ASUS Placa de baza H81-GAMER, socket 1150

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza H81-GAMER, socket 1150 de la ASUS

ASUS Socket LGA1150, H81-GAMER, Intel H81 Express, 4* DDR3 1600/1333/1066 MHz, VGA, 1*PCIEx2.0/2*PCIEx1/3*PCI, 2*SATA3, 2*SATA2, Gigabit LAN, 8CH HD, 2*USB3.0, 2*USB2.0, COM/LPT, ATX



Placa de baza H81 dedicata pasionatilor de jocuri, echipata cu solutie audio SupremeFX, Intel LAN, componente din suita Gamer's Guardian si suita AI Suite 3

  • Socket LGA1150 pentru procesoare Intel® Core™ i7/ Core™ i5 / Core™ i3, Pentium®, si Celeron® din Generatia a 4-a (de baza si actualizata) si generatia a 5-a
  • Suport dual DDR3 1600 Mhz
  • SupremeFX - Sunet fara cusur pentru un realism deosebit in jocuri
  • Intel Gigabit Ethernet - Solutii de retea ultra-rapide
  • Gamer's Guardian - pentru protectie la nivel inalt

Sunet fara cusur, ce confera un nivel extraordinar de realism!



ASUS H81- GAMER face uitat mitul conform caruia placile audio dedicate ofera un nivel de calitate sonora mai ridicat. Cu ajutorul tehnologiei integrate SupremeFX, vei putea sa te bucuri de un nivel extraordinar de calitate a sunetului, precum si un raport SNR (signal-to-noise) remarcabil, de 115dB — astfel incat vei putea auzi si cele mai mici detalii sonore.

SupremeFX
SupremeFX este o tehnologie exclusiva ASUS creata cu un singur scop - sunetul de inalta clasa!

Ecranare orizontala
Separarea in plan orizontal a componentelor audio SupremeFX audio fata de restul placii de baza elimina intr-un mod eficient interferentele pentru a asigura o calitate sonora deosebita.

Protectie anti-EMI
O solutie de protectie atent proiectata izoleaza chipset-ul audio avansat impotriva interferentelor electromagnetice (EMI), pastrand integritatea semnalelor audio.

Condensatori audio ELNA® de calitate superioara
Capabili sa ofere un sunet exceptional de cald si natural, pentru o experienta audio completa.

Amplificator pentru casti de 300Ω
H81- GAMER este compatibil cu cele mai bune casti de pe piata - suporta impedante de pana la 300Ω. H81- GAMER iti asigura un nivel de compatibilitate foarte bun si un sunet mai puternic decat solutiile audio incorporate standard. Atunci cand cerintele tale includ efecte sonore superbe si un sunet surround de calitate superioara pentru o experienta cat mai realista in jocuri, H81- GAMER este solutia perfecta! 




Solutii de retea
ultra-rapide!

Diferenta intre victorie si infrangere poate fi masurata in cateva milisecunde. Din acest motiv am echipat placa de baza H81- GAMER cu o tehnologie avansata pentru conectivitatea in retea!

Intel® Gigabit Ethernet
Cea mai noua tehnologie Intel® Ethernet iti ofera conexiuni ultra-rapide in jocuri - intotdeauna. Tehnologia LAN de la Intel reduce incarcarea procesorului, comunicand in mod direct cu procesoarele Intel si oferind si o latime de banda superioara pentru transferuri TCP/UDP. Astfel, beneficiezi de mult mai multa putere de calcul in jocuri!




 


Gamer's Guardian pentru 
protectie in conditii reale!

H81- GAMER ofera protectie completa in timpul utilizarii. Un design cu adevarat deosebit exceleaza in ceea ce priveste detaliile si, din acest motiv, inginerii ASUS au dotat placa de baza H81- GAMER cu o serie intreaga de functii de protectie foarte utile. Separat, sunt foarte rezistente, dar impreuna sunt de neoprit.


Condensatori metalici negri cu rezistenta garantata de10,000 (10k) de ore

Condensatorii metalici de o calitate exceptionala fabricati in Japonia (seria Nichicon GT) ofera o rezistenta cu 20% mai buna la temperaturi ridicate si o durata de viata de pana la 5 ori (5X) mai lunga decat versiunile



DIGI+ VRM

Modulul de reglare a voltajului de alimentare DIGI+ VRM cu are a fost echipata placa de baza H81- GAMER este unul dintre cele mai bun din industrie, asigurand permanent alimentarea stabila si fara interferente a procesorului!


Protectia conectorilor DRAM impotriva suprasarcinilor

Conectorii si port-urile DRAM ale placii de baza H81- GAMER sunt protejate impotriva problemelor cauzate de suprasarcini si scurt-circuite cu ajutorul unor sigurante resetabile incorporate



Panou de conectivitate dorsala fabricat din otel inoxidabil

Fabricat din otel inoxidabil placat cu crom, rezistent la coroziune, panoul dorsal de conectivitate cu care a fost dotat modelul H81- GAMER rezista de pana de trei ori (3X) mai mult decat variantele standard!


