ASUS Placa de baza ROG STRIX B560-E GAMING WIFI, LGA 1200

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza ROG STRIX B560-E GAMING WIFI, LGA 1200 de la ASUS

Placa de baza Asus ROG STRIX B560-G GAMING WIFI ROG STRIX B560-E GAMING WIFI Intel® B560 LGA 1200 ATX motherboard with PCIe® 4.0, 14+2 teamed power stages, Two-Way AI Noise Cancelation, WiFi 6E (802.11ax), Intel 2.5 Gb Ethernet, three M.2 slots with heatsinks and NVMe SSD support, USB 3.2 Gen 2x2 USB Type-C®, SATA and Aura Sync RGB lighting Intel®LGA 1200 Socket: Ready for 11th Gen Intel Core™, 10th Gen Intel Core, Pentium® Gold and Celeron® processors Solid Power Solution: Teamed power stages with ProCool power connector, high-quality alloy chokes and durable capacitors to support multi-core processors High-performance Networking: On-board Intel WiFi 6E (802.11ax) and Intel 2.5 Gb Ethernet with ASUS LANGuard Best Gaming Connectivity: Supports HDMI® 2.0 and DisplayPort 1.4 output, three M.2 slots and USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®.

Ca model flagship al seriei B560, ROG Strix B560-E Gaming WiFi ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea un sistem de jocuri bine echilibrat, utilizand procesoarele Intel® Core™ din a 11-a generatie. Se mandreste cu o livrare robusta a energiei si cu cel mai recent standard de retea WiFi 6E, care se gaseste mai des pe placile din seria Z590 de varf, si este pregatit pentru cele mai recente placi grafice si configuratii de stocare de mare viteza. Aceasta placa de baza include, de asemenea, imbunatatiri, cum ar fi utilitarele infuzate cu inteligenta artificiala pentru a duce performanta mult dincolo de mainstream. Ca o nota de finisare, estetica futurista accentuata de iluminarea RGB personalizabila va permite sa faceti din aceasta constructie una exclusiv a dumneavoastra.

POTENTIAL, REALIZAT

Livrarea robusta a energiei si caracteristicile complete de racire asigura performante exceptionale, in timp ce imbunatatirile bazate pe inteligenta artificiala optimizeaza setarile de retea si imbunatatesc comunicarea in joc - toate acestea pentru a va ajuta sa maximizati intregul potential al platformei dvs.

ETAJE DE PUTERE ECHIPATA

Etajele de putere 14+2 combina MOSFETS si driverele de tip high-side si low-side intr-un singur pachet, oferind puterea si eficienta pe care le cer cele mai recente procesoare Intel.

BOBINE DE REACTANTA SI CONDENSATORI DIN ALIAJ

Reactori superiori si condensatori durabili sunt proiectati pentru a rezista la temperaturi extreme, permitand performante care depasesc standardele industriei.

CONECTOR DE ALIMENTARE PROCOOL

Soclul ASUS ProCool este construit conform specificatiilor exigente pentru a asigura un contact la acelasi nivel cu liniile de alimentare ale sursei de alimentare, permitand o impedanta mai mica si o disipare mai buna a caldurii.

CONTROL AL ALIMENTARII DIGI+

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) Digi+ incorporat este unul dintre cele mai bune din industrie, asigurand o livrare de energie ultra-usoara si curata catre CPU.

PCB CU SASE STRATURI

Designul PCB-ului disipeaza rapid caldura in jurul VRM-ului pentru a imbunatati stabilitatea generala a sistemului si pentru a oferi CPU-ului mai multa marja de manevra pentru overclocking.

   

MAI RECE PRIN DESIGN

Placile de baza ROG Strix B560 dispun de optiuni complete de racire care pot fi configurate prin Fan Xpert 4 sau prin BIOS-ul UEFI.

   

ANULARE A ZGOMOTULUI DE ZGOMOT IN DOUA DIRECTII AI

Acest utilitar utilizeaza o baza de date masiva de invatare profunda pentru a reduce zgomotul de fond de la microfon si de la sunetul de intrare, pastrand in acelasi timp vocea. Zgomotele distractive ale tastaturii, clicurile mouse-ului si alte zgomote ambientale sunt neutralizate in mod inteligent, astfel incat sa puteti auzi si sa fiti auzit cu o claritate cristalina in timpul jocurilor sau al convorbirilor.

RETELE DE AI

ROG GameFirst VI este conceput pentru a ajuta toti utilizatorii - incepatori, experti si toti cei care se afla intre ei - sa optimizeze setarile de retea pentru a asigura un joc online fara probleme. Nou la aceasta generatie, GameFirst VI dispune de o tehnologie de identificare si stimulare imbunatatita de AI pentru a asigura o optimizare mai rapida si mai inteligenta a retelei.

IMERSIUNE AVANSATA IN JOCURI

Cele mai recente caracteristici de conectivitate si imbunatatiri audio propulseaza performanta ROG Strix B560-E Gaming WiFi la un alt nivel.

OPTIMEM II

ROG Strix B560-E Gaming WiFi suporta pana la 128 GB de memorie DDR4 in patru sloturi. Tehnologia OptiMem II imbunatateste dispunerea traseelor pentru a reduce semnificativ vias si crosstalk, imbunatatind stabilitatea si compatibilitatea memoriei, oferind in acelasi timp kiturilor de memorie marje de frecventa mai mari.

