Placa de baza Asus PRIME H770-PLUS D4Intel H770, DDR4, DisplayPort, HDMI, USB 3.2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.154,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 42.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PRIME H770-PLUS

Garantie: 36L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza Asus PRIME H770-PLUS D4Intel H770, DDR4, DisplayPort, HDMI, USB 3.2 de la ASUS

Placile de baza ASUS din seria Prime sunt proiectate cu maiestrie pentru a elibera intregul potential al procesoarelor Intel® Core™ din generatia a 13-a. Dispunand de un design robust din punct de vedere energetic, solutii de racire cuprinzatoare si optiuni inteligente de reglaj, PRIME H770-PLUS D4 ofera utilizatorilor si constructorilor de PC-uri DIY o gama de optimizari de performanta prin intermediul unor functii software si firmware intuitive.
   

Eficienta energetica completa

Functia de economisire a energiei contine mai multe setari care pot optimiza cu usurinta consumul de energie si maximiza economiile de energie. Puteti activa o limita de putere a procesorului, puteti sa intunecati iluminarea Aura si sa setati profilul ventilatorului pe un mod de economisire a energiei. De asemenea, puteti comuta planul de economisire a energiei care este integrat in Microsoft Windows.

   

Comenzi flexibile de racire cu aer si lichid

Software-ul ASUS Fan Xpert 4 ofera un control cuprinzator asupra ventilatoarelor, pompelor de apa si racitoarelor all-in-one (AIO). Indiferent daca racirea se face cu aer sau cu apa, un mod Auto-Tuning configureaza in mod inteligent toti parametrii cu un singur clic. Exista, de asemenea, un mod Extreme Quiet care reduce toate vitezele ventilatoarelor sub minimul implicit pentru a mentine sistemul dvs. foarte silentios atunci cand efectuati sarcini usoare. Ventilatoarele, pompele de apa si racitoarele AIO pot fi, de asemenea, controlate prin intermediul BIOS-ului UEFI.

   

Control digital precis al puterii

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) Digi+ ofera un control in timp real asupra tensiunii de scadere, comutand automat frecventa si setarile de eficienta energetica. De asemenea, va permite sa reglati cu precizie unitatea centrala de procesare pentru o stabilitate si o performanta maxime.

   

Radiatoare VRM si placute termice

Radiatorul VRM si placuta termica imbunatatesc transferul de caldura de la MOSFET-uri pentru o mai buna performanta de racire.

   

M.2 Heatsink

Dispersorul M.2 previne efectul de incetinire care poate aparea in cazul stocarii M.2 in timpul transferurilor sustinute. Radiatorul este tinut in pozitie de suruburi captive, iar aceste suruburi captive detasabile ajuta la reducerea riscului de cadere sau pierdere in timpul indepartarii radiatorului.

   

Trei sloturi M.2 (pana la 64 Gbps)

PRIME H770-PLUS D4 ofera un total de trei sloturi M.2 care accepta viteze de transfer de date de pana la 64 Gbps prin PCIe 4.0, permitand o pornire mai rapida si timpi de incarcare a aplicatiilor cu unitati de sistem de operare sau aplicatii.

   

Slot PCIe 5.0

PCIe 5.0 ofera o viteza de transfer de date de doua ori mai mare decat PCIe 4.0, ceea ce il face suficient de robust pentru a face fata noilor sarcini cu volum mare de date. PCIe 5.0 aduce si alte beneficii, cum ar fi modificari electrice pentru imbunatatirea integritatii semnalului, conectori CEM compatibili cu versiunile anterioare pentru carduri suplimentare si compatibilitate cu versiunile anterioare ale PCI Express.

   

USB 3.2 Gen 2 Type-C®

Un lot de porturi USB sprijina platformele high-end incarcate cu periferice, inclusiv un conector USB Type-C® din spate cu USB 3.2 Gen 2 ultrarapid pentru viteze de transmisie de pana la 10Gbps.

   

Thunderbolt™ 4 (compatibil cu USB4®)

Placa de baza PRIME H770-PLUS D4 ofera suport USB4® prin intermediul unui header Thunderbolt™ (USB4®). Cu o placa aditionala ASUS*, placile de baza PRIME pot permite viteze bidirectionale de pana la 40 Gbps pe un singur cablu, furnizand in acelasi timp energie pentru incarcarea rapida a dispozitivului. In plus, aceasta placa are o functie daisy-chain pentru conectarea mai multor ecrane si suporta pana la doua ecrane cu rezolutie 4K.

