Laptop Gaming ASUS TUF A16 FA607PV cu procesor AMD Ryzen™ 9 7845HX pana la 5.2 GHz, 16", Full HD+, IPS, 165Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6, No OS, Mecha Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.555,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 276.94 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FA607PV-N3021

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming ASUS TUF A16 FA607PV cu procesor AMD Ryzen™ 9 7845HX pana la 5.2 GHz, 16", Full HD+, IPS, 165Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6, No OS, Mecha Gray de la ASUS

 

 

DESIGN SUBTIL

Modelul 2024 TUF Gaming A16 pastreaza stilul clasic TUF, cu cateva atingeri noi. Varianta Mecha Grey prezinta un logo TUF in relief, in timp ce editiile Jaeger Gray au un logo elegant gravat cu laser. Patru triunghiuri mici incadreaza colturile capacului, iar referinte TUF subtile apar pe puntea tastaturii si pe trackpad.

 

 

FACETI TOTUL

Intrati direct in jocuri si creatie pe Windows 11 cu AMD Ryzen™ 9 7845HX si pana la un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 cu suport pentru NVIDIA® Advanced Optimus. Modelul 2024 TUF Gaming A16 ofera, de asemenea, memorie RAM DDR5-5200MHz de mare viteza si doua sloturi PCIe Gen 4x4 M.2 SSD, toate sloturile fiind usor accesibile pentru actualizari si extinderi viitoare.*


*specificatiile difera in functie de model

 

 

 

IMBUNATATITI-VA NIVELUL DE JOC

Jucati, faceti streaming si faceti mai multe la viteze ametitoare cu procesorul AMD Ryzen 7000. Acest procesor de inalt performantã este proiectat pentru a oferi un gameplay si o creatie de continut la nivel de entuziast, mai ales atunci cand este sustinut de o racire completã.

   

IMBUNÄTÄTITI-VA GRAFICA

Modelul 2024 TUF Gaming A16 este echipat cu pana la un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4070, oferindu-va libertatea de a mari cursierele grafice si de a va bucura in continuare de framerate-uri ultra- inalte. Cu suport pentru NVIDIA® Advanced Optimus, laptopul poate activa automat comutatorul MUX Switch atunci cand se lanseazä un joc, oferindu- va avantajul unei performante ridicate atunci cand este nevoie si al economiei de energie atunci cand doar navigati pe internet.

   

MAI MULTE SARCINI MULTIPLE

Procesoarele de inalt performant dau tot ce au mai bun atunci cand sunt asociate cu o memorie la fel de capabilã, asa cã am echipat TUF Gaming A16 2024 cu memorie DDR5 de mare vitezã la 5200 MHz. Memoria rapidã ajutä ca sarcinile de zi cu zi sã fie mai rapide si permite procesorului sã isi flexeze picioarele pentru FPS-uri mai mari in jocuri. Ambele sloturi de memorie RAM sunt complet accesibile, permitand o intretinere usoar sau upgrade-uri pe parcurs.

   

SALVEAZÃ TOTUL

Jocurile din ziua de azi par sa devina din ce in ce mai mari, dar cu 2024 TUF Gaming A16 nu va trebui sã vã faceti griji in privinta asta. Cu o capacitate de stocare de pana la 2TB din fabrica, A16 are doua sloturi PCle Gen 4x4 SSD, permitand o expansiune si upgrade-uri usoare, indiferent de cate jocuri adaugati la biblioteca dumneavoastra.

 

AVANSATI EXPERIENTA PC-ULUI DUMNEAVOASTRA CU AMD RYZEN™ AI SI WINDOWS STUDIO EFFECTS

Laptopurile ASUS TUF Gaming sunt compatibile cu noul Ryzen AI™* de la AMD. Aceste acceleratoare hardware dedicate AI integrate in siliciu, combinate cu o suita de software, elibereaza resursele CPU si GPU pentru a asigura o performanta optima in experiente complet noi. De la detectarea gesturilor mainii la corectia privirii ochilor si la supradimensionarea rezolutiei, apelurile tale video vor fi mai realiste si mai fluide ca niciodata.