   

PCIE 4.0-READY

ROG Strix B560-E Gaming WiFi dispune de trei sloturi M.2 onboard, dintre care unul suporta cel mai recent standard PCIe 4.0 pentru a oferi flexibilitate maxima de stocare si cele mai rapide viteze de date disponibile cu cele mai recente procesoare Intel.

Intel® WiFi 6E

Tehnologia WiFi 6E incorporata profita de noul spectru radio disponibil in banda de 6 GHz. Aceasta ofera o latime de banda de pana la trei ori mai mare decat cea din banda de 5 GHz si pana la sapte benzi de 160 MHz pentru a oferi viteze de retea wireless ultra-rapide si o capacitate imbunatatita, precum si performante mai bune in mediile wireless dense.

INTEL 2,5 GB ETHERNET

Ethernet de 2,5 Gb integrat ofera conexiunii tale prin cablu un impuls, cu o imbunatatire de pana la 2,5 ori mai mare decat conexiunile Ethernet standard, pentru transferuri de fisiere mai rapide, jocuri mai fluide si fara lag si streaming video de inalta rezolutie.

ROG SUPREMEFX

Folosindu-se de componente premium impreuna cu optimizari avansate ale dispunerii circuitelor si tehnici de ecranare, tehnologia ROG SupremeFX asigura un sunet impecabil pentru toate intrarile si iesirile. Calitatea iesirii audio de pe panoul frontal este pastrata in continuare de un amplificator Savitech capabil sa actioneze o gama diversa de casti de gaming si casti de inalta fidelitate.

   

AUDIO USB TYPE-C®

Hardware-ul dedicat de la bord si filtrul de alimentare permit portului Audio Type-C® sa transmita sunete cristaline catre casti analogice de 3,5 mm sau catre castile ROG Delta.

CIP INTEGRAT S210

Cipul de control S210 comuta automat portul la protocolul USB 2.0 sau la iesirea audio stereo pentru cablul convertor Type-C la 3,5 mm preferat.

JOACA IN STILUL TAU PROPRIU

Asociati ROG Strix B560-E Gaming WiFi cu alte produse din ecosistemul ROG diversificat pentru a crea o configuratie de gaming complet personalizata care sa va reflecte stilul personal.

INCONTESTABIL ROG STRIX

Cu estetica sa de inspiratie cyberpunk, ROG Strix B560-E Gaming WiFi intruchipeaza cu indrazneala spiritul ROG. Placa de baza afiseaza cu mandrie logo-ul ROG de ultima generatie Aura RGB iluminat cu efect glitch si o placuta cu numele Strix gravata intr-o serie de linii drepte si puncte.

   

ECLIPSEAZA CONCURENTA

Placile de baza ROG Strix ofera performante deosebite si o estetica superioara pentru a eclipsa concurenta. Acestea dispun, de asemenea, de tehnologia ASUS Aura incorporata, care permite controlul complet al iluminarii RGB si o varietate de presetari pentru LED-urile RGB incorporate, precum si pentru benzile de iluminat conectate la headers RGB de pe placa.

   

M.2 Q-LATCH

Inovatorul Q-Latch faciliteaza instalarea sau scoaterea unui SSD M.2 fara a fi nevoie de unelte specifice. Designul utilizeaza un mecanism de blocare simplu pentru a fixa unitatea si a elimina in mod clar suruburile traditionale.

   

BIOS FLASHBACK™

BIOS FlashBack™ este cel mai simplu si mai sigur mod de a actualiza BIOS-ul. Pur si simplu aruncati fisierul BIOS (UEFI) pe un stick USB format FAT32, conectati-l la portul USB BIOS FlashBack si apasati butonul. Actualizarile pot fi efectuate chiar si fara a avea memorie sau un procesor instalat.

   

Q-LEDS

Patru LED-uri integrate indica starea de alimentare si orice problema cu procesorul, memoria, placa grafica sau dispozitivul de pornire pentru o diagnosticare rapida.

   

SCUT I/O PREMONTAT

Scutul I/O patentat ROG este finisat in negru mat elegant si este premontat, ceea ce simplifica si mai mult procesul de instalare a placii de baza.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      Intel Core, Pentium Gold si Celeron din a 11-a si a 10-a generatie
    • Interfata grafica
      PCI Express 4.0 x16 (11th gen Intel CPU)
    • Placa audio integrata
      ROG SupremeFX 7.1
    • Chipset audio
      Realtek ALC4080
    • Placa retea integrata
      Intel I225-V 2.5Gb Ethernet
    • Numar SATA-III
      Interfata Serial ATA: 6 x SATA
    • NGFF (M.2)
      3
    • Bluetooth
      Bluetooth v5.2 hardware ready
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      5333(OC)/5000(OC)/4800(OC)/4600(OC)/4400(OC)/4266(OC)/4000(OC)/3733(OC)/3600(OC)/3466(OC)/3333(OC)/3200/2933/2800/2666/2400/2133
  • Sloturi
    • PCI Express 1.0 x16
      2
    • PCI Express x1
      2
  • Conectori Back Panel
    • HDMI
      1
    • Display Port
      1
    • RJ-45 LAN
      1 x RJ-45 2.5G LAN
    • USB 2.0
      5
    • USB 3.1 tip A
      2 x USB 3.2 Gen 2 Tip A
      1 x USB 3.2 Gen 2 x 2
      2 x USB 3.2 Gen 1 Tip A
    • Suport audio
      5 x Audio Jacks
    • Conectori speciali
      1 x ASUS Wi-Fi Module
      1 x BIOS FlashBack button

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.