Laptop Asus ExpertBook B5 B5602CBA-L20737X, 16 inch 3840 x 2400, Intel Core i7-1260P 12 C / 16 T, 4.4 GHz, 12 MB cache, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.503,26 lei
Pret 36 Rate Optimo: 238.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B5602CBA-L20737X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Asus ExpertBook B5 B5602CBA-L20737X, 16 inch 3840 x 2400, Intel Core i7-1260P 12 C / 16 T, 4.4 GHz, 12 MB cache, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro de la ASUS

Puterea de a iti transforma lumea afacerilor

  •  
  • Windows 11 Pro pentru afaceri
  • Procesor pana la Intel® Core ™ i7 VPRO generatia 12
  • Design cu ventilator-dual pentru o experienta de tastare cool-to-touch cu performante imbunatatite
  • Ecran OLED uimitor pentru o experienta de lucru captivanta cu raport de 16:10
  • Ecran de 16 ” cu un design subtire si usor pentru o productivitate extinsa din mers
  • Baterie pentru toata ziua
  • Caracteristici de securitate de nivel de intreprindere
  • Durabilitate robusta prin standardul de testare militara SUA

 

ExpertBook B5 OLED (B5602, 12th Gen Intel)

 

Putere portabila pentru afaceri in miscare

 

ASUS ExpertBook B5 OLED este construit pentru succesul afacerii in stil, cu o carcasa realizata cu precizie care depaseste limita luminozitatii si un panou OLED uimitor pentru flexibilitate maxima. Este pregatit pentru calatorii serioase, cu o durata de viata uimitoare a bateriei pe tot parcursul zilei si este proiectat cu multe tehnologii de ultima ora pentru a va imbunatati eficienta muncii din mers. Acestea includ un procesor Intel® Core de pana la a 12-a generatie cu grafica discreta Intel® Arc A350M, anulare a zgomotului alimentata de AI si suport RAID dual-SSD. ExpertBook B5 este, de asemenea, dotat cu functii pentru a va proteja confidentialitatea si datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprenta incorporat si un cip TPM 2.0.

 

 

 

Rezolva-ti taskurile, fara efort

 








Pentru a usura toate sarcinile dvs. de afaceri, ExpertBook B5 este alimentat de un procesor Intel Core i7 vPro® de pana la a 12-a generatie, cu optiunea de grafica discreta Intel® Arc A350M. De asemenea, dispune de doua SSD-uri pentru a oferi o capacitate uriasa de pana la 2 TB si accepta tehnologia RAID pentru o fiabilitate imbunatatita a datelor sau o functionare mai rapida. In plus, cu designul sau cu ventilator dublu, ExpertBook B5 ofera performanta de calcul si grafica silentioasa, rece si puternica, cu capacitate de administrare la nivel de intreprindere.

 

The fan of the ExpertBook B5 OLED with cold air flowing in from the bottom and hot air exiting from the top.Ecranul uimitor WQUXGA OLED HDR al ExpertBook B5 OLED ofera culori stralucitoare si imagini uimitor de detaliate si realiste pentru prezentari, cu o gama de culori 100% DCI-P3 de calitate cinematografica. Tehnologia OLED inseamna ca imaginile sunt mai clare la niveluri de luminozitate mai scazute, iar afisajul are chiar si un finisaj anti-orbire pentru a lucra confortabil chiar si in conditii de iluminare puternica. Este certificat VESA DisplayHDR True black pentru un negru intens o si o gama dinamica crescuta, acest afisaj captivant cu rama subtire este un excelent pentru lucru sau joaca.








 

 


Front view of an ExpertBook B5 OLED with a night-time city view background.







Portabilitate geniala


ExpertBook B5 este conceput pentru a fi cel mai bun partener portabil. Fabricat din aliaj de magneziu-aluminiu si aluminiu pur, acest laptop de 16 inci cantareste doar 1,4 kg oferind in acelasi timp pana la 13 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare. Cu durata lunga de viata a bateriei si designul de incarcare rapida, veti fi gata pentru productivitate in birou sau in afara lui.

 

Design axat pe afaceri





Cu functii precum un indicator luminos al starii utilizatorului, anularea zgomotului alimentat de AI si o camera alimentata de AI, ExpertBook B5 este proiectat pentru a face fiecare moment din fiecare zi de lucru mai convenabil si mai productiv. Ca sa nu mai vorbim de durabilitatea sa, ce este, de asemenea, testata la extrem, astfel incat ExpertBook B5 este pregatit pentru lumea afacerilor.

 






Pentru a creste nivelul conferintelor profesionale, ExpertBook B5 OLED are tehnologia bidirectionala de anulare a zgomotului AI care utilizeaza invatarea automata sofisticata pentru a izola zgomotul nedorit. Tehnologia nu numai ca filtreaza zgomotele ambientale captate in jurul tau, iti permite sa emiti o vorbire clara, dar este si capabila sa filtreze zgomotele ambientale provenite de la difuzor, astfel incat sa poti auzi clar. Un pas inainte de tehnologia originala, puteti specifica directiile de receptie a sunetului atunci cand activati microfonul, ceea ce permite ExpertBook B5 OLED sa se concentreze asupra prezentatorului, indiferent de locatie. Acest lucru va avea ca rezultat o livrare a vocii mult mai clara.

A man talking and gesturing in front of a white table using the ExpertBook B5 OLED in office.

Conectivitate completa, fara compromisuri





In ciuda profilului sau subtire, ExpertBook B5 este incarcat cu porturi I/O. Acestea includ Thunderbolt 4, de ultima generatie, urmatoarea generatie a solutiei de conectivitate prin cablu universal ce ofera suport pentru interfata USB 4 de nivel urmator, viteze de transfer de date de 40 Gbps, iesire de afisaje 4K si incarcare rapida. Laptopul ofera, de asemenea, un cititor de carduri microSD si o iesire HDMI, plus un port Ethernet RJ45, cu o adresa MAC unica pentru gestionarea usoara a dispozitivului.


Administrarea este simplificata cu laptopurile ASUS ExpertBook, cu ASUS Control Center si cu solutiile de management ASUS Business Manager care ajuta la eficientizarea sarcinilor de rutina. Acest lucru permite personalului IT sa controleze si sa gestioneze de la distanta activele companiei, economisind timpul si banii organizatiei dvs.
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      1260P
  • Memorie
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Altele
    • Baterie
      Li-ion
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.