ASROCK Placa video AMD Radeon RX 6900 XT OC Formula GDDR6 16GB 256-bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video AMD Radeon RX 6900 XT OC Formula GDDR6 16GB 256-bit de la ASROCK

Placa video AsRock AMD Radeon RX 6900 XT OC Formula 16GB Graphics Engine - AMD Radeon™ RX 6900 XT Graphics Bus Standard - PCI® Express 4.0 x16 DirectX - 12 Ultimate OpenGL - 4.6 Memory - GDDR6 16GB Engine Clock - GPU Clock P BIOS(Boost/Game): Up to 2475/ Up to 2295 MHz - GPU Clock Q BIOS(Boost/Game): Up to 2365/ Up to 2165 MHz - Base Clock: 2125 MHz Stream Processors - 5120 Compute Units - 80 Memory Clock - 16 Gbps Memory Interface - 256-bit Resolution - Digital Max Resolution: 7680 x 4320 Interface - 1 x HDMI™ 2.1 VRR - 3 x DisplayPort™ 1.4 with DSC HDCP - Yes Multi-view - 4 Recommended PSU - 1000W Power Connector - 3 x 8-pin Accessories - 1 x Quick Installation Guide - 1 x Graphics Card Holder Dimensions - 332x137x61mm, 3-slot Net Weight - 1784 g https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon%20RX%206900%20XT%20OC% 20Formula%2016GB/#Specification



Designul capacului complet metalic

Negru metalic si gri metalic cu un usor verde luxuriant pentru un design unic si elegant al capacului metalic, care asigura, de asemenea, o racire suplimentara a placii grafice.

 

Polychrome SYNC

Creati-va propriile efecte luminoase colorate unice cu ajutorul LED-urilor ARGB integrate. De asemenea, poate fi sincronizat cu placile de baza ASRock care accepta Polychrome SYNC.

 

Placuta metalica eleganta - Solid, elegant, cool.

Proiectat pentru a evita indoirea PCB. Aspectul elegant face ca placa grafica sa fie legendara din punct de vedere vizual. De asemenea, ajuta la imbunatatirea racirii cu ajutorul placutelor termice premium echipate in partea din spate.

 

Design de putere cu 21 de faze

Designul de alimentare cu 21 de faze, cu componente de inalta calitate, ofera GPU-ului o putere suficienta pentru o performanta optimizata.

 

Sistem de racire OC Formula 3X - Pentru racoare si silentiozitate.

Creat pentru cel mai bun echilibru intre eficienta termica si liniste prin toate detaliile

 

Ventilator axial - Conceput pentru flux de aer imbunatatit

Ventilatorul axial cu dungi personalizat ASRock ofera un flux de aer imbunatatit pentru a optimiza racirea nu numai din structura benzii de pe fiecare lama a ventilatorului, ci si de pe suprafata de lustruire din partea de jos.

 

0dB Racire silentioasa

Se roteste pentru racire, se opreste pentru liniste.

Ventilatorul se roteste cand temperatura creste pentru o racire optima si se opreste cand temperatura scade pentru o liniste deplina.

 

Aripa de deviere a aerului

Ghidati fluxul de aer sa mearga mai regulat si mai rapid pentru a spori eficienta racirii prin aripioarele de taiere in forma de V si orificiile de aer in forma de V.

 

Heatpipe ultra-fit

Tuburile termice sunt consolidate pentru a maximiza contactul intre ele si, de asemenea, placa GPU pentru disiparea caldurii optimizata.

 

Baza de cupru nichelata

Cu designul radiatorului cu baza de cupru premium, zona de contact direct catre GPU ar fi maximizata pentru a imbunatati eficient transferul termic.

 

Sudare metalica de inalta densitate

Izolati in mod eficient toata acoperirea spatiului dintre teava si aripioarele stivuite, imbunatatind astfel disiparea caldurii in mod eficient.

 

Pasa termica Nano

Eliminati golurile din zona de contact pentru a maximiza transferul de caldura si eficienta termica.

 

Pad termic premium

Pad-ul termic premium ajuta la transferul caldurii componentelor la radiator, imbunatatind disiparea caldurii.

 

Cuplu precis al surubului

ASRock adopta un cuplu precis al surubului atunci cand isi asambleaza placile grafice pentru a optimiza presiunea de montare a racitorului pentru a imbunatati eficienta termica, evitand in acelasi timp deteriorarea matritei GPU.

 

BIOS dual

Designul Dual BIOS permite utilizatorilor sa aleaga setarile preferate prin comutarea intre BIOS P (Performance) si Q (Quiet).

 

Comutator LED On/Off

Pornit sau oprit? Comutati dupa cum doriti.

Puteti comuta simultan nu numai LED-urile ARGB incorporate, ci si LED-urile ARGB care echipeaza benzile/dispozitivele conectate.

