Perie electrica fixa REVLON pentru par mediu spre scurt One-Step Volumiser, RVDR5282UKE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
178,16 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 179,35 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6.57 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RVDR5282UKE

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Perie electrica fixa REVLON pentru par mediu spre scurt One-Step Volumiser, RVDR5282UKE de la Revlon

Peria electrica Revlon One-Step Volumizer RVDR5282UKE este o inovatie de la Revlon. Noul design oval cu 30 % mai mic este ideal pentru parul mediu spre scurt.  Cu un singur pas va uscati si coafati parul, oferindu-i stralucire si pastrand aspectul sanatos si natural.


 

Mai putin timp, mai putine deteriorari si mai multa stralucire!

Conceputa pentru a distribui aerul uniform si rapid. Stilizeaza parul rapid fara a-l deteriora.

Tehnologie de ionizare

Temperaturile ridicate determina parul sa se desparta in toate directiile, asa cum se obisnuieste a spune "se magnetizeaza". Atunci cand uscam parul cu aer fierbinte podoaba capilara se usuca, acumuleaza usor sarcina pozitiva si se electrizeaza. Fluxul de ioni negativi face parul mai moale, elimina electricitatea statica si face parul mai neted. Drept urmare, aceasta perie are functia de ionizare, are un generator de ioni negativi care neutralizeaza incarcarea pozitiva. Ca rezultat, parul ramane hidratat, mai fin si mai sanatos.

Acoperire de ceramica

Spre deosebire de uscatoarele clasice care au matarialul de acoperire din plastic, acoperirea ceramica a periei asigura distribuirea uniforma a temperaturii aerului in timpul uscarii parului. Datorita acestui lucru ea nu se supraincalzeste.

Adaptor Euro convertor

Stecherul este conceput astfel incat sa poata fi folosit si pentru prizele UK. Cu ajutorul unei surubelnite (incluse in pachet) se poate monta sau demonta adaptorul convertor in functie de necesitate, ceea ce face peria ideala pentru calatorii.

Peri combinati

Perii de nailon descurca parul cu usurinta iar perii din par de mistret prind usor parul, il netezesc si ii ofera stralucire.

Caracteristici:

- Varf rece;
- Acoperire de ceramica;
- Peri combinati;
- 3 trepte de viteza cu 3 trepte de temperatura;
- Putere 800W;
- Tehnologie de ionizare;
- Cablu pivotant de 3 m.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.