Laptop ASUS 15.6" Essential PU551JH, FHD, Intel Core i7-4712MQ (6M Cache, up to 3.30 GHz), 16GB, 1TB, Quadro K1100M 2GB, FingerPrint Reader, Win 7 Pro,Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ASUS 15.6" Essential PU551JH, FHD, Intel Core i7-4712MQ (6M Cache, up to 3.30 GHz), 16GB, 1TB, Quadro K1100M 2GB, FingerPrint Reader, Win 7 Pro,Black de la ASUS

Laptop Asus PU551JH-CN053G, 15.6" FHD (1920x1080), antireflexie, LED- Backlight, Intel Core i7-4712MQ (2.30Ghz, up to 3.3Ghz, 1600MHz, 6MB), video dedicat nVidia Quadro K1100M 2GB GDDR5, RAM 16GB DDR3 1600Mhz (2x8GB), HDD 1TB 7200rpm, SuperMulti DL DVD±RW, Card Reader 3-in-1, built-in speaker, built-in microphone, Hd-720p webcam, LAN 10/100/1000, WLAN 802.11 a/c Intel WIDI (2x2), Bluetooth 4.0, Porturi: 4xUSB 3.0/ 1xVGA (d-sub)/ 1xHDMI/ 1xRJ45/ 1xAudio-Combo Jack, adaptor 120W, Baterie 9 celule 87Whr, Tastatura Chiclet full size, numpad, culoare Negru, 2.30kg, 380x256x360mm (WxDxH), Windows 8.1 Pro <(>&<)> Windows 7 Pro Downgrade



Notebook-urile din seria Asus PRO PU sunt dedicate mediului de afaceri, fiind extrem de accesibile din punct de vedere al bugetului companiei dumneavoastra, asigurand un nivel de fiabilitate excelent. Acestea au fost create pentru a raspunde in mod special cerintelor utilizatorilor din segmentul de afaceri new-entry.

Testare mai stricta privind rezistenta la cadere
O inaltime de cadere de doua ori mai ridicata decat in cazul notebook-urilor standard

Testarea extinsa a fiabilitatii balamalelor
Cu 20,000 de cicluri de testare in plus fata de notebook-urile standard

Testare foarte stricta a rezistentei la presiune
Rezistenta crescuta cu 20%, in comparatie cu notebook-urile normale

Tastatura rezistenta la lichide
Diversele accidente ocazionale cauzate de varsarea bauturilor nu mai sunt acum o problema

Solutie de stocare anti-soc pentru siguranta datelor
Notebook-urile din seria Asus PRO PU ofera un nivel ridicat de protectie pentru unitatile de stocare a datelor, fiind echipate cu sisteme de absorbtie a socurilor proiectate sa protejeze hard disk-ul impotriva socurilor suferite in timpul transportului.

In plus, unitatea de stocare dispune de un mecanism complet de protectie, constand in solutia hardware G-sensor si software-ul pentru protectia unitatii de stocare previn impactele iminente, jucand rolul de sistem suplimentare de mentinere a securitatii si rezistentei datelor. Acestea utilizeaza un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal si ridicat. Ultimul este activat in mod implicit si functia de detectare a impactului ramane permanent pornita.

Design profesional
Tastatura foarte confortabila si sectiune numerica completa, pentru o productivitate crescuta


Calitatea tastaturii este un element foarte important pentru clientii din mediul de afaceri, influentand direct productivitatea si confortul in utilizare. Inginerii ASUS au optimizat tastatura modelelor din Seria PU, permitandu-le astfel utilizatorilor sa se bucure de un nivel ridicat de confort in timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura ofera o sectiune numerica completa si butoane pentru navigarea in pagina, crescand astfel semnificativ eficienta in timpul realizarii de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.

Touchpad de dimensiuni mari si echipat cu suport pentru gesturiSuprafata touchpad-ului a fost extinsa la 107 x 61mm, fiind acum direct proportionala cu dimensiunile ecranului, pentru un look si mai atragator. Astfel, touchpad-ul este acum mai mare decat elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri apartinand unor firme concurente si ofera control extins pentru gesturi, dar si un nivel ridicat de sensibilitate.Suportand o gama extinsa de gesturi, touchpad-ul inlocuieste efective mouse-ul, reprezentand o solutie de control foarte intuitiva. Suporta navigarea in cadrul unei pagini web cu doua degete, rotirea si marirea/micsorarea imaginii, precum si apasarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucura de un nivel ridicat de eficienta cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, in mod special in cazul unor procese ce necesita mai multi pasi, cum ar fi prezentarile sau proiectele de cercetare.

Ecran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabila
Finisajul mat al ecranului cu care au fost dotate modelele Asus PRO previne reflexiile nedorite si reduce gradul de oboseala al ochilor. De asemenea, acesta impiedica aparitia amprentelor, facandu-ti toate prezentarile mult mai atragatoare. Pentru a creste productivitate, suprafetele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic si dispun de un finisaj cu o textura speciala, solida si placuta la atingere.

Sistem de administrare inteligent
Asus PRO Business Center pentru administrarea PC-ului intr-un pachet foarte simplu

Asus PRO Business Center este o platforma complet noua ce include elemente hardware, software si firmware permitandu-le utilizatorilor sa se bucure de capabilitati unice de securitate si productivitate. Aceasta se adreseaza in mod special companiilor de dimensiuni mici ce nu dispun de un departament IT dedicat, simplificand procesul de administrare si usurinta in utilizare.

Nivel ridicat de siguranta cu ajutorul cititorului de amprente
Tehnologia de scanare a amprentelor asigura un nivel maxim de securitate si protectie a datelor. Sistemul electronic pentru citirea amprentelor incorporat in notebook-urile din Seria Asus PRO PU scaneaza detaliile amprentelor, folosind in acest scop senzori ce sunt afectati in mica masura de conditiile specifice ale pielii (uscata, batatorita, murdara sau uleioasa).

USB 3.0 si USB Charger+ ofera viteze ridicate de transfer si reincarcarea foarte rapida a dispozitivelor portabile conectate
Notebook-urile din Seria B ofera interfete USB 3.0 in echiparea standard, atingand viteze de transfer ale datelor de 10 ori mai rapide decat USB 2.0. Solutia software exclusiva ASUS USB Charger+ alimenteaza cu usurinta telefoanele inteligente, player-ele multimedia si alte dispozitive portabile chiar si atunci cand laptop-urile sunt oprite sau se afla in modul asteptare/hibernare, timpul de reincarcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.

Baterie interschimbabila si sistem de alertare inteligent pentru conectorul de alimentare
Bateria interschimbabila poate fi inlocuita cu o versiune mai puternica, ce ofera o autonomie extinsa de functionare, iar prin adaugarea unei carcase exterioare cu baterie incorporata, durata de viata poate fi chiar dublata.De asemenea, aceasta solutie permite inlocuirea cu usurinta a bateriilor vechi, atunci cand este cazul. Modelele din Seria PU dispun de asemenea de un sistem de alertare ce notifica utilizatorul in cazul in care conectorul de alimentare este deconectat, sau nu functioneaza la parametrii normali, minimalizand riscul opririlor bruste si al intreruperilor in activitatea curenta.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
    • Viteza de rotatie (RPM)
      7200
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      4
    • Iesire audio
      1
    • VGA
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.3
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      9 celule
    • Culoare
      Negru
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.