 

*AMD Ryzen™ AI este disponibil numai pe procesoarele AMD Ryzen™ 7040 Series: AMD Ryzen™ 9 7940HS, AMD Ryzen™ 7 7840HS, AMD Ryzen™ 5 7640HS, AMD Ryzen™ 7 7840U, AMD Ryzen™ 5 7640U.

 

 

GeForce RTX sera 40 pentru laptopuri

Dincolo de rapid pentru gameri si creatori

 

Mai departe cu inteligenta artificiala,

Mai rapid cu RTX

Obtineti performante AI de nivel urmator pe GeForce RTX.

Descoperiti avantajul RTX AI. Construite pentru era inteligentei artificiale, GPU-urile GeForce RTX™ dispun de nuclee Tensor Cores specializate in inteligenta artificiala care ofera performante de ultima ora si capacitati revolutionare. Exploatati functiile exclusive AI si transformati modul in care lucrati si va jucati. De la creativitate sporita si productivitate ultra-eficienta pana la jocuri extrem de rapide, puterea suprema in materie de inteligenta artificiala pe PC-urile cu Windows este pe RTX - astazi si maine.

 

Performanta bazata pe inteligenta artificiala si grafica realista

Obtineti un salt calitativ in performanta jocurilor si a aplicatiilor creative cu ajutorul inteligentei artificiale DLSS 3 si sa permita lumi virtuale realiste cu ray tracing complet.

   

Accelereaza-ti ideile

NVIDIA Studio duce proiectele tale creative la nivelul urmator. Deblocati accelerarea RTX si AI in aplicatiile creative de top, driverele NVIDIA Studio pentru o stabilitate maxima si o suita de instrumente exclusive pentru a va accelera creativitatea.

   

Putere si performanta optimizate

NVIDIA Max-Q este o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala care va optimizeaza sistemul pentru o eficienta maxima. Acest lucru permite realizarea unor laptopuri foarte rapide, subtiri, silentioase si cu o durata de viata uimitoare a bateriei.

 

IMAGINI CAPTIVANTE

Viitorul este clar. 2024 TUF Gaming A16 2024 TUF Gaming A16 are o rezolutie de pana la 2,5K, un afisaj de 165Hz/3ms cu G-SYNC pentru imagini incredibile in jocuri. Fie ca preferati shooterele cu ritm mai rapid sau jocurile de aventura mai lente, ecranul cu raport de aspect 16:10 si marginile subtiri cu un raport ecran/corp de 90% va vor atrage direct in actiune cu o imersiune incredibila.

 

 

SPULBERA CONCURENTA

TUF Gaming A16 poate ca are un procesor cu un numar mare de nuclee, dar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la caldura atunci cand aveti o pereche de ventilatoare Arc Flow Fans™ cu 84 de palete. Designul lor cu grosime variabila are dublul beneficiu de a creste presiunea, reducand in acelasi timp turbulenta, imbunatatind performanta de racire fara zgomot suplimentar. Atunci cand este asociat cu 4 orificii de evacuare si 5 heatpipes dedicate, modelul 2024 TUF Gaming A16 isi pastreaza racoarea chiar si in cele mai solicitante jocuri.

 

 

CONDUCTE TERMICE PERSONALIZATE

5 heatpipes din cupru ajuta la indepartarea eficienta a caldurii de la CPU si GPU catre Arc Flow Fans™..

 

ARC FLOW FANS™

Sasiurile subtiri lasa putin spatiu pentru racire, asa ca am imbunatatit fiecare aspect al Arc Flow Fans™. Fiecare dintre ele are 84 de palete care variaza in grosime de la baza la varf pentru a maximiza fluxul de aer.

