Miele Plita incorporabila inductie KM 6381, 90cm, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila inductie KM 6381, 90cm, negru de la Miele

Alegere rapida cu un set central de taste numerice
Toate zonele de gatit sunt controlate folosind o tastatura numerica centrala. Nivelurile de putere si duratele pot fi selectate direct, rapid si intuitiv. Confort deosebit: Duratele si temporizatorul sunt usor de setat.

Un plus de siguranta
E cineva la usa? Cu ajutorul functiei Stop&Go, toate zonele de gatit pot fi reduse la primul nivel de putere prin simpla apasare a unui buton. In acest fel, plita poate fi lasata fara supraveghere pentru o perioada scurta de timp fara ca preparatele sa se arda. Cand reveniti la plita, nivelul de putere stabilit anterior poate fi reactivat cu o alta atingere de buton.

Va veti putea dedica timpul altor activitati
Cu aceasta functie, puteti pastra preparatele calde in cel mai usor mod, indiferent de cantitatea acestora. Prin monitorizarea inteligenta a temperaturii de la baza tigaii, preparatele sunt mentinute la temperatura optima de servire, fara a se arde. Astfel, va veti putea concentra pe prepararea celorlalte feluri de mancare din meniu.

Economiseste mai mult decat energie
Aceasta setare automata oferita de Miele permite reducerea temperaturii de la puterea initiala (pentru incalzire rapida) la o putere mai mica (pentru continuarea gatirii). In acest fel nu veti uita sa reduceti temperatura la timp, iar preparatele dvs. nu se vor arde. In plus, setarea va ajuta sa economisiti energie.

Indiferent cum va trebuie
Setarile de baza ale plitei se pot adapta usor la nevoile individuale. De exemplu, viteza de raspuns a senzorilor poate fi modificata.

Practic pentru uz cotidian
Plitele Miele ofera zone de gatit si ochiuri de diferite forme si dimensiuni. Acest lucru va permite sa utilizati pe plita vase indiferent de forma si dimensiuni. Numeroase plite ofera zone suplimentare de mari dimensiuni.

Simplifica prepararea alimentelor
Cronometrul plitei va face ca viata de zi cu zi in bucatarie sa fie mai relaxanta. De exemplu, in functie de model, puteti seta separat durata pentru zonele de gatit, astfel incat acestea sa se opreasca in mod automat, sau puteti utiliza timerul independent de functiile plitei.

Pentru vase mari
Zonele PowerFlex sunt deosebit de adaptabile si flexibile. Fie ca utilizati vase de gatit individuale, tigai mari pentru paste sau chiar farfurii: toate acestea pot fi utilizate fara nicio problema. Viteza de executie este neintrecuta, gratie puterii auxiliare de pana la 7,4 kWh. De prisos sa spunem ca plita PowerFlex de la Miele este dotata cu tehnologia extrem de apreciata TwinBooster.

Caldura este generata acolo unde este nevoie.
Cand gatiti cu inductie, caldura este generata doar acolo unde este nevoie: sub vasele dvs. Gatitul cu inductie este deosebit de eficient, deoarece nu se pierde niciun pic de caldura. Si este deosebit de sigur din moment ce portiunea de vitroceramica ramane relativ rece.

Cel mai eficient mod de a utiliza energia
Cu ajutorul plitelor cu inductie, dimensiunea vaselor este detectata de catre zona de gatit, iar energia va fi utilizata numai in zona vasului. Acest lucru asigura cel mai eficient mod de a utiliza energia.

Utilizati electricitatea in mod eficient
Cu plitele Miele economisiti timp si energie. In comparatie cu plitele care radiaza caldura, plitele cu inductie de la Miele utilizeaza cu 30% mai putina energie pentru incalzire. Plitele electrice Miele sunt deosebit de abile in ceea ce priveste utilizarea eficienta a energiei: functia rapida ExtraSpeed nu foloseste mai multa energie decat plitele HiLight conventionale, in ciuda duratelor de incalzire cu 35% mai scurte.

