Laptop ASUS Vivobook 16X OLED K3604ZA cu procesor Intel® Core™ i7-1260P pana la 4.70 GHz, 16'', 4K, OLED, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Indie Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.364,20 lei
Pret 36 Rate Optimo: 196.63 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

K3604ZA-L2030

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Vivobook 16X OLED K3604ZA cu procesor Intel® Core™ i7-1260P pana la 4.70 GHz, 16'', 4K, OLED, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Indie Black de la ASUS

 

Luati-va Vivobook 16X si finalizati lucrurile! Este laptopul fara prostii, cu un ecran uimitor, clar si viu colorat, si un procesor rapid Intel Core™, care parcurge chiar si cea mai grea sarcina, fie ca este vorba de munca sau de joaca. Cu Vivobook 16X langa tine, vei fi gata sa invingi lumea!

 

 

 

ASUS Audio Booster — imbunatatiti-va experienta audio

ASUS Audio Booster foloseste algoritmi audio unici pentru a creste volumul audio de pana la 1,5x si pentru a va duce experienta audio la nivelul urmator.

 

 

 

Productivitate sporita

Vivobook 16X va ofera puterea de a va face sarcinile de zi cu zi mai usoare, fie ca este vorba de munca, de joaca sau pur si simplu de divertisment. Procesorul Intel Core™ are multa putere in rezerva, cupleaza cu pana la 16 GB de memorie rapida, pana la 1 TB de stocare SSD rapida si conectivitate WiFi 6E de mare viteza care va permite sa incarcati continut online mai repede ca niciodata.

 

 

Camera AI si sistem audio

Preluati controlul asupra intalnirilor dvs. cu sistemul nostru inovator de camera si tehnologia audio ASUS AI de anulare a zgomotului, cu noi algoritmi pentru a va face apelurile de conferinta si mai productive.

 

O optimizare a imaginii webcam in timp real

Tehnologia ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) si noile efecte ale webcam-ului va duc experienta de apelare video la nivelul urmator. 3DNR imbunatateste semnificativ claritatea imaginii camerei web HD, cu un algoritm unic care clarifica imaginile si efectueaza eliminarea zgomotului in timp real pentru a se asigura ca totul arata clar si clar in timpul apelurilor video.

 

 

Tehnologie audio AI de anulare a zgomotului de nivel urmator

Pentru a oferi experiente exceptionale de lucru la distanta si de video-conferinta, dispune de tehnologia ASUS AI Noise-Canceling, care utilizeaza invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Aceasta tehnologie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup. Caracteristica microfonului ASUS AI cu anulare a zgomotului din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental - astfel incat sa auziti ce spun toti ceilalti.

 

 

Apeluri in conferinta cu mai multe posibilitati

Apelurile in conferinta pot fi cu un singur prezentator sau cu mai multi prezentatori, adunate in jurul unui singur laptop cu voci care vin din diferite directii. Cu sistemul actualizat activat prin aplicatia MyASUS, detecteaza si optimizeaza sunetul dintr-o singura directie sau din toate directiile - asigurand o calitate audio de top pentru apelurile de conferinta.

 

Apel conferinta cu un singur prezentator

Modul conferinta pentru un singur prezentator poate filtra zgomotul si alte voci si asigura ca numai vocea din fata laptopului poate fi auzita. Cand activati modul de urmarire a vorbitorului tinta, acesta poate chiar sa vizeze si sa urmareasca noi vorbitori intr-un interval de 180° arc, ceea ce face ca functia sa fie ideala pentru inregistrarea unor grupuri mari, precum si pentru persoane fizice.

 

Apel conferinta cu mai multi prezentatori

Modul de apel conferinta cu mai multi prezentatori filtreaza zgomotul ambiental, identificand in acelasi timp mai multe voci din toate directiile si distantele, astfel incat toate vocile sa poata fi auzite mai clar.

 

 

Scut de confidentialitate pentru camera web fizica

Scutul de confidentialitate integrat aluneca peste camera web pentru o protectie instantanee a confidentialitatii impotriva privirilor indiscrete si a perturbarilor.

