Dell Laptop Alienware Gaming 17.3'' 17 R3, FHD IPS, Intel Core i7-6700HQ, 16GB DDR4, 1TB 7200 RPM + 512GB SSD, GeForce GTX 980M 8GB, Win 10 Home, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Alienware Gaming 17.3'' 17 R3, FHD IPS, Intel Core i7-6700HQ, 16GB DDR4, 1TB 7200 RPM + 512GB SSD, GeForce GTX 980M 8GB, Win 10 Home, Silver de la Dell

Laptop DELL Alienware 17, 17.3 inch FHD (1920 x 1080) IPS-Panel Anti- Glare 300-nits Display, Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ (Quad-Core, 6MB Cache, up to 3.5GHz w/ Turbo Boost), video dedicat NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 980M with 8GB GDDR5, RAM 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 Memory, SSD + HDD512GB PCIe SSD (Boot) + 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s, Creative Sound Core3D-EX with software Creative Soundblaster Pro Studio, Full HD de 2 MP, LAN 10/100 RJ-45 Ethernet network4.2, WLAN 802.11ac 2x2 Killer 1535  , Bluetooth 4.1Ports: 1x HDMI 2.0, 3x USB 3.0, Security Slot, 1x 1/8" for headphones, 1graphic amplifier1x USB Type-C, 240 Watt adapter, Batery8 Cell 92W Hour Battery, Internal US/Int (Qwerty) Keyboard, Silver,  3,78 Kg, 1.354"x0.94"x11.49"x16.93", Windows 10 Home-HE (64bit) EnglishNBD On-site 3Y



ECRAN MARE. PERFORMANTA IMPRESIONANTA.

Alienware 17 este mai subtire si mai usor decat orice alt laptop de 17 inchi pe care l-am creat anterior, ceea ce nu inseamna ca am facut rabat de la performanta. Are o constructie inspirata de industria aerospatiala, cu suprafete umplute cu fibra de carbon, care sporesc rigiditatea si rezistenta, disipatoare termice din cupru care permit o racire corespunzatoare, iar acum ofera afisaj Ultra HD 4K optional, creat cu tehnologie IGZO (oxid de indiu, galiu si zinc). Fiind echipat cu procesor Intel performant din cea mai recenta generatie si oferind un nou port USB Type-C care accepta tehnologia SuperSpeed USB de 10 Gb/s (USB 3.1) si tehnologia Thunderbolt 3, Alienware 17 este proiectat sa va ofere cea mai buna experienta pe un ecran impresionant.

Combinandu-l cu amplificatorul grafic Alienware optional, pentru care puteti alege orice procesor grafic de desktop, puteti transforma sistemul Alieware 17 in asa fel incat sa beneficiati de experienta de divertisment suprema acasa. Conectati-l si lasati-va captivat de afisarea in culori vii si de cresterea impresionanta a performantei placii grafice din clasa pentru desktopuri.

GRAFICA AMPLIFICATA. JOCURI AVANSATE.

Conectati-va. Tineti-va bine: turbopropulsati-va experienta de joc acasa cu amplificatorul grafic Alienware optional. Conectati pur si simplu sistemul Alienware 17, reporniti-l si bucurati-va de o experienta de desktop complet extinsa datorita placii grafice NVIDIA sau AMD avansate, pentru rezolutie 4K, afisarii pe mai multe monitoare si conectivitatii sporite prin hubul integrat cu 4 porturi USB 3.0.

Combinatie mortala: bucurati-va de o performanta grafica de desktop daca utilizati un sistem Alienware 17 mai elegant si compact impreuna cu amplificatorul grafic. Amplasati amplificatorul intr-un loc ferit si conectati-l cu un singur cablu pentru a beneficia de o flexibilitate extrema, cu efect maxim de captivare.

Optiuni grafice integrate extreme: bucuria debordanta a jocului este oferita din plin si de sistemul Alienware 17 insusi prin optiunile de placa grafica NVIDIA GeForce GTX 970M sau 980M si memoria GDDR5 de pana la 4 GB. Sunt cele mai avansate placi grafice mobile disponibile. Cele mai solicitante jocuri pot fi acum jucate la viteza maxima datorita acceptarii placilor grafice care necesita pana la 100 W de putere mobila.

 

CONSTRUCTIE ULTRAMODERNA.

