Laptop Gaming Lenovo Legion Slim 7 16IRH8 cu procesor Intel® Core™ i7-13700H pana la 5.00 GHz, 16", 3.2K, IPS, 165Hz, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB GDDR6, No OS, Storm Grey, 3y on-site Premium Care

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming Lenovo Legion Slim 7 16IRH8 cu procesor Intel® Core™ i7-13700H pana la 5.00 GHz, 16", 3.2K, IPS, 165Hz, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB GDDR6, No OS, Storm Grey, 3y on-site Premium Care de la Lenovo

Procesoare Intel® Core™ din a 13-a generatie. Dincolo de performanta.

Cea mai recenta arhitectura hibrida de la Intel, combinata cu caracteristici de top din industrie, ofera cea mai buna experienta de joc. Transmiteti, creati si concurati la cele mai inalte niveluri - procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generatie va imping jocul la noi niveluri de performanta, oferindu-va puterea de a face totul.

 

 

Placi grafice NVIDIA® GeForce RTX™ complet alimentate. Dincolo de rapiditate.

GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 40 sunt mai rapide decat orice pentru gameri si creatori. Experimentati lumi virtuale realiste cu ray tracing, cresteti masiv performanta cu DLSS 3 si obtineti un avantaj competitiv cu Reflex. Descoperiti noi modalitati revolutionare de a crea si o accelerare fara precedent a fluxului de lucru.

 

 

Pregatiti-va pentru furtuna

Lenovo Legion ColdFront 5.0 va mentine la rece, astfel incat sa va puteti concentra pe zdrobirea concurentei si pe crearea de continut epic. Acest cooler mentine sistemul dvs. sa functioneze lin si silentios chiar si in timpul celor mai intense sesiuni de jocuri, cu ajutorul compusului termic de ultima generatie, a tevilor de caldura si aripioarelor din cupru hibrid mai masive, a fluxului de aer imbunatatit si a sistemului de ventilatoare cu doua ventilatoare din polimeri cu cristale lichide. Cu suport pentru un TDP de pana la 140W, asteptati-va la niste temperaturi cu adevarat inghetate. Incepeti jocul.

 

 

Discret si elegant

Lenovo Legion Slim 7i este cea mai buna masina subtire si invizibila. Fabricat din aluminiu anodizat sablat si magneziu, designul complet metalic este ultra-subtire si usor. Tabloul de bord I/O din spate, cu pictograme luminoase, va pastreaza toate porturile organizate si accesibile, in timp ce o camera web FHD 1080p integrata cu e-shutter si suport Tobii Horizon ofera confidentialitate si personalizare maxima.

 

 

Gasiti claritate pura cu Lenovo PureSight

Cufundati-va in actiuni cu adevarat epice cu aceasta bestie de ecran care va fi invidiat de toti jucatorii si creatorii de continut. Ecranul de 16″ 16:10 Lenovo PureSight Gaming de 16″ prezinta imagini uluitoare si secvente dure la o rata de reimprospatare variabila de pana la 240 Hz. Sau alegeti modelul cu rezolutie 3,2K cu 100% DCI-P3 daca aveti nevoie de precizie si acuitate extreme. Cu suportul HDR 400 si acuratetea culorilor X-rite, veti putea crea capodopere impresionante. Iar cu un AAR masiv de 93,6%, veti avea mai mult spatiu pe ecran si mai multa rezolutie decat ati vazut vreodata.

 

 

Baterie super-puternica, cu incarcare rapida

Ramaneti incarcat si mergeti la limita cu Lenovo Legion Slim 7i, care dispune de energie. Ajungeti la 30% din capacitate in 10 minute sau la 70% din capacitate in doar 30 de minute, datorita tehnologiei Super Rapid Charge cu incarcatorul USB-C de 140W optional. Bateria Smart Battery 3.0 te mentine puternic in jocuri cu o capacitate de retentie mare, durata de viata lunga si performanta optima. In plus, este o bestie la 99,99Whrs, cea mai buna specificatie pe care am putut-o concepe pentru o baterie de laptop.

* includ un adaptor de curent alternativ Slim de 230 W.  Adaptor de alimentare USB-C de 140W optional, vandut separat.

 

 

Dominati viitorul cu Lenovo AI Engine+

Mai inteligent ca niciodata, AI Engine+ de la Lenovo va permite sa va luati un avantaj critic fata de adversarii dumneavoastra. Acest laptop de gaming hiper-inteligent este alimentat de cipurile Lenovo LA2-Q si LA1 AI Chips, oferind performante legendare in jocuri. Tehnologia Smart Engine functioneaza prin intermediul senzorilor de sistem in toate componentele cheie pentru a optimiza jocul pentru FPS-uri maxime si chiar devine mai inteligenta in timp, cu ajutorul datelor si al masuratorilor, pentru a va mentine in fruntea plutonului pentru multi ani de acum incolo.

 

 

Precizia este totul

Pentru cei care cer precizie cu personalizare completa, nu cautati mai departe de tastatura pentru jocuri Legion TrueStrike. In plus fata de tastele sageata si tastele tastaturii numerice de dimensiuni normale, laptopul Legion Slim 7i Gen 8 se mandreste cu un touchpad mare care va ajuta sa cuceriti totul. Pe langa cursa de 1,5 mm a tastelor si tastaturile interschimbabile, aceasta tastatura RGB personalizabila pe fiecare tasta este alimentata de Legion Spectrum, permitandu-va sa creati configuratia perfecta.
*Tastatura RGB disponibila in functie de configuratie

 

 

Lenovo Vantage

Lenovo Vantage va ajuta sa optimizati setarile pentru a va imbunatati experienta de joc. Puteti ajusta, personaliza si maximiza capacitatile laptopului dvs. prin intermediul suitei noastre de instrumente all-in-one. Cu tabloul nostru de bord de performanta in timp real, controalele de overclocking si reglarea performantei AI cu controale inteligente ale ventilatoarelor, nimic nu sta in calea succesului tau.

 

 


Nahimic® Audio by SteelSeries pentru gameri: Sunet 3D imersiv

Nahimic de la SteelSeries imbunatateste drastic experienta de joc, oferind un sunet 3D imersiv fara precedent, conceput pentru gameri. Experimentati o comunicare cristalina cu colegii de echipa, permitandu-va sa folositi o modalitate simpla de mixare si partajare a calatoriilor de streaming audio ca un streamer profesionist. Nahimic nu va permite doar sa va jucati jocurile, ci si sa le traiti.

 

 

Maximizati imersiunea in joc si treziti dispozitivul dvs.

Tobii Horizon este un software de ultima generatie de urmarire a capului fara angrenaje care va permite sa experimentati un nou nivel de imersiune intr-o selectie epica de jocuri si francize de jocuri.

*Specificatiile pot varia in functie de regiune / model.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      13700H
    • Numar Nuclee
      14
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      5200
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      4 x
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt 4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      8.4 h
      9.1 h
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.