultatul este o gama de produse renumite pentru fiabilitate si durabilitate. De asemenea, acesti factori avantajeaza in mod inerent longevitatea si, prin urmare, durabilitatea, astfel incat puteti lucra, calatori sau va puteti relaxa cu increderea ca laptopul ASUS este pregatit pentru lumea reala - astazi si mult timp in viitor.

   

Alimentati-va imaginatia

Creator Hub dispune de un tablou de bord de prezentare generala si va permite sa treceti la diferite moduri de performanta sau sa calibrati culoarea ecranului. Este un portal personal unde puteti monitoriza starea laptopului, personaliza setarile sau optimiza fluxul de lucru. De asemenea, puteti configura tastele personalizate din Setari de control pentru o creativitate fara limite.

   

Facut pentru Pamant. Facute pentru tine.

ASUS se angajeaza sa promoveze progresul catre un viitor mai sustenabil. Vivobook Pro 16 incorporeaza materiale sustenabile in produs si in ambalajul sau. Etichetele ecologice de top si conformitatea, inclusiv EPEAT Silver, ENERGY STAR® si RoHS, dovedesc angajamentul nostru de a proteja Pamantul si de a va oferi ce este mai bun.

   
   

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i9
    • Model
      13900H
    • Numar Nuclee
      14
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt 4
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.9
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Argintiu
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.