MSI Placa de baza PRO H610M-G DDR4 ,LGA 1700

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
440,25 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.14 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PRO H610M-G DDR4

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza PRO H610M-G DDR4 ,LGA 1700 de la MSI

USER FRIENDLY DESIGN
Placile de baza MSI ofera tone de design convenabil si inteligent pentru utilizatorii DIY, nenumarate instrumente de reglare a sistemului si de depanare sunt la dispozitia dvs. pentru a va impinge sistemul spre noi inaltimi si pentru a satisface chiar si pe cei mai exigenti tweaker. Face atat de usor sa va instalati propria placa de baza fara nicio problema.

 

COMPLET CONTROLABIL IN BIOS SI SOFTWARE

Placile de baza MSI va permit sa gestionati vitezele si temperaturile tuturor ventilatoarelor sistemului si ale procesorului. Total Fan Control va permite sa verificati caracteristicile principale ale sistemului intr-o interfata grafica simplificata. De asemenea, puteti seta pana la 4 obiective de temperatura pentru CPU si placa de baza, care vor ajusta automat vitezele ventilatoarelor.

   

FROZR AI RACIRE

Detectarea temperaturilor CPU si GPU si ajustarea automata a vitezei ventilatoarelor de sistem la o valoare adecvata prin adoptarea MSI AI ENGINE.

   

EZ DEBUG LED

Ati intampinat probleme? LED-urile de la bord pentru componentele cheie vor indica sursa problemei, astfel incat sa stiti exact unde sa cautati pentru a o pune din nou in functiune.

 

Suport pentru procesoarele Intel din a 12-a generatie
   
TESTE EXTREME DE STABILITATE SI COMPATIBILITATE PENTRU MEMORIE
   
Certificata pentru Windows 11
   

FORTIFICATI-VA SISTEMUL CU O ARMURA DE OTEL PCI-E

Sloturile MSI PCI Express Steel Armor sunt fixate pe placa de baza cu puncte de lipire suplimentare si suporta greutatea placilor grafice grele. Atunci cand fiecare avantaj in jocuri conteaza, Steel Armor protejeaza punctul de contact de interferentele electromagnetice.

   

PROTECTIE SUPREMA A PLACII DE BAZA

Protectia dubla ESD dubleaza stratul de impamantare din jurul orificiilor de montare, impiedicand supratensiunile de descarcare statica sa deterioreze placa de baza.

 

Contectivitate

Cel mai important lucru al DIY-ului este capacitatea de extindere. Placile de baza din seria MSI PRO dispun de o multime de posibilitati pentru necesitatile prosumatorilor. LAN stabila, stocare mai rapida si viteza de transfer USB si alti conectori extensibili sunt gata sa va extinda flexibilitatea.

 

LAN PENTRU JOCURI CU LATENTA REDUSA, ALIMENTAT DE INTEL®

Ramaneti conectat cu Intel® LAN, optimizat pentru un debit de internet stabil, ideal pentru jocurile online de nivel campionat.

 

OPTIMIZATI TRAFICUL DE JOCURI ONLINE PENTRU O LATENTA MAI MICA!

MSI LAN Manager clasifica si prioritizeaza automat aplicatiile sensibile la latenta pentru jocurile online, oferindu-va cea mai buna experienta de joc online cu latenta redusa.

 

STOCARE RAPIDA SI PREGATITA PENTRU VIITOR

Placile de baza din seria MSI PRO suporta toate cele mai recente standarde de stocare, ceea ce le permite utilizatorilor sa conecteze orice dispozitiv de stocare ultra-rapid. O eficienta mai mare va usureaza munca.

   

LIGHTNING GEN 4 PCI-E

MSI Lightning Gen 4 PCI-E este cea mai recenta si cea mai rapida solutie de transfer de date PCI-E, cu o latime de banda de transfer de 64 GB/s, care s-a dublat in comparatie cu generatia anterioara. PCIe 4.0 mentine atat compatibilitatea retroactiva, cat si cea progresiva cu specificatiile mai vechi si mai noi. Optimizate prin designul armurii de otel, placile de baza pot suporta greutatea placilor grafice grele.

 

USB 3.2 Gen 1

Transferati mai usor o multime de date, muzica si filme prin USB. Porturile USB 3.2 Gen 1 sunt pregatite atat in partea frontala, cat si in partea din spate a IO, oferind o mare varietate de optiuni pentru conectarea dispozitivelor USB 3.2 Gen 1.

 

Primeste mai mult

Placile de baza din seria MSI PRO sunt concepute pentru a satisface orice flux de lucru profesional. Elevati-va placerea de ascultare si bucurati-va de o calitate extrema a sunetului. Mai mult decat atat, cu ani de experienta in crearea de instrumente de imbunatatire a performantei usor de utilizat, doar aplicatiile de cea mai inalta calitate va stau la dispozitie. Functiile extinse va permit sa reglati perfect sistemul pentru a oferi performante maxime fiabile.

 

TESTE EXTREME DE STABILITATE SI COMPATIBILITATE

MSI efectueaza teste de memorie amanuntite cu cele mai populare marci de memorie in conditii extreme pentru a se asigura ca sistemul tau functioneaza stabil indiferent de situatie. Partenerii nostri de memorie includ marci precum Corsair, Crucial, Kingston, G.Skill si multe altele pentru a optimiza modulele si configuratiile de memorie.

 

CORE BOOST

Tehnologia Core Boost combina layout-ul premium MSI si designul optimizat de alimentare, care permite livrarea mai rapida si nedistorsionata a curentului catre CPU cu precizie. Nu numai ca suporta CPU multi-core, dar creeaza si conditiile perfecte pentru overclocking-ul CPU-ului dumneavoastra.

   

PROCESOR AUDIO DEDICAT DE INALTA DEFINITIE

Asigura-te ca te bucuri de cea mai pura calitate a sunetului, atat in sunet stereo, cat si surround.

   

CONDENSATORI AUDIO DE INALTA CALITATE

Este asigurata o experienta sonora de inalta fidelitate, cu o acustica si un realism exceptionale pentru casti de nivel studio.

   

CONECTORI AUDIO HD

Pastrati sunetul perfect prin transmiterea aduio cu semnal digital pur.

   

DESIGN AUDIO IZOLAT

La fel ca o placa de sunet dedicata, componentele si circuitele audio au fost asezate pe o sectiune rezervata a placii de baza si izolate electric.

   

STRATURI AUDIO SEPARATE PENTRU CANALE STANGA SI DREAPTA CURATE

Utilizarea straturilor separate in PCB asigura o calitate a sunetului la fel de curata atat pentru canalele audio stanga si dreapta.

 

Audio Boost va protejeaza urechile prin eliminarea acelor sunete puternice si enervante atunci cand conectati/deconectati dispozitive sau porniti/opriti PC-ul.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
    • Soclu procesor
    • Producator chipset
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      Procesoare Intel® Core™, Pentium® Gold si Celeron® din a 12-a generatie
  • Memorii Suportate
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      1
    • PCI Express x1
      1
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      1 x
    • VGA
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • USB 2.0
      4 x
    • USB 3.1 tip C
      2 x USB 3.2 gen 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.