 

Suport pentru placa grafica ASRock

Suportul pentru card VGA minimizeaza indoirea PCB-ului GPU, ajuta la sustinerea corecta a GPU-ului si reduce stresul pe placa de baza din cauza greutatii mari a GPU-ului.

 

Placa video Super Alloy

  • Dr. MOS;
  • Choke premium de 90A;
  • Condensatoare negre Nichion 12K;
  • PCB din cupru 2oz;
  • PCB negru mat;
  • PCB dens din fibra de sticla.

 

Tehnologia AMD Eyefinity

Tehnologia AMD Eyefinity extinde limitele traditionale ale calculatorului de birou prin multiplicarea suprafetei ecranului. Cu mai multe monitoare, jocurile devin mai captivante, statiile de lucru devin mai utile, iar dumneavoastra deveniti mai productiv.

   

Suport PCI® Express 4.0

Aceasta placa grafica este compatibila cu PCI® Express 4.0, cu un debit de 16 GT/s si permite o latime de banda de doua ori mai mare comparativ cu PCI® Express 3.0. Pregatiti-va pentru urmatoarea generatie de jocuri pe PC.

   

Suport pentru rezolutia 8K

Nu numai ca poate gestiona grafica 4K, dar accepta si iesirea video 8K de ultima generatie pentru o experienta vizuala de ultima generatie.

   

Performante nelimitate

Placile grafice AMD Radeon ™ RX 6900 XT ofera framerates ultra-ridicate si un joc serios 4K. Obtineti experienta de gaming finala cu noi unitati de calcul puternice, revolutionare AMD Infinity Cache si pana la 16 GB de memorie GDDR6 dedicata. Si, cand este asociat cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory ofera noi niveluri de performanta in jocuri.

   

Imagini vii

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6900 va atrag in actiune cu tehnologii de gaming captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Experimentati jocurile cu iluminare realista, umbre si reflexii, impreuna cu detalii bogate datorita DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA™ 2.

   

Experiente next-level

Viteza si gaming-ul fara lag sunt imbunatatite cu tehnologia cu latenta scazuta de la AMD Radeon Anti-Lag si AMD Radeon Boost.1,2 Propulseaza-ti experienta de gaming cu cea mai recenta tehnologie HDMI™ 2.1 VRR, USB-C ™ VR activat casti sau peste 1250 de display-uri de gaming compatibile cu tehnologia AMD FreeSync ™.

   

Un singur ADN de gaming pentru PC-uri si console

Arhitectura AMD RDNA™ 2 este fundamentul computerelor si consolelor de gaming de generatia urmatoare. Este piatra de temelie a viitoarei revolutii in materie de jocuri pe computer si jocuri in cloud. AMD RDNA™ 2 ridica si unifica efectele vizuale si gameplay-ul pe platforme multi-joc, ca nici o alta arhitectura grafica pana acum.

 

FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening 

Scoate in evidenta detaliile 

Contrast Adaptive Sharpening (CAS) ajuta la cresterea calitatii vizuale, permitand claritate uimitoare cu upscaling optional pentru a restabili detaliile pierdute dupa aplicarea Temporal Anti-Aliasing (TAA). Pentru jocurile care accepta FidelityFX CAS, se recomanda dezactivarea Radeon ™ Image Sharpening in software-ul Radeon ™ pentru a evita supra-sharpening.

   

Ocluzia ambianta 

Geometrie mai realista 

AMD RDNA™ architecture-optimized Combined Adaptive Compute Ambient Occlusion (CACAO) ajuta dinamic si eficient la imbunatatirea aspectului obiectelor pe baza expunerii lor la lumina ambianta.

   

Shading variabil

Obtineti performanta de calitate 

Utilizeaza suportul arhitecturii AMD RDNA ™ 2 pentru variable rate shading (VRS) pentru a analiza luminance si miscarea cadrelor pentru a ajuta la optimizarea redarii si a da performante optime fara a reduce calitatea imaginii.

 

DirectX® Raytracing 

Experimenteaza jocuri fotorealiste.

DirectX Raytracing (DXR) adauga un nou nivel de realism grafic jocurilor prin efecte precum reflectii, umbre si iluminare globala la rate de cadru in timp real pe grafica AMD Radeon ™ RX 6000, gratie AMD RDNA ™ 2 suport pentru raytracing accelerat hardware.

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      PCI Express 4.0
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320
    • Tip placa
      Gaming
  • Chipset
    • Producator chipset
      AMD
    • Procesor grafic
      AMD Radeon RX 6900 XT
    • GPU Boost clock
      Boost: 2475
      Game: 2295
      Base: 2125
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      Microsoft DirectX® 12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
  • Porturi
    • HDMI
      1
    • Display Port
      3
  • Racire
  • Altele
    • Tehnologii
      Radeon™ VR Ready Premium
      AMD FidelityFx
      AMD FreeSync™
      HDMI™ 2.1 VRR
      Radeon™ Image Sharpening
      Radeon™ Anti-Lag
    • Altele
      Radiator: Da
      Sursa recomandata - 1000 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.