ASUS Placa video AMD Radeon DUAL RX 6700 XT OC 12GB, GDDR6, 192bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video AMD Radeon DUAL RX 6700 XT OC 12GB, GDDR6, 192bit de la ASUS

2x Ventilatoare. 2x Distractie.

Oferind cea mai recentă experiență a arhitecturii AMD RDNA™ 2 în forma sa cea mai pură, ASUS Dual Radeon™ RX 6700 XT îmbină performanța și simplitatea ca nimeni altul. Folosindu-se de tehnologiile avansate de răcire derivate de la plăcile grafice emblematice, Dual optează pentru substanță în detrimentul stilului, fiind alegerea perfectă pentru o construcție bine echilibrată. Puneți-vă centura și implicați-vă în probele de gaming de ultimă generație.

 
 
Axial-tech Fan Design
Doua ventilatoare Axial-tech au un butuc mai mic care faciliteaza lamele mai lungi si un inel de bariera pentru a creste presiunea aerului in jos.
 
Tehnologie 0dB
Un controler de bord avansat opreste ventilatoarele atunci cand temperatura se afla sub 55 de grade C. Pe masura ce temperatura creste peste prag, ventilatoarele pornesc automat din nou.
 

BIOS dual

Alegeti cu intelepciune

Aveti ca prioritate un nivel scazut de temperatura a nucleului sau un nivel scazut de zgomot? Modul de performanta va permite ventilatoarelor sa se invarta mai mult pentru a mentine placa rece tot timpul. Modul linistit pastreaza aceeasi tinta de putere si aceleasi setari de varf, dar ofera o curba a ventilatoarelor mai putin agresiva pentru o functionare mai silentioasa la temperaturi medii. Pentru si mai multa personalizare si control, consultati software-ul GPU Tweak II.

 

Auto−Extreme Technology

Tehnologia Auto-Extreme este un proces de fabricatie automatizat care stabileste noi standarde in industrie, permitand completarea tuturor sudurilor intr-un singur pas. Aceasta reduce tensiunea termica asupra componentelor si evita utilizarea substantelor chimice dure de curatare, ceea ce duce la un impact mai mic asupra mediului, la un consum de energie mai mic si la un produs mai fiabil in general.

 
Placuta dorsala de protectie
PCB-ul este consolidat de o placa din aluminiu care adauga rigiditate structurala, contribuind la prevenirea flexarii si protejarii componentelor.
   

Suport GPU

Un suport pentru GPU asigura o presiune de montare uniforma si o stabilitate suplimentara pentru conexiunea critica dintre matrice si distribuitorul de caldura.

   

Suport din otel inoxidabil

Suportul de montare al Dual a fost intarit cu otel inoxidabil 304, care este mai dur si mai rezistent la coroziune.

   

Iluminat subtil

Putin luminat

Invelisul are o banda subtila iluminata care creeaza un accent elegant pentru constructia ta.

 

 

Va prezentam placile video AMD Radeon ™ RX 6700 XT, cu arhitectura revolutionara AMD RDNA ™ 2. Conceput pentru a oferi cea mai buna experienta de joc 1440p, AMD Radeon ™ RX 6700 XT alimenteaza o noua generatie de jocuri cu imagini vii si experiente ridicate.

 

 

Arhitectura AMD RNDA™ 2

 

Performante nelimitate

Placile grafice AMD Radeon ™ RX 6700 XT ofera framerates ultra-ridicate si un joc serios 2K. Obtineti experienta de gaming finala cu noi unitati de calcul puternice, revolutionare AMD Infinity Cache si pana la 12 GB de memorie GDDR6 dedicata. Si, cand este asociat cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory ofera noi niveluri de performanta in jocuri.

   

Imagini vii

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6700 XT va atrag in actiune cu tehnologii de gaming captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Experimentati jocurile cu iluminare realista, umbre si reflexii, impreuna cu detalii bogate datorita DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA™ 2.

   

Experiente next-level

Viteza si gaming-ul fara lag sunt imbunatatite cu tehnologia cu latenta scazuta de la AMD Radeon Anti-Lag si AMD Radeon Boost.1,2 Propulseaza-ti experienta de gaming cu cea mai recenta tehnologie HDMI™ 2.1 VRR, USB-C ™ VR activat casti sau peste 1250 de display-uri de gaming compatibile cu tehnologia AMD FreeSync ™.

Vezi mai mult

  • Chipset
  • Memorie
  • Porturi
    • HDMI
      1
    • Display Port
      3
  • Racire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.