Laptop Dell Vostro 3520 cu procesor Intel Core i5-1235U pana la 4.4GHz, 15.6", Full HD, 120Hz, 16GB DDR4, 1TB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Ubuntu, Carbon Black, 3y ProSupport and Next Business Day Onsite Service

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.346,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 122.67 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

N3004PVNB3520EMEA01_UBU-05

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Dell Vostro 3520 cu procesor Intel Core i5-1235U pana la 4.4GHz, 15.6", Full HD, 120Hz, 16GB DDR4, 1TB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Ubuntu, Carbon Black, 3y ProSupport and Next Business Day Onsite Service de la Dell

Performanta de care aveti nevoie

Rezolvati eficient si fara probleme activitatile de zi cu zi, datorita procesoarelor Intel® Core™ de pana la a 12-a generatie. Bucurati-va de performanta lina a unitatii SSD sau profitati de avantajele ambelor optiuni atunci cand alegeti o solutie de stocare duala: cursivitatea unitatii SSD combinata cu capacitatea crescuta a hard diskului. Iar cu o baterie de 41 sau 54 Wh, plus un nivel de incarcare de pana la 80 % intr-o ora folosind ExpressCharge, stiti ca va puteti baza pe dispozitiv pentru a face fata zilei. In plus, cresteti performanta vizuala cu placa grafica separata optionala NVIDIA® GeForce® MX550 cu memorie GDDR6 de 2 GB.

 

 

 

 

 

 

Lucrati rapid si confortabil

Lucrati fara a va pierde concentrarea cu marginea ingusta pe 3 laturi. Touchpadul si tastele mari, impreuna cu o balama culisanta pentru unghiuri mai ergonomice ale incheieturii si un flux de aer mai mare, toate acestea permit o experienta de utilizare mai relaxanta. O gama larga de porturi si sloturi inseamna ca va puteti conecta la ceea ce va este necesar, iar o tastatura rezistenta la varsarea lichidelor inseamna mai putine griji daca se intampla un accident. In plus, acest laptop certificat TÜV Rheinland cu tehnologie software Dell ComfortView reduce emisiile de lumina albastra daunatoare, pentru a optimiza confortul vizual atunci cand petreceti mult timp in fata ecranului.

 

 

 

 

Protectie continua

Trusted Platform Module 2.0 este un cip de securitate de nivel comercial, instalat pe placa de baza, care creeaza si stocheaza parole si chei de criptare. Acesta verifica daca nu a fost accesat neautorizat computerul inainte de incarcarea sistemului si va protejeaza datele impotriva atacurilor software externe. Cititorul de amprente optional cu Windows Hello va permite sa va conectati cu usurinta si in siguranta printr-o singura atingere.

 

 

 

 

Imbunatatiti-va experienta

Optiunea imbunatatita de sasiu cu carcasa din aluminiu ofera o gama larga de caracteristici intr-un design elegant. Transmiteti imagini exceptionale cu noua camera FHD echipata cu interval dinamic extins si reducere temporala a zgomotului si purtati conversatii la fel de clar ca la telefon, datorita celor doua microfoane integrate si IA care reduce zgomotul de fundal. In plus, boxele si microfoanele reglate prin Waves Maxx optimizeaza sunetul, sa puteti auzi si sa fiti auziti cu claritate.
Pentru liniste sufleteasca, un obturator mecanic al camerei va protejeaza confidentialitatea. In plus, sasiul cu carcasa din aluminiu a trecut 15 teste de certificare militara (MIL-810H) pentru a ne asigura ca poate face fata uzurii zilnice.

 

 

 

 

Windows 11 Pro - proiectat pentru munca in sistem hibrid.Cea mai productiva si mai sigura versiune de Windows de pana acum – dar simpla pentru IT.
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      1235U
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.