Laptop ASUS Zenbook Pro 14 OLED UX3405MA cu procesor Intel® Core™ Ultra 7 155H pana la 4.80 GHz, 14", 3K, OLED, 16GB, 1TB SSD, Intel® Arc™ Graphics, Windows 11 Pro, Ponder Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.139,82 lei
Pret 36 Rate Optimo: 225.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

UX3405MA-PP348X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Zenbook Pro 14 OLED UX3405MA cu procesor Intel® Core™ Ultra 7 155H pana la 4.80 GHz, 14", 3K, OLED, 16GB, 1TB SSD, Intel® Arc™ Graphics, Windows 11 Pro, Ponder Blue de la ASUS

 

Mergi mai departe cu remarcabilul Zenbook 14 OLED - laptopul ultraportabil de ultima generatie, care duce rafinamentul la un nou nivel. Profitati de fiecare clipa folosind bateria imbunatatita cu durata de viata extinsa, amplificati-va eficienta cu procesorul de top Intel® Core™ Ultra Seria 1 si grafica Intel Arc™, si obtineti o conectivitate perfecta prin intermediul tuturor porturilor esentiale. Cufunda-ti simturile in ecranul tactil imersiv ASUS Lumina OLED si noile si puternicele difuzoare cu fidelitate ridicata, imbratisand in acelasi timp eco-eleganta designului prietenos cu natura.

 

Culori contemporane

Alegeti dintre doua culori sofisticate pentru a va crea Zenbook-ul perfect.

 

 

 

Bucurati-va de libertate

Bucurati-va de mobilitate fara compromisuri cu modelul elegant usor, si cu un design robust, complet metalic. Finisajul fara imbinari special realizat pe partile laterale ofera o experienta tactila mai lina. Zenbook 14 OLED este intotdeauna pregatit pentru orice provocare, oriunde!

 

 

Toata ziua, in fiecare zi

Desprindeti-va de retelele de alimentare si fiti productivi peste tot. Zenbook 14 OLED are rezistenta pe tot parcursul zilei si chiar mai mult. AIar cand este timpul pentru o reincarcare, USB-C Easy Charge face ca aceasta sa fie ultra-rapida si ultra-convenabila!

 

 

 

Durata de viata a bateriei dincolo de limite​

Experimentati performanta si fiabilitatea imbunatatita a laptopului prin tehnologia exclusiva a bateriei noastre. Aceasta prelungeste durata de viata a bateriei, crescand ciclurile de incarcare de la 1000 la 1200 in urma unor teste riguroase. Acest lucru va asigura ca laptopul dumneavoastra va serveste pentru o perioada extinsa, oferind beneficii de lunga durata.

 

 

Gestionarea sanatatii bateriei​

Extindeti durata de viata a bateriei cu optiuni personalizabile prin MyASUS Battery Health Management. Aceasta functie ajusteaza comportamentul de incarcare, mentinand bateria la o incarcare sanatoasa de 80% pana cand sunteti gata sa o utilizati la capacitate maxima.

 

 

 

 

Dezlantuiti noi experiente AI

Indepliniti fara efort sarcinile cu abilitatile de multitasking imbunatatite de AI ale Zenbook 14 OLED. Cu motorul NPU AI integrat in procesorul Intel Core Ultra, aplicatiile bazate pe inteligenta artificiala vor rula ultra fluid, iar capacitatea de stocare pana la 1 TB SSD, 32 GB RAM si WiFi 6E6 inseamna ca veti astepta mai putin si veti putea lucra mai repede, oriunde v-ati afla.

 

 

 

Vizualizati incredibilul OLED 3K 120 Hz

Ecranul vibrant 2880 x 1800 ASUS Lumina OLED face ca fiecare moment sa fie incredibil, cu ecranul sau de pana la 600-niti luminozitate, cu raport de aspect16:10 prietenos pentru navigarea web si 87% raportul ecran/corp. Si sincronizarea adaptiva ajusteaza automat rata de reimprospatare pentru imagini mereu fluide.

 

 

 

Mai precis

ASUS Lumina OLED ofera culori la standard cinematografic, negru profund si detalii exceptionale.

   

Mai adaptabil

ASUS Lumina OLED ofera efecte vizuale personalizabile, solutii de economisire a energiei si redare mai clara.

   

Mai fiabil

ASUS Lumina OLED asigura protectia ochilor, prevenirea efectului de burn-in si durabilitatea panoului.

   

Claritate a miscarii la 120 Hz

Mai multe cadre pe secunda, astfel incat imaginile in miscare rapida sunt mai fluide si mai clare ca niciodata.

   

Luminozitate si ton de culoare perfecte!

Reglati automat luminozitatea ecranului si tonul de culoare pentru confortul ochilor dumneavoastra.

   

Sticla Corning® Gorilla®

O suprafata de afisare care este de sase ori mai durabila decat sticla obisnuita pentru laptopuri.

 

Totul suna mai bine

Orice ai dori sa asculti, sunetul puternic si clar precum cristalul oferit de difuzoare cu fidelitate ridicata, amplificator Smart si tehnologia ASUS Audio Booster isi va delecta urechea.

 

 

 

 

Mai mult confort, mai putina distragere a atentiei

Tehnologia noastra revolutionara de tastatura silentioasa elimina in mod elegant zgomotele deranjante, beneficiind atat de spatiul personal, cat si de cei din vecinatatea ta si o atingere pe tasta rapida emoji va insufla conversatiilor dumneavoastra o expresie vibranta. 

 

Conexiuni convenabile

Zenbook 14 OLED include toate porturile esentiale cu functii complete de care aveti nevoie pentru conexiuni rapide si fara intreruperi in miscare, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa transportati dongle-uri si adaptoare enervante. Exista chiar si o mufa audio convenabila!

 

 

 

Arata uimitor, suna grozav

Veti arata si va veti auzi intotdeauna cel mai bine cu sistemele noastre inovatoare de camera si audio imbunatatite cu inteligenta artificiala.

 

 

Cea mai buna experienta pentru intalnire online

Camera ASUS AiSense va asigura ca veti arata intotdeauna cat mai bine in timpul conferintelor virtuale.

   

Auziti si fiti auziti in mod clar

Anulare bidirectionala a zgomotului AI utilizeaza o baza de date masiva de invatare profunda pentru a reduce zgomotul de fond pentru microfon si audio.

 

Protejati-va confidentialitatea

Ramaneti in siguranta cu scutul de confidentialitate al camerei si autentificarea rapida, fara parola.

 

Deblocati, instantaneu

Camera cu infrarosu (IR) Windows Hello va permite sa va deblocati laptopul in mod rapid si sigur.

   

Scut fizic de confidentialitate pentru webcam

Scutul de confidentialitate integrat gliseaza peste camera web pentru o protectie instantanee impotriva ochilor curiosi si a deranjamentelor.

 

Durabilitatea laptopului de calitate militara din SUA

Laptopurile de consum ASUS indeplinesc standardul militar ultra-exigent MIL-STD 810H26 pentru fiabilitate si durabilitate, fiind supus unui regim de testare riguros care include teste extinse pentru functionarea in medii dure. Acesti factori contribuie, de asemenea, la imbunatatirea longevitatii laptopurilor si, prin urmare, a durabilitatii acestora, astfel incat sa puteti lucra, calatori sau va puteti relaxa cu increderea ca laptopul ASUS este pregatit pentru lumea reala - astazi si mult timp in viitor.

 

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
    • Model
      155H
    • Numar Nuclee
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.8
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR5X
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt 4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.2
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Albastru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.