Siguranta deplina
Cu plitele cu inductie, daca un vas nu este asezat pe zona de gatit activata sau daca vasul nu este potrivit, fluxul de energie este intrerupt sau nu va fi activat deloc.

Siguranta absoluta
Plitele Miele au un indicator pentru caldura reziduala pentru fiecare zona de gatit. Acesta va reaminteste sa nu atingeti o zona de gatit fierbinte si nici sa nu asezati obiecte sensibile pe ea. De asemenea, aceasta va permite sa utilizati caldura reziduala pentru a economisi energie.

Stati linistit
Pentru fiecare etapa de putere este definita o durata maxima de functionare. Daca o zona de gatit este utilizata pentru o perioada neobisnuit de lunga la acelasi nivel de putere, zona respectiva se va opri in mod automat.

Siguranta pentru toti
Functia de blocare de siguranta previne modificarile accidentale ale nivelurilor de putere alese in timpul prepararii.
Blocarea sistemului protejeaza impotriva pornirii accidentale sau neautorizate, de exemplu de catre copii. Aceasta functie poate fi activata pe o plita oprita.

Pentru asigurarea unei durate mari de folosire
Fiecare zona de gatit ofera protectie la supraincalzire. Aceasta functie dezactiveaza automat elementul de incalzire al zonei de gatit in cazul unei utilizari excesive, inainte ca portiunile din vitroceramica sau alte componente sa se supraincalzeasca. Daca pe suprafata apar accidental lichide sau alte substante, plita se va opri in mod automat din functiune. Astfel, sunteti intotdeauna protejat impotriva reglarilor neintentionate ale puterii.

O adevarata usurare
Vitroceramica este foarte usor de curatat. Stropii si alte tipuri de murdarie sunt usor de indepartat datorita suprafetei netede. Curatarea este deosebit de usoara in cazul plitelor cu inductie, deoarece suprafata ramane relativ rece si aproape nimeni nu se poate arde pe aceasta.

 
 
Tip incalzire  Inductie
Independent de cuptor

Design

Suprafata vitroceramica eleganta
Culoare suprafata ceramica Negru
Design imprimat LightPrint
Margini tesite Margini tesite pe toate laturile

Detalii arzator

Nr. de arzatoare 4

Arzatoare PowerFlex

Numar 4
Diametru in mm 150x230
Putere nominala in W 2.100
Booster in W 3.000
TwinBooster in W 3650

Inel

Pozitie stanga centru
Tip Punte PowerFlex
Diametru in mm 230x390
Putere nominala in W 3400
Booster in W 4800
TwinBooster in W 7300

Inel

Pozitie dreapta
Tip Punte PowerFlex
Diametru in mm 230x390
Putere nominala in W 3400
Booster in W 4800
TwinBooster in W 7300

Confortul utilizatorului

Operare prin senzori tactili Selectare directa
Senzori pentru vasul de gatit/dimensiunea vasului de gatit
Functie de oprire si pornire
Timer
Oprire automata pentru toate inelele
AutoBoost
Functie de pastrare cald
Optiuni de setare individuala (de ex. semnale acustice)
Afisat digital putere

Conectare aparat electrocasnic in retea

Miele@home
Functie automata Con@ctivity 2.0 preechipat

Curatare confortabila

Suprafata ceramica usor de curatat

Siguranta

Intrerupator de siguranta
Functie de blocare
Blocare comenzi
Monitorizare defectiuni
Ventilator de racire integrat
Protectie la supraincalzire cuptor
Indicator de caldura reziduala

Date tehnice

Dimensiuni in mm (latime) 916
Dimensiuni in mm (adancime) 416
Inaltime de incastrare cu caseta de conectare electrica in mm 47
Dimensiuni nisa in mm (latime) 886
Dimensiuni nisa in mm (adancime) 386
Tensiune in V 230
Putere electrica totala in kW 7,3
Greutate in kg 12
Tensiune nominala siguranta in A 16
Frequenz in Hz 50-60
Numar de faze 3
Lungimea cablului in m 1,4
 
 
 
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.