Laptop ASUS Vivobook 16 A1605VA cu procesor Intel® Core™ i5-1335U pana la 4.60 GHz, 16'', WUXGA, IPS, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Cool Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Vivobook 16 A1605VA cu procesor Intel® Core™ i5-1335U pana la 4.60 GHz, 16'', WUXGA, IPS, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Cool Silver de la ASUS

Totul este mai usor cu puternicul ASUS Vivobook 16, laptopul plin de functii cu caracteristici prietenoase cu utilizatorul, inclusiv un ecran cu balama de 180° de tip lay-flat, un ecran fizic pentru camera web si taste functionale dedicate pentru a activa sau dezactiva microfonul. Sanatatea dvs. este in maini sigure cu ASUS Antimicrobial Guard Plus care protejeaza suprafetele atinse frecvent, iar touchpad-ul mai mare este acum mai prietenos cu degetele. Bucurati-va de puterea fluida a Vivobook 16! 

 

 

Putere lina

Vivobook 16 va ajuta sa va indepliniti toate sarcinile mai repede ca niciodata, fie ca va aflati la serviciu, acasa sau in deplasare. Procesorul Intel® Core™ de a 13-a generatie cu memorie rapida, spatiu de stocare SSD rapid si WiFi 6E face ca totul sa fie fara efort.

 

 

Comutare usoara a modului cu un singur clic

Pentru a utiliza pe deplin procesoarele Intel® Core™ din seria H din a 13-a generatie, am creat uimitorul mod de performanta dinamica pentru a ajuta la maximizarea performantei. Modul de performanta dinamic va permite sa schimbati modurile de performanta oricand doriti. Este suficient sa apasati FN+F pentru a dezlantui 40 W de putere a procesorului care distruge sarcini, stimuland orice, de la jocuri usoare la multitasking zilnic. Cand sunteti in miscare si aveti nevoie de cea mai buna durata de viata a bateriei, pur si simplu treceti inapoi la modul standard. Puteti alege performanta care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. - astfel incat sa fiti intotdeauna gata sa faceti fata la orice.

 

 

 

Mai rece, mai silentios si mai rapid!

Pentru a-l mentine rece in toate situatiile, Vivobook 16 foloseste un sistem imbunatatit de ventilatie dubla, conducte de caldura si un ventilator IceBlade care accelereaza eficient transferul de caldura pentru a stabiliza performanta si a preveni supraincalzirea.

 

 

Explorati o viziune noua si proaspata

Explorati o experienta vizuala noua si proaspata cu superbul ecran NanoEdge cu trei fete al Vivobook 16, cu un raport de aspect extins de 16:10. Acest afisaj clar, clar, cu margini subtiri ofera unghiuri largi de vizualizare si este certificat de TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumina albastra. Este perfect pentru orice sarcina, fie ca este vorba de munca, de joaca sau de divertisment - lasati Vivobook 16 sa adauge stralucire in viata dumneavoastra!

 

 

O noua perspectiva asupra laptopului audio

Proiectat cu ajutorul expertilor audio de la Dirac, un furnizor de solutii audio profesionale, sistemul audio ofera cea mai captivanta, clara si echilibrata experienta de sunet pe care ati auzit-o vreodata pe un PC, laptop sau tableta. Veti auzi un peisaj sonor mai larg si mai profund decat v-ati putea imagina, eliberand intregul potential audio al laptopului dvs.

 

 

Imbunatatiti-va experienta audio

ASUS Audio Booster utilizeaza algoritmi audio unici pentru a mari volumul audio de pana la 1,5 ori si pentru a duce experienta audio la un alt nivel.

 

 

Tastatura ASUS ErgoSense, experienta de tastare confortabila

Confortul dumneavoastra este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu un ricoseu si o cursa optima a tastelor, calculate cu o precizie bine pusa la punct. Experimentati tastatura ErgoSense si in curand va veti trezi navigand fara efort in timpul lucrului.


 

 

Distanta intre taste 19.05 mm

Distanta intre taste 19.05 mm este identica cu cea a unei tastaturi de birou, astfel incat va puteti desfasura activitatea cu un confort si o precizie de tastare excelente.

   

Adancimea capacelor tastelor  0.2 mm

Adancimea capacelor tastelor 0,2 mm este proiectata pentru a se potrivi cu forma varfurilor degetelor dumneavoastra, astfel incat degetele sa fie ghidate usor spre punctul ideal de contact cu tastele.

