Einhell Pompa automata GC-AW 6333, 630 W, 230 V, debit apa 3300 l/h, 3.6 bar, 1.5 m cablu alimentare

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pompa automata GC-AW 6333, 630 W, 230 V, debit apa 3300 l/h, 3.6 bar, 1.5 m cablu alimentare de la Einhell

Hidroforul automat GC-AW 6333 este un ajutor eficient si fiabil, care permite pomparea apei curate cu economie de energie din rezervoare, fantani si camine pentru a fi utilizata in sisteme de irigare sau ca apa de exploatare. Debitmetrul sau electronic cu led indicator si functie automata porneste si opreste automat pompa atunci cand este necesara apa. Cu un motor puternic, de 630 W, acest hidrofor atinge o viteza de pompare de pana la 3,300 litri de apa pe ora. Printre caracteristicile hidroforului automat se numara un prefiltru cu supapa anti-retur incorporata, o deschidere mare de umplere cu apa pentru umplere usoara si o carcasa de pompa din plastic de calitate superioara. Manerul util de transport permite transportul confortabil.
   
Pompa puternica performanta, inclusiv comutator electronic de debit si indicator LED pentru o alimentare flexibila cu apa

Sistemul automat de apa menajera GC-AW 6333 permite distribuirea usoara a apei curate din rezervoare, fantani si puturi, pentru utilizarea in instalatiile de irigat pentru gazon, masini de spalat, toalete si multe altele. Puternicul hidrofor de 630 W este echipat cu un comutator electronic de debit cu indicator LED integrat, care porneste si opreste automat pompa atunci cand este necesara alimentarea cu apa. Apa de ploaie colectata in bazine poate fi pompata cu un debit de pana la 3.300 litri pe ora si cu o presiune maxima de livrare de 3.6 bar de la o adancime de 8 metri si pana la inaltimi de pana la 36 de metri.
   
O deschidere de umplere bine pozitionata si foarte mare pentru amorsare rapida

Deschiderea foarte mare de umplere cu apa pe partea superioara usureaza amorsarea pentru a permite pornirea rapida a pompei.
   
Pre-filtru integrat pentru a preveni uzura prematura in combinatie cu o instalatie electronica de protectie impotriva functionarii pe uscat

Pentru a preveni uzura prematura a componentelor de inalta calitate ale pompei, prefiltrul integrat retine in mod fiabil murdaria din circuitul pompei. Dispozitivul are, de asemenea, o instalatie integrata de protectie impotriva functionarii pe uscat pentru a preveni supraincalzirea si, prin urmare, pentru a preveni deteriorarea hidroforului automat pentru apa menajera.
   
Supapa anti retur integrata pentru a preveni golirea carcasei robuste a pompei

Supapa anti retur din carcasa robusta din material plastic a pompei de inalta calitate sigileaza fiabil pompa impotriva curgerii apei inapoi pe circuit.
   
Conector de presiune realizat din plastic de inalta calitate si un surub practic de evacuare a apei pentru golirea completa a carcasei

Adaptoarele cu filet interior de 33,3 mm pot fi conectate la racordul de presiune de inalta calitate din plastic robust. Apa reziduala poate fi complet golita prin surubul de golire practic pe partea inferioara a carcasei dupa incetarea utilizarii sistemului automat de apa menajera.
   
CARACTERISTICI:

- Debitmetru electronic cu led indicator;
- Functie automata;
- Orificiu mare de umplere;
- Prefiltru cu supapa de sens incorporata;
- Protectie electronica impotriva functionarii pe uscat;
- Surub pentru scurgerea apei;
- Racord de admisie facut din alama;
- Racord de presiune facut din plastic;
- Maner de transport util;
- Carcasa pompa de calitate superioara, facuta din plastic.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip pompa Pompa de gradina
Utilizat pentru Apa curata, Apa menajera
Tip combustibil Electricitate
Utilizare Rezidential
Continut pachet 1 x Pompa
Culoare Rosu/Negru


SPECIFICATII TEHNICE

Tip motor Electric
Putere 630 W
Tensiune alimentare 230 V
Temperatura maxima 35 C


PERFORMANTE

Debit maxim 3300 l/h
Adancime de absorbtie 8 m
Presiune maxima 3.6 bar


DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.5 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.