ASUS Laptop Gaming TUF A15 FA507UV cu procesor AMD Ryzen™ 9 8945H pana la 5.2 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6, No OS, Jaeger Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.913,91 lei
Pret 36 Rate Optimo: 290.09 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FA507UV-LP017

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming TUF A15 FA507UV cu procesor AMD Ryzen™ 9 8945H pana la 5.2 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6, No OS, Jaeger Gray de la ASUS

 

DESIGN NOU

Cele două opțiuni de culoare au fiecare o locație diferită a logo-ului, ediția Jaeger Gray având un design mare sculptat cu laser, iar ediția Mecha Gray prezentând un logo în relief pe capac. Indicatoarele cu patru direcții pot fi văzute chiar și atunci când clapeta este închisă, iar touchpad-ul prezintă un logo TUF de inspirație Mech în colț

   

Stealth Design

Capacul superior are un design ascuțit și rafinat, ediția Jaeger Gray având un design mare sculptat cu laser, iar ediția Mecha Gray prezentând un logo în relief. Ambele opțiuni afișează cu mândrie designul inspirat de mecha al TUF Gaming în trei dimensiuni.

   

Clear Control

Panoul de tastatură a fost și el reproiectat, cu o puternică aluzie la estetica anime-urilor mecha. Un mesaj de avertizare preluat din universul TUF Gaming vă pune în scaunul pilotului, iar un touchpad mare vă oferă multă libertate pentru a vă controla mașina de joc.

   

Status Report

Indicatorii cu patru direcții încorporați în tastatura tastaturii permit monitorizarea rapidă a informațiilor cheie ale sistemului.

   

Titanic Touchpad

Ca unul dintre principalele moduri de control al mașinii, TUF Gaming A15 continuă tradiția de touchpad-uri mari. Navigați cu ușurință pe internet și navigați între documente, având în același timp suficient spațiu pentru a vă odihni mâinile atunci când tastați.

   

LUMEA LA ÎNDEMÂNA TA

Înarmați-vă cu o tastatură de tip desktop optimizată pentru jocuri. Retroiluminarea Uniform Mini LED RGB vă permite să vă exprimați în mod strălucit stilul unic, în timp ce accentele WASD evidențiate vă oferă o scurtătură vizuală pentru comenzile de mișcare a tastelor, modelele selectate oferind un nou aspect fumuriu. Tehnologia Overstroke declanșează mai sus în fiecare apăsare de tastă pentru o reacție mai rapidă și un control fără efort. În adevărata formă TUF, fiecare tastă este suficient de durabilă pentru a rezista la peste 20 de milioane de apăsări, pentru o fiabilitate și o precizie superbe pe termen lung.

   

AMPLIFICĂ-ȚI EXPERIENȚA

Preia controlul cu până la un procesor AMD Ryzen™ 9 8945H. Susținut de o răcire cuprinzătoare, procesorul oferă performanțe excelente în jocuri și multitasking. Construit pe noua arhitectură Zen 4 folosind procesul de ultimă generație de 4nm, acest CPU are suficientă putere pentru jocurile și aplicațiile actuale.

   

STOCARE EXTENSIBILĂ

Jocurile și aplicațiile se încarcă mai repede ca niciodată pe SSD-ul agil NVM Express® (NVMe®). Timpii de încărcare mai rapizi pentru toate programele înseamnă că puteți petrece mai puțin timp așteptând și mai mult timp jucând. Luați titlurile pe care trebuie să le jucați în deplasare cu unitatea PCIe® de până la 2 TB sau adăugați o a doua unitate prin intermediul slotului SSD M.2 deschis pentru o colecție de mai mulți terabyte.

   

MAI MULTE ACTIVITĂȚI MULTITASKING

Până la 32 GB de memorie DDR5-5600 MHz cu două canale face ca totul, de la multitasking la redarea multimedia, să funcționeze rapid și fără probleme. Memoria RAM de înaltă performanță vă permite să treceți fără probleme de la jocuri, streaming și navigare pe internet. Concentrează-te și rămâi activ, fără încetiniri la vedere.

