Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MY cu procesor Intel® Core™ Ultra 9 185H pana la 5.1 GHz, 16", QHD+, OLED, 240Hz, 32GB DDR5, 2TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 16GB GDDR6, No OS, Eclipse Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
24.820,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 909.82 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GU605MY-QR079

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MY cu procesor Intel® Core™ Ultra 9 185H pana la 5.1 GHz, 16", QHD+, OLED, 240Hz, 32GB DDR5, 2TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 16GB GDDR6, No OS, Eclipse Gray de la ASUS

 

O Noua Era

Puterea, precizia si eleganta definesc 2024 Zephyrus G16. Mai subtire si mai elegant ca niciodata, Zephyrus G16 are in continuare acelasi simt al stilului si individualitatii care l-a diferentiat intotdeauna de multime. Avand un sasiu din aluminiu prelucrat CNC, acest laptop este combinatia perfecta de performanta si stil.

Viitorul Este Aici

Cu pana la un procesor Intel® Core™ Ultra 9 185H cu acceleratoare AI si pana la un procesor grafic NVIDIA® GeForce RTX™ 4090, aceasta masina de 16 inchi poate gestiona cu usurinta cele mai recente jocuri si programele creative de ultima generatie. Fie ca sunteti intr-un apel video, editati un videoclip sau va aflati intr-un joc de ultima generatie, AI lucreaza neobosit in spatele scenei pentru a va imbunatati experienta.

 

 

 

Ray Tracing Dezlantuit

Fie ca sunteti un gamer, un creator sau ambele, Zephyrus G16 este pregatit, echipat cu pana la o unitate de procesare grafica pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™. Dispunand de caracteristici care schimba jocul, cum ar fi DLSS 3.5 cu Frame Generation si cele mai recente imbunatatiri de ray tracing, aceasta masina ofera un realism fara precedent in jocurile moderne. Suportul NVIDIA NVIDIA® Advanced Optimus permite tranzitia perfecta intre modurile cu consum redus de energie si cu latenta redusa in momentul lansarii unui joc, iar cu un TGP maxim de 115 W, GPU-ului i se permite intotdeauna sa-si flexeze pe deplin muschii de siliciu.

   

Ideile tale, acceleratebcu NVIDIA Studio

Creativitate care este in totalitate. NVIDIA Studio este avantajul tau creativ, cu GPU RTX de ultima generatie care alimenteaza cele mai bune aplicatii creative din lume. Urmarirea in timp real a razelor (ray tracing) ofera o grafica hiperrealista, iar suita Studio de instrumente exclusive asistate de inteligenta artificiala va duce ideile si desenele de la concept la finalizare, mai repede. Cu driverele NVIDIA Studio, panza dvs. digitala este intotdeauna actualizata cu stabilitate si performanta maxima, astfel incat sa va puteti concentra pe urmatoarea idee mareata.

   

Obtineti Performante AI De Nivel Urmator Pe GeForce RTX.

Descoperiti avantajul RTX AI. Construite pentru era inteligentei artificiale, GPU-urile GeForce RTX™ si NVIDIA RTX™ dispun de Tensor Cores specializati in inteligenta artificiala care ofera performante de ultima generatie si capabilitati de ultima generatie. De la creativitate sporita si productivitate ultra-eficienta pana la jocuri extrem de rapide, puterea suprema in materie de inteligenta artificiala pe PC-urile cu Windows este pe RTX.

   

Performanta La Nivelul Urmator

Accelerati fluxul de lucru cu un procesor Intel de pana la un procesor Intel® Core™ Ultra 9 185H, acest procesor nu este doar un procesor de jocuri extrem de rapid in cazul titlurilor traditionale, ci si un accelerator AI integrat pentru a profita de cele mai recente tehnologii. Nucleele dedicate NPU sunt ideale pentru sarcini de lucru sustinute de AI si permit acestei AI sa reduca consumul de energie pentru o durata de viata mai lunga a bateriei.

