Laptop Dell Alienware X15 R1, Intel Core i9-11900H, 15.6", RAM 32GB, SSD 2x1TB, GeForce RTX 3080 8GB, Win 11 Pro, Lunar Light

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Dell Alienware X15 R1, Intel Core i9-11900H, 15.6", RAM 32GB, SSD 2x1TB, GeForce RTX 3080 8GB, Win 11 Pro, Lunar Light de la Dell

Laptop Gaming Alienware X15 R1, 15.6 QHD (2560 x 1440) 240Hz 2ms with ComfortView Plus, NVIDIA G-SYNC and Advanced Optimus, Palmrest for 85 Keys layout Keyboard, Lunar Light with High Endurance Clear Coat designed for stain resistance, 11th Gen Intel(R) Core(TM) i9 11900H (8- Core, 24MB L3 Cache, up to 4.9GHz with Turbo Boost Technology), NVIDIA (R) GeForce RTX(TM) 3080 8GB GDDR6, 32GB DDR4, 3200MHz, 2TB (2x 1TB) M.2 PCIe NVMe SSD RAID0, 240W Small Form Factor adapter,Lithium Ion (87 Whr) Battery with Alienware Battery Defender technology, Killer(TM) Wi-Fi 6E (Pre-certified) AX1675 802.11ax 2x2 Wireless LAN and Bluetooth 5.2, Killer AX1675 Driver, Alienware X-Series thin keyboard with per-key AlienFX lighting - US/Internationall, External ports: Network port: Not supported, USB ports: 1 x USB 3.2 Gen 1 port with PowerShare, 1 x USB Type-C 3.2 Gen 2 port with Power Delivery and DisplayPort, 1 x Thunderbolt 4 port with Power Delivery and DisplayPort, Audio port: 1 x headset (headphone and microphone combo) port, Video port: 1 x HDMI 2.1 port, Media-card reader: 1 x microSD-card slot, Power-adapter port: 7.40 mm x 5.10 mm DC-in, Security-cable slot: Not supported, Dimensions and weight: Front height: 12.50 mm, Rear height: 16.30 mm (maximum), Width: 359.70 mm, Depth: 277.25 mm, Weight: 2.36 kg (maximum), Windows 11 Pro, English, Czech, Hungarian, Polish, Slovak, 3y Premium Support and Onsite Service Extension



CELE MAI RECENTE INOVATII PENTRU TEHNOLOGIA ALIENWARE CRIO-TECH™
Tehnologia avansata Alienware Cryo-Tech™ reprezinta o abordare de inginerie electrica si mecanica utilizata pentru mentinerea stabilitatii sistemului in momentele cele mai solicitante pentru performanta. Aceasta abordare include designul creativ al modulului termic, disiparea caldurii, controlul termic si de sistem avansat, designul ventilatorului si al motorului acestuia, precum si configurarea orificiilor de evacuare si de admisie care determina impedanta totala a fluxului de aer. Va oferim cele mai noi tehnologii, bazate pe solutii exclusive in domeniu, unele in curs de brevetare, cu ajutorul carora am creat cel mai subtire laptop pentru jocuri de 15 inchi.

Tehnologie de racire Killer: jucati-va mai rapid si pe perioade mai lungi datorita Elementului 31*, un material de interfata termica din galiu-silicon incapsulat, primul din domeniu si exclusiv pentru Alienware. Cu o imbunatatire a rezistentei termice de 25 %*, Elementul 31 este mai eficient comparativ cu solutiile existente, indepartand caldura de procesor si avand o capacitate de stocare a energiei de doua ori mai mare decat cea a generatiei anterioare.*. Cu Element 31, performanta va incetini intr-un timp de doua ori mai mare decat ar dura in mod normal ca temperatura procesorului sa creasca cu 45oC*. Si temperatura totala a sistemului va beneficia in mod indirect de mediul astfel creat.

Patru sunt mai eficiente decat unul: va prezentam tehnologia Alienware cu patru ventilatoare, o solutie exclusiva in domeniu, aflata in curs de brevetare, pe care am incorporat-o in laptopurile noastre seria X. Acest design nou include o combinatie intre ventilatoarele standard de evacuare, care deplaseaza aerul prin sistem si ventilatoarele cu iesiri duale opuse (DOO) care deplaseaza aerul prin carcasa si prin diverse hotspoturi interne, creand astfel un mediu sub presiune, care disipeaza caldura si reduce temperatura externa. Fiecare ventilator este controlat inteligent si programat in mod individual pentru a functiona independent si a crea echilibrul de racire dorit. Acest sistem imbunatateste performanta prin mentinerea fluxului de aer si a presiunii interne a carcasei la un nivel optim.