Constructie din fibra de carbon: inspirate de tehnologiile aerospatiale, materialele compozite pe baza de fibra de carbon din laptopurile Alienware ofera o rigiditate unica si un raport rigiditate-greutate ridicat. Rezultatul este o experienta tactila cu totul noua.

Eleganta. Rigiditate. Aluminiu: deoarece un afisaj atat de bun necesita o protectie serioasa, l-am incastrat intr-o carcasa din aluminiu anodizat pe masura rezistentei balamalei si a rigiditatii structurale, cu un nou design simbolic.

Mai rece datorita cuprului: generati putere maxima fara sa supraincalziti sistemul. Modulele termice din cupru permit functionarea la capacitate maxima a placii grafice si a procesorului, iar tevile si blocurile pentru transferul caldurii impiedica supraincalzirea.

Garantata ca rezista la pana la 10 milioane de apasari de taste: savurati senzatia reactiei uniforme oferite de tastatura TactX cu placa de otel ranforsat, care protejeaza totodata componentele interne de resturi. Lansati comenzi rapide catre aplicatii sau chiar macrocomenzi in jocuri datorita celor noua taste particularizabile, pentru pana la 19 comenzi unice, care pot fi programate prin software-ul Alienware Command Center.

Testare riguroasa a rezistentei: laptopurile Alienware sunt testate ca suporta pana la zeci de mii de functii: apasari ale butonului de alimentare, inchideri si deschideri ale balamalelor, rasuciri, intoarceri si pana la un milion de atingeri ale touchpadului. Facem teste riguroase ca sa puteti juca jocuri intens si fiabil.

CONSTRUIT PENTRU JOCURI INTENSE.

Jucati-va intens pe un ecran mare: bucurati-va de ecranul LCD generos de 17 inchi, cu tehnologie de comutare in plan (IPS), care ofera culori uimitor de clare. Alienware 17 este disponibil cu afisaj pana la Ultra HD. Bucurati-va de o densitate a pixelilor de pana la 3.480 x 2.160 pentru culori uimitor de clare si de niste unghiuri de vizualizare foarte largi.

Un ecran cu tehnologie de comutare in plan (IPS) este mai bun: tehnologia de comutare in plan (IPS) micsoreaza decalajul si ofera culori precise din toate unghiurile de vizualizare.

Tehnologie vizionara: observati diferenta pe afisajul Ultra HD 4K optional, construit cu tehnologie IGZO (oxid de indiu, galiu si zinc), cu care este echipat Alienware 17. Acest ecran LCD superior ofera o densitate mai mare a pixelilor, reducand totodata puterea consumata, protejand bateria si consolidandu-va credibilitatea de jucator.
Sunet intens: sunetul bogat si impresionant se datoreaza sistemului audio Klipsch si tehnologiei Creative SoundBlaster X-Fi. Stabiliti o conexiune vizuala cu prietenii si rivalii prin intermediul camerei web Full HD de 2 MP si conversati liber prin intermediul celor doua microfoane matriceale.

JOCURI LA VITEZA MAXIMA.

Mai multa putere: Alienware 17 supratacteaza automat si monitorizeaza temperatura interna pentru a asigura o functionare fara supraincalzire in toiul actiunii si pentru a oferi performanta necesara la momentul oportun.

O sursa inepuizabila de energie pentru familie: avand procesor Intel din cea mai recenta generatie, sistemul este echipat pentru o putere superioara si o experienta de joc impecabila.

Experienta de joc suprapropulsata: procesorul sistemului Alienware 17 ofera supratactare dinamica pentru suplimentarea puterii atunci cand jocul o cere, ca sa nu apara nicio intrerupere.

Conectati-va si cuceriti: sistemul include doua dintre cele mai bune tehnologii de retea sub forma placii de retea Gigabit Ethernet Killer si placii de retea wireless Wi-Fi 802.11ac Killer – astfel incat sa beneficiati de continut video si pachete de joc cu cea mai coerenta redare atunci cand aveti mai mare nevoie. Puteti face mai multe lucruri simultan fara decalaje sau scaderi ale performantei dorite. In plus, toate sistemele Alienware 17 includ tehnologie Bluetooth 4.1.

 

LARGITI-VA SFERA DE ACTIUNE.

Mobilitate si conectivitate: conectati-va accesoriile preferate prin intermediul noului port foarte rapid USB Type-C, care ofera viteze de doua ori mai mari decat USB 3.0 datorita acceptarii tehnologiei SuperSpeed USB de 10 Gb/s (USB 3.1).

