Placa video profesionala AMD Radeon Pro W6600 8GB, GDDR6, 12

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.488,24 lei
Pret 36 Rate Optimo: 54.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

100-506159

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video profesionala AMD Radeon Pro W6600 8GB, GDDR6, 12 de la AMD

Unknown Image

8 GB RAM GDDR6

Invitati-va prietenii, asezati-va pe o canapea confortabila, redati un film in 4K si bucurati-va de imagini dinamice datorita 8 GB memoriei GDDR6 . Uitati de cadrele frustrante cand redati productii de top sau decupati in timp ce lucrati in programe grafice avansate. RAM GDDR6 nu este doar performanta si eficienta energetica de cateva ori mai mari, ci si o calitate unica care garanteaza netezimea imaginii afisate. Bucurati-va de un joc neintrerupt, concurati cu cei mai buni rivali din lume - cu 8 GB de memorie GDDR6 puteti face mult mai mult!

Unknown Image

Sistem de racire activ

Sistemul de racire activ pentru placa grafica consta dintr-un radiator si un ventilator (unul sau mai multe). Radiatorul de caldura preia caldura din miezul grafic si o disipeaza datorita zecilor de placi subtiri. La randul sau, ventilatorul este proiectat sa raceasca eficient radiatorul. Un astfel de set se completeaza perfect si ofera in majoritatea cazurilor cea mai optima racire pentru placa grafica. Ofera un compromis bun intre zgomot redus si eficienta ridicata, deoarece viteza ventilatorului depinde de sarcina curenta pe cipul grafic: atunci cand este scazut ventilatorul se roteste aproape silentios . Pe masura ce sarcina creste, creste si viteza ventilatorului, asigurand o racire eficienta a intregului sistem.

O alternativa la racirea activa este un sistem pasiv complet silentios , care utilizeaza doar un radiator fara ventilator. Se foloseste insa doar in placile grafice cu performante reduse din segmentul inferior, care nu genereaza prea multa caldura.

Cele mai putine si mai eficiente unitati sunt, de asemenea , adaptate din fabrica pentru racirea cu apa . Aceasta solutie este mai costisitoare si mai complicata decat racirea activa sau pasiva, dar ofera cea mai mare eficienta.

Unknown Image

Patru conectori DisplayPort

Cardul este echipat cu 4 conectori Display Port - este o interfata digitala universala care va permite sa conectati mai multe monitoare, un televizor sau chiar un proiector la configuratie. Cardul cu patru conectori Display Port va fi o alegere excelenta pentru configuratii complexe de jocuri si pentru computere dedicate graficii, designului, animatiei si multor alte aplicatii.

Unknown Image

Mizati pe cele mai noi solutii

Atat specificatia, cat si slotul PCI Express 4.0 x16 ofera acestei placi grafice o capacitate de transfer de date foarte mare. Acest standard se regaseste doar in cele mai noi sisteme grafice, in special in unitatile dedicate jocurilor si aplicatiilor profesionale. Cand cauti o placa grafica pentru jocuri sau design, merita sa pariezi pe noul standard al interfetei PCI Express.

Unknown Image

Proiectat meticulos pentru performante ridicate

Ofera 8 GB de memorie de inalta performanta, urmarire de raze hardware, optimizari pentru 4 afisaje Ultra HD HDR, multitasking accelerat de software, PCIe® 4.0 pentru viteze avansate de transfer de date si certificare pentru multe aplicatii populare.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320
  • Chipset
    • Producator chipset
      AMD
  • Memorie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.