 

OLED E Aici​

Pentru prima data pe un laptop ROG, bucurati-va de timpii de raspuns ultra-rapizi si de ratele de contrast incredibile care sunt posibile doar cu tehnologia OLED. Acest panou se mandreste, de asemenea, cu o rezolutie de 2,5K, ceea ce ii confera o densitate incredibila a pixelilor pe un ecran de 16 inci, cu o rata de reimprospatare de 240Hz care face ca toate jocurile tale sa arate catifelat. Cu o acoperire de 100% a spatiului de culoare DCI-P3, o acuratete a culorilor delta E mai mica de 1 si certificare VESA HDR True Black 500, pregatiti-va sa fiti scufundati in continut HDR atat de realist incat ecranul se topeste.

*Rezultatul mediu testat in MyASUS/ Armoury Crate Splendid Display P3 si gama de culori sRGB: Delta E < 1, +/- 0,5, si poate varia in functie de specificatii. Va rugam sa retineti ca performanta reala poate varia, de asemenea, in functie de diferite proceduri de testare, echipamente si modele.

 

 

 

STOCARE

Jocurile, aplicatiile si fisierele de mari dimensiuni se incarca la o viteza foarte mare pe un SSD PCle ultra-rapid. Pana la 2 TB de stocare lasa o multime de spatiu pentru aplicatii creative si tone de jocuri, cu spatiu de rezerva pentru portofoliul dvs. profesional.

 

   

COMUTATOR MUX CU NVIDIA ADVANCED OPTIMUS

Cu NVIDIA* Advanced Optimus, laptopul poate directiona in mod automat cadrele de la GPU-ul discret direct catre afisa) folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrata. Aceasta directionare imbunatateste performantele cu 5-10% in comparatie cu masinile fara comutator MUX Switch, asigurandu-va ca veti avea parte de cea mai buna experienta de joc - totul fara a fi nevole sa apasati un singur buton.

 

   

MEMORIE

Dispunand de o capacitate de pana la 32 GB, rezervata in mod normal statillor de lucru high-end, memoria ultra-rapida de pana la 7467 MHz ii permite lui Zephyrus G16 sa faca multitasking cu usurinta.

 

 

 

 

Panouri OLED De Top Cu Suport G-SYNC

Ecranele OLED au un timp de raspuns ultrarapid de 0,2 ms, ceea ce asigura scene de actiune mai fluide si rapide, jocuri cu latenta redusa si detalii subtile, cum ar fi derularea textului fara neclaritati.

   

1.000.000:1 Raport De Contrast Ultra-Inalt

Ecranele OLED au milioane de diode emitatoare de lumina (LED) si, spre deosebire de tehnologiile de afisare traditionale, acestea pot activa si dezactiva fiecare pixel in parte. Din acest motiv, panourile OLED pot atinge niveluri de negru perfecte la nivel de pixel, ceea ce duce la rapoarte de contrast extreme, cum ar fi 1.000.000:1. Acest negru adevarat permite obtinerea unor imagini care apar luminoase si pline de forta fara a se simti spalate, asigurandu-va ca nu veti rata niciodata un inamic ascuns in umbra. HDR nu a aratat niciodata atat de bine.

   

Rezolutie 2.5K

Bucurati-va de scene incredibil de vii datorita fidelitatii vizuale suplimentare oferite de o rezolutie de 2,5 K. Cu o densitate a pixelilor mai mare decat cea de 1440p, ecranele de 2,5K permit ca adevarata vibratie atat a imaginilor statice, cat si a continutului video sa straluceasca cu adevarat.

 

 

ACOPERIRE 100% A CULORILOR DCI-P3

In timp ce spatiul de culoare RGB este standardul pentru majoritatea imaginilor digitale, acesta reprezinta doar aproximativ 75% din spectrul DCI- P3 utilizat pentru realizarea de filme profesionale. Afisajele cu acoperire completa DCI-P3 ofera o gama larga de culori pentru imagini mai vibrante, lar cu un Delta E mai mic de 1*, ecranul Zephyrus G16 va permite sa vedeti filmele si alte materiale media exact asa cum au fost concepute pentru a fi vazute..