   

GRAFICĂ CAPTIVANTĂ

Este alimentat de NVIDIA DLSS 3, de arhiva ultra-eficientă Ada Lovelace și de tehnologiile Max-Q. Dispunând de până la GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 cu un TGP maxim de 140 W, oferind în mod fiabil rate de cadre ridicate în numeroase jocuri moderne, chiar și la 1440p.

   

Performanță cu ajutorul AI si Grafică realistă

Beneficiați de un salt calitativ în ceea ce privește performanța în jocuri și aplicații creative cu ajutorul DLSS 3 cu inteligență artificială și permiteți lumi virtuale realiste cu ray tracing complet.

   

Accelerează-ți ideile

NVIDIA Studio vă duce proiectele creative la nivelul următor. Descoperiți accelerarea RTX și AI în aplicațiile creative de top, driverele NVIDIA Studio pentru o stabilitate maximă și o suită de instrumente exclusive pentru a vă accelera creativitatea.

   

Putere optimizată și Performanță

NVIDIA Max-Q este o suită avansată de tehnologii bazate pe inteligență artificială care optimizează sistemul dvs. pentru o eficiență maximă. Acest lucru permite realizarea unor laptopuri extrem de rapide, subțiri, silențioase și cu o durată de viață uimitoare a bateriei.

   

Mai mult cu AI, mai rapid pe RTX

Beneficiați de performanțe AI de nivel superior pe GeForce RTX.

Descoperiți avantajul RTX AI. Construite pentru era inteligenței artificiale, GPU-urile GeForce RTX™ dispun de nuclee Tensor Cores specializate în inteligență artificială care oferă performanțe de ultimă oră și capacități revoluționare. Exploatați funcțiile exclusive AI și transformați modul în care lucrați și vă jucați. De la creativitate sporită și productivitate ultra-eficientă până la jocuri extrem de rapide, puterea supremă în materie de inteligență artificială pe PC-urile cu Windows este pe RTX - astăzi și mâine.

   

NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS

Cu NVIDIA® Advanced Optimus, laptopul poate direcționa automat cadrele de la GPU-ul discret direct către afișaj folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrată. Această direcționare îmbunătățește performanța cu 5-10% în comparație cu mașinile fără comutator MUX, asigurându-vă că beneficiați de cea mai bună experiență de joc - toate acestea fără a fi nevoie să atingeți un singur buton. Această comutare automată păstrează, de asemenea, durata de viață a bateriei mașinii dumneavoastră, deoarece poate face o tranziție dinamică între GPU-ul discret de mare putere și GPU-ul integrat de putere mai mică. Indiferent de ceea ce faceți, mașina dvs. va trece la modul cel mai optimizat fără să fie nevoie să ridicați un deget.

   

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ EXPERIENȚA PC-ULUI CU AMD RYZEN™ AI ȘI WINDOWS STUDIO EFFECTS

Laptopurile ASUS TUF Gaming sunt compatibile cu noua tehnologie AMD Ryzen AI™. Aceste acceleratoare hardware dedicate AI integrate în siliciu, combinate cu o suită de software, eliberează resursele CPU și GPU pentru a asigura o performanță optimă în experiențe complet noi. De la detectarea gesturilor mâinii la corecția privirii ochilor și la supradimensionarea rezoluției, apelurile tale video vor fi mai realiste și mai fluide ca niciodată.

   

Încadrarea automată

Panoramarea și mărirea automată a imaginii video pentru a vă focaliza în timp ce vă mișcați

   

Corecția contactului vizual

Un efect de compensare a ochilor care privesc departe de centrul camerei.

   

Efecte de fundal avansate

Noi blaturi de fundal de înaltă calitate, activate de AI.

