Plita incorporabila Gorenje IS646BG, inductie, 4 arzatoare, Touch Control, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila Gorenje IS646BG, inductie, 4 arzatoare, Touch Control, negru de la Gorenje

Plite cu inductie

Plitele cu inductie incalzesc de doua ori mai repede decat aragazele, ceea ce le face mai economice si mai sigure. O plita cu inductie incalzeste doar partea inferioara a tavii, in timp ce restul plitei ramane rece si poate fi atins in siguranta. Temperatura se ajusteaza pe loc, printr-o simpla atingere, limitand pericolul de dat in foc. Cu o asemenea plita, ciocolata topita, sosurile sofisticate si alte capodopere sensibile la temperatura devin o indeletnicire ca oricare alta.

SliderTouch

Controlul de la varful degetelor

Cu slide-ul inovator, nivelurile de putere si intensitatile iluminarii pot fi reglate instantaneu pentru fiecare zona de gatit individuala - pur si simplu cu o atingere a degetului.

BoilControl

Datul in foc poate fi uitat

Ajusteaza automat puterea de functionare. Dupa functionarea initiala la putere maxima, zona de preparare mentine temperatura dorita pentru a preveni datul in foc sau prepararea excesiva.

PowerBoost

Gatirea pe repede inainte

Functia PowerBoost intensifica incalzirea, rezultand un timp de incalzire semnificativ mai mic. Este nevoie de doar 5,7 minute pentru fierberea a 2l de apa de la 15˚C la 90˚C, ceea ce reprezinta jumatate din timpul panzei regulate HiLight.

SoftMelt

1, 2, ciocolata!

Functia SoftMelt topeste delicat ciocolata sau untul la o temperatura constanta de 42˚C, creand conditiile perfecte pentru topire, fara ardere.

IQboil

Nicio picatura nu iese din vas

Fierberea rapida a apei si mentinerea temperaturii constante pot fi obtinute fara ca nicio picatura sa nu dea in foc. Va puteti uita relaxati la TV, pentru ca bucataria dumneavoastra este in siguranta.

IQgrill

Friptura perfect preparata

IQcook face prepararea la gratar extrem de simpla, chiar cu foarte putin sau zero ulei. Ofera trei niveluri de preparare si previne arderea mancarii. O cale simpla pentru cel mai gustos si sanatos gratar.

AutoDetect

Fara grija la pozitionarea vaselor

In primele 10 secunde de la pornirea plitei, ea va detecta automat pozitia vaselor si va activa doar zonele necesare, independente sau conectate, in functie de dimensiunea fiecarui vas. Functia poate fi activata si manual, in orice moment al procesului de gatire.



Caracteristici generale

Tip plita Inductie
Numar zone de gatit 4
Arzator Wok Nu
Control butoane Touch control
Aprindere electrica Nu
Timer Da
Dispozitiv de siguranta gaz Nu
Estetica Margine Sanfrenata
Material Sticla
Functii / Optiuni Power-Boost, StepZone, SoftMelt, StayWarm, StopGo, Temporizator, Functie de stergere a setarilor, TimeAssist, AreaFlex, AutoDetect, BoilControl, IQSimmer, IQGrill, IQBoil, Programe de gatire automata IQ, Setari favorite, Control SliderTouch

Caracteristici tehnice

Putere (W) 7360
Tensiune (V) 220-240
Frecventa (Hz) 50/60

Altele

Dimensiuni nisa (L x A x I) cm 56-56.2 x 49.5 x 7
Culoare Negru
Dimensiuni (L x A x I cm) 59.5 x 52 x 5.4
Greutate (Kg) 8.9
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.