Rowenta Perie de par cu aer cald Tefal CF6320F0 Express Style, 3 accesorii, cablu rotativ 360°, negru & argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
190,42 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 191,61 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 7.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CF6320F0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Perie de par cu aer cald Tefal CF6320F0 Express Style, 3 accesorii, cablu rotativ 360°, negru & argintiu de la Rowenta

Usuca si da forma perfecta coafurii tale intr-un timp scurt. Pana la 2X mai rapid*

Peria cu aer cald Rowenta Express Style ofera coafuri perfecte. Descopera peria cu aer cald, cu un set de 3 accesorii pentru parul de diferite lungimi: concentrator, perie de 20 mm pentru breton si par scurt si perie de 40 mm pentru par mediu spre lung. Obtine coafura perfecta, potrivita stilului tau intr-un timp scurt. Pana la 2X mai rapid*.

 *test de perceptie vs produs uzual, 28 voluntari, timp de 1 luna – Franta 2022

Perie cu aer cald Rowenta x KARL LAGERFELD Express Style: Peria care te ajuta sa te coafezi impecabil intr-un timp foarte scurt.

Cu un set de 2 perii versatile pentru parul de diferite lungimi, peria cu aer cald Rowenta Express Style este ideala pentru a arata impecabil in fiecare zi. Aceasta perie cu aer cald 3 in 1 ofera coafuri personalizate si pana la de 2x mai rapide*. Tehnologiile specifice Rowenta — setarea Hair respect pentru protejarea parului si multe altele — vor face ca peria Express Style sa devina partenerul tau ideal pentru coafuri perfecte zi de zi.

 

Pana la 2X mai rapid*

Peria cu aer cald usuca si stilizeaza in acelasi timp pentru sesiuni de stilizare rapide si usoare ce ofera coafuri pline de stralucire in fiecare zi.

   

 

Perie 3 in 1

Descopera posibilitati nelimitate de stilizare cu un singur aparat premium ce ofera coafuri personalizare datorita setului variat de accesorii.

   

 

Grija pentru parul tau

Functia hair respect are grija de parul tau, aceasta oferind un flux de aer constant cu o temperatura de pana la 60°C pentru rezultate de lunga durata si ingrijire sporita a parului si scalpului.

   

 

Stilizare sigura

Varful rece la atingere, butonul de blocare si deblocare asigura un nivel inalt de siguranta, pentru sesiuni de stilizare fara griji in fiecare zi.

   

 

Design ergonomic

Cablul rotativ 360° ofera libertate de miscare excelenta, designul cu greutate redusa garanteaza confort sporit in utilizare, iar husa inclusa in pachet ofera o depozitare fara efort.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie cu rotor fix
Tip utilizare Uz casnic
Set Da
Destinat pentru Uscare
Utilizare Par umed
Beneficii Uscare rapida
Functii Cablu rotativ
Numar capete incluse 2
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Perie cu aer cald

CARACTERISTICI TEHNICE

Tensiune alimentare 240 V
Trepte temperatura 3
Trepte de viteza 3
Tip alimentare La retea
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.