   

SUFLATI COMPETIȚIA

Unitățile centrale de procesare cu număr mare de nuclee creează mai multă căldură atunci când sunt la sarcină maximă. TUF Gaming A15 este echipat pentru a face față CPU-ului său de mare putere cu o pereche de ventilatoare Arc Flow Fans™ cu 84 de palete. Noul nostru design cu grosime variabilă are dublul beneficiu de a crește presiunea, reducând în același timp turbulența, îmbunătățind performanța de răcire fără zgomot suplimentar. Atunci când este asociat cu până la patru orificii de evacuare și cinci heatpipes dedicate, modelul 2024 TUF Gaming A15 își păstrează răcoarea chiar și în cele mai solicitante jocuri

   

ARC FLOW FANS™

Șasiurile subțiri lasă puțin spațiu pentru răcire, așa că am îmbunătățit fiecare aspect al Arc Flow Fans™. Fiecare dintre ele are 84 de palete care variază în grosime de la bază la vârf pentru a maximiza fluxul de aer.

   

NU PIERDEȚI NICI UN MOMENT

Țineți pasul cu profesioniștii grație unui ecran de 2,5 K și 165 Hz. G-SYNC sincronizează rata de reîmprospătare a afișajului cu ieșirea GPU-ului pentru a reduce decalajul, a minimiza bâlbâielile și a elimina ruperea vizuală pentru un gameplay ultra-ușor și realist. Panoul de 2,5K atinge 100% din spațiul de culoare DCI-P3, reproducând culorile exact așa cum a intenționat creatorul. Ambalate într-un cadru impresionant de 80% ecran/corp, videoclipurile și jocurile sunt mai captivante fără a sacrifica portabilitatea.

   

Conectivitate completa

Indiferent de configurația ta, TUF Gaming A15 te va ține conectat. Un port HDMI 2.1 dedicat este completat de un port dual USB Type-C cu suport DisplayPort, precum și de puterea și versatilitatea USB 4. Tehnologia Wi-Fi 6 (802.11ax) rapidă și fiabilă vă asigură că veți putea să vă conectați online și să fiți productivi oriunde sunt disponibile conexiuni compatibile, sau vă puteți conecta direct cu Ethernet gigabit la bord.

   

PREIA CONDUCEREA

O baterie de 90Wh cuplată cu un procesor AMD Ryzen™ 9 8945H eficient din punct de vedere energetic oferă o rezistență amplă pentru ore întregi de navigare pe internet și redare video, iar tehnologia de încărcare rapidă readuce aparatul la o încărcare de 50% în doar 30 de minute.

   

AUZIȚI TOTUL

Două difuzoare alimentate de Dolby Atmos asigură o scenă sonoră de înaltă fidelitate. Hi-Res Audio oferă muzică așa cum a vrut artistul la căști. Tehnologia de anulare a zgomotului AI în două direcții menține comunicațiile de intrare și ieșire fără zgomot de fond, permițându-vă să vă concentrați asupra acțiunii.

   

TENACITATE DE NIVEL MILITAR

Pentru a câștiga numele TUF Gaming, aceste laptopuri trebuie să supraviețuiască cu succes unei baterii riguroase de teste MIL-STD-810H*. Dispozitivele de testare sunt expuse la căderi, vibrații, umiditate și temperaturi extreme pentru a asigura fiabilitatea. Fiabil chiar și în cele mai dure condiții, A15 este mai mult decât capabil să reziste la loviturile și loviturile accidentale din viața de zi cu zi.

   

Armoury Crate

Software-ul Armoury Crate unifică comenzile de sistem și de iluminat într-un singur utilitar, ușor de utilizat. Opțiunile sale extinse de personalizare vă permit să personalizați efectele estetice, să ajustați profilurile de joc și să reglați setările audio în funcție de preferințele dumneavoastră. Cu profilurile de scenariu, puteți defini și personaliza preferințele care ajustează automat performanța și alte opțiuni atunci când lansați aplicațiile și jocurile preferate. Cu Armoury Crate, preluați controlul complet al experienței dvs.

   
Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Format
      Full HD
    • Tehnologie ecran
      IPS
    • Rata Refresh
      144 Hz
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      8945H
    • Nucleu
      Zen 4
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.2
    • Tehnologie
      4 nm
    • Procesor grafic integrat
      AMD Radeon™ Graphics
  • Memorie
    • Capacitate
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      5600 MHz
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      2 x
    • USB 3.2 Gen 2
      1 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.2
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.