Viteza ametitoare: utilizati portul USB Type-C ca port Thunderbolt 3, pentru a va bucura de o viteza de 40 Gb/s (de patru ori mai mare decat cea oferita de protocolul USB 3.1) sau de un afisaj cu rezolutie 4K, ca si cum ar fi un port Thunderbolt sau DisplayPort. Sau maximizati-va optiunile conectand in serie dispozitivele Thunderbolt.

Mai bine, mai rapid, mai clar: rulati continutul cu rezolutie 4K la 60 Hz utilizand noul port HDMI 2.0, pentru a va bucura de o rezolutie mai buna, de o grafica mai coerenta si de o imbunatatire generala a calitatii.

DESCATUSATI CELE MAI INTERESANTE CAPACITATI ALE SISTEMULUI CU WINDOWS 10

DirectX 12: spargeti granitele si intrati in universul jocurilor, definit printr-o grafica mai impresionanta ca oricand datorita noii tehnologii DirectX 12. Interfata de programare a aplicatiilor (API) Windows 10 are noi caracteristici care vor oferi o procesare mai rapida in timp real, generand frecvente mai mari ale cadrelor (cadre pe secunda) si o grafica mai bogata, precum si o putere consumata redusa, pentru jocuri prelungite.

Extindeti-va comunitatea: aplicatia Xbox va permite sa vedeti ce joaca prietenii, sa discutati prin chat cu comunitatea si sa va urmariti scorurile si realizarile. In plus, caracteristica Game DVR* va permite sa inregistrati cele mai bune miscari ale eroului dvs. pentru a le partaja cu prietenii.

Jucati mai multe jocuri: aveti la dispozitie cele mai bune jocuri Xbox, beneficiati de asistenta inclusa pentru controlerul Xbox si puteti chiar sa redati in flux jocurile Xbox One pe un PC, laptop sau tableta cu Windows 10 de oriunde din casa. Au disparut pana si barierele dintre dispozitive – puteti sa incepeti jocul pe PC si sa-l continuati pe Xbox.

Meniul Start revine imbunatatit: veti fi un expert inca de la inceput, deoarece meniul Start din Windows revine intr-o forma extinsa. Iar toate aplicatiile fixate vor fi transferate, pentru ca experienta sa fie familiara, productiva si mai buna ca oricand.

Viteza de care aveti nevoie: Windows 10 porneste si isi reia activitatea rapid, astfel incat sa nu mai stea nimic in calea jocurilor. Pana si actualizarile ajung la dvs. imediat ce sunt disponibile, ca sa beneficiati mereu de cele mai recente si mai bune caracteristici.

CONEXIUNI EXTERNE SASIU
1. Cititor de carduri de stocare 3 in 1
2. Port USB Type-C, care accepta tehnologia SuperSpeed USB de 10 Gb/s si tehnologia Thunderbolt 3
3. Porturi SuperSpeed USB 3.0
4. Port Gigabit Ethernet IPv6 RJ-45
5. Port pentru amplificatorul grafic Alienware
6. Iesire HDMI (2.0 pentru NVIDIA/1.4 pentru AMD)
7. Conector de alimentare/intrare c.c.
8. Port pentru incuietoare de securitate Noble (incuietoare cu cablu comercializata separat)
9. Port de 1/8 inchi pentru casti (reconfigurabil ca intrare analogica pentru microfon/audio)

DIMENSIUNI SI GREUTATE
Inaltime: 23,9 – 34,4 mm (0,94 – 1,35 inchi) │ Latime: 430 mm (16,93 inchi) │ Adancime: 291,9 mm (11,49 inchi) │ Greutate minima: 3,78 kg (8,33 lb)

VA SCAPA AUTOMAT DE GRIJI.

Caracteristica Alien Autopsy este preinstalata pe toate noile dispozitive

Alienware si ofera:

• sfaturi si alerte care va permit sa anticipati problemele si instrumente de rezolvare a problemelor aparute;
• backup si recuperare flexibile si automatizate prin Alienware Respawn, pentru ca documentele, fotografiile si fisierele dvs. multimedia importante sa ramana in siguranta;
• acces simplu la asistenta Dell, la informatiile despre garantie si la servicii, ceea ce va ajuta sa economisiti bani si sa reduceti complicatiile.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2133
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      3
    • USB 3.1
      1
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      3.78
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      8 celule
    • Culoare
      Argintiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.