*Rezultatul mediu testat in MyASUS / Armoury Crate Splendid Display P3 si gama de culori sRGB: Delta E < 1, +/- 0,5, si poate varia in functie de specificatii. Va rugam sa retineti ca performanta reala poate varia, de asemenea, in functie de diferite proceduri de testare, echipamente si modele.

   

TEHNOLOGIA G-SYNC

Nimic nu strica mai mult imersiunea in joc decat balbaiala si lacrimile. GPU-urile redau cadrele la viteze variabile, dar afisajele se actualizeaza, de obicei, la un ritm constant, astfel incat acestea se pot desincroniza, provocand probleme vizibile si artefacte care va scot din actiune. Cu NVIDIA® G-SYNC, rata de reimprospatare a afisajului se sincronizeaza cu rata de cadre a GPU-ului pentru a elimina efectul de "tearing" vizual, pentru a minimiza balbaielile si pentru a reduce decalajul de intrare. Pregatiti-va sa experimentati un gameplay care arata si se simte mai natural ca niciodata.

   

TEHNOLOGIE DOLBY VISION®

De la scena la scena, de la cadru la cadru, Dolby Vision face ca mediile sa arate mai bine. Tehnologia imbunatateste imaginile video standard 4K cu agama dinamica inalta (HDR), ajustand dinamic imaginile pentru a face ca fiecare imagine din fata dvs. sa fie mai bogata, mai luminoasa si mai vie. Creatorii isi pot filma si edita fluxurile, videoclipurile si alte tipuri de continut intr-un format utilizat in mod obisnuit de profesionistii din industrie.

   

VALIDAREA CULORILOR PANTONE®

Fiecare afisaj de nivel IPS este calibrat din fabrica pentru a se asigura ca culorile sunt exacte in conformitate cu paleta Pantone®. Artistii, designerii si creatorii de continut pot adauga continut de inalta calitate in portofoliile lor si se pot bucura de imagini de joc mai bogate, toate pe aceeasi masina.

 

 

Rece, Calm, Adunat​

ROG Intelligent Cooling este o suita de componente care lucreaza impreuna in armonie pentru a mentine laptopurile noastre de inalta performanta reci si silentioase. Zephyrus G16 se mandreste cu cateva adaugiri inedite la lista de tehnologii de racire ROG, inclusiv a doua generatie Arc Flow Fans™ si o iesire de aer de inalta eficienta reproiectata. Anumite modele dispun, de asemenea, de o camera de vapori personalizata sau de un design cu trei ventilatoare, cu un al treilea ventilator auxiliar care ajuta la deplasarea excesului de caldura din sistem catre radiatoare. Toate modelele prezinta, de asemenea, metal lichid, un material de interfata termica ultraperformant. Luate impreuna, aceste sisteme mentin masina sa functioneze la capacitate maxima, ramanand in acelasi timp mai silentioasa ca niciodata.

 

*Variaza in functie de SKU

 

 

TRI-FAN TECHNOLOGY

Tehnologia noastra Tri-Fan directioneaza aerul prin decupaje calculate cu precizie in sasiu, trimitand fluxul de aer direct catre componentele interne pentru a le mentine reci in orice conditii. Un al treilea ventilator auxiliar trimite caldura suplimentara de la GPU si VRAM direct catre radiatoare, mentinand aparatul rece in timpul redarilor video sau al sesiunilor lungi de jocuri.

