Periuta de dinti inteligenta Tesla TSL-PC-TS200P, 4 moduri de curatare, 42000 oscilatii/min, 1.5W,3.7V/1500 mAh, control APP, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
253,62 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 254,81 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TSL-PC-TS200P

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti inteligenta Tesla TSL-PC-TS200P, 4 moduri de curatare, 42000 oscilatii/min, 1.5W,3.7V/1500 mAh, control APP, roz de la TESLA

4 moduri de periere

 

Periuta de dinti suporta patru moduri de periaj - Standard pentru utilizarea zilnica, Light pentru dintii sensibili, Gum Care pentru ingrijirea delicata a gingiilor si Whitening pentru indepartarea placii si a tartrului.

   

Interval de 30 de secunde

 

Vibratia la fiecare 30 de secunde va avertizeaza cand trebuie sa schimbati zona de periaj. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a rutinei de periaj in toate zonele gurii si la asigurarea faptului ca toti dintii sunt ingrijiti corespunzator.

   

Temporizator de 2 minute

 

Nu mai trebuie sa numarati singur timpul sau sa folositi un cronometru. Periuta de dinti insasi tine evidenta timpului perfect de periaj. Va va anunta cand a terminat si se va opri automat.

   

Conexiune Bluetooth la aplicatie

 

Puteti urmari obiceiurile dumneavoastra de ingrijire dentara direct in aplicatia TESLA Smart. Aici veti gasi un bot de informatii despre necesitatea unei ingrijiri dentare regulate si corecte si despre importanta schimbarii capetelor de perie.

 

TESLA-Smart-toothbrush-Sonic-TS200-black-3840x2160-02
TESLA-Smart-toothbrush-Sonic-TS200-black-3840x2160-01

 

42.000 de vibratii pe minut

 

Periuta de dinti cu ultrasunete este asistentul ideal in lupta impotriva placii bacteriene, a pigmentarii si a bacteriilor. Datorita tehnologiei cu ultrasunete, periuta de dinti genereaza vibratii de inalta frecventa care permit pastei de dinti sa patrunda adanc in spatiile dintre dinti. Cu o viteza de rotatie de 42.000 de vibratii pe minut, periuta asigura o curatare temeinica si eficienta.

 

TESLA-Smart-toothbrush-Sonic-TS200-black-3840x2160-04

 

Periuta de dinti creata special pentru dumneavoastra

 

Periuta de dinti TESLA TS200 este perfecta pentru fiecare utilizator. Cu patru moduri diferite, puteti alege unul dintre ele pentru a oferi dintilor dumneavoastra ingrijirea cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra. Avand la dispozitie mai multe culori, puteti gasi o periuta de dinti care sa se potriveasca gusturilor dumneavoastra. Ce culoare preferati, alb clasic, negru elegant, verzui sau roz moale?

 

Periuta de dinti cu ultrasunete TESLA

 

Ofera mai multe moduri de ingrijire a dintilor si gingiilor, precum si posibilitatea de a regla intensitatea periajului.

 

 

Igiena orala sub control permanent

 

Daca doriti sa va imbunatatiti rutina de ingrijire dentara a dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra, aplicatia TESLA Smart va poate ajuta. Nu numai ca va permite sa setati modul si intensitatea periajului, precum si sa monitorizati nivelul bateriei, dar va permite si sa tineti o evidenta a utilizarii periutei de dinti.

 

TESLA-Smart-toothbrush-Sonic-TS200-black-3840x2160-03

 

O baterie reincarcabila care dureaza o luna intreaga

 

Chiar si atunci cand calatoriti, nu trebuie sa va faceti griji ca periuta dumneavoastra de dinti ramane fara energie. Datorita bateriei sale reincarcabile, periuta de dinti cu ultrasunete are o durata de viata lunga, de pana la 30 de zile, atunci cand este folosita de doua ori pe zi, timp de doua minute de fiecare data. Un indicator luminos LED va permite sa stiti cand bateria este descarcata, astfel incat puteti incarca cu usurinta periuta de dinti cu ajutorul cablului USB-C.

 

TESLA-Smart-toothbrush-Sonic-TS200-black-3840x2160-05

 

Accesorii

 

Acest set incredibil ofera o combinatie uimitoare de produse de ingrijire dentara. Completati-va colectia cu o periuta de dinti cu ultrasunete separata, cu un cap de periuta interschimbabil. Oferim 4 optiuni de culoare - negru, alb, verde si roz.

 

Tesla-Smar-Toothbrush-Sonic-mix-3840x2160-02

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Dinti
Set Nu
Model TS200
Tip miscare Oscilare
Functii

Timer

Iluminare LED

Gum Guard

Trepte de intensitate 1
Numar programe 4
Numar capete incluse 1
Bluetooth Da
Numar de miscari/min 42000
Autonomie acumulator 120 min
Beneficii

Albire

Curatare

Ingrijirea gingiilor

Reduce aparitia tartrului

Continut pachet 1 x Periuta de dinti electrica
Culoare Roz
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.