   

Conectori ProCool

Conectorii brevetati sporesc legatura dintre placa de baza si sursa de alimentare cu conectori cu 4 + 8 pini care transmit 12 volti de energie direct catre procesoare. Fiecare mufa are pini solizi care pot suporta mai mult curent decat conectorii cu pini goi.

   

SafeSlot Core+

PCIe 5.0 este de doua ori mai rapid decat PCIe 4.0, asa ca ne-am adaptat procesul de fabricatie SMT pentru SafeSlot Core+, mai rapid, pentru a asigura cele mai mari viteze de transfer de date. SafeSlot Core+ este un invelis metalic intarit adaugat la un slot PCIe pentru a mentine o cartela ferm instalata.

   

Suport DDR4

Imbunatatirile aduse designului de rutare a traseelor ofera celor mai recente procesoare Intel® un acces imbunatatit la latimea de banda a memoriei. Tehnologia ASUS OptiMem traseaza cu atentie traseele semnalelor de memorie pe diferite straturi de PCB pentru a reduce distanta de traseu si adauga zone de ecranare care reduc semnificativ diafonia.

   

ASUS OptiMem II

Revizuirile aduse la rutarea traseului de traseu al placii de baza ofera celor mai recente procesoare Intel® acces nerestrictionat la latimea de banda a memoriei. Tehnologia ASUS OptiMem II traseaza cu atentie traseele semnalelor de memorie pe diferite straturi de PCB pentru a reduce numarul de vias si adauga zone de ecranare care reduc semnificativ diafonia.

Avantajele ASUS OptiMem II:

  • Stabilitate si compatibilitate imbunatatita a memoriei
  • Permite latente de memorie mai mici la tensiuni echivalente
  • Marja de frecventa a memoriei imbunatatita
   

Audio remarcabil

Caracteristicile combinate de la bord ofera un sunet de inalta calitate

Designul inteligent si hardware-ul de calitate superioara creeaza o calitate audio diferita de tot ceea ce ati experimentat vreodata.

  • Ecranare audio

Ecranarea audio asigura o separare analogica/digitala precisa si o interferenta multilaterala foarte redusa.

  • Straturi PCB audio dedicate

Straturile separate pentru pistele stanga si dreapta asigura ca ambele canale ofera o calitate constanta si egala.

  • Condensatoare audio premium

Ofera un sunet cald, natural si captivant, cu o claritate si fidelitate exceptionale.

   

Personalizare

Header RGB Gen 2 adresabil

Trei headere RGB adresabile Gen 2 sunt capabile sa detecteze numarul de LED-uri de pe dispozitivele RGB adresabile de a doua generatie, permitand software-ului sa adapteze automat efectele de iluminare la anumite dispozitive. Noile headers ofera, de asemenea, compatibilitate retroactiva cu echipamentele Aura RGB existente.

   

Armoury Crate

In cadrul unei singure interfete intuitive, Armoury Crate ofera setari Aura Sync RGB usor de personalizat pentru fiecare dispozitiv compatibil din arsenalul tau , plus controale pentru o familie tot mai mare de produse ASUS, inclusiv preferintele pentru tastatura si mouse. Armoury Crate integreaza, de asemenea, inregistrarea produselor si un flux de stiri, astfel incat sa nu ratati niciodata actualizarile de interes pentru comunitatea ASUS.

   

Aura Sync

Un sistem de entuziasti bine pus la punct merita o estetica pe masura. ASUS Aura ofera un control complet al iluminarii RGB, cu o varietate de presetari functionale pentru LED-urile RGB incorporate, precum si pentru benzile si dispozitivele conectate la headers RGB de pe placa - si totul poate fi sincronizat cu un portofoliu in continua crestere de hardware compatibil Aura.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
    • Producator chipset
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      Intel 12th/13th/14th Generation Core/Pentium Gold/Celeron
    • Interfata grafica
      PCI Express x16 5.0
    • Placa video integrata
      Necesita procesor cu tehnologia Intel HD Graphics
    • Placa audio integrata
      7.1 Audio
    • Chipset audio
      Realtek
    • Placa retea integrata
      10/100/1000/2500 Mbps
    • Chipset retea
      Realtek
    • Numar SATA-III
      4
    • NGFF (M.2)
      3
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      5066(OC)/5000(OC)/4800(OC)/4600(OC)/4400(OC)/4266(OC)/4000(OC)/3733(OC)/3600(OC)/3466(OC)/3400(OC)/3333(OC)/3200/3000/2933/2800/2666/2400/2133 MHz
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      2 x
    • PCI Express x1
      2 x
  • Conectori Back Panel
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • USB 2.0
      2 x
    • Suport audio
      7.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.