Laptop Gaming ASUS TUF A15 FA506NC cu procesor AMD Ryzen™ 5 7535HS pana la 4.55 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 4GB GDDR6, No OS, Graphite Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.735,26 lei
Pret 36 Rate Optimo: 173.58 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FA506NC-HN016

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming ASUS TUF A15 FA506NC cu procesor AMD Ryzen™ 5 7535HS pana la 4.55 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 4GB GDDR6, No OS, Graphite Black de la ASUS

MAI REZISTENT DECAT ORICE COMPETITOR
Pregatit pentru jocuri foarte serioase si oferind un stil complet nou, TUF Gaming A15 este un laptop pentru jocuri foarte performant ce te va ajuta sa fii victorios. Noul GPU GeForce RTX™ 3000 ofera o experienta fluida in jocuri pe afisajul rapid, in timp ce puternicul CPU AMD Ryzen™ beneficiaza de un sistem de racire imbunatatit ce amplifica performantele procesorului si reduce nivelul de zgomot in utilizare. 
 
 

DESIGN - STIL SURPRINZATOR

Personalizeaza-ti experientele de jocuri cu ajutorul variantei de culoare foarte elegante. Designul de tip fagure de pe partea de jos a carcasei adauga un plus de stabilitate dar continua si elementele de ranforsare hexagonale din jurul carcasei. Elemente de design foarte fine accentueaza zona suportului palmar, adaugand o eleganta subtila cu un aspect profesional si curat.

 
 

Finisaj Tip Fagure pentru Stabilitate Superioara

Partea de jos a laptopului dispune de un finisaj de tip fagure pentru a asigura o stabilitate superioara. Taieturile strategic plasate au si rolul de orificii de ventilatie.

 

Elegant si Atragator

Varianta eleganta Eclipse Gray iti reflecta pe deplin personalitatea.

 

Finisaj Metalic

Elementele de finisaj foarte fine de pe carcasa sunt foarte clar delimitate si elegante.

 

PERFORMANTA - ACCEPTA ORICE PROVOCARE

Intotdeauna gata de actiune, modelul TUF Gaming A15 ofera performante excelente in jocuri, streaming si orice alta activitate. Grafica din jocuri este foarte fluida datorita celor mai recente placi video GeForce RTX™  ce ofera intr-o maniera foarte fiabila rate ridicate de afisare ale cadrelor pentru o serie extinsa de jocuri moderne. Unitatea ultra-rapida SSD NVMe PCIe® accelereaza timpii de incarcare, in timp ce conectorul SSD disponibil usureaza semnificativ procesul de adaugare al spatiului suplimentar de stocare pentru toate jocurile tale.

 
 

AMPLIFICA-TI EXPERIENTA DE UTILIZARE

Preia controlul cu ajutorul procesorului AMD Ryzen™ eficient din punct de vedere al consumului, pana la Ryzen™.

 

SOLUTII DE EXTINDERE A CAPACITATII DE STOCARE

Incarca jocurile si aplicatiile la viteze foarte ridicate cu ajutorul unitatii SSD NVM Express® (NVMe®). Timpii de incarcare ridicati pentru toate aplicatiile tale te ajuta sa astepti mai putin si sa te joci mai mult. Jocurile tale favorite te pot insoti oriunde te-ai duce cu ajutorul unitatii PCIe® si poti chiar adauga o a doua unitate prin intermediul conectorului deschis M.2 SSD pentru a putea crea terabytes intregi de spatiu si a te bucura de o colectie completa.

