Laptop gaming Lenovo Legion S7 16IAH7 cu procesor Intel Core i5-12500H, 16", WUXGA, IPS, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, No OS, Onyx Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop gaming Lenovo Legion S7 16IAH7 cu procesor Intel Core i5-12500H, 16", WUXGA, IPS, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, No OS, Onyx Grey de la Lenovo

Jocurile de calibru desktop se intampla cu Intel®

Cu performante revolutionare si nuclee de eficienta, procesoarele Intel® Core™ din a 12-a generatie permit streaming, editare, jocuri si inregistrari fara intreruperi, oferind putere acolo unde aveti cea mai mare nevoie de ea. Suportul Intel® Thread Director si Intel® WiFi 6E asigura o functionare fara intarzieri. In acelasi timp, tehnologia Intel® Turbo Boost stimuleaza framerate-ul in sarcini de varf, astfel incat nimic nu va incetineste.

*Functionarea WiFi 6E de 6 GHz depinde de suportul sistemului de operare, de routerele/AP-uri/gateway-urile care accepta WiFi 6E, impreuna cu certificarile regionale de reglementare si alocarea spectrului.

 

 


GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 pentru laptopuri alimenteaza cele mai rapide laptopuri din lume

 

GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 pentru laptopuri sunt cele mai rapide laptopuri din lume pentru gameri si creatori. Acestea sunt construite cu Ampere - arhitectura RTX de a doua generatie a NVIDIA - pentru a va oferi cea mai realista grafica ray-traced si functii AI de ultima generatie, cum ar fi NVIDIA DLSS. Noile tehnologii Max-Q utilizeaza AI pentru a permite realizarea unor laptopuri subtiri si de inalta performanta, mai rapide si mai bune ca niciodata.

 

 

 

Primul din lume tocmai a devenit mai bun

Laptopul Legion Slim 7 Gen 7 se mandreste cu un ecran WUXGA de 16" pentru o priveliste uimitoare si, de asemenea, un avantaj tactic. Va veti bucura de un raport de aspect 16:10, care va ofera mai mult spatiu utilizabil pe ecran pentru a va bucura de rate de reimprospatare variabile de 165 Hz pentru timpi de reactie supraomenesti.

 

 

 

Fara sudura si elegant

Laptopul Legion Slim 7 Gen 7 este construit pentru stilul tau de viata in miscare, cu forma si functie. Un sasiu din aluminiu anodizat, subtire si usor, care incepe cu o grosime de 17 mm si o greutate de 2 kg / 4,25 lb, este taiat cu grija, cu o garnitura metalica care arata la fel de bine cum se simte. In plus, o mare varietate de porturi - inclusiv HDMI™ 2.1, Thunderbolt™ 4, cititor de carduri SD si multe altele - ofera o multime de optiuni de periferice fara dongle.

 

 

 

Joc rece si calculat

Racirea silentioasa prin intermediul sistemului termic Legion Coldfront 4.0 si al unui sistem de ventilatoare invizibile mentine zgomotul si temperaturile la un nivel minim absolut. Temperaturile pielii raman reci datorita radiatoarelor imbunatatite si sistemului de evacuare termica, in timp ce admisia adaugata pe tastatura si pe capacele inferioare imbunatateste drastic fluxul de aer. Lenovo Smart Power ofera optimizari fara efort ale ventilatoarelor.

 

 

 

Joc mai inteligent 

Maximizeaza-ti cadrele, imbunatateste-ti jocul si pune pe jar concurenta. Lenovo AI Engine va impinge Legion Slim 7 Gen 7 la potentialul sau maxim, astfel incat sa va puteti bucura de cele mai recente jocuri AAA asa cum ar trebui sa fie experimentate. Foloseste modurile Auto-Optimization si Auto-Detect pentru a identifica lansarile de jocuri pentru o performanta optimizata prin mai multe profiluri personalizate care te mentin competitiv.

 

 

 

DDR5 pentru victorie

DDR5 este aici! Impingeti-va jocurile dincolo de posibilitati, cu o latime de banda dubla fata de DDR4 si cresteri extraordinare in ceea ce priveste fiabilitatea frame-rate-ului si eficienta energetica a sistemului. Profitati de o alocare superioara a resurselor si de o durata de viata imbunatatita a bateriei. Si, cu o capacitate de memorie DDR5 , laptopul Legion Slim 7 Gen 7 va permite sa imbratisati pe deplin cele mai recente tehnologii avansate de gaming.

 

 

 

Controale imbunatatite. K/D imbunatatit.

Concentreaza-te asupra inamicilor tai cu Legion TrueStrike Pro, o tastatura RGB per tasta, alimentata de Legion Spectrum, alaturi de anti-ghosting 100%, pentru a-ti regla fin controalele. Descopera capacele ergonomice imbunatatite ale tastelor cu protectie ridicata rezistenta la abraziune si un trackpad din sticla dintr-o singura bucata. In plus, un cititor de amprente pe butonul de alimentare va permite sa incepeti rapid si sigur.

 

 

 

Construieste-ti comunitatea si fa streaming ca un profesionist

Daca ti-ai dorit intotdeauna sa te apuci de streaming si sa creezi continut, Legion Slim 7 Gen 7 iti ofera oportunitatea perfecta cu camera web FHD 1080p. Aceasta ofera videoclipuri fluide, astfel incat sa puteti construi si sa ramaneti in contact cu comunitatea dvs. Iar cu ajutorul obturatorului electronic e-shutter, ai parte de intimitate atunci cand ai nevoie, printr-o simpla apasare de buton.

 

 

 

Ascultati-i de pe cealalta parte a hartii

Nahimic iti imbunatateste drastic experienta de joc cu un sunet 3D imersiv si caracteristici captivante pentru gameri. Experimentati o comunicare foarte clara cu coechipierii. Nahimic ofera gamerilor o modalitate exclusiva si simpla de a mixa si de a partaja calatoriile de streaming audio ca un streamer profesionist, o solutie audio inovatoare continua dedicata satisfacerii experientei tale de joc la 360 de grade.

 

 

Lenovo Vantage

Lenovo Vantage va ajuta sa optimizati setarile pentru a va imbunatati experienta de joc. Reglati, personalizati si maximizati capacitatile dispozitivului dvs. printr-o suita de instrumente all-in-one. Cu tabloul nostru de bord de performanta in timp real, controlul overclocking-ului, suportul Legion Spectrum RGB si reglarea performantei AI, nimic nu sta in calea jocului tau.

 

 

 

Colegul tau de echipa-Legion Ultimate Support

Legion Ultimate Support este aici pentru a fi META - cea mai eficienta tactica disponibila. Upgradeaza-ti garantia si primesti un singur punct de contact, suport 24/7 centrat pe gameri de la o echipa de experti IT care sunt specialisti in jocuri si ajutor pentru optimizarea setarilor hardware si software pentru a te mentine productiv toata ziua si imbatabil noaptea.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i5
    • Model
      12500H
    • Numar Nuclee
      12
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.5
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      4800
    • Numar sloturi
      1
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      24
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
      2 x USB 3.2 Type A Gen 1
      1 x USB 3.2 Type C Gen 2
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt v4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.36
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      8.6 h
      11.3 h
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.