ASROCK J5040-ITX - motherboard - mini ITX - Intel Pentium Silver J5040

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

3.043,29 lei
565,13 lei
394,64 lei
  • Distribuie pe:

Descriere J5040-ITX - motherboard - mini ITX - Intel Pentium Silver J5040 de la ASROCK

Mini ITX - cea mai buna solutie pentru cele mai mici unitati de computer

Placa de baza Mini ITX a fost proiectata avand in vedere calculatoarele HTPC, dar este acum folosita si in computerele desktop de acasa si de birou. Dimensiunile miniaturale ale placii Mini ITX permit utilizarea acesteia in Midi Tower, Mini Tower, Micro Tower, HTPC, Cube Tower si carcasa Slim. Cu toate acestea, dimensiunea redusa a placii are ca rezultat mai putine sloturi si porturi disponibile.

Unknown Image

Procesor incorporat

Acest model de placa de baza are un procesor integrat, deci nu va trebui sa cumparati o unitate CPU separata. Este o solutie economica si de economisire a energiei, care va fi perfecta pentru computere de birou si terminale, precum si pentru mini PC-uri.

Unknown Image
Unknown Image

Intel SoC - Solutie ergonomica de inalta performanta

Placa de baza este echipata cu chipset-ul Intel SoC, care este utilizat in legatura cu procesoarele incorporate ale acestei marci.

Unknown Image
Unknown Image

Cel mai mare randament cu memoria DDR4

Acest model de placa de baza este compatibil cu memoria RAM DDR4. In prezent este cel mai frecvent standard ales pentru RAM, mai ales cand vine vorba de configuratii noi si eficiente. Standardul DDR4 permite o latime de banda RAM mult mai mare, ceea ce are un impact semnificativ asupra performantelor computerului.

Unknown Image
Unknown Image

2 sloturi RAM - solutia perfecta pentru munca si divertisment

Placa de baza foloseste doua sloturi pentru RAM, ceea ce inseamna ca va fi posibila utilizarea a doua cipuri RAM intr-o configuratie cu aceasta placa de baza. Două sloturi RAM va vor permite sa instalati suficienta memorie pentru munca de birou si divertismentul zilnic.

Unknown Image
Unknown Image

Codec audio de inalta calitate

Acest model de placa de baza este echipat cu un chipset de sunet integrat Realtek ALC 887, ceea ce inseamna ca nu va trebui să achizitionati o placa de sunet separata. Este o solutie economica si convenabila, care va permite sa reduceti costul achizitionarii unui computer. Chipset-ul Realtek ALC 887 este utilizat pe scara larga in numeroase placi de baza dintr-o varietate de rafturi de pret si bine cotat de utilizatori.

Unknown Image
Unknown Image

Placa de retea cu un port LAN 10/100/1000

Acest model de placa de baza este echipat cu o placa de retea integrata 10/100/1000, datorita careia va fi posibila utilizarea unei conexiuni rapide la internet de 1 Gbit / s. O astfel de capacitate este oferita, de exemplu, de retelele de cartier. Viteza finala de transmisie a datelor va depinde de parametrii retelei, dar maximul va fi de 1 Gbit / s, deoarece aceasta este limita superioara pentru aceasta placa de retea.

Unknown Image
Unknown Image

USB de mare viteza 3.2 Gen 2 standard

Porturile USB 3.2 din a doua generatie ofera pana la doua ori latimea de banda a primei generatii USB 3.2, pana la 10 Gb / s. Important, porturile USB 3.2 sunt compatibile cu generatiile mai vechi de USB, astfel incat sa puteti conecta cabluri si dispozitive mai vechi la acestea, dar atunci ar trebui sa luati in calcul o latime de banda mai mica.

Unknown Image

HDMI 4K la 60Hz

Suporta cele mai recente specificatii de iesire grafica 4K 60Hz HDMI. Cu o latime de banda mai mare si cadre mai mari pe secunda, miscarea ecranului devine mai lina si mai putin neclara.

Unknown Image

Decodare / codificare HEVC de 10 biti

Suporta decodarea / codificarea HEVC pe 10 biti pentru a oferi o calitate video mult mai buna si o adancime mai mare a bitilor video.

Unknown Image

Suporta DDR4 SO-DIMM

Suporta cele mai recente module de memorie SO-DIMM DDR4 si cele mai extreme performante de memorie!

Unknown Image

M.2 (CHEIA E) Faceti WiFi

In plus fata de portul LAN incorporat, utilizatorii pot alege conexiuni wireless 802.11ac prin intermediul slotului M.2 (Cheia E).

Unknown Image

Suprapuneri audio ELNA

Cine spune ca sunetul de inalta calitate este disponibil numai pe placile de baza de ultima generatie? ASRock a folosit condensatori audio ELNA pe placile de baza standard si de baza! In comparatie cu capacele traditionale solide, curentul de scurgere al capacelor audio ELNA este de doar 3uA. Aceasta este cheia pentru scaderea semnificativa a nivelului de zgomot si satisfacerea chiar si a celor mai pretentiosi audiofili.

Unknown Image

Protectie ASRock Full Spike

Unele componente digitale sensibile de pe placa de baza sunt susceptibile la supratensiune, iar curentul excesiv poate cauza defectarea imediata a sistemului. ASRock Full Spike Protection include diverse tehnologii pentru a preveni aceste cresteri de tensiune neasteptate de a va deteriora componentele placii de baza.

Unknown Image

Actualizare live si magazin APP

ASRock Live Update & APP Shop este proiectat pentru confortul dumneavoastra. Oferim diverse aplicatii si software de suport pentru descarcare de catre utilizatori. De asemenea, puteti sa va optimizati cu usurinta sistemul si sa va actualizati placa de baza cu ASRock Live Update & APP Shop.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • General
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      8
  • Sloturi
    • PCI Express x1
      1 x
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      1 x
    • VGA
      1 x
    • DVI
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • USB 2.0
      2 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.