   

Cursa tastelor 1.4 mm

Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm va permite sa tastati fara a fi nevoie sa folositi prea multa forta. Iar cupola speciala din cauciuc proiectata de ASUS garanteaza ca forta de apasare a tastelor este intampinata cu o lovitura tactila potrivita pentru o aderenta placuta.

   

0.1 mm de degajare a capacului tastei

Atunci cand sunt apasate complet, tastele de pe tastatura ErgoSense nu se scufunda sub nivelul tastaturii. Capacele tastelor raman la cel putin 0,1 mm deasupra suprafetei sasiului, oferindu-va o experienta de tastare confortabila si ergonomica.

   

Aranjament imbunatatit al tastelor numerice

Blitz prin sarcinile de prelucrare a datelor cu ajutorul aspectului imbunatatit al tastelor numerice! Acesta include taste rapide pentru functiile de calculator, CE si +/-, precum si o spatiere mai mare pentru a se potrivi cu pasul tastelor in marime naturala, pentru o introducere mai intuitiva a numerelor.

 

Raportul optim de clicuri: Proiectat la perfectiune

Senzatia unei tastaturi depinde de raportul crucial dintre forta de varf (cunoscuta si sub numele de forta de actionare) si forta de contact. Forta de varf apare atunci cand apasati pe o tasta si atingeti forta maxima pe care domul de cauciuc care sta la baza tastei o poate suporta fara sa se devieze. Forta de contact apare atunci cand partea de jos a tastei atinge placa de circuit pentru a declansa un semnal electronic, care la randul sau genereaza actiunea corespunzatoare tastei. Pentru a obtine o senzatie cat mai naturala pentru o tastatura, expertii in tastaturi ASUS au stabilit stiintific ca raportul optim de clic ergonomic pentru o tasta este cuprins intre 45-60%. Aceste forte sunt masurate cu precizie si reglate cu ajutorul domurilor de cauciuc proiectate de ASUS sub taste.

 

 

Inhiba 99% din COVID-19, virusul gripal si bacteriile*

ASUS Antimicrobial Guard Plus este aplicat pe zonele frecvent atinse ale laptopului tau pentru a contribui la mentinerea igienei acestuia. Aceasta tehnologie utilizeaza un tratament mai dens* care inhiba virusii si bacteriile. Si este demonstrat stiintific - folosind standardul ISO 2170210 si 2219611 standarde - pentru a inhiba cresterea virusilor si a bacteriilor cu mai mult de 99% pe o perioada de 24 de ore12. Printre tulpinile utilizate pentru teste se numara SARS-CoV-2 (COVID-19), H3N2 (gripa A) si bacteria E. coli 4.

* ISO 21702 tests for SARS-CoV-2 Variants (Omicron, BA.5), H3N2, H1N1 and ISO 22196 tests for Staphylococcus and E. coli.

 

 

Inhibarea virusilor si a bacteriilor.

Virusii si bacteriile sunt peste tot in viata noastra de zi cu zi. Antimicrobial Guard Plus inhiba toti virusii si bacteriile cu invelis (stratul cel mai exterior al multor tipuri de virusi si bacterii) de pe suprafata partilor protejate. Testele ISO 21702 arata ca poate inhiba dezvoltarea SARS-CoV-2 (COVID-19), H1N1, H3N2 (gripa A) si a bacteriilor daunatoare.

 

Ionii de argint previn in proportie de 99% reproducerea

ASUS Antimicrobial Guard Plus este un strat de acoperire a suprafetei pe laptop care contine ioni de argint incarcati pozitiv. Ionii de argint si celulele microbiene incarcate negativ sunt atrase reciproc si apoi strapung suprafata pentru a le deteriora structura, inhiband reproducerea.

 

 

Fara ASUS Antimicrobial Guard Plus, un esantion estimat de 10.000 (pfu/ml) de celule a crescut la 28.000 (pfu/ml). Efectuand acelasi test cu Antimicrobial Guard Plus, numarul a fost redus la doar 16 (pfu/ml) - o restrictie de crestere de peste 99%.

 

 

 

Deblocare cu o singura atingere

Accesarea dispozitivului dvs. nu a fost niciodata mai usoara si mai sigura! Cu senzorul optional de amprenta digitala3 in touchpad si Windows Hello, nu mai este nevoie sa introduceti parola de fiecare data - este suficienta o singura atingere!

   

Scut fizic de confidentialitate pentru webcam

Vivobook 16 ia in serios confidentialitatea si securitatea dumneavoastra. Exista un scut de confidentialitate integrat care gliseaza peste camera web pentru o confidentialitate instantanee, protejandu-va de privirile indiscrete si de deranjamente.