 
 

AFISAJE - IN VITEZA CATRE VICTORIE

Joaca-te la viteze profesioniste cu un afisa rapid de nivel IPS cu frecvente de pana la 144Hz (in functie de configuratie). Cu ajutorul tehnologiei Adaptive-Sync, rata de reimprospatare a afisajului se sincronizeaza cu GPU-ul pentru a reduce intarzierile, minimaliza tremurul de imagine si elimina artefactele vizuale, oferind o experienta ultra-cursiva si realista in jocuri. Imbunatateste-ti productivitatea prin conectarea unui monitor suplimentar cu ajutorul interfetei USB 3.2 Gen 2 Tip-C™ si suporta DisplayPort™ 1.4. Poti reda filme, clipuri video si jocuri la rezolutii 4K Ultra HD pe televizoare cu ecran lat prin intermediul interfetei HDMI 2.0b.

 
 

SISTEM AUDIO - SUNET CU O CLARITATE DE CRISTAL

Doua difuzoare cu patru orificii de sunet ofera o experienta audio puternica, pentru un realism audio superior. DTS:X™ Ultra ofera un sunet de inalta fidelitate pentru claritate si precizie superioare. Sunetul surround pe 7.1 canale imbunatateste orientarea spatiala in jocuri pentru a te ajuta sa-ti surprinzi inamicii. Cele pana la 8 moduri pre-setate pentru muzica, filme si diferite tipuri de jocuri, iar pentru a-ti optimiza si mai mult experienta, beneficiezi si de un egalizator pentru personalizarea setarilor sonore in functie de preferinte.

 
 

TEHNOLOGIE BIDIRECTIONALA DE ANULARE A ZGOMOTULUI DE FUNDAL CU SUPORT AI

Tehnologia noastra avansata de Anulare Bi-Directionala a Zgomotului de Fundal cu Suport AI functioneaza pentru orice dispozitiv ce incarca continut dar si pentru conexiunile de descarcare, permitandu-ti sa elimini atat zgomotul inregistrat de microfonul tau cat si cel prezent in apelurile video sau audio receptionate. De asemenea, ruleaza cu suportul procesorului, eliberand astfel GPU-ul pentru a permite atingerea unor performante superioare. Setarile de anulare a zgomotului de fundal pot fi chiar personalizate in functie de aplicatiile rulate, filtrand aplicatii specifice cum ar fi conversatiile de voce fara a afecta sunetul din jocuri, unde un nivel de claritate foarte ridicat este extrem de important.

 

SISTEM RACIRE - TEMPERATURI SCAZUTE PE TERMEN LUNG

Sistemul de racire extins sustine fiabilitatea pe termen lung a sistemului si extinde durata de exploatare a acestuia. Patru heatpipe-uri si trei radiatoare atrag caldura din zona componentelor hardware si o disipeaza rapid, mentinand temperaturile componentelor la niveluri optime. Designul de Racire cu Auto-Curatare 2.0 asigura faptul ca sistemul vostru de racire nu este afectat de particule de murdarie, permitand functionalitate completa pe o durata de timp extinsa. Modurile de functionare atent optimizate echilibreaza frecventele de tact si nivelul sonor in functie de fiecare sarcina de utilizare, fiind perfect customizabile in functie de nevoile voastre.

 
 

DISIPAREA CALDURII

Redistribuirea eficienta a caldurii permite disiparea mai rapida, minimalizand intarzierile cauzate de supra-incalzire. Sistemul de disipare a caldurii special conceput al modelului TUF Gaming A15 consta in patru heatpipe-uri si trei radiatoare ce absorb caldura din zonele CPU-ului si GPU-ului si o indeparteaza. Un radiator extins plasat deasupra CPU-ului ajuta suplimentar la mentinerea unor temperaturi optime la nivelul procesorului, pentru performante fiabile chiar si sub incarcari foarte serioase.

 
 

RACIRE CU AUTO-CURATARE 2.0

Doua tuneluri anti-praf aflate la marginile ventilatoarelor captureaza particulele de praf si murdarie si le imping ulterior in exteriorul carcasei. Designul nostru imbunatatit dispune de tuneluri anti-praf mai scurte ce lasa mai mult spatiu in jurul ventilatoarelor, crescand fluxul de aer cu 15%. Aceste masuri imbunatatesc stabilitatea generala a sistemului prin prevenirea acumularilor ce pot afecta performantele componentelor sistemului intern de racire. Sistemul de Racire cu Auto-Curatare 2.0 asigura fiabilitatea pe termen lung a sistemului, respectandu-si pe deplin renumele TUF.