   

MAI CURAT SI MAI SILENTIOS

Laptopul TUF Gaming A16 dispune de un filtru de praf pentru ambele ventilatoare. Un filtru ajuta la impiedicarea aspiratiei prafului si a fibrelor in sasiu, ceea ce previne acumularea de caldura in timp, ajutandu-va laptopul sa functioneze la performante maxime pe termen lung.

 

PUTEREA DE A REZISTA

Atunci cand trebuie sa joci sau sa lucrezi in miscare, modelul 2024 TUF Gaming A16 are mai mult decat suficienta energie pentru a face treaba. O baterie mare de 90Wh va permite sa lucrati mai mult timp departe de perete, iar incarcarea prin USB Type-C va ofera flexibilitate de incarcare daca ati lasat sursa de alimentare acasa.

 

 

REZISTENTA TESTATA

In calitate de masina TUF Gaming, A16 a fost testat riguros pentru a indeplini standardele MIL-STD-810H in ceea ce priveste rezistenta la vibratii si impact, precum si performanta la altitudini mari si la temperaturi ridicate si scazute. Puteti fi siguri ca TUF Gaming A16 va functiona la performante maxime, indiferent unde trebuie sa calatoriti.

 

 

AMPLIFICA-TI EXPERIENTA

Bucurati-va de continut asa cum a fost menit sa fie ascultat si fiti alertat atunci cand un inamic se afla in apropiere. Cu suportul audio Dolby Atmos si Hi-Res, jocurile si continutul tau suna la calitatea studioului atat pe difuzoare, cat si pe o casca. Pentru chat-ul vocal sau apelurile video in timpul jocului, functia Two-Way AI Noise Cancelation filtreaza sunetele de fundal nedorite pentru comunicatii clare. Nou pentru 2024, TUF Gaming A16 are, de asemenea, o camera HD incorporata, ceea ce face ca apelurile video fata in fata sa fie o nimica toata, fara a fi nevoie de accesorii.

 

 

CONTROLUL LA INDEMANA

Tastele de acces rapid dedicate pentru controlul volumului, dezactivarea microfonului si o comanda rapida pentru Armoury Crate pastreaza la indemana comenzile esentiale atunci cand sunteti in joc. Un touchpad mare permite derularea fara efort, iar tastatura de tip desktop are o distanta de deplasare a tastelor de 1,7 mm pentru o tastare confortabila si controale receptive in timpul jocului.

 

 

JACK IN

TUF Gaming A16 dispune de toate caracteristicile esentiale de I/O de care aveti nevoie pentru a va transforma configuratia intr-o adevarata batalie. Un port LAN dedicat va mentine conectat in focul bataliei, iar un port HDMI 2.1 va permite sa directionati un semnal 4K 120Hz catre un monitor extern. Doua porturi USB Type-C, dintre care unul suporta Power Delivery 3.0, ofera o flexibilitate incredibila. Un al doilea port USB Type-C, doua porturi Type-A si o mufa audio va permit sa va conectati toate perifericele pentru a obtine cea mai buna masina de gaming.

 

 

PORNITI-LE

Laptopul TUF Gaming A16 2024 vine cu suport Armoury Crate integrat, inclusiv iluminare RGB si controlul ventilatoarelor prin simpla apasare a unui buton. Puteti crea chiar si profiluri de scenarii personalizate, permitand masinii sa comute inteligent intre modurile de inalta performanta si de inalta eficienta imediat ce detecteaza ce programe ruleaza.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      16
    • Rezolutie
    • Format
      Full HD+
    • Tehnologie ecran
      IPS
    • Suprafata
      Anti-Glare
    • Rata Refresh
      165 Hz
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      7845HX
    • Nucleu
      Zen 4
    • Numar Nuclee
      12
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.2
    • Tehnologie
      5 nm
    • Procesor grafic integrat
      AMD Radeon™ 610M
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      5200
    • Numar sloturi
      2
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      M.2
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      2 x
    • USB 3.2 Gen 2
      2 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.27
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.