Laptop Gaming Lenovo Legion Pro 5 16ARX8 cu procesor AMD Ryzen™ 7 7745HX pana la 5.1 GHz, 16'', WQXGA, IPS, 240Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 8GB GDDR6, No OS, Onyx Grey, 3y on-site, Premium Care

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
8.657,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 317.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

82WM0081RM

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming Lenovo Legion Pro 5 16ARX8 cu procesor AMD Ryzen™ 7 7745HX pana la 5.1 GHz, 16'', WQXGA, IPS, 240Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 8GB GDDR6, No OS, Onyx Grey, 3y on-site, Premium Care de la Lenovo

Dincolo de performanta.

Cea mai recenta arhitectura de la AMD, combinata cu caracteristici de top din industrie, ofera cea mai buna experienta de joc. Transmiteti, creati si concurati la cele mai inalte niveluri - procesoarele AMD Ryzen 7000s va imping jocul dincolo de performanta, oferindu-va puterea de a face totul.

 

 

Placi grafice NVIDIA® GeForce RTX™ complet alimentate. Mai mult decat rapid.

GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 40 sunt mai mult decat rapide pentru gameri si creatori. Acestea sunt alimentate de arhitectura ultra-eficienta NVIDIA Ada Lovelace, care ofera un salt cuantic in ceea ce priveste performanta si grafica bazata pe inteligenta artificiala. Experimentati lumi virtuale realiste cu ray tracing si jocuri cu FPS-uri ultra-inalte cu cea mai mica latenta. Descoperiti noi modalitati revolutionare de a crea o accelerare fara precedent a fluxurilor de lucru.

 

 

Deblocati jocuri mai inteligente si rate de cadre mai mari cu Lenovo AI Engine+.

Eliberati intregul potential al experientei dvs. de joc cu ajutorul cipului revolutionar AI LA1 care alimenteaza cel mai recent Lenovo AI Engine+. Echipat cu o serie de senzori de sistem, motorul inteligent va optimizeaza jocul in timp real pentru un FPS maxim. Si nu face decat sa se imbunatateasca cu timpul, asigurandu-se ca sistemul dvs. ramane in fata concurentei, atat in interiorul cat si in afara arenei. Motorul inteligent garanteaza performante maxime timp de ani de zile, atunci cand va despachetati dispozitivul.

 

 

Ramai calm, joaca tare: Legion ColdFront 5.0

Intensificati-va jocul cu sporirea inteligentei artificiale prin intermediul Legion ColdFront 5.0, cu tehnologie termica avansata pentru o racire optima. Cu compusi termici cu schimbare de faza si un sistem de ventilatoare de ultima generatie, complet cu palete de ventilator 3D, laptopurile Legion Pro 5 Gen 8 functioneaza mai lin ca niciodata. Sistemele masive de admisie si evacuare a conductelor de caldura hibride masive ofera eficienta termica intensa si performanta chiar si pentru cele mai solicitante jocuri si software. 

 

 

Ochii pe premiu

Dominati cu un ecran Lenovo PureSight Gaming certificat X-Rite Pantone® si calibrat din fabrica pe Legion Pro 5 Gen 8. Cu rata de reimprospatare lina si variabila si cu ecranul IPS de 16″ WQXGA 16:10 cu raport de aspect 16:10, veti avea un avantaj in reperarea inamicilor, urmarirea tintelor si lovirea cu capul. Ecranul ocupa 93,08% din suprafata afisajului, scufundandu-va in actiunea jocurilor si creatiilor dvs. preferate. In plus, HDR pe anumite modele si acuratetea ridicata a culorilor va asigura ca nu veti pierde niciun detaliu in cele mai intunecate medii de joc, oferindu-va avantajul in orice schimb de focuri.

 

 

Lenovo Vantage

Lenovo Vantage va ajuta sa optimizati setarile pentru a va imbunatati experienta de joc. Puteti ajusta, personaliza si maximiza capacitatile laptopului dvs. prin intermediul suitei noastre de instrumente all-in-one. Cu tabloul nostru de bord de performanta in timp real, controalele de overclocking, reglarea performantei AI si controalele inteligente sau manuale ale ventilatoarelor si ale alimentarii, nimic nu sta in calea succesului tau.

 

 

Puterea de a efectua

Dezlantuiti o putere de neegalat cu laptopul Legion Pro 5 si bateria sa masiva de 80Wh. Joaca-te, lucreaza, fa streaming toata ziua cu incredere. Tehnologia Super Rapid Charge asigura reincarcarea bateriei in cateva minute, cu suport pentru incarcare USB-C de pana la 140W. Functia Smart Battery utilizeaza invatarea automata pentru a pastra capacitatea bateriei si a reduce deteriorarea, prelungind durata de viata a bateriei si maximizand durata de viata a laptopului dvs.

 

 

Precizia intalneste performanta

Legion Pro 5 este echipat cu tastatura de gaming Legion TrueStrike pentru jucatorii care cer comenzi de precizie. Personalizeaza-ti jocul in functie de stilul tau cu personalizari de nivel urmator si controale complet optimizate. Tastatura dispune de taste sageata si tastatura numerica de dimensiuni normale si de un touchpad mare din Mylar pentru tot ce ai nevoie pentru a-ti domina adversarii. Cu o cursa a tastelor de 1,5 mm, capace de taste interschimbabile, puteti crea configuratia perfecta pentru stilul dvs. de joc.

 

 

Maximizeaza-ti constientizarea in joc

Tobii Horizon este un software de ultima generatie de urmarire a capului fara echipament care va permite sa experimentati un nou nivel de imersiune intr-o selectie epica de jocuri si francize de jocuri. Dincolo de jocuri, bine ati venit intr-o noua era a functiilor inteligente care va permit sa va sporiti confidentialitatea, securitatea, productivitatea si bunastarea cu Tobii Aware.

 

 

Nahimic® Audio by SteelSeries pentru gameri

Imbunatatiti-va experienta de joc cu Nahimic de la SteelSeries, conceput special pentru gameri. Bucurati-va de un sunet 3D imersiv de neegalat si de o comunicare cristalina cu coechipierii dvs. Cu capacitatea de a mixa si partaja streamingul audio ca un profesionist, Nahimic va permite sa va cufundati complet in jocuri si sa le traiti cu adevarat.

 

 

Legion Arena, the ultimate gaming hub

Jocurile dvs. sunt toate intr-un singur loc. Hub-ul de jocuri centralizat al Legion Arena se sincronizeaza cu usurinta cu magazinele si platformele de jocuri populare pentru a va oferi un control complet asupra modului in care va jucati, navigati si va gestionati biblioteca de jocuri. Puteti accesa toate jocurile dvs. intr-un singur loc, fara a trece de la o aplicatie la alta pentru a gasi jocurile preferate.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      7745HX
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.1
  • Memorie
    • Capacitate
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      5200 MHz
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      4 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.5
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      5.3 h
      6.8 h
    • Culoare
      Gri
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.