   

Deschidere larga pentru partajare

Vivobook 16 dispune de o balama de precizie, proiectata cu precizie, care faciliteaza partajarea continutului cu alte persoane sau colaborarea cu un grup de persoane in jurul unei mese.

 

 

Optimizarea in timp real a imaginii camerei web

Tehnologia ASUS de reducere a zgomotului 3D (3DNR) si noile efecte ale camerei web duc experienta apelurilor video la un alt nivel. Tehnologia 3DNR imbunatateste semnificativ claritatea imaginii camerei web HD, cu un algoritm unic care imbunatateste claritatea imaginilor si realizeaza de-noising in timp real pentru a se asigura ca totul arata clar si limpede in timpul apelurilor video.

 

 

Tehnologie audio cu anulare a zgomotului AI de nivel urmator

Pentru a oferi experiente exceptionale de lucru la distanta si de videoconferinta, dispune de tehnologia ASUS AI Noise-Canceling, care utilizeaza invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit din vorbirea umana. Aceasta tehnologie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optima a convorbirilor de grup. Functia ASUS AI Noise-Canceling Microphone din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental - astfel incat sa auziti ceea ce spun ceilalti.

 

 

Teleconferinta cu mai multe posibilitati

Conferintele telefonice pot fi cu un singur prezentator sau cu mai multi prezentatori, reuniti in jurul unui singur laptop, cu voci care vin din diferite directii. Cu sistemul actualizat activat prin intermediul aplicatiei MyASUS, acesta detecteaza si optimizeaza sunetul dintr-o singura directie sau din toate directiile - asigurand o calitate audio de top pentru teleconferinte.

 

 

Apel de conferinta cu un singur prezentator

Modul de apel de conferinta cu un singur prezentator poate filtra zgomotul si alte voci, asigurandu-se ca doar vocea din fata laptopului poate fi auzita. Cand activati modul de urmarire a vorbitorului tinta, acesta poate chiar sa vizeze si sa urmareasca noi vorbitori in cadrul unei convorbiri de 180° arc, ceea ce face ca aceasta functie sa fie ideala atat pentru inregistrarea grupurilor mari, cat si pentru persoane individuale.

   

Apel de conferinta cu mai multi prezentatori

Modul de conferinta cu mai multi prezentatori filtreaza zgomotul ambiental, identificand in acelasi timp mai multe voci din toate directiile si de la toate distantele, astfel incat toate vocile pot fi auzite mai clar.

 

Perfect in fiecare detaliu

Vivobook 16 va mentine pe deplin conectat cu porturile sale I/O cuprinzatoare. Exista un port USB-C® 3.2 Gen 1 cu livrare de energie, doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un port USB 2.0, HDMI® si o mufa audio - astfel incat este usor sa conectati toate perifericele, ecranele si proiectoarele existente.

 

 

Incarcati cu viteza

Vivobook 16 este compatibil cu incarcarea rapida, care va permite sa incarcati o baterie descarcata pana la 60% in doar 49 de minute, astfel incat sa fiti gata de functionare mai repede ca niciodata!

 

 

Fii extraordinar!

Vivobook 16 este extraordinar, cu un design curat si doua culori care atrag atentia. Alegeti dintre fermecatorul Indie Black sau distinsul Cool Silver - oricare dintre ele spune "Asta sunt eu!". Este suficient de subtire pentru a se strecura discret in orice rucsac si suficient de usor pentru a fi transportat cu usurinta cu o singura mana. Mai mult decat atat, extraordinarul Vivobook 16 utilizeaza materiale ecologice reciclate postconsumator (PCR) permitandu-va sa contribuiti la sustenabilitate cu stil!

 

 

 

Cea mai strict testata durabilitate a laptopului la calitate de nivel militar american din lume

Laptopurile ASUS5 sunt proiectate cu o rezistenta extraordinara si indeplinesc standardul militar exigent US MIL-STD-810H, fiind supuse la 12 metode de testare riguroase si 26 de proceduri de testare foarte dure - depasind standardele industriei. Rezultatul este o gama de produse renumite pentru fiabilitate si durabilitate. De asemenea, acesti factori avantajeaza in mod implicit longevitatea si, prin urmare, durabilitatea, astfel incat puteti lucra, calatori sau va puteti relaxa cu increderea ca laptopul ASUS este pregatit pentru lumea reala - astazi si mult timp in viitor.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      1335U
    • Numar Nuclee
      10
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.6
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi
      1
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.88
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Argintiu
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.