Flux de aer cvadruplu, inteligent: jucati-va cu incredere si fara griji, in timp ce sistemul dvs. este racit in mod inteligent, in functie de comportamentul dvs. de joc si de cerintele termice necesare. Fiecare dintre cele patru ventilatoare lucreaza independent pentru a regla si controla temperaturile suprafetelor sistemului, procesorului si procesorului grafic. In plus, fiecare ventilator poate sa se roteasca, sa incetineasca sau se miste constant in mod independent, in functie de necesitatile sistemului dvs. Miscarea ventilatoarelor este prioritizata iar ventilatoarele sunt pozitionate astfel incat sa obtineti beneficii maxime de la sistemul dvs.

Putere personalizata: la fel ca si cutia de viteze a unei masini, cu aceasta tehnologie exclusiva, in curs de brevetare, jucatorii pot seta, activa si gestiona cinci stari de putere unice, prin intermediul Centrului de Comanda Alienware. Aceste cinci stari de putere sunt stabilite prin intermediul unui set de senzori si variabile din circuitele procesorului si procesorului grafic. In functie de necesitatile dvs., puteti alege din modul de performanta termica, modul echilibrat, modul de economisire baterie, modul silentios si modul de viteza completa. Puteti, de asemenea, sa comutati intre acestea si in afara Centrului de comanda Alienware, utilizand FN+F1.

Control total: optiunea de Valoarea abaterii circuitului de control termic este o caracteristica ce poate fi configurata in BIOS, daca doriti sa stabiliti o limita de control pentru temperatura procesorului. Astfel, dvs. detineti controlul si stati linistit ca temperatura procesorului nu se abate de la o limita de siguranta cu care sunteti confortabil in utilizarea de zi cu zi. Daca nu va place sa aduceti modificari sistemului, atunci va puteti juca pastrand setarea implicita configurata de Intel.

CONTRIBUTIA ALIENWARE LA MARATOANELE DE JOCURI

CONTRIBUTIA ALIENWARE LA MARATOANELE DE JOCURI
Jucati-va si mai mult: timp de 25 de ani, v-am oferit cele mai inovative tehnologii. Respectam traditia inovatiei cu cel mai subtire laptop Alienware de 15 inchi, perfect pentru un maraton de jocuri. Datorita regulatorului de tensiune in 8 faze pentru placa grafica si regulatorului de tensiune in 4 faze pentru procesor extrem de eficiente, veti putea sa va jucati la capacitate maxima ore in sir.

Pregatit de joc: noul Alienware x15 este echipat cu placa grafica NVIDIA® GeForce RTX™. Printre avantajele uimitoare care stimuleaza performantele in noua serie NVIDIA® se numara Dynamic Boost 2.0 si tehnologia Deep Learning Super Sampling (DLSS). Noul sistem Dynamic Boost 2.0 bazat pe inteligenta artificiala va ofera automat puterea necesara prin procesorul grafic, memoria procesorului grafic si CPU, pentru un plus de performanta mai mare ca oricand. Retelele de inteligenta artificiala din Dynamic Boost 2.0 gestioneaza puterea per cadru, astfel incat x15 optimizeaza in permanenta performanta maxima in timp ce va jucati si creati. NVIDIA® DLSS ofera un plus de performanta impresionant, cu aceeasi putere, utilizand nucleele Tensor pentru a realiza redarea revolutionara a inteligentei artificiale.

Puterea Dynamic Boost 2.0: puterea maxima pentru grafica a Alienware x15 ajunge pana la 110 W atunci cand Dynamic Boost este activat si este insotit de configuratii NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 sau ulterioare. Configuratiile care includ NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 ating o putere pentru grafica maxima de 90 W, atunci cand Dynamic Boost este activat.

Simtiti puterea: cu procesoarele Intel® Core™ din a 11-a generatie cu pana la 8 nuclee, veti simti din plin actiunea intensa in timpul jocurilor si utilizarii aplicatiilor preferate.

O EXPERIENTA VIZUALA SUPERIOARA

O EXPERIENTA VIZUALA SUPERIOARA
Vizualizare optimizata: pentru jocuri fara intreruperi, toate optiunile incredibil de rapide ale ecranului, de la 165 Hz la 360 Hz* au un timp de raspuns de maxim 3 ms. Optiunile de afisaj de 240 Hz si 360 Hz accepta, de asemenea, tehnologia NVIDIA® G-Sync®, care sincronizeaza rata de reimprospatare a afisajului cu rata de reimprospatare a procesorului grafic.

Relaxant pentru ochi: toate optiunile de afisaj ale x15 includ o solutie hardware cu emisii reduse de lumina albastra, astfel incat sa va puteti juca pe perioade indelungate, fara a va face griji pentru sanatatea ochilor sau scaderea calitatii imaginii. In plus, ecranele noastre FHD si QHD va ofera o gama extrem de larga de culori vibrante, cu contrast ridicat. Ecranul nostru FHD este compatibil cu aplicatii grafice animate de mare viteza si are o gama cromatica sRGB de 100 %, pentru o varietate de culori mai mare decat la majoritatea laptopurilor. Ecranul QHD ofera o gama de culori DCI-P3 de pana la 99 %.