 

   

VENTILATOARE A 2-A GENERATIE ARC FLOW

Zephyrus G16 este prima generatie de laptopuri ROG care primeste ventilatoarele noastre reproiectate de a 2-a generatie Arc Flow Fans. Am adaugat mici curburi la capatul fiecareia dintre cele 84 de palete primare care reduc atat consumul de energie, cat si turbulentele. De asemenea, ventilatoarele dispun acum de un design cu doua rotoare, cu un set mai mic de 42 de palete de ventilator in interior, care permit aspirarea mai mult aer la fiecare rotatie a ventilatorului, asemanator unei turbine cu reactie. Aceste ventilatoare consuma cu 16% mai putina energie, in timp ce cresc fluxul de aer cu 11%, permitand componentelor de inalta performanta din interior sa functioneze la maximum.

 

   

METALIC LICHID

Compusul metalic lichid de la Thermal Grizzly reduce temperaturile procesorului cu pana la 13°C in comparatie cu pasta termica standard. Aplicarea acestuia pe CPU-uri este o munca delicata, asa ca ROG a comandat echipamente personalizate pentru a automatiza procesul cu precizie mecanica si a proiectat un gard intern brevetat pentru a contine compusul.

 

   

CONDUCTE TERMICE

Conductoarele de caldura sunt extrem de importante pentru sistemul de racire al unui laptop, mai ales in cazul unui format subtire si usor precum G16. Pentru 2024, introducem un nou heatpipe din fibra si plasa care ofera o imbunatatire a eficientei cu 23% fata de designul anterior bazat pe caneluri si pulbere.

 

   

FILTRU DE PRAF

Praful si fibrele se pot aduna in interiorul masinii, retinand caldura si provocand degradarea performantelor in timp. Un filtru peste prizele de aer ajuta la mentinerea prafului afara, permitand procesorului si GPU-ului sa respire mai usor, pentru ani de functionare lina si stabila..

*Testare interna intr-un mediu prafuit simulat

 

   

ORIFICII DE EVACUARE

Zephyrus G16 dispune de un radiator cu evacuare dubla, cu unul langa picioarele de cauciuc ale laptopului, care evacueaza aerul in jos, si unul in partea din spate a masinii, care evacueaza aerul sub noua noastra balama de afisare si il tine departe de ecran

 

   

ODB RACIRE AMBIENTALA

Bucurati-va de o racire cu adevarat silentioasa in cazul unor sarcini de lucru usoare, cu tehnologia de racire ambientala de OdB. in modul de functionare silentios, sistemul de racire opreste toate ventilatoarele in timpul sarcinilor zilnice pentru a disipa caldura in mod pasiv. Acest lucru va permite sa va concentrati asupra muncii dvs. si sa va cufundati in filme cu mai putina distragere a atentiei. Daca temperaturile CPU sau GPU cresc, ventilatoarele se pornesc din nou automat.

 

   

TASTATURA REPROIECTATA

Proiectele anterioare de tastatura se concentrau pe mentinerea temperaturilor scazute ale sasiului, mentinand confortul degetelor in timpul sesiunilor lungi de jocuri. Noua tastatura reproiectata nu numai ca va mentine mainile confortabile pe trackpad si pe tastatura, dar mareste si admisia de aer pentru componentele principale ale sistemului, sporind performanta de racire a Zephyrus G16 fara a creste greutatea sau dimensiunea sasiului.

 

   

RADIATOR

In centrul fiecarui laptop excelent se afla o solutie de racire excelenta. in ciuda sasiului sau ultra-subtire, Zephyrus G16 dispune de un radiator cu evacuare dubla care ajuta la trecerea eficienta a caldurii in afara masinii pentru o performanta sustinuta. Prin plasarea acestor radiatoare mai aproape de sasiu, aerul incalzit se deplaseaza mai eficient decat oricand in afara masinii, reducand recircularea.

