Franke Plita incorporabila FH 604-1E 4l T PWL WH, inductie, 4 zone de gatit, touch control, progresiva de la 1 la 9, sistem siguranta copil, limitare automata timp gatit, timer, limitator putere, sticla alba

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila FH 604-1E 4l T PWL WH, inductie, 4 zone de gatit, touch control, progresiva de la 1 la 9, sistem siguranta copil, limitare automata timp gatit, timer, limitator putere, sticla alba de la Franke

Plita cu Inductie cu 4 zone de gatit, touch control cu 9 niveluri de putere si recunoastere automata a vasului de gatit.
Inductia este o tehnologie inovativa pentru prepararea alimentelor, care prezinta mai multe avantaje.
Principiul de functionare se bazeaza pe prezenta unei bobine sub suprafata pe care se gateste, bobina care, alimentata de un circuit electronic, creeaza un curent indus. In acest fel caldura este generata direct in vasul de gatit care se incalzeste instantaneu, in timp ce suprafata plitei ramane rece.

 

Caracteristici

Tip alimentare Electric

Numar arzatoare 4

Inductie Da

Siguranta Da

Trepte putere 9

Taste touch Da

Timer Da

Indicator caldura reziduala Da

Culoare Alb

Material Sticla

Dimensiuni (IxLxA) cm 5.3 x 58 x 51

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.