Protectie impotriva descarcarilor electrostatice ESD Guards
Cu ajutorul solutiei ASUS ESD Guards placa ta de baza H81- GAMER este protejata in mod activ impotriva descarcarilor electrostatice instantanee (ESD), componentele conectate bucurandu-se astfel de o durata de viata mult mai lunga - la un nivel de protectie dublu fata de standardele din industrie! Solutia ESD Guards include:

Conectori pentru tastatura si mouse:
Circuite suplimentare pe diodele ESD TVS.

Circuite suplimentare pe diodele ESD TVS pentru protejarea interfetei D-Sub.

Conectori USB 3/2.0:
Diode pentru protectia la supra-voltaje pe circuit (TVS) si protectia extinsa a condensatorilor

Port LAN:
Protectia oferita de catre diodele ESD TVS pentru circuitul LAN este amplificata cu ajutorul unui conector LAN izolat impotriva supra-tensiunii, extrem de util in cazul unor evenimente extreme, precum descarcarile electrice..

Conectori audio:
Protectia condensatorilor de pe circuitele de iesire audio anterioare si posterioare.

Optimizarea performantelor 
cu AI Suite 3!

AI Suite 3 este un panoul de control disponibil exclusiv pentru produsele ASUS ce permite optimizarea fiecarui element din sistemul construit in jurul placii de baza H81- GAMER pentru a putea atinge echilibrul perfect intre performanta, stabilitate si eficienta - toate cu ajutorul unei interfete foarte simple si intuitive.



Design premiat al interfetei BIOS!

H81- GAMER a fost creata pentru viteza si usurinta in utilizare - o conceptie de design extinsa pana la nivelul interfetei UEFI BIOS puternice, dar elegante, cu care aceasta a fost dotata.

UEFI BIOS
Interfata de utilizare UEFI BIOS cu care a fost dotata placa de baza H81- GAMER include atat Modul EZ cat si Modul Avansat, oferind o experienta de utilizare potrivita nivelului tau de experienta. In Modul EZ poti realiza rapid toate setarile, inclusiv ora si data, profilul ventilatoarelor si profilurile de memorie XMP (Intel Extreme Memory Profile). In modul avansat iti vei putea seta rapid functiile si scurtaturile favorite, inregistra si trece in revista ultimele schimbari ale setarilor sau realiza notite cu ajutorul functiei Notite Rapide.

Puterea Intel!


H81- GAMER utilizeaza cele mai recente tehnologii de la Intel, permitandu-ti sa beneficiezi din plin de cateva inovatii foarte interesante din domeniul PC-urilor, de la procesoare desktop de ultima generatie la aplicatii de actualizare automata si posibilitatea repornirii sistemelor din modul asteptare in doar cateva momente.




Chipset Intel® H81 Express pentru cele mai recente procesoare Intel
Chipset-ul Intel® H81 Express cu care a fost echipata placa de baza H81- GAMER este un chipset integrat ce suporta procesoarele Intel® Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® din Generatia a 4-a, noua Generatie a 4-a si Generatia a 5-a, pe socket-ul LGA1150. Acesta ofera un nivel superior de performanta prin folosirea conexiunilor punct-la-punct in serie, pentru imbunatatirea latimii de banda si a stabilitatii. H81 suporta in mod nativ maximum 2 port-uri USB 3.0, pentru viteze de transfer de pana la 10 ori mai rapide decat USB 2.0, precum si functii iGPU, oferindu-le utilizatorilor acces la performanta superioara a celor mai noi solutii video integrate de la Intel.



Tehnologie Intel® Smart Connect
H81- GAMER este echipata cu tehnologie Intel Smart Connect pentru a-ti accelera experienta de utilizare zilnica. Sistemul vostru poate primi actualizari web ce includ continut nou pentru anumite aplicatii, chiar si atunci cand sistemul este in modul asteptare, pentru o experienta de utilizare mai eficienta!






Tehnologie Intel® Rapid Start
Cu ajutorul tehnologiei Intel Rapid Start inclusa in placa de baza H81- GAMER, sistemul vostru va reporni foarte rapid, in doar cateva secunde, din modul de asteptare. Este o solutie rapida, eficienta si care permite un consum foarte redus de energie - toate in acelasi timp

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
    • Producator chipset
    • Model chipset
      H81
    • Interfata grafica
      PCI Express x16 2.0
    • Placa video integrata
      Necesita procesor cu tehnologia Intel HD Graphics
    • Placa audio integrata
      SupremeFX 8 Channel
    • Chipset audio
      SupremeFX
    • Placa retea integrata
      10/100/1000 Mbps
    • Chipset retea
      Intel
    • Numar SATA-III
      2
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      16 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      1600/1333 MHz
  • Sloturi
    • PCI Express 2.0 x16
      1
    • PCI Express x1
      3
    • PCI
      3
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      1
    • Optical S/PDIF out
      1
    • VGA
      1
    • DVI
      1
    • RJ-45 LAN
      1
    • USB 2.0
      4
    • USB 3.0
      2
    • Suport audio
      7.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.