Plita cu inductie 2000W, Esperanza, 4 functii de gatit, 8 trepte de incalzire, afisaj temperatura

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
144,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EKH009

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Plita cu inductie 2000W, Esperanza, 4 functii de gatit, 8 trepte de incalzire, afisaj temperatura de la ESPERANZA

Aceasta plita moderna cu inductie are o putere de 2000W, avand o suprafata de gatit mata confectionata din ceramica. Gatitul prin inductie presupune incalzirea doar a bazei tigaii si nu intreaga plita. Zona de gatit acopera un diametru intre 14 si 22 cm.

Plita cu inductie are o suprafata vitroceramica pe care se amplaseaza vasul destinat gatitului iar sub aceasta exista bobine de inductie confectionate din sarma de cupru care genereaza un camp magnetic in momentul in care suprafata de gatit este alimentata cu energie electrica. Suprafata vitroceramica este deci incalzita numai de caldura generata de vasele pentru gatit si numai in punctele in care acesta intra in contact cu plita cu inductie.

Plita este prevazuta cu detectare si oprire automat daca tigaia nu este adecvata. Pentru gatit se recomanda utilizarea unor vase cu baza magnetica sau vase confectionate din otel emaliat si fonta. Sunt exluse vasele confectionate din inox, aluminiu, cupru, sticla, lut fara baza magnetica.

Aceasta este prevazuta cu 8 functii speciale pentru gatit si 8 niveluri de incalzire dar si cu un afisaj pentru putere, temperatura si timp.

Specificatii:

- alimentare 230 V, 50 Hz

- putere 2000 W;

- plita ceramica mata neagra;

- diametru zona de gatit 14-22 cm;

- 4 functii de gatit;

- pana la 8 niveluri de incalzire;

- economiseste timp de pana la 50%;

- temperatura reglabila 80 - 270 grade;

- panou tactil;

- afisaj mare;

- cronometru cu semnal de oprire;

- afisaj timp, putere si temperatura;

- picioare de sustinere;

- dimensiuni exterioare 33 x 28 x 7 cm;

- culoare negru.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.