Periuta de dinti electrica, Oral-B, iO 3, Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti electrica, Oral-B, iO 3, Roz de la Oral-B


Periuta de dinti electrica Oral-B iO Series 3 dispune de cea mai buna tehnologie Oral-B, combinand un cap rotund de periuta inspirat de stomatolog cu perii micro-vibratori pentru senzatia de curatenie profesionala la domiciliu. Senzorul inteligent de presiune va ajuta sa va impiedicati sa va periati prea tare sau prea moale, protejandu-va mai bine gingiile. Pentru cele mai bune rezultate, inlocuiti capul de perie Oral-B iO la fiecare 3 luni.

Repere


Tehnologia revolutionara iO de la Oral-B ofera o senzatie profesionala, de curatare, de curatenie in fiecare zi.
3 moduri inteligente pentru personalizarea periajului: Curatare zilnica, Albire, Periaj sensibil
Combina capul de perie rotund, emblematic, inspirat de dentistul Oral-B cu micro-vibratii blande pentru a indeparta placa bacteriana daunatoare.
Senzorul inteligent de presiune va avertizeaza cu un semnal rosu, alb sau verde daca va spalati dintii prea tare, prea moale sau cu presiunea potrivita.
Inelul inteligent sarbatoreste finalizarea periajului de 2 minute recomandat de medicul stomatolog prin clipirea unui inel colorat la 360°.
Trackerul inteligent al iO va aminteste cu o lumina LED galbena cand capul periei trebuie inlocuit pentru a-l mentine cat mai curat posibil.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Dinti
Set Nu
Duritate peri Medii
Tip miscare Oscilare
Continut pachet Periuta de dinti electrica
Culoare Roz Mineral
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.