   

Partajare si creare usoara

Bucurati-va de partajare usoara cu un design de balamale 180° lay-flat.

 

 

Tastatura ASUS ErgoSense, experienta confortabila de tastare

Confortul dumneavoastra este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o miscare optima a tastei si o calatorie calculata cu precizie reglata. Experimenteaza tastatura ErgoSense si in curand te vei trezi ca navigheaza fara efort prin munca ta.

 

Distanta intre taste 19.05 mm

Distanta intre taste de dimensiune completa de 19,05 mm este acelasi cu o tastatura de pe desktop, astfel incat sa va puteti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinare.

   

Adancimea capacelor tastelor 0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Cursa tastelor 1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

   

Relieful capacului tastei de 0,1 mm

Cand sunt apasate complet, tastele de pe tastatura ErgoSense nu se scufunda sub nivelul tastaturii. Capacele tastelor raman la cel putin 0,1 mm deasupra suprafetei sasiului, oferindu-va o experienta de tastare confortabila si ergonomica.

   

Aspect imbunatatit al tastelor numerice

Trece-ti ca fulgerul prin sarcinile de analizare a datelor cu aspectul imbunatatit al tastelor numerice! Acesta ofera taste rapide pentru calculator, functiile CE si +/-, impreuna cu spatiere crescuta pentru a se potrivi cu pasul de dimensiune completa a tastei pentru o introducere mai intuitiva a numerelor.

 

Raport optim de clic: proiectat la perfectiune

Senzatia unei tastaturi depinde de raportul crucial dintre forta de varf (cunoscuta si ca forta de actionare) si forta de contact. Forta maxima apare atunci cand apasati tasta si atingeti forta maxima pe care o poate suporta cupola de cauciuc de sub cheie fara a se devia. Forta de contact apare atunci cand partea de jos a cheii atinge placa de circuit pentru a declansa un semnal electronic, care, la randul sau, genereaza actiunea adecvata cheii. Pentru a obtine cea mai naturala senzatie pentru o tastatura, expertii de la tastatura ASUS au stabilit stiintific ca raportul optim de clic ergonomic pentru o tasta este intre 45-60%. Aceste forte sunt masurate si reglate cu precizie folosind domurile de cauciuc proiectate de ASUS de sub taste.

 

Proiectat pentru maine

Vivobook 16X OLED are fila clasica cu logo Vivobook in relief pe capacul sau metalic, iar tasta de intrare iconica cu dungi de avertizare ii confera un aspect distinctiv. Puteti alege dintre doua finisaje atemporale: Indie Black sau Cool Silver — oricare dintre acestea o alegeti, va arata mereu proaspat!

 

 

Keeps on going

Vivobook 16X OLED va asigura ca veti avea intotdeauna suficienta putere la atingere de la bateria sa de lunga durata. Datorita capacitatii sale de incarcare rapida, il puteti completa cu pana la 60% in doar 49 de minute,asa ca esti mereu pregatit pentru orice!

 

 

Conectivitate

Exista un port USB 3.2 Gen 1 Type-C cu alimentare, doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un port USB 2.0 Type-A, iesire HDMI® si o mufa combo audio - astfel incat este usor sa va conectati toate perifericele, afisajele si proiectoarele existente.

 

 

Cea mai strict testata durabilitate a laptopului la calitate de nivel militar american din lume

Laptopurile ASUS sunt proiectate cu o rezistenta extraordinara si indeplinesc standardul militar exigent US MIL-STD-810H, fiind supuse la 12 metode de testare riguroase si 26 de proceduri de testare foarte dure - depasind standardele industriei. Rezultatul este o gama de produse renumite pentru fiabilitate si durabilitate. De asemenea, acesti factori avantajeaza in mod implicit longevitatea si, prin urmare, durabilitatea, astfel incat puteti lucra, calatori sau va puteti relaxa cu increderea ca laptopul ASUS este pregatit pentru lumea reala - astazi si mult timp in viitor.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      1260P
    • Numar Nuclee
      12
    • Numar Thread-uri
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.72
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.