Placa video SAPPHIRE Radeon RX 7700 XT NITRO+ GAMING OC 12GB GDDR6 graphics card

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.544,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 93.28 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

11335-02-20G

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video SAPPHIRE Radeon RX 7700 XT NITRO+ GAMING OC 12GB GDDR6 graphics card de la Sapphire

 

Comutator BIOS software

Treceti de la modul de performanta la modul silentios sau invers cu ajutorul software-ului nostru TriXX pentru a comuta rapid si usor intre modurile BIOS dual.

   

WAVE Fin Design si V-Shape Fin Design pentru racirea GPU-ului

Designul WAVE Fin Design reduce frecarea atunci cand fluxul de aer intra in radiator, ceea ce duce la o reducere a zgomotului produs.

Designul aripioarelor in forma de V din partea superioara a GPU-ului accelereaza si centralizeaza fluxul de aer in jurul GPU-ului pentru a disipa caldura in mod eficient.

   

Cadru din otel laminat la rece

Experimentati o rama superioara si frumos lucrata pe placa grafica NITRO+ AMD Radeon™ RX 7700 XT cu o rama din otel laminat la rece care intareste structura si durabilitatea carcasei, in timp ce acopera partile laterale ale PCB-ului pentru o carcasa puternica alaturi de placa de baza complet metalica.

   

Proiectarea puterii digitale

SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon™ RX 7000 Series sunt proiectate cu alimentare digitala care asigura un control precis al energiei si o eficienta energetica excelenta.

   

High TG Copper PCB de cupru

GPU-ul este montat pe un PCB de inalta densitate cu 14 straturi de cupru de 2 oz si TG ridicat, pentru a se potrivi cu viteza rapida, curentul ridicat si cerintele de putere crescute ale GPU-ului si ale memoriei, pentru a garanta o stabilitate ridicata a PCB-ului in timpul functionarii.

   

Placa metalica rezistenta

Placa din aluminiu ofera o rigiditate suplimentara care garanteaza ca nimic nu se indoaie si ca praful ramane afara. De asemenea, ajuta la racirea placii dvs. prin cresterea disiparii caldurii.

   

Racire VRM dedicata

Modul de racire VRM dedicat pentru a crea o disipare optima a caldurii pentru un flux de aer si o performanta de racire de varf

   

Viteza unghiulara a paletei ventilatorului

Paleta ventilatorului cu viteza unghiulara ofera un strat dublu de presiune descendenta a aerului care, alaturi de presiunea aerului de pe inelul exterior al ventilatorului axial, are ca rezultat o presiune descendenta a aerului cu pana la 44% mai mare si un flux de aer cu pana la 19% mai mare, pentru o functionare mai silentioasa si mai racoroasa, in comparatie cu generatiile anterioare.

   

Condensator de aluminiu din polimer conductiv de ultra inalta performanta

Condensatorul din aluminiu din polimer conductiv de ultra inalta performanta are o amprenta mica pe PCB, dar o capacitate volumetrica mare care face posibila alimentarea cu 14 faze a placii grafice din seria RX 7700. Condensatorul ofera o capacitate stabila la o frecventa si o temperatura ridicata, cu un zgomot de semnal foarte redus, asigurand stabilitatea si fiabilitatea produsului.

   

Teava de caldura compozita optimizata

Conductele termice compozite sunt reglate pentru fiecare design de racire in parte cu un flux termic optim, distribuind eficient si uniform caldura pe intregul modul de racire.

   

Protectie cu sigurante

Pentru a va proteja cardul, cardurile SAPPHIRE au o protectie prin sigurante incorporata in circuitul conectorului de alimentare PCI-E extern pentru a mentine componentele in siguranta.

   

Sistem de asistenta pentru controlul ventilatorului

Atunci cand temperatura GPU-ului creste, ventilatoarele placii grafice accelereaza in mod corespunzator. Pentru a ajuta si mai mult la racire si disiparea caldurii, functia Assistive System Fan Control din software-ul TriXX de la SAPPHIRE controleaza viteza unui ventilator de sistem pentru a creste automat in acelasi timp cu ventilatoarele placii grafice, ceea ce ajuta la expulzarea mai rapida a aerului incalzit din intregul sistem.

   

BIOS dual

Alegeti intre modul BIOS primar si modul secundar pentru a va imbunatati experienta de joc.

   

Suport placa grafica

Pachet cu un suport pentru placa grafica pentru a mentine placa grafica la locul ei in slotul PCIe.

   

ARGB Light Bar

Cu un design de bun gust al carcasei, completat de LED-uri ARGB, puteti schimba culorile LED-urilor, pentru un design personalizat. Aceasta poate fi controlata prin intermediul software-ului TriXX. Alegeti dintre diferite moduri, inclusiv modul de viteza a ventilatorului, modul de temperatura PCB sau modul curcubeu colorat sau opriti LED-urile.

   

Sincronizare externa de control ARGB

Activati sincronizarea externa a LED-urilor RGB intre placa grafica si placa de baza utilizand antetul cu 3 pini din coada. Jucatorii pot alege apoi daca placa grafica realizeaza independent efectele LED RGB sau daca placa de baza preia controlul.

   

Conectare rapida a ventilatorului

Daca exista o problema cu ventilatorul, nu trebuie sa returnati intreaga placa. SAPPHIRE sau partenerii nostri va vor trimite direct un ventilator de schimb! Asta inseamna ca sunt usor de indepartat, curatat si inlocuit, cu un singur surub care le tine bine fixate.

   

Rulment cu doua bile

Aceste ventilatoare au ventilatoare cu doua rulmenti cu bile, care au o durata de viata cu aproximativ 85% mai mare decat rulmentii cu manson in testele noastre. Imbunatatirile aduse paletelor ventilatorului inseamna ca solutia este cu pana la 10% mai silentioasa decat generatia anterioara.

   

 

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      PCI Express x16 4.0
    • Rezolutie maxima
      7680x4320
    • Tip placa
      Gaming
  • Chipset
    • Producator chipset
      AMD
    • Tehnologie de fabricatie
      5 nm
    • GPU Boost clock
      2599
    • Texture Units
      216
    • Raster Operators
      96
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
    • Suport OpenCL
      2.1
  • Porturi
    • HDMI
      2 x
    • Display Port
      2 x
  • Racire
    • Sistem racire
    • Dimensiune racire
      Tri slot
    • Tip racire
      Aer

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.