Advanced Optimus: disponibil numai impreuna cu optiunile de ecran QHD de 240 Hz si FHD de 360 Hz, Advanced Optimus imbina durata mare de functionare a bateriei Optimus cu experienta de joc imersiva, fara efecte de tearing sau stutter oferita de NVIDIA® G-Sync®. In plus, reduce supraincarcarea sistemului, pentru a oferi performante optime si latenta redusa in timpul jocurilor dvs. preferate.

Windows Hello: incepeti misiunea mai repede cu cea mai personala parola posibila, folosind recent adaugata functie Windows Hello de recunoastere faciala - disponibila pe toate ecranele de pe modelul x15.

TASTATURA CARE VA RIDICA LA UN NOU NIVEL

TASTATURA CARE VA RIDICA LA UN NOU NIVEL
Tastatura AlienFX Premium: tastatura incredibil de receptiva are caracteristici de iluminare RGB cu LED, cursa de 1,5 mm, tehnologie de citire a apasarii de taste individuale multiple „N-Key Rollover” si tehnologie anti-formare de fantome (anti-ghosting).

O EVOLUTIE LEGENDARA
Am pornit de la echilibrul pur geometric si liniile structurale armonioase ale emblematicului design industrial Legend si am atins noi culmi. Bucurati-va de o noua caracteristica de baza intunecata, care elimina distragerile si ofera un profil lateral elegant, care ascunde toate porturile si orificiile de ventilare. In plus, un sistem de extrudare inovator, modificat, face ca designul nostru sa fie mult mai cursiv, iar vopseaua rezistenta la pete pastreaza aspectul curat datorita noului finisaj foarte fin.

AlienFX imbunatatit: bucurati-va de sistemul termic cu iluminat uluitor, care va starni gelozia tuturor. Cel mai nou hardware si software AlienFX accepta valori RGB maxime, cu pana la 16,8 milioane de culori.

Lumina perfecta: creati un spatiu luminos cu noul iluminat AlienFX imbunatatit pentru touchpad si partea din spate, inspirat de forma unui stadion. Puteti particulariza culoarea luminii stadionului AlienFX in functie de stilul dvs. Puneti-va in valoare sistemul si profitati din plin de noua zona de iluminare independenta si programabila, alimentata de 90 de micro LED-uri. Pentru un plus de personalizare, anumite laptopuri din seria X sunt acum echipate cu o caracteristica exclusiva pentru touchpadul AlienFX, care necesita placa grafica optionala NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, cu o zona de iluminare independenta si programabila.

Iluminat dupa placul inimii: gestionati cu usurinta zonele de iluminare AlienFX, editati setarile periferice si salvati temele noi, pe care ulterior, din Centrul de Comanda Alienware, le puteti atribui jocului dorit. Apoi, inainte de a face praf concurenta, testati modul „Go Dark”, care va permite sa stingeti toate luminile si sa actionati nevazut, ca un adevarat ninja.

CONECTIVITATE FARA LIMITE
Mai multe porturi, mai multa distractie: sa inceapa jocurile cu viteza luminii, cu cele doua porturi Type-C pentru conexiuni de transfer de date de pana la 40 Gbps. Aceste porturi pot fi folosite si ca iesiri suplimentare pentru monitoare externe. In plus, cu un port USB 3.2 Type-A din prima generatie, cu PowerShare si viteze de conectare de pana la 10 Gbps, beneficiati de toate optiunile de conectare de care aveti nevoie vreodata.

Wi-Fi Killer: tehnologia Killer Wi-Fi 6 de la Intel ofera multiple canale wireless de mare viteza, pentru performanta si fiabilitate imbunatatite.

Alegeti nativ: modelele x15 fac figura buna indiferent unde va jucati, deoarece sunt echipate cu HDMI 2.1 pentru iesire nativa de 4 K/120 Hz pe alte afisaje.

Mai putine decalaje: Alienware x15 este echipat cu o cheie electronica Type-C la RJ-45, care le ofera jucatorilor posibilitatea de a folosi retelele cablate, mentinand in acelasi timp sistemul subtire si usor. In plus, vitezele de conectare de pana la 2,5 Gbps asigura o conexiune fiabila si puternica.

Optiuni de conectivitate

PORTURI SI SLOTURI
1. Mufa globala pentru setul casca-microfon | 2. Port USB 3.2 Type-A din prima generatie cu PowerShare | 3. Port Thunderbolt™ 4/USB 3.2 Type-C din a doua generatie, cu sursa de alimentare (5 V/3 A) | 4. Port micro-SD | 5. Port USB 3.2 Type-C din a doua generatie, cu sursa de alimentare (5 V/3 A) | 6. Port HDMI 2.1 | 7. Port de alimentare/DC-in

Dimensiuni si greutate

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i9
    • Model
      11900H
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.9
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      2
      Sloturi ocupate: 2
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      64
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 3080 8GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Porturi
    • USB 3.0
      1
    • USB-C
      2
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt v4
    • HDMI
      1
    • DisplayPort
      2
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.36
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Culoare
      Lunar Light
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor card
      Micro SD
      Micro SDHC
      Micro SDXC
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.