 

 

 

Taste Pentru Maiestrie

Trackpad-ul si tastatura sunt esentiale pentru a controla laptopul, asa ca nu am facut economie la designul lui Zephyrus G16. in ciuda faptului ca este doar un dispozitiv de 16 inchi, G16 se mandreste cu un raport de aspect mare de 16:10, care se potriveste cu proportiile ecranului in sine, cu derularea fara efort. De asemenea, am marit dimensiunea tastelor cu 12% pentru o tastare mai lina, datorita rigiditatii suplimentare datorate prelucrarii CNC. O distanta de deplasare extra lunga de 1,7 mm ofera tastaturii o senzatie de tastare premium, iar cu o durata de viata de 20 de milioane de apasari, este un partener perfect pe termen lung.

 

 

 

 

Tasta de alimentare din sticla premium
   

Windows Hello

O camera cu infrarosu asigura o deblocare fara probleme cu suport pentru Windows Hello, chiar si in conditii de iluminare slaba.

   

AURA SYNC

Suportul Aura Sync va permite sa imperecheati cu usurinta si sa coordonati culorile tuturor perifericelor echipate cu ROG RGB.

   
Design cu balama invizibila
   
Cu 12.24% mai mare capacul tastei
   

 

 

Design Elegant

Noul Zephyrus G16 iti atrage atentia din momentul in care il vezi. Prelucrat cu precizie CNC din aliaj de aluminiu, acest material de inalta rezistenta accepta forme complexe si, de asemenea, arata absolut superb dupa ce a fost anodizat fie in culoarea Eclipse Gray, fie in noua si uluitoarea varianta de culoare Platinum White. sasiul elegant si finisajul mat al modelului Zephyrus G16 pur si simplu cersesc sa fie atinse.

 

 

O Portie De Stralucire

in 2024, G16 sparge tiparul, debutand cu un design de iluminat complet nou, Slash Lighting array. O dunga indrazneata pe capacul aparatului, Slash Lighting este o evolutie a elegantei si individualitatii care il fac pe Zephyrus atat de unic.

Pastreaza personalizarea predecesorului sau, cu un design inspirat de science-fiction si arta contemporana.

 

 

Prelucrare De Precizie

Construit din aliaj de aluminiu 6063, sasiul modelului Zephyrus G16 este prelucrat minutios cu CNC pentru a minimiza volumul in exces, mentinand in acelasi timp rigiditatea. Folosind unelte de precizie cu un diametru de doar 0,7 mm, canalele pentru tastatura, touchpad si difuzoare sunt frezate la tolerante foarte stranse pentru un sasiu premium si robust, cu componente care se intind de la o margine la alta. Dupa un proces in opt pasi, sasiul G16 sablat, lustruit si anodizat este gata sa sustina hardware-ul sau emblematic.

 

Taierea canalelor pentru tastatura, touchpad si difuzoare cu tolerante foarte stricte le permite sa fie asezate cap la cap. Spatiu maxim, eficienta maxima.
   
Fiecare gaura de chei, precum si orificiile de aerisire a tastaturii din apropiere, sunt frezate individual. Acest lucru confera metalului un finisaj mai premium si mentine rezistenta structurala pentru a minimiza flexia tastaturii atunci cand sasiul este complet asamblat.
   
Gaurile pentru difuzoare sunt gaurite la o viteza foarte mare de 100.000 de rotatii pe minut, permitand tolerante foarte stricte si un design care se intinde de la o margine la alta a masinii.

 

Dati Volumul Mai Tare!


Pierdeti-va in muzica cu noile woofere imbunatatite de pe Zephyrus G16. Cu o crestere uluitoare a volumului de 47% si o frecventa de bas ultra-joasa de 100Hz, G16 produce un sunet clar si vibrant la care nu te-ai astepta de la un aparat ultra-subtire de 16 inci. Fie ca va bucurati de podcastul preferat sau salvati lumea in cele mai recente jocuri, Zephyrus G16 este gata sa ridice volumul.