 
 

VENTILATOARE 83 LAMELE LCP

Maximizeaza-ti fluxul de aer cu ajutorul celor doua ventilatoare cu 83 de palete. Orificiile de aspiratie atent concepute utilizeaza margini si elemente de ghidaj in relief pentru a ajuta ventilatoarele sa aspire un volum mai ridicat de aer. Odata ce aerul a ajuns la interior, acesta este impins la viteza maxima catre radiatoare de cele 83 de palete de 0.25mm ce sunt cu 55% subtiri decat cele standard, dar suficient de rezistente pentru a atinge viteze de rotatie RPM foarte ridicate. Aceste ventilatoare puternice amplifica fluxul de aer pana la 10% pentru a mentine temperaturile scazute ale sistemului.

Cu ajutorul Tehnologiei 0dB, ventilatoarele se opresc complet atunci cand temperaturile CPU-ului si GPU-ului sunt sub 60°C in modul de functionare Silentios. Astfel, procesul de racire este cu adevarat silentios in conditii de incarcare usoare. In cazul in care temperaturile CPU-ului sau GPU-ului cresc, ventilatoarele sunt repornite automat.

 
 

PROFILURI UTILIZARE

Profilurile de Utilizare modifica in mod automat modurile de functionare pentru a optimiza performantele si nivelul de zgomot in functie de sarcinile de utilizare curente. Modul Turbo utilizeaza cele mai ridicate viteze ale ventilatoarelor si frecvente pentru a sustine performante maxime, modul Performanta ajusteaza frecventele si sistemul de racire pentru a reduce nivelurile de zgomot in jocuri, iar modul Silentios ruleaza chiar mai silentios pentru sarcinile mai usoare de lucru si divertisment. Personalizeaza Profilurile de Utilizare pentru a schimba foarte usor modurile de lucru in functie de preferinte, sau foloseste o scurtatura pe tastatura pentru a schimba modurile manual.

 

PORTABILITATE - AUTONOMIE EXTINSA PE PERIOADE LUNGI DE TIMP

Indiferent unde te-ar purta pasii, vei avea intotdeauna nevoie de un aliat de nadejde. Usor, portabil si oferind o autonomie extinsa, acest laptop iti permite sa ramai conectat la intreaga lume, fara a avea insa nevoie sa fii conectat la o sursa de alimentare. Interfata rapida si fiabila Wi-Fi 6 (802.11ax) asigura faptul ca te vei putea conecta la Internet si vei putea fi productiv oriunde vei beneficia de acces la o conexiune compatibila.

 
 

SOLUTIE ULTRA-RAPIDA DE CONECTARE LA RETEA

Solutia utra-rapida Wi-Fi 6 (802.11ax) iti permite sa te joci intr-o maniera foarte fiabila la viteze LAN oriunde exista conexiuni compatibile. Conectivitatea la retea este mai rapida si mai eficienta, ceea ce este deosebit de util in spatii inchise, unde traficul de date este ridicat. Wi-Fi 6 include de asemenea un mecanism imbunatatit de Tinta Timp Revenire ce extinde autonomia bateriei, precum si un nou standard de securitate WPA3 ce imbunatateste protectia wireless.

 

DURABILITATE - REZISTENTA LA STANDARDE MILITARE

Pentru a-si castiga dreptul de a face parte din familia TUF Gaming, laptopurile trebuie sa supravietuiasca unei serii intregi de teste foarte riguroase la standarde militare MIL-STD-810H. Dispozitivele de testare sunt supuse testelor de rezistenta la cadere, vibratii, umiditate si temperaturi extreme pentru a asigura fiabilitatea. De incredere chiar si in cele mai dificile conditii, modelul A15 este mai mult decat capabil sa reziste loviturilor accidentale si caderilor din timpul utilizarii normale.

 
   

TASTATURA - OPTIMIZATA PENTRU JOCURI

Inarmeaza-te cu o tastatura in stil desktop optimizata pentru jocuri. Sistemul de iluminare RGB uniform iti permite sa-ti exprimi stilul personal unic, in timp ce tastele WASD puse in evidenta iti ofera o scurtatura vizuala pentru cele mai importante comenzi. Tehnologia Overstroke activeaza citirea tastelor mai rapid pentru o viteza de raspuns mult mai ridicata si control fara efort. Respectand standardele TUF, fiecare tasta poate rezista unor forte de pana la 20 de milioane de apasari, pentru fiabilitate si precizie superbe pe termen lung.

   
   

OPTIUNI DE IMBUNATATIRE - ADAUGA NOI COMPONENTE CU USURINTA

Schimbarea modulelor de memorie RAM sau a unitatilor SSD a fost simplificata datorita carcasei cu sistem de deschidere foarte usor, ce iti ofera accesul rapid la conectori. Poti indeparta suruburile din partea de jos a carcasei cu ajutorul unei surubelnite obisnuite pentru a realiza modificarile dorite. Un surub special activat prin apasare ridica un colt al panoului din partea de jos, usurand astfel separarea acestuia. Adauga sau schimba module RAM cu usurinta, sau creste capacitatea de stocare a unitatii SSD ultra-rapide prin adaugarea unei unitati PCIe® suplimentare.

   
   

INTERFETE - OPTIUNI DE CONECTIVITATE EXTINSE

Optiunile de conectivitate extinse iti permit sa iti conectezi cu usurinta toate dispozitivele favorite pentru a putea lucra oriunde. Doua interfete USB 3.2 Tip-A iti permit sa atingi viteze de transfer ale datelor foarte ridicate, in timp ce port-ul suplimentar USB 3.2 Tip-A completeaza seria de conexiuni pentru perifericele tale favorite. Interfetele Bluetooth iti permit de asemenea sa conectezi mausi, casti si alte dispozitive compatibile pentru a beneficia de un spatiu de lucru mai bine organizat, fara fire. Foloseste interfata USB 3.2 Gen 2 Tip-C™ cu DisplayPort™ 1.4 pentru a atasa un monitor ultra-rapid cu suport G-SYNC™ si a te bucura de o cursivitate ridicata in jocuri. Navigheaza pe Internet cu ajutorul conexiunii Wi-Fi 802.11AX (2x2), rapida si fiabila, oriunde beneficiezi de accesa la o conexiune Wi-Fi.

   

 

   

APLICATII SOFTWARE EXCLUSIVE - APLICATIE UNICA PENTRU OPTIMIZAREA SI PERSONALIZAREA SISTEMULUI

Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii pentru a iti facilita accesul rapid, printr-o singura aplicatie. Optiunile sale de personalizare extinse iti permit sa modifici efectele estetice, sa optimizezi profilurile pentru jocuri si sa ajustezi setarile audio in functie de preferinte. Cu Profiluri Scenariu de Utilizare, poti defini si customiza setari preferate ce ajusteaza intr-o maniera automata performantele si alte setari atunci cand iti lansezi aplicatiile si jocurile favorite. Preia controlul complet asupra experientei tale de utilizare is personalizeaz-o pe deplin.

   
Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Format
      Full HD
    • Tehnologie ecran
      IPS
    • Suprafata
      Anti-Glare
    • Rata Refresh
      144 Hz
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      7535HS
    • Numar Nuclee
      6
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.55
    • Tehnologie
      6 nm
    • Procesor grafic integrat
      AMD Radeon™ 660M
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      5600
    • Numar sloturi
      2
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x
    • USB 3.2 Gen 2
      1 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.3
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.