 

 

 

RETEA DE MICROFOANE 3D

Trei moduri pentru matricea de microfoane integrata va ofera un control mai mare asupra intrarii. Modul cardioid capteaza sunetul din fata laptopului, minimizand in acelasi timp intrarea din spate, ceea ce il face ideal pentru streaming si jocuri. Modul stereo utilizeaza canalele din dreapta si din stanga pentru a inregistra un peisaj sonor mai larg pentru muzica live sau alte experiente imersive.

   

DOLBY ATMOS

Un sunet mai bogat va atrage mai adanc in joc si in media. Sunetul surround virtual pe 5.1.2 canale, cu tehnologie Dolby Atmos, imbunatateste imersiunea spatiala cu efecte sonore mai nuantate si mai stratificate, pe care le puteti optimiza cu ajutorul unor moduri presetate special reglate pentru filme si jocuri.

   

ANULARE A ZGOMOTULUI AI

Tehnologia noastra avansata de anulare a zgomotului Two-Way Al ruleaza pe procesor, ceea ce permite GPU-ului sa atinga rate de cadre mai mari. Functioneaza cu orice dispozitiv de intrare si, de asemenea, cu conexiuni downstream, permitandu-va sa eliminati zgomotul atat de la intrarea microfonului propriu, cat si de la fluxurile de intrare. Setarile de anulare a zgomotului pot fi chiar personalizate pentru fiecare program in parte, filtrand anumite aplicatii specifice, cum ar fi chat-ul vocal, fara a afecta sunetul jocurilor pe care doriti sa ramana neatins.

   

WOOFER

Uneori, mai mare inseamna mai bine. Zephyrus G16 are woofere mai mari in comparatie cu generatia anterioara. Aceasta crestere uriasa permite atat volume mai puternice, cat si sunete mai clare si mai bogate la volume mai mici. De asemenea, aceste woofere sunt capabile sa atinga frecvente mult mai joase, pentru tonuri de bas mai profunde decat v-ati astepta de la un laptop subtire si usor.

 

Putere pentru toata ziua

Zephyrus G16 a fost intotdeauna definit de portabilitatea sa, iar modelul 2024 nu face exceptie. Aceasta incredibila masina de gaming este cu adevarat subtire si usoara, cantarind doar 1,85 kg, iar unele modele au o grosime de doar 1,49 cm. impreuna cu o baterie de 90Wh care suporta incarcarea rapida de la 0-50% in doar 30 de minute si suport pentru reteaua wireless Wi-Fi 6E, Zephyrus G16 este cea mai buna masina de gaming si productivitate pentru cei care se afla in miscare.

 

 

50% in 30min

Aceasta mobilitate continua cu suportul pentru incarcare rapida, care poate incarca G16 de la 0-50% in doar 30 de minute.

 

 

Wi-Fi 6E

Cu suport complet pentru standardul Wi-Fi 6E, G16 se poate bucura de conexiuni in banda larga, chiar si in retele aglomerate.

 

 

 

 

 

 

In ciuda sasiului sau zvelt si extrem de portabil, G16 ofera toata conectivitatea necesara pentru a va permite sa va desfasurati fluxul de lucru sau sa va creati statia de lupta la care visati. Doua porturi USB-C, ambele cu suport pentru iesirea pe ecran, si unul care suporta Thunderbolt™ 4 si DisplayPort 2.1, valorifica la maximum acest conector versatil. Pentru celelalte periferice, porturile USB 3.2 Gen2 Type-A duble extind conectivitatea si mai mult. Pentru transferuri rapide de fisiere sau pentru stocare suplimentara, un cititor de carduri UHS-ll MicroSD dedicat este pregatit.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      16
    • Rezolutie
    • Format
      QHD+
    • Tehnologie ecran
      OLED
    • Suprafata
      Glossy
    • Rata Refresh
      240 Hz
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Model
      185H
    • Nucleu
      Meteor Lake
    • Numar Nuclee
      16
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.1
    • Procesor grafic integrat
      Intel® Arc™ Graphics
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      LPDDR5X
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      LPDDR5X
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.3
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 2
      3 